اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

من اینو از یک سایت دیگه خوندم ولی فکر کنم بستگی به ولتاژ ورودی داره(درایوری که شما استفاده میکنی تقریبا قوی ترین درایوره)
    درایوری که شما میگی در شماتیکش نوشته ورودی:10-40ولت
    و با 40 ولت حتما هم آرکش و هم ولتاژش قوی تر میشه(آمپرش رو هم فکر کنم اگه بالا باشه ولی از حد مجاز بیشتر نشه آرک قوی میشه و آمپر خروجی بیشتر میشه)

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    اگه منظورت خانواده at8051 هستش چرا میشه ..اما باید باoptodrive یاgatedriver کار کنی و قبلش یه تقویت کننده بذارِی /چون میکرو نمیتونه mosfet رو روشن کنه ...ودر نهایت هم خوب جواب نمیده :sad: (قیمت 555 حدود500تومان است)البت جسارت نباشه شاید شما واس کار خاصی بخوای!!!

من فرکانسو بین 10تا 17khz تنظیم کردم که تستش راحتتر باشه(اگه واس کسی جواب نداد/اسیلاتورشو با بلنگو راحت تست کنه ونیازی به اسکوپ نباشه)
    چرا نمیتونه روشن کنه؟ :-/

دیدگاه

ببخشید یه سوال دیگه
      تو نقشه بالا که نوشته روی ترانس 5 و 5 ، این یعنی چی ؟ میشه یه توضیحی بدید باید چیکار کنم

بعضی جاها دیدم روی خوده فریت ترانس های ولتاژ سیم میپیچن
      این واسه چی انجام میدهند؟
      ممنون

دیدگاه

یعنی یک سیم پیچ 5 دور بالا و یک سیمپیچ پایین و سیم هایی که به هم نزدیکن (وسط) با هم یکی میشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_a2008
          ببخشید یه سوال دیگه
          تو نقشه بالا که نوشته روی ترانس 5 و 5 ، این یعنی چی ؟ میشه یه توضیحی بدید باید چیکار کنم

بعضی جاها دیدم روی خوده فریت ترانس های ولتاژ سیم میپیچن
          این واسه چی انجام میدهند؟
          ممنون
          اینم روی فریت سیم پیچی شده.منظورش 5 دور سیم میپیچونی بعد از وسطش یه سیم در میاری بعد 5 دور بعدی.مثل ترانس سر وسط.هر جا دیدی هسه تو تصویر های ولتاژه همون فریت هست.های ولتاژ یه هسته بیشتر نداره. :agree:
          موفق باشی :nice:
          سه توصیه دارم:
          1.کار 2.کار 3.کار
          ادیسون

دیدگاه

سلام این دو تا 5 دور روی فریت ترانس های ولتاژ پیچیده میشن؟ کارشون چیه ؟
            چرا از اون پایه های خود ترانس استفاده نمیشه؟ مرسی
            .

دیدگاه

سلام دوست گلم امیدوام حالت خوب باشه می خواستم در مورد مدارت یه چند تا سئوال بپرسم

ولتاژ ورودی dc 12 بود دیگه؟؟؟
              ولتاژ خروجی چقدره؟؟
              میزان جریان مصرفی چقدره؟؟
              حررارت ایجاد شده بین دو سر سیم که جرقه میزنه چقدره؟؟

اگه کمکم کنید ممنون میشم منتظرتون هستم

دیدگاه

سلام این دو تا 5 دور روی فریت ترانس های ولتاژ پیچیده میشن؟ کارشون چیه ؟
                چرا از اون پایه های خود ترانس استفاده نمیشه؟ مرسی
                .
                بله روی هسته پیچیده میشن.کارش دقیقا مثل اولیه ترانس معمولی هست.این راه اندازی غیر متعارف و غیر استاندارد میباشد.چون بعضی از عای ولتازها خرابن از پایه ها راه اندازی نمیشن.این مدار کلی و بسیار ساده و جمع جوره.برای راه اندازی از پایه ها دنگ و فنگ زیادی داره.کم کم که با های و لتاژ کار کنی متوجه میشی.تو تاپیک های قبلی راجبش صحبت شده
                نوشته اصلی توسط sasanamiri
                ولتاژ ورودی dc 12 بود دیگه؟؟؟
                ولتاژ خروجی چقدره؟؟
                میزان جریان مصرفی چقدره؟؟
                حررارت ایجاد شده بین دو سر سیم که جرقه میزنه چقدره؟؟
                ولتاژ ورودی از 10 تا 40 ولت
                جروجی از 1 تا 30 کیلو ولت
                جریان مصرفی رو دقیق نمیدونم ولی تا حدود 10 آمپر شاید باشه.اندازه گیری نکردم
                حرارت زیاده جوری که سرسیم خروجی رو آب میکنه.من که باش کار میکردم از فاصله 40 سانت راحت حرارت رو حس میکردم :twisted:
                سه توصیه دارم:
                1.کار 2.کار 3.کار
                ادیسون

