اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
    در ترانس عکس دوم
    شما از 1و8 برای ورودی (اولیه) استفاده کن
    یه تیکه سیم به پایه 4 وصل کن با خروجی 2 سر خروجیت میشه
    بخاطر دیودهای داخلی خروجی به هیچ سری با اهمتر راه نمیده و بباید جور دیگه فهمید

دوستان توجه کنید : در ترانس TV رنگی یکی از پایه ها به هیچ کدام از پایه ها راه نمیدهد ، اون پایه سر دیگر ثانویه است
    ممنون که لطف کردید و پاسخ دادید :redface:
    واقعا باعث افتخار که اساتیدی مثل شما راهنمای ما هستند ؛ خدا قوت

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط POUYA.HIGH K.V.A
    من میدونم که شما باید از هایولتاژی که من گفتم استفاده کنید یعنی دومی
    شما این کار رو بکن
    آقا یه دنیا ممنون :redface:
    خوب ؛ فعلا مشکل ترانس حل شد , بریم سراغ سایر المان ها : :rolleyes:
    خازن ها رو چند ولت انتخاب کردید ؟
    ترانزیستورD2494 همون 2SD2494 ؟ 95P ذکر شده تو عکس چه مفهومی داره ؟
    موقع کارکرد مدار ترانزیستور داغ نمیکنه ؟
    - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
    ارتباط با من : ir02x6
    طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

c1:اصولا ولتاژ رو روی خازن های عدسی نوشته نمیشه ولی برای من نوشته 503j 100ts یعنی چی؟های ولتاژ جان از ما وارد تره اگه جواب بدن ممنون میشم.
      c2:خازن 10n معمولی. روش باید نوشته شده باشه 100 پیکو که میشه 10 نانو

دیدگاه

سلام می خواستم یه عکس اینجا بذارم نشد تو قسمت اضافه کردن عکس رفتم ولی نمی اومد[img][/img] اگه میتونید منو راهنمایی کنید مرسی.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
          نه نمنیشناسم
          وقتی بیش از حد از ترانس ولتاژ بگیری میسوزه . پس شما صد درصد با ولتاژ بالا برای تغذیه استفاده کردی و از 12 استفاده نکردی
          هایولتاژ جان حق داری شک کنی چون من به مدار شارجر لبتاب متغیر 4آمپری که ولتاژش رو روی 12 ولت تنظیم کردم به مدار دادم.
          من دروغ گو نیستم چون ترانزیستور زوج دارلینگتون رو وصل کردم،چون ترانزیستور زوج دارلینگتون بتای بالای داره،ظریب تقویت بالایی داره پس در نهایت باید هایولتاژ قوس الکتریکی بالایی بده. من کار اشتباهی که کردم،این مدار رو به یه نفر نشون دادم لج من رو در آورده بود که جرقش کمه! من هم 18ولت بهش دادم و ترانزیستور سوخت!! های ولتاژ جان مشخصات یه ترانزیستور زوج دارلینگتونی که ظریب تقویت بالایی داشته باشه و بتونه آمپر بالایی رو تحمل کنه رو میدید که خوراک این مدار باشه؟
          1-شما گفتی که من ولتاژ بالایی به مدار دادم یعنی چه قدر؟
          2-شما گفتی که اگه من از ترانس ولتاژ زیادتری بگیرم ترانس میسوزه مال من برعکس شد اول خوب جرقه نمیداد اتفاقی من اون رو اتصال کوتاه کردم انگار ظریب ولتاژش بالاتر رفت! قوس الکتریکی باالاتری نست به اولش میزنه! چطوری دیگه نمیدونم!

اضافه شده در تاریخ :
          نوشته اصلی توسط ir02x6
          آقا یه دنیا ممنون :redface:
          خوب ؛ فعلا مشکل ترانس حل شد , بریم سراغ سایر المان ها : :rolleyes:
          خازن ها رو چند ولت انتخاب کردید ؟
          ترانزیستورD2494 همون 2SD2494 ؟ 95P ذکر شده تو عکس چه مفهومی داره ؟
          موقع کارکرد مدار ترانزیستور داغ نمیکنه ؟
          چرا ترانزیستور خیلی داغ میکنه مواظب باش که پایه هاش برد بورد رو آب نکنه.شما باید از 2SD2494 استفاده کنی اگه این ترانزیستور رو گیر آوردی وصل نکن اول عکسش رو اینجا بذار تا بهت بگم باید چی کار باید بکنی.
          یه نکته دیگه اگه از2SD2494 استفاده کنی،هنگام روشن بودن مدار به هیچ جای مدار دست نزن که برق داره!مواظب باش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
            سلام می خواستم یه عکس اینجا بذارم نشد تو قسمت اضافه کردن عکس رفتم ولی نمی اومد[img][/img] اگه میتونید منو راهنمایی کنید مرسی.
            سلام ؛ دوست عزیز ابتدا عکستو تو سایت هایی که قابلیت پلود دارن مثل : persiangig.com , 4shared.com ؛ پلود کن بعد لینک عکس رو به صورت زیر قرار بده :
            کد:
            [img]http://ir02x6.persiangig.com/HNA.png[/img]
            لینک عکس باید مابین این 2 تا دستور قرار بگیره
            کد:
             [img] [/img]

اضافه شده در تاریخ :
            یه نکته دیگه اگه از2SD2494 استفاده کنی،هنگام روشن بودن مدار به هیچ جای مدار دست نزن که برق داره!مواظب باش.
            میشه عکس مدار اولیه رو که آقای های ولتاژ طراحی کردن رو یک بار دیگه قرار بدید ؟ من این 17 صفحه رو زیرورو کردم نبود که نبود !!! oo:
            واسه ضعیف تر کردن خروجی از کدوم ترانزیستور استفاده کنم , 2SD1047 خوبه ؟
            اگر ممکنه از مداری که ساختی یه عکس واضح قرار بدید , ممنون :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
              میشه عکس مدار اولیه رو که آقای های ولتاژ طراحی کردن رو یک بار دیگه قرار بدید ؟ من این 17 صفحه رو زیرورو کردم نبود که نبود !!! oo:
              واسه ضعیف تر کردن خروجی از کدوم ترانزیستور استفاده کنم , 2SD1047 خوبه ؟
              اگر ممکنه از مداری که ساختی یه عکس واضح قرار بدید , ممنون :rolleyes:
              نمیدونم ولی قدرتش بالا است نمیدونم خوب تقویت میکنه یا نه هایولتاژ اگه جواب بدن ممنون میشم.
              ترانزیستور من سوخت فعلا مدار رو از وقتی که من رو با ترانزیستور d880 من رو تک سیم پرتاب کرد مدار رو گذاشتم کنار.برو صفحه 14

دیدگاه

پس منتظر جواب آقای های ولتاژ می مونیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                  پس منتظر جواب آقای های ولتاژ می مونیم
                  شما اول برو d880 رو ببند اگه جواب گرفتی برو سراغ 2cd2494 :twisted:

دیدگاه

شما اول برو d880 رو ببند اگه جواب گرفتی برو سراغ 2cd2494 :twisted:
                    آقا جواب نمیده ! ترانزیستور خیلی داغ میشه و میسوزه !

اضافه شده در تاریخ :
                    سلام ، بعد از کلی دردسر اینو ساختم : :mrgreen:

البته لازم از راهنمایی های آقای Hi Voltage تشکر کنم :redface:

اول شماتیک مدار :

دوم عکس از ترانزیستور و پایه های های ولتاژ :

سوم فیلم ها :

های ولتاژ

http://www.4shared.com/video/ajxcCB7d/Hi-Voltage.html

ساخت شوکر با های ولتاژ

http://www.4shared.com/video/xFioKx-...e-Shocker.html

حالا توضیحات :

من مدار اول آقای های ولتاژ رو بستم , ولی جواب نگرفتم ، چند تا هم ترانزیستور سوزوندم ! :surprised:
                    مدار های تک ترانزیستوری رو هم بستم بازم فقط دود از ترانزیستور بیرون اومد ! oo:

تصمیم گرفتم قسمت اسیلاتور رو با 555 تکمیل کنم ؛ ترانزیستور رو هم 2SD1047 انتخاب کردم
                    مدار به خوبی کار میکنه و تو حالت شوکری ترانزیستور به طور طبیعی گرم میشه :rolleyes:

حالا از آقای های ولتاژ یه سوال دارم ، خروجی رو چطور قوی تر کنم در حالی که ورودی همون 12v باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                      آقا جواب نمیده ! ترانزیستور خیلی داغ میشه و میسوزه !
                      یه فیلمی یه عکسی بذار تا بهت بگم. از کدوم پایه های های ولتاژ استفاده کردی؟

اضافه شده در تاریخ :
                      مدارت چه قدر آمپر میکشه؟ با آمپر متر بگیر

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط ir02x6
                      سلام ، بعد از کلی دردسر اینو ساختم : :mrgreen:

البته لازم از راهنمایی های آقای Hi Voltage تشکر کنم :redface:

اول شماتیک مدار :

دوم عکس از ترانزیستور و پایه های های ولتاژ :

سوم فیلم ها :

های ولتاژ

http://www.4shared.com/video/ajxcCB7d/Hi-Voltage.html

ساخت شوکر با های ولتاژ

http://www.4shared.com/video/xFioKx-...e-Shocker.html

حالا توضیحات :

من مدار اول آقای های ولتاژ رو بستم , ولی جواب نگرفتم ، چند تا هم ترانزیستور سوزوندم ! :surprised:
                      مدار های تک ترانزیستوری رو هم بستم بازم فقط دود از ترانزیستور بیرون اومد ! oo:

تصمیم گرفتم قسمت اسیلاتور رو با 555 تکمیل کنم ؛ ترانزیستور رو هم 2SD1047 انتخاب کردم
                      مدار به خوبی کار میکنه و تو حالت شوکری ترانزیستور به طور طبیعی گرم میشه :rolleyes:

