اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

واقعا ممنون که پاسخ دادید :job: من فکر میکردم که هسته ترانس زیاد فرقی نباید داشته ولتاژ زیاد براش ولی الان میبینم که دقیقا با ترانس هایی که تست کردم مدارم رو هسته آهنی بودن حرف شما درسته و هسته ترانس موثر هست پس اون فلای بک هم درحقیقت نوعی ترانس هست که هسته اش فرق داره جنسش با بقیه ترانس ها البته تعداد دورش هم که گفتید فرق داره ببینید الان تو این لینک یه مدار برای این گوی پلاسما هست که همون مدار اصلیه دستگاه هست این مدار هم میتونه به صورت نوسانی با ولتاژ DC کار کنه جالبه http://forum.arduino.cc/index.php?topic=8386.0
    راستی ترانس استفاده شده در این مدار دقیقا با چه اسمی تو بازار پیدا میشه؟

دیدگاه

سلام من مداررو ساختم می شه بگید که اگر22VACخروجی مدار باشه ترانس کار می کنه یانه :-?
      یه مدار باحالی شده ! تقریبا انو تو ابعاد 2در4 ساختم :-O

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدجوادحسینی
        سلام من مداررو ساختم می شه بگید که اگر22VACخروجی مدار باشه ترانس کار می کنه یانه :-?
        یه مدار باحالی شده ! تقریبا انو تو ابعاد 2در4 ساختم :-O
        از مدارت عکسم بزار باهاش حال کنیم

اضافه شده در تاریخ :
        نوشته اصلی توسط سیدجوادحسینی
        سلام
        جواب سوال امو ندادی :smile:با22VACترانس کار میکنه یانه :-?
        نه نمیشه با همون 12 تا 15 ولت فقط میشه راه اندازیش کرد فرکانسم همون 100 کیلو هرتز به گفته دوست عزیزمون

دیدگاه

اما مدار من ورودی رو دویرابر می کنه :cry:

دیدگاه

سلام،در رابطه با نقشه صفحه 1،من یه ترانس تلوزیون قدیمی سیاه سفید گیر آوردم،یه پایه خروجی داشت که یه دیود بزرگ سر راهش بود،و 8تا پایه زیرش بو که جفت جفت با هم 2.5 اهم مقاومت داشتند،میشه بگین باید کدوم پایه هارو استفاده کنم؟ (فاصلا تمام پایه ها یک اندازه است)+پایه ها به صورت جفتی یکی در میان با خروجی ترانس 830 اهم مقاومت دارند

دیدگاه

سلام دوستان من میخواستم کمکم کنید تا یکی از مدارهای های ولتاژو درست کنم.تاپبک هارو هم خوندم ولی چیزی حالیم نشد.یک های ولتاژ تلوزیون زنگی سونی هو دارم.موقع در آوردن بعضی هاش شکست نمیدونم چی جوری استفاده کنم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                بچه ها این خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

http://s2.picofile.com/file/76892216...00196.mpg.html

اضافه شده در تاریخ :
                اینم با یه کیفیت بالاتر
                http://s1.picofile.com/file/76860950...00196.3gp.html

اضافه شده در تاریخ :
                سلام.
                من بازم یه مدار دیگه درست کردم ولی خوب جواب نداد :angry: هایولتاژش هستش شکسته به زور رو زحمت چسبوندمش ولی قوس الکتریکی خیلی کم میزنه مال سیاه و سفیده این مدار تک ترانزیستوریه. :sad:
                وقتی بدون خازن مدار رو روشن میکنی خیلی ضعیفه :cry2:ولی وقتی خازن میذاری خیلی قوی میشه :evil:من برای تقذیه مدار 24 ولت استفاده کردم با 12 خوب جواب نمیده :
                با خازن

بدون خازن

اضافه شده در تاریخ :
                اینم از مدارش:

اضافه شده در تاریخ :
                هایولتاژ جان چیکار کنم تا مدار قوی شه؟ :angry: میخوام با 18 ولت ازش جواب بگیرم راستی خازنی که گذاشتم خوب جواب داد ولی ترکید :eek: اون 4 کیلو ولت بود :eek: چی کار کنم؟ :read:
                جناب نجاتی لطف بفرمائید مدار این هارو که ساختید بگذارید تا ما هم بسازیم ب نتیجه رو پ کنیم تا ببینید
                اگر شماتیک رو با ماژیک رو یک کاغذ سفید بنگارید و عکس گرفته و پ بفرمائید هم ok هست ممنون.
                جناب نجاتی لطف بفرمائید مدار این هارو که ساختید بگذارید تا ما هم بسازیم ب نتیجه رو پ کنیم تا ببینید
                اگر شماتیک رو با ماژیک رو یک کاغذ سفید بنگارید و عکس گرفته و پ بفرمائید هم ok هست ممنون.
                تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                  من میخوام یه مدار های ولتاژ متغیر تا 20 کیلو ولت درست کنم و بعد از اون هم میخوام به صورت پالس ازش استفاده کنم
                  میخواستم اگه بشه راهنماییم کنین.ممنون میشم
                  برای پالسش هم میخواستم از ماسفت استفاده کنم و اینکه قبل از سیم پیچ های ولتاژ قرارش بدم
                  البته طبیعتا از کیفیت موج کاسته میشه
                  حالا کلا اگه کسی میتونه راهنماییم کنه ممنون میشم

دیدگاه

آقا این تصویری که گذاشتی شماتیک و قطعات رو دقیقا مشخص بفرمائید :

این تصویر زیر رو هم اگر میشه دقیقا قطعات و ولتاژ دقیقا این عکس رو معیین فرمائید:

دیدگاه

سلام به همگی ببخشید من یه سوالی دارم هیچکس تا حالا یه جواب درست و درمون بهم نداده :cry2 من دوسه تا مدار دوربین یه بار مصرف دارم که زیاد باهاشون ور میرم میخواستم ببینم اگر خازن مدارو در بیارم وخروجی مدارو به خازنو دیود وصل کنیم مثل همون کاری که توی ساخت مولد مارکس انجام میشه میتونیم خروجی با ولتاژ بالاتر بگیریم یانه اخه من خروجیشو به کویل و ترانس فندک جرقه زن وصل کردم هیچ خروجی ای از ترانس نگرفتم با این ترفند مولد مارکس میشه نتیجه ای گرفت؟ بعد هم اگه میشه یکم واسم از ازین ولتاژ مدار فلاش دوربین توضیح بدین که چقدر خروجی داه و برای ساخت شوکر با اون چه تغییراتی باید در اون ایجاد بشه ممنون از همگی فقط من منتظر جواب هاتون هستم :bye

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

نوشته اصلی توسط plasma
                        سلام جناب هایولتاژ.
                        من میخواستم بدونم در مولد مارکس برای خازن ها از چه نوعی استفاده کنم که ولتاژ بالا رو تحمل کنه؟ خازن Y کار میکنه؟ برای مقاومت میتونم از مقاومت معمولی استفاده کنم؟
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66229.msg386265#msg386265
                        بستگی به ولتاژ اولیه داره ولی بهتره تا میتونی ولتاژ بالا و ظرفیت پایین بخری
                        من خودم 6 عدد 12کیلو یک نانو خریدم "فکنم بین10.000تا15.000ت باشه" همت کنم مولد مارکس رو میسازم تا استفاده ببرند دوستان فقط این رو بگم بهتره مدار ر3D لحیم بشه ودر ولتاژ های بالا کل مدار داخل روغن"ترجیحا روغن غیر خوراکی سیاه نشده" قرار بگیره بعد مدار روشن بشه"مدار های خازن و دیودی"
                        اگر میخوایید انتقال از یک طبقه به طبقه بعد بوسیله آرک و هوا باشه بهتره مقاومت ها و پایه دیود ها از داخل شلنگ رد بشه "شلنگی مثل شلنگ آب شیرینکن های خونگی یا شلنگ بنزین شیر بنزین موتور"

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : ساختن مدار ولتاژ بالا(بازی با 7000 ولت)

نوشته اصلی توسط plasma
                          سلام جناب هایولتاژ.
                          من میخواستم بدونم در مولد مارکس برای خازن ها از چه نوعی استفاده کنم که ولتاژ بالا رو تحمل کنه؟ خازن Y کار میکنه؟ برای مقاومت میتونم از مقاومت معمولی استفاده کنم؟
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=66229.msg386265#msg386265
                          بستگی به ولتاژ اولیه داره ولی بهتره تا میتونی ولتاژ بالا و زرفیت پایین بخری
                          من خودم 6 عدد 12کیلو یک نانو خریدم "فکنم بین10.000تا15.000ت باشه" همت کنم مولد مارکس رو میسازم تا استفاده ببرند دوستان فقط این رو بگم بهتره مدار ر3D لحیم بشه ودر ولتاژ های بالا کل مدار داخل روغن"ترجیحا روغن غیر خوراکی سیاه نشده" قرار بگیره بعد مدار روشن بشه"مدار های خازن و دیودی"
                          اگر میخوایید انتقال از یک طبقه به طبقه بعد بوسیله آرک و هوا باشه بهتره مقاومت ها و پایه دیود ها از داخل شلنگ رد بشه "شلنگی مثل شلنگ آب شیرینکن های خونگی یا شلنگ بنزین شیر بنزین موتور"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad_musavi69
                            اقای های ولتاژ من یه فلای بک مدل 289-439-1 دارم نمی دونم پایه هاشو چطوری تشخیص بدم.ممنون میشم راهنماییم کنی با مولتی متر پایه هارو تست کردم و اگه شماره پایه هارو از چپ به راست در مظر بگیریم :
                            1به10و11 راه میده و 2-7-9-12 به هم 3-4-5-6 به هم و 8 به هیچ کدوم راه نمی ده. من 1-12-8 رو زمین کردم و از 6و3 برای اولیه استفاده کردم توی مدارم اما جرقه ای تولید نمی شه. فقط لحظه روشن شدن یه صدای خفیف میده و موقع خاموشی هم همیطور. ممنون میشم راهنماییم کنی.
                            اینم شکلش که تو این شکا 1 سمته راست نشون داده شده. اینو ساختمش.60 ولت رو تولید میکنه اما ترانسه نه :angry:1

اون پایه ای که وقتی با اهمتر تست میشه به هیچ کدوم از پایه های دیگه راه نمیده یک سرثانویه" سر دیگه هم سیم ضخیم بالای چوک"است که در چوک شما همون پایه 8 است که از این پایه یک سیم به نزدیکی سیم خروجی در بالای چوک ببرید که با روشن شدن مدار ازاین سیم "پایه 8" به خروجی آرک میزنه
                            همیشه اکثرا 99%سیم یک چوک به پایه وسط ترانزیستور وصل میشه و پایه های کناری هم سر دیگه پایه یک است که به +در تغذیه وصل میشه .

دیدگاه

سلام.آقا من تازه میخوام شوکر بسازم .می خواستم بپرسم این ترانسشو از کجا باید گیر بیارم؟

دیدگاه

مداردرایور555 این تایپیک رو من خودم با 40ولت هم تست کردم با ترانزیستور های تلوزیونی مثل D2499و غیره خیلی خیلی قدرت خروجی بهتر میشه
                                مدار درایور "IC555" ترانزیستوررو به تنهایی به برق 12 هفت آمپر زدم و ترانزیستور های 150 ولتی تلوزیون رو هم با یه تغذیه جدا 90 ولتی وصل کردم که منفی هر دو تغذیه رو به هم متصل کردم
                                اگر از ترانزیستور های روی برد TV استفاده میفرمائید تا جایی که من دستگیرم شده ولتاژ بالا رو بخوبی تحمل میکنند ولی آمپر 1-2 آمپر بیشتر نباید باشه

ای کاش میدونستم برق 220شهری روی برد TV بدست کدوم قطعه ولتاژ و آمپرش کم میشه تا ولتاژ و آمپر نامی رو روی پایه C اعمال میکردم
                                دیتاشیت دیود های شونه ای روی برد گرفتم اکثرا نشون میدادند که بیش از 4 یا خونه پرش 8 آمپر از خودشون عبور نمیدن

-----------------
                                جناب:saeed0255
                                هر دو چوک رو باید یا دست بپیچید خود چوک رو هم تو پست های قبل گفتیم از چه وسایلی میشه در آورد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X