دیدگاه

سیم هارو رو با چی پیچیدین؟(دست یا دستگاه) :biggrin:

دیدگاه

دستگاه دست ساز . چیز پبچیده ای نیست ساختن دستگاه . در مورد ترانس هم پیچیده نیست . اما دقت میخواد و دقت و دقت. و عایق که خیلی مهمه . من عایق رو از چسب برزنت استفاده کردم و فعلا خوبه . یه نکته هم هست اونم اینکه بازم یوخته عجله کردم یعنی کم طاقتی کردم و ثانویه تعداد دورش کم هست واسه همین جرقه اون مثل هایولتاژهای آماده نیست . ولی مهم به نتیجه رسیدن بود که رسیدم و حالا با کمی حوصله بیشتر وپرطاقتی به قدرت بالا هم میشه رسید .

دیدگاه

سلام
                      این دو تا 5 دور که روی فریت ترانس های ولتاژ پیچیده میشه ، خروجیش چقدر میده ؟
                      در کل چقدر باید جریان از تغذیه کشیده بشه واسه کمترین و بیشترین ولتاژ ؟

دیدگاه

سلام
                        این دو تا 5 دور که روی فریت ترانس های ولتاژ پیچیده میشه ، خروجیش چقدر میده ؟
                        در کل چقدر باید جریان از تغذیه کشیده بشه واسه کمترین و بیشترین ولتاژ ؟
                        خروجی متناسب با ورودی هستش.این 5 دور حداقل دور سیم پیچه.میتونی بیشترش کنی توان هم بیشتر میشه.جریان بین 1تا 10 آمپره.من با باتری کتابی هم راه انداختم جرقه میزد کرونا هم داشت :icon_razz:
                        سه توصیه دارم:
                        1.کار 2.کار 3.کار
                        ادیسون

دیدگاه

اینم ترانس
                          N1: 2500 (0.06mm)
                          N2: 400 x 2 (0.08m
                          m)
                          16*20*16
                          اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

من امروز هایولتاژی رو که با رله و کویل ماشین ساخته بودم بازسازی کردم :agree: عکس و فیلم رو هم میذارم.
                            فقط به دلیل خراب شدن پاور کامپیوترم مجبور شدم از آداپتور 12 ولت 2 آمپر استفاده کنم و اندازه ی جرقه ها به 1 سانت کاهش یافت :angry:
                            چون رله برای این مدارات خوب نیست میخوام از ماسفت استفاده کنم و ببینم چطور میشه و اگه خوب شد از IGBT استفاده میکنم. :agree:

اضافه شده در تاریخ :
                            عکس ها:
                            روشن شدن لامپ نئون فازمتر

آرک

کویل و مدار راه انداز + اسپارک گپ

یک نکته ی جالب!:وقتی که سیم هایولتاژ آزاده؛ اگه دست به عایقش نزدیک بشه آرک های بسیار باریکی به دست میخوره ولی هیج درد و سوزشی نداره.
                            یک نکته ی دیگه: من از کویل پیکان نو استفاده کردم.کویل های قویتر گرون تر هستن. ولی میتونین دسته دومشو با قیمت کمتر بگیرین.(فقط اگه میخواین دسته دوم بگیرین یک مولتی متر هم همراه خودتون داشته باشین تا کویل رو تست کنید.)

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام :redface:
                            دوستانی که میخوان ترانس هایولتاژ بسازن ؛ میتونن به جای ترانس کویل القاگر بسازن.(induction coil)
                            من در تست اول راحت تونستم 112 ولت بگیرم و میخوام قویترش کنم تا به 10 کیلوولت برسم.

اضافه شده در تاریخ :
                            سلام.
                            جناب سون سگمنت پرسیده بودن که بویی که موقع روشن بودن هایولتاژ میاد بوی چیه؟
                            با این که این سوال رو مدت ها پیش پرسیده بودن ولی من جوابش رو میدم تا دوستانی که نمیدونن بفهمن این بو چیه:
                            این بوی گاز ازن هستش که یک گاز خورنده هستش(همون گازی که در لایه ی ازن هست)ولی چون مقدارش کمه هیچ آسیبی به ما نمیرسونه

دیدگاه

یه پیشنهاد:
                              1-یه ورق فویل آلومینیومی بگیرید
                              2-چند تا بطری نوشانه 1.5 لیتری رو پر از اب کنید
                              3-فویل رو بپیچید دوره بطری
                              4-یه میخ بلند(میله یا هر چیز رسانای دیگر) بکوبید به در بطری (میخ وسط بطری توی آب باشه)
                              5-یه سیم به میخ و یه سیم هم به فویل وصل کنید
                              6-4 تا از اینا بسازید باهم موازی کنید(بطری شیشه ای بهتر جواب میده)
                              7-حالا ما یه خازن های ولتاز خوشگل داریم
                              8-خازن ها رو با های ولتاژ شارژ کنید و از تخلیه اونا لذت ببرید(دقیقا عین رعد و برق میشه)
                              9-در مراحل پیشرفته تر میتونید نا تخلیه ی لحظه ای این خازن ها روی چند دور سیم یه میدان مغناطیسی قوی لحطه ای ایجاد کنید که بهش میگن بمب الکترومغناطیسی و میتونه لوازم برقی رو تا شعاع نیم متری خراب کنه(اینقد حال میده........)

اون بویی هم که میاد مربوط به تبدیل اکسیژن به اوزون(اوزون الوتروپ اکسیژن) هست که اکه زیاد تنفس کنی سرگیجه میگیری مقداری سمی هست و شدیدا ضد عفونی کننده

یه روزایی بود که عشق این جور چیزا بودم........... یادش بخیر.....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                                پس موقع رعد و برق هم باید تولید بشه درسته؟
                                بله
                                نوشته اصلی توسط hadi_sl66
                                یه پیشنهاد:
                                1-یه ورق فویل آلومینیومی بگیرید
                                2-چند تا بطری نوشانه 1.5 لیتری رو پر از اب کنید
                                3-فویل رو بپیچید دوره بطری
                                4-یه میخ بلند(میله یا هر چیز رسانای دیگر) بکوبید به در بطری (میخ وسط بطری توی آب باشه)
                                5-یه سیم به میخ و یه سیم هم به فویل وصل کنید
                                6-4 تا از اینا بسازید باهم موازی کنید(بطری شیشه ای بهتر جواب میده)
                                7-حالا ما یه خازن های ولتاز خوشگل داریم
                                8-خازن ها رو با های ولتاژ شارژ کنید و از تخلیه اونا لذت ببرید(دقیقا عین رعد و برق میشه)
                                9-در مراحل پیشرفته تر میتونید نا تخلیه ی لحظه ای این خازن ها روی چند دور سیم یه میدان مغناطیسی قوی لحطه ای ایجاد کنید که بهش میگن بمب الکترومغناطیسی و میتونه لوازم برقی رو تا شعاع نیم متری خراب کنه(اینقد حال میده........)

اون بویی هم که میاد مربوط به تبدیل اکسیژن به اوزون(اوزون الوتروپ اکسیژن) هست که اکه زیاد تنفس کنی سرگیجه میگیری مقداری سمی هست و شدیدا ضد عفونی کننده

یه روزایی بود که عشق این جور چیزا بودم........... یادش بخیر.....
                                منم از این خازنا ساختم فکر کنم اسمشون Leyden Jar باشه
                                9-امتحان میکنم و نتیجه رو اعلام میکنم :twisted: :evil: >

اضافه شده در تاریخ :
                                سلام.
                                من امروز داشتم با خازنی که ساخته بودم کار میکردم که متوجه 2 نکته شدم:
                                1-وقتی که سیم های خازن شارژ شده به هم نزدیک بشن در سر سیم ها چیزی شبیه کرونا به وجود میاد و سیم ها به هم جذب میشن! بعد وقتی سیم ها نزدیک تر میشن آرک میزنه.
                                2-وقتی که هایولتاژ خاموش میشه و خازن هنوز شارژ داره فویل آلومینیومی به سمت داخل جذب میشه.

1نکته هم در رابطه با خود ترانس:
                                وقتی که ترانس از مدار جدا میشه و هایولتاژ خاموشه اگه به سیم ترانس دست بزنم یک شوک خفیف بهم میده و به نظر میاد که ترانس از داخل خازن داره!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...