اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

امروز رفتم اون خازن 100 ولت 100 نانو بگیرم کسی نداشت :sad:
    اگه بخوام تبدیل به شوکر بشه از چه دیودی باید استفاده کنم .
    تو تایپیک اول از اون دیودها کجا گیر میاد من قبل جایی دیدم ولی یادم نمی یاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
      امروز رفتم اون خازن 100 ولت 100 نانو بگیرم کسی نداشت :sad:
      اگه بخوام تبدیل به شوکر بشه از چه دیودی باید استفاده کنم .
      تو تایپیک اول از اون دیودها کجا گیر میاد من قبل جایی دیدم ولی یادم نمی یاد.
      خازن رو معمولا راحت میشه پیدا کرد ولی تهیه اون دیود ها کمی سخته ؛
      آقای های ولتاژ گفتن خودتون می تونید با سری کردن دیود های معمولی دیود ولتاژ بالا درست کنید .
      - اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج -
      ارتباط با من : ir02x6
      طراحی و ساخت انواع منابع تغذیه سوئیچینگ - SMPS Designer

دیدگاه

خازن 100ولت راحت گیر میاد . میتونید از مدار یک لامپ کم مصرف سوخته100 نانو 400 ولتیشو دربیارید .اگر 47 نانو بود هم مشکل نیست
        نوشته اصلی توسط ir02x6
        من که هنوز موفق به پیدا کردن اون سه سر نشدم نکنه های ولتاژ من سه سر ساپورت نمیکنه :mrgreen:
        اونا تو صفحه 14 هستن .با اینکه عکسش تو پرشین گیگه و سالمه ولی نمایش داده نمیشه . درسش میکنم بعدا ببینید
        قبلا عکس ها رو چندین بار اپلود میکردم ظاهرا الان که تو پرشین گیگ میذارم هم خودم باید یه بار پاک کنم دوباره اپ کنم oo:

در ضمن اخیرا یکی از همکاران زحمت کشیده واین تاپیک رو یک ویرایش اساسی داده تا دیگران هم بتونن استفاده کنن . دوستان یه کم به مرتب بودن تاپیک اهمیت بدید . ممنون

اون روز انقدر خسته شدم که الان که دیدم یه عکس رو با اینگه اپلود کرده بودم ولی نذاشته بودم .
        این مربوط به طرح استفاده از 4 سر از اولیه هست

اینم یه سورپرایز اضافه واس دوستان تا دیگه مشکلی برای ساختن باقی نمونه .

چون بنده اول تاپیک قصدم رسوندن به این طرح و مدار بود ، البته با پیچیدن ترانس (که مشکل کوچکی نیست) ولی مستقیما با این مدار اونم با پیچیدن ترانس ممکن بود همه نتونن . خودم هم توانایی توضیح و باز کردن و روشن کردن موضوع برای همه رو نداشتم .
        این بود که گفتم بهتره پله پله بریم جلو تا همه چی روشن شه

دیدگاه

سلام های ولتاژ جان
          من بایه ترانس های ولتاژ یه شوکر درست کردم اما قوس نداره...
          با خازن و دیود امتحان کردم ...اثری نداشت

http://axgig.com/images/80292045118029155134.jpg
          هر اقدام بزرگی ابتدا محال به نظر میرسد

دیدگاه

اون ترانسیستور شماره اش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behroz2010
              سلام های ولتاژ جان
              من بایه ترانس های ولتاژ یه شوکر درست کردم اما قوس نداره...
              با خازن و دیود امتحان کردم ...اثری نداشت

http://axgig.com/images/80292045118029155134.jpg
              شما فکر کردید تو های ولتاژ فقط یه سیم پیچ هست؟؟؟؟ نخیر، هایولتاژ مثل آی سی میمونه توش کلی مدار و طبقات تقویت کننده و چند برابر کننده هست oo: بخاطر همین هست که بوبین شوکر مثل هایولتاژ پلمب هست،مدارت داخل بوبین شوکر مثل هایولتاژه فقط حجمش کوچیک تر شده.
              اونایی که بوبین ندارن از سه تا چهار ترانس رو سری موازی ترکیب میکنند که هم ولتاژ هم جریان بره بالا الگی نیست که هر ترانسی قوسش مثل هایولتاژ بشه که!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POUYA.HIGH K.V.A
                شما فکر کردید تو های ولتاژ فقط یه سیم پیچ هست؟؟؟؟ نخیر، هایولتاژ مثل آی سی میمونه توش کلی مدار و طبقات تقویت کننده و چند برابر کننده هست oo:
                مهندس من یه های ولتاژ رو دی-اسمبل کردم ، توش فقط سیم پیچ بود oo:

