اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط mdf123
    سلام
    درصورت سوختن فیوز شیشه ایی باید حتما فیوزو عوض کرد یا مقاومت هم میشه بست؟اگه بخوام فیوز بزارم چه فیوزی باید باشه؟(لامپ 40 وات)
    ایا از قطعات لوازم صوتی تصویری مثل رادیو تلوزیون تلفن و...میشه برای قطعات سوخته کم مصرف استفاده کرد؟مثلا دیود ترانزیستور و ...
    سلام
    دوسته من اگه فیوز سوزونده احتمالا مدارشم مشکل داره ، پل دیودی و ترانیستوراشو چک کن وقتی از سلامتشو مطمئن شدی ( دیگه تستشونو باید بلد باشی ) بجای فیوز یه تیکه سیم بزار ، منم تا حالا اسم فیوزشو یاد نداشم ، شما ببر بازار ببین بهش چی مسگن و چند امپره
    موفق باشین
    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام به همه
      یه تجربه دیگه که طی تعمیرات بدست اوردم اونم اینه که یه فیلامان نیم سوز (یه طرف قطع شده ) رو همیشه با مقاومت موازی نکنید ، به این دلیل که من تو یه مورد بر خوردم که اتصالی داشت یعنی با تکون دادن یک سر فیلامان وصل میشد ودرست میشد
      گرفت سیم فیلامان رو جوری که دائم وصل باشه با چسب برق به ته لامپ محکم کردم و بعدش کار کرد
      در مورد مقاومت موازی دوسر فیلامان قطع شده بگم که بستگی به مصرف فیلامانتون داره طول عمرش
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        گرفت سیم فیلامان رو جوری که دائم وصل باشه با چسب برق به ته لامپ محکم کردم و بعدش کار کرد
        سلام
        چسب برق در حرارت بالا میسوزه و احتمال خطر داره با وارنیش نسوز جداشون کن.
        امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
        از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

مرسی
          www.electrotechnic.blogsky.com
          www.eplan-training.ir
          www.projectmatlab.ir

دیدگاه

با سلام خدمت مهندسین گرامی
            کسی میدونه فرکانس سوئیچ زنی این مدارات لامپ کم مصرف چقدره؟
            چه عنصری روی این فرکانس تاثیر داره و اگه فرکانس کم یا زیاد بشه چه اتفاقی براش می افته ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamon2020
              با سلام خدمت مهندسین گرامی
              کسی میدونه فرکانس سوئیچ زنی این مدارات لامپ کم مصرف چقدره؟
              چه عنصری روی این فرکانس تاثیر داره و اگه فرکانس کم یا زیاد بشه چه اتفاقی براش می افته ؟
              به صورت کلی که ترانزیستور ها عمل سوئیچ و فرکانس رو به عهده دارن

دیدگاه

دوستان گرامی من یه لامپ رو باز کردم یه مقاومت داره که رنگ اولش(سمت چپ) قهوهآ‌ای و رنگ بعدی مشکی و رنگ سوم و چهارمم طلایی!!! هستش...
                یکی از مقاومتا سوخته و اون یکی رو که اندازه گیری میآ‌کنم میآ‌زنه ۷۱۸ اهم...
                میآ‌شه یکی طرز خوندن این جور مقاومتا رو بهم یاد بده؟؟؟
                ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدآ‌علی
                  میآ‌شه یکی طرز خوندن این جور مقاومتا رو بهم یاد بده؟؟؟
                  http://www.hobby-hour.com/electronics/resistorcalculator.php
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

اون که مقدارش رو یک اهم حساب کرد ولی من با اهم متر اون سالم رو که اندازه گیری میآ‌کنم میآ‌زنه ۷۰۰ و خوردهآ‌ای!!!
                    اصلا خوندن این جور مقاومتا چه جوریه؟؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدآ‌علی

اون که مقدارش رو یک اهم حساب کرد ولی من با اهم متر اون سالم رو که اندازه گیری میآ‌کنم میآ‌زنه ۷۰۰ و خوردهآ‌ای!!!
                      اصلا خوندن این جور مقاومتا چه جوریه؟؟؟؟
                      خب یک اهم میشه دیگه.مقاومت شما سوخته و هر مقداری ممکنه نشون بده.
                      سیاه=0
                      قهوه ای=1
                      قرمز=2
                      نارنجی=3
                      زرد=4
                      سبز=5
                      آبی=6
                      بنفش=7
                      خاکستری=8
                      سفید=9
                      طلایی=*0.1
                      نفره ای=*0.01

دیدگاه

سلام
                        سید علی جان مقاومت رو بیرون مدار تست کن واگه خارج از مدار مقدارش با اون رنگهای روش برابر نیست.یعنی سوخته!
                        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام دوستان
                          خسته نباشید
                          یه لامپ 45 وات داریم ساخت ایرانم هست. این یه حالتیه کلا کلید وصل که بشه هر موقع دلش خواست روشن میشه.
                          یعنی یه موقع درجا کلید رو بزنی روشن میشه. یه موقع 2 روز روشن نمیشه. یه موقع کلید رو میزنیم نصف شب یهویی روشن میشه.

والله هرچی به مغزم فشار آوردم نفهمیدم مشکل از کجاشه و کدوم قطعه. یه جورایی انگار دیزلی شده تا گرم نشه روشن نمیشه.
                          ممنون میشم راهنمایی کنید
                          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad26
                            سلام دوستان
                            خسته نباشید
                            یه لامپ 45 وات داریم ساخت ایرانم هست. این یه حالتیه کلا کلید وصل که بشه هر موقع دلش خواست روشن میشه.
                            یعنی یه موقع درجا کلید رو بزنی روشن میشه. یه موقع 2 روز روشن نمیشه. یه موقع کلید رو میزنیم نصف شب یهویی روشن میشه.

والله هرچی به مغزم فشار آوردم نفهمیدم مشکل از کجاشه و کدوم قطعه. یه جورایی انگار دیزلی شده تا گرم نشه روشن نمیشه.
                            ممنون میشم راهنمایی کنید
                            با تشکر
                            شاید از ptcشه اونو در ار و بعد بزن به برق2باره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad26
                              سلام دوستان
                              خسته نباشید

ممنون میشم راهنمایی کنید
                              با تشکر
                              احیانا نما نور نیست؟
                              منم یدون داشتم شده بودم مایه خنده افراد خونه! :cry2:مثل شرح حال تو بود
                              اینو رو چک کم
                              خازن الکترولیت رو عوض کردی
                              خازن استارتر
                              واز همه مهمتر چراغ داخل کلید!

البته مال من با تعویض خازن الکترولیت ودراوردن لامپ داخل کلید حل شد!
                              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

آقا من یه لامپ مهتابی آکواریوم دارم که یه شب دیدم یهو صدای انفجار از توش در اومد و ترکید...
                                نه خودش بلکه اون آداپتور سرش(یا همون منبع تغذیهآ‌ش)
                                بازم کردم و دیدم توش سیاه شده ولی چیزی توش ظاهرا آسیب ندیده بود...
                                حالا دقیق نمیآ‌دونم چی بوده و چی شده شاید اتصالی بوده یا هر چیز دیگهآ‌ای...(البته pcb قسمت ورودیآ‌ش کلا نابود شده بود و پل دیودش ارتباطاتش قطع شده بود که با بقیهآ‌ی پایهآ‌ی دیودهایی که لحیم کردم، اتصالآ‌ها رو دوباره طبق pcb برقرار کردم)
                                به هر حال دو تا از دیودهای پل دیودی سرش سوخته بود(اتصال کوتاه بود) اونا رو عوض کردم (1N4007)
                                الان که ورودی رو از پل دیودی میآ‌گیرم ۲۲۰ ولت و خروجی پل دیود حدود ۳۰۰ و خوردهآ‌ای هست...
                                اما خروجی کل منبع تغذیه صفره و مهتابی روشن نمیآ‌شه نمیآ‌دونم بقیه مشکل از کجاست؟
                                میآ‌شه دوستان راهنمایی بفرمایند؟؟؟
                                البته یکی دیگه از همین دیودهای 1N4007 وقتی با تست دیود مولتی متر میآ‌زنم حدود 40 میلی ولت افت ولتاژ دو سرش رو نشون میآ‌ده در صورتی که اون یکی سالمآ‌ها رو که تست میآ‌کنم میآ‌بینم چیزی حدود ۴۰۰- ۵۰۰ نشون میآ‌ده مولتی متر براشون...
                                ممکنه مشکل از اون باشه یا مشکل از ترانزیستورهاشه؟؟؟
                                چطور میآ‌تونم از سالم بودن ترانزیستورها اطمینان پیدا کنم(تستشون کنم؟)
                                ممنون میآ‌شم راهنمایی بفرمایید این لامپ رو حدو ۴۰ تومان پولش رو دادیم نمیآ‌تونم از خیرش بگذرم....
                                ببینم اگه سرعت اینترنت اجازه بده عکساشم میآ‌ذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X