حالا از آقای های ولتاژ یه سوال دارم ، خروجی رو چطور قوی تر کنم در حالی که ورودی همون 12v باشه ؟
                      شما جای ترانزیستور bjt زوج دارلینگتون ببند ببین نتیجه چی میشه :twisted: :twisted: :twisted:

اضافه شده در تاریخ :
                      شما قدرت مدارت بینهایت کمه یا برو دنبال یه مدار دیگه یا برو مدارتو رو دستکاری کن تا نتیجه بهتر بگیرید

دیدگاه

شما جای ترانزیستور bjt زوج دارلینگتون ببند ببین نتیجه چی میشه :twisted: :twisted: :twisted:
                        فعلا دم دست همین BJT رو داشتم ؛ دارلینگتونامو رو مدار شما سوزوندم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                          بعدش کسی می دونه اون خازن سرامیکی 100 نانو باید چند ولت باشه ...
                          اون خازن 100v

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط sadof

این مدار راحتیه ولی ساخت ترانس مشکله
                          ساخت ترانس خاکستریه مشکل نیست تقریبا غیر ممکنه ! عایق بندیش خیلی کار سختیه
                          این مدار 3 تا ترانس داره ؛ شما اگه از های ولتاژ استفاده کنید دیگه مشکل ساخت ترانس رو نخواهید داشت :read:

دیدگاه

من می خوام با 9 ولت کار کنه بعدش های ولتاژ خیلی بزرگه البته برای حمل از چوک بلند گو هم میشه استفاده کرد به صورت معکوس. ازکجا متوجه شدی اون خازنه 100 ولته مرسی که جواب دادید.

اضافه شده در تاریخ :
                            چند تا از فیلم مدار شما رو دیدم زیاد جالب نبود چون اصلا صدا نداشت من دوستم یه شوکر موبایلی مدل کا 95 داشت صداش خیلی وحشتناک بود یک صدایی می داد من تعجب کردم که این شوکر این قدر صدا داره. بعدش من چند تا مدار شوکر رو دیدم اکثرا از سه ترانس استفاده کرده بودند. چرا از روش دیود و خازن برای افزایش ولتاژ استفاده نکرده بودند؟

دیدگاه

بچه ها این خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

http://s2.picofile.com/file/76892216...00196.mpg.html

اضافه شده در تاریخ :
                              اینم با یه کیفیت بالاتر
                              http://s1.picofile.com/file/76860950...00196.3gp.html

اضافه شده در تاریخ :
                              سلام.
                              من بازم یه مدار دیگه درست کردم ولی خوب جواب نداد :angry: هایولتاژش هستش شکسته به زور رو زحمت چسبوندمش ولی قوس الکتریکی خیلی کم میزنه مال سیاه و سفیده این مدار تک ترانزیستوریه. :sad:
                              وقتی بدون خازن مدار رو روشن میکنی خیلی ضعیفه :cry2:ولی وقتی خازن میذاری خیلی قوی میشه :evil:من برای تقذیه مدار 24 ولت استفاده کردم با 12 خوب جواب نمیده :
                              با خازن

بدون خازن

اضافه شده در تاریخ :
                              اینم از مدارش:

اضافه شده در تاریخ :
                              هایولتاژ جان چیکار کنم تا مدار قوی شه؟ :angry: میخوام با 18 ولت ازش جواب بگیرم راستی خازنی که گذاشتم خوب جواب داد ولی ترکید :eek: اون 4 کیلو ولت بود :eek: چی کار کنم؟ :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                                ازکجا متوجه شدی اون خازنه 100 ولته مرسی که جواب دادید.
                                از اینجا :

http://www.wescomponents.com/datashe...itor/index.htm

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط sadof
                                چند تا از فیلم مدار شما رو دیدم زیاد جالب نبود چون اصلا صدا نداشت من دوستم یه شوکر موبایلی مدل کا 95 داشت صداش خیلی وحشتناک بود یک صدایی می داد من تعجب کردم که این شوکر این قدر صدا داره. بعدش من چند تا مدار شوکر رو دیدم اکثرا از سه ترانس استفاده کرده بودند. چرا از روش دیود و خازن برای افزایش ولتاژ استفاده نکرده بودند؟
                                خوب ما داریم روز به روز قوی تر می کنیم مدارارو :twisted: شما هم با ما همراه شو :agree:
                                من شوکر هم ساختم با یک ترانسفورماتور کوچک و 10 تا خازن و 10 تا دیود ؛ که با یک باطری کتابی 9v کار میکرد ؛ ولی زیاد قوی نبود :sad:
                                کلا استفاده از روش خازن و دیود کار جالبی نیست :agree:
                                اون مداری که شما قرار دادید ساخت ترانسش خیلی مشکله ؛ های ولتاژی که من استفاده می کنم تقریبا اندازش برابر اون ترانس خاکستریس :rolleyes:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X