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط sadof

سلام .های ولتاژ جان اون ترانسیستور tip3055 خیلی داغ می کنه بعدش من مدار رو درست کردم جواب داد یه کم لامپ مهتابی ضعیف بود ولی دوستم یکی از سیم خروجی مهتابی را که روشن بود در اورد دیگه مهتابی روشن نشد با تستی که گرفتم دیدم اون ترانسیستور سوخته
                حالا سوال من این است که ایا در حالت بی باری ترانسیستور سوخته یا علتش داغ کردن بوده البته یه رادیات متوسط براش گذاشته بودم
                با اجازه اساتید گرامی ،
                واسه اینکه ترانزیستورت زیادی داغ نکنه باید جریان و ولتاژ بیس رو کنترل کنید ؛ برای این کار می تونید از مقاومت سری و خازن موازی استفاده کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                  مهندس من یه های ولتاژ رو دی-اسمبل کردم ، توش فقط سیم پیچ بود oo:
                  یه سوال شما اگه یه آی سی رو بشکونی توش ترانزیستور است?

دیدگاه

دوستان ؛ این هم مداری دیگر , که از 6 سر های ولتاژ استفاده می کند : :evil:

توجه : ترانزیستور ها و مقاومت ها به شدت گرم میشوند ! احتیاط کنید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                      با اجازه اساتید گرامی ،
                      واسه اینکه ترانزیستورت زیادی داغ نکنه باید جریان و ولتاژ بیس رو کنترل کنید ؛ برای این کار می تونید از مقاومت سری و خازن موازی استفاده کنید
                      دوست عزیز مقاومت سری و خازن موازی رو چطوری بذارم اگه میشه رو همین عکس مشخص کن به شکل نقشه و مقدارشون چقدر باشه از شما هم به خاطرجواب دادن به سوال من متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sadof
                        سلام .های ولتاژ جان اون ترانسیستور tip3055 خیلی داغ می کنه بعدش من مدار رو درست کردم جواب داد یه کم لامپ مهتابی ضعیف بود ولی دوستم یکی از سیم خروجی مهتابی را که روشن بود در اورد دیگه مهتابی روشن نشد با تستی که گرفتم دیدم اون ترانسیستور سوخته
                        حالا سوال من این است که ایا در حالت بی باری ترانسیستور سوخته یا علتش داغ کردن بوده البته یه رادیات متوسط براش گذاشته بودم
                        دلیلش عیوبی در این طرح و احتمالا بایاس نبودن ترانزیستور در مدار ساخت شما است
                        شما یک خازن 33 نانو از کلکتور تا امیتر وصل کن و از یک ترانزیستور دیگه استفاده کن . اون مقاومت 180 اهم رو بین 4.7 تا10 کیلو اهم بذار و اگر کار نکرد جور دیگه مشکلو حل کن (مثلازیاد کردن تعداد دور سیم پیچ بایاس) . اصلا طرح خوبی نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ir02x6
                          دوستان ؛ این هم مداری دیگر , که از 6 سر های ولتاژ استفاده می کند : :evil:

توجه : ترانزیستور ها و مقاومت ها به شدت گرم میشوند ! احتیاط کنید .
                          از 6 تا پایه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :eek:
                          این مدار جریان زیادی میکشه به درد نمیخوره :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط POUYA.HIGH K.V.A
                            از 6 تا پایه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! :eek:
                            این مدار جریان زیادی میکشه به درد نمیخوره :read:
                            خوب شما یه مداری طراحی کن که جریان کم بکشه و به درد بخوره و همه بتونن استفاده کنن !

دیدگاه

آقا این تایپیکو یه کم کوچیک کنید آدم میاد توش سرش گیج میره ها و به هیچ نتیجه ای نمیرسه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                                دلیلش عیوبی در این طرح و احتمالا بایاس نبودن ترانزیستور در مدار ساخت شما است
                                شما یک خازن 33 نانو از کلکتور تا امیتر وصل کن و از یک ترانزیستور دیگه استفاده کن . اون مقاومت 180 اهم رو بین 4.7 تا10 کیلو اهم بذار و اگر کار نکرد جور دیگه مشکلو حل کن (مثلازیاد کردن تعداد دور سیم پیچ بایاس) . اصلا طرح خوبی نیست
                                شما یک خازن 33 نانو از کلکتور تا امیتر وصل کن و از یک ترانزیستور دیگه استفاده کن .های ولتاژ جان یعنی از دوتا ترانسیستور استفاده کنم ترانسیستور دومی رو چطوری به مدار وصل کنم اگه میشه با نقشه بگی عالی میشه
                                اگه طرح بهتری سراغ دارید لطفا نقه اش رو بذارید البته با 12 ولت ماشین کار کنه ممنون که وقت شما رو گذاشتید جواب دادید مرسی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X