اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

این مدار به صورت پوش پول طراحی شده
    پس چرا عنوان مدار نوشته فلای بک درایور ؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی توپولوژی ما تو این مدار پوش پوله و ترانس هم فلای بکه و برای همین ترانس داغ میکنه و الفاتحه مع صلوات :smile:من فکر کردم چون خودمون اولیه ترانس را می پیچیم مشکل حل میشه و داغ کردن ترانس بر می گرده به قطر کم سیم ثانویه و جریان زیاد عبوری

یه بار بدون سلف تست کن بگو چجوریه
    با برداشتن سلف فقط جرقه های خیلی کوچیک درست میشد وخبری از قوس نبود حتی در 35 ولت ..............و با اتصال کوتاه کردن سلف آمپر منبع رو 5 چسبید و اصلا مدار کار نمی داد

احیانا یکی از ماسفت ها گرمتر از اون یکی نیست ؟
    اصلا گرم نمیشه .اما دفعه قبلی که مدار را بستم و کار نمی داد یکی از ماسفتها وحشتناک گرم میشد و مدار کار نمی داد ..............

حالا خودمون اگه بخواهیم یک ترانس برای این مدار بپیچیم شدنیه و یا نیاز به علایقهای ولتاژ بالا داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟روی یدونه تروئید یزرگ میشه پیچید؟؟؟؟؟؟؟؟
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
      .خیر کویل ولتاژ کمتر وجریان بیشتری میسازه -که برای این کارا جالب نیست
      نظرتون درباره ی این چیه؟
      http://www.penguinslab.com/ignitioncoil.htm

دیدگاه

جالبه
        به نظر من این ترانس بیشتر بدرد کویل تسلا میخوره که جریان بیشتری میخواد

دیدگاه

[quote author=HI VOLTAGE]
          جالبه
          [/quote]
          درسته.
          من دیروز یک دونه گرفتم(نو بودش) امروز میخواستم باهاش هایولتاژ بسازم؛ بعد حواسم نبود دست زدم به ترمینال هایولتاژش و :-((
          [quote author=HI VOLTAGE]
          به نظر من این ترانس بیشتر بدرد کویل تسلا میخوره که جریان بیشتری میخواد
          [/quote]
          این طوری که خیلی خوبه
          من میخواستم تسلا بسازم ولی همه جا میگفتن که باید از ترانس نئون و یا مایکروویو استفاده بشه که هم گرونه و سنگین.
          در ضمن بابرق شهر کار میکنه و خیلی خطرناکه (فرض کنین برقش بگیرتتون؛ AC هم که هست ؛ وای...)

دیدگاه

بهترین راه و راحت ترین راه همون ترانس ماکروویو هست . دیگه مطمئن هستید که نشد نداره .
            یعنی اگر با اون ترانس ماکروویو نتونید تسلا بسازید بی شک اصلا با این کویل ماشین نمیتونید بسازید

دیدگاه

بهترین راه و راحت ترین راه همون ترانس ماکروویو هست . دیگه مطمئن هستید که نشد نداره .
              یعنی اگر با اون ترانس ماکروویو نتونید تسلا بسازید بی شک اصلا با این کویل ماشین نمیتونید بسازید
              ممنون از توضیحاتتون :applause: :job:
              [hr]
              من امروز با کویل ماشین و آداپتور 2.2 آمپر 14 ولت و یک مدار درایور یک هایولتاژ ساختم که موقعی که جرقه میزد صدا های جالبی ازش میومد :twisted: ولی آداپتور ترکید :cry: و الان با منبع تغذیه ی 500 میلی آمپر
              راحت 1.5 سانت جرقه میزنه(هنوزم صداش بلنده) >
              ویرایش:
              دوستان الان قوی ترش کردم و همون آداپتور 14 ولت رو بهش زدم! اونقدر قوی شده که از روی کابل برق عایق دار بازم به دستم آرک میزنه و وقتی که خیلی به منفی نزدیک میشه یه چیزی شبیه شعله به وجود میاد! > و راحت سیم رو ذوب کرد

دیدگاه

سلام
                دوستان کسی میدونه چرا این لامپ های فلاش یا زنون رو باید اینطوری روشن کرد و اینکه واقعا چه اتفاقی میفته
                یعنی چرا باید اول با 100 یا چند صد ولت بایاس کرد و بعد هایولتاژ . ایا هایولتاژ از شیشه اش عبور میکنه و انفجار رخ میده ؟
                کلا داستان چیه ؟

دیدگاه

سلام
                  دوستان کسی میدونه چرا این لامپ های فلاش یا زنون رو باید اینطوری روشن کرد و اینکه واقعا چه اتفاقی میفته
                  یعنی چرا باید اول با 100 یا چند صد ولت بایاس کرد و بعد هایولتاژ . ایا هایولتاژ از شیشه اش عبور میکنه و انفجار رخ میده ؟
                  کلا داستان چیه ؟
                  ولتاژ بالا باعث یونیزه شدن شیشه میشه که شیشه گاز رو یونیزه میکنه گاز یونیزه شده باعث هدایت جریان میشه

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

ولتاژ بالا باعث یونیزه شدن شیشه میشه که شیشه گاز رو یونیزه میکنه گاز یونیزه شده باعث هدایت جریان میشه
                    پس اون چند صد ولت اولیه مثل فیلامان عمل میکنه ؟ و اینکه حالت دیودی داشت تا جایی که یادمه چرا ؟
                    تو لامپ های دایم روشن زنون این قاب فلزی (کاسه اینه بایاس هایولتاژ ) رو چجوری حذف میکنن ؟ درایور شو که ساخته بودم وقتی اون تغییر لازم برای اتصال به لامپ دو سیمه رو انجام میدادم ارک ابی رنگ به شعله قرمزی تبدیل میشد که تلاطم عجیبی داشت این ناشی از تغییر در جریان یا ولتاژ یا چیه ؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

نوشته اصلی توسط سید علی شاهرخی
                      خوب اگر چند تا عکس یا کلیپ هم ازش برامون میگذاشتی خوب میشد...
                      سعی میکنم بزارم. ولی مثل این که آداپتور مشکل داشت :cry2: دوباره که زدم به برق جرقه زد و بوی بدی ازش اومد(چند تا از قطعاتش ترکید) و الان مدارم کار نمیکنه(درست که شد عکس و فیلم میذارم)
                      ولی شما این لینک رو ببین؛ داخلش عکس های جالبی از کویل هست + چند تا شماتیک

دیدگاه

پس اون چند صد ولت اولیه مثل فیلامان عمل میکنه ؟
                        ببین گاز داخل لامپ یک ولتاژ شکست داره که بستگی به فاصله الکترودها
                        و جنس گاز داره یعنی اگر کویل رو از کار بندازی و ولتاژ رو کم کم بالا ببری
                        در یک ولتاژ مشخص جریان عبور خواهد کرد توجه شما رو به تامپ نئون
                        داخل فازمتر جلب میکنم یا استارت مهتابی حالا کاری که کویل با آرک خودش
                        میکنه اینه که در ولتاژ پایینتر این شکست اتفاق خواهد افتاد.

دیدگاه

سیم پیچ تسلا
                          شما این کویل رو با ترانس فلای بک راه اندازی کردی یا با ترانس مایکروویو؟

دیدگاه

با هاف بریج و IGBT های صنعتی
                            ولی شما اگر میخوای بسازی و واقعا نتیجه بگیری یه ترانس بگیر بعد بهت میگم چیکار کن / قیمتش 15تا20 تومن باید باشه . بعدش دیگه نیاز به قطعه خواصی نداری فقط یه کویل تسلا باید بسازی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezasabohy
                              با سلام وخسته نباشید به آقای های ولتاژ از شماخواهش دارم یک مدار برای دستگاه استاتیک رنگ بزارید من الان 4 ماه دنبال ساخت اون هستم وخیلی مدار طراحی و درستکردم ولی به نتیجه نمی رسمبا تشکر
                              درتفنگ رنگ پاش استاتیک یا پودری از یک ترانس با هسته فریت استوانه ای مثل ذغال کادر آنتن استفاده شده
                              که خروجی اون توسط چند برابر کننده دیودی خازنی افزایش پیدا میکنه دیود ها دیود داخلی های ولتاژ tv هست
                              و خازنها 220 پیکو فاراد 5 کیلو ولت که در نهایت خروجی توسط یک یا چند مقاومت 3 وات چند مگ به خروجی
                              تفنک میره مدار ساده ای هم داره.

دیدگاه

سلام

http://elcshop.ir/index6-10-f.asp?src=http%3A%2F%2Felcshop.ir%2Fgoodsintro2-f.asp%3FG_id%3D15290%26Ma_id%3Dundefined%26Mi_id%3 Dundefined%26Text1%3Dundefined%26Price1%3Dundefine d%26Price2%3Dundefined
                                http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X