اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط power110
    سلام
    روش تست ic چطوره؟و ایا امکان داره زمانی از اون تو مدار لامپهای کم مصرف استفاده بشه؟
    باید دیتا شیت آیسی رو در بیاری
    برخی آدمها[ تنها ] به یک دلیل از مسیر زندگی ما می گذرند [ تا ] به ما درسهایی بیاموزند ؛ که اگر می ماندند هرگز [ آن درسها را ] یاد نمی گرفتیم …

دیدگاه

سلام دوباره به دوستان
      از همتون تشکر میکنم
      چند تا سوال داشتم یه پست گذاشتم فکر کنم کسی نگاهش هم نکرد
      بعضی از لامپها رو وقتی که تعمیر میکنم کم نور روشن میشن باید چجوری درستشون کنم از فیلامان لامپ ها نیست ایراد از برد هست ولی نمیدونم کجاش
      همه قطعات رو تست میکنم اول مقاومت ها بعد دیودها بعد ترانزیستور ها و... جز سلف هایی که داخل مدار هستن الباقی رو به صورت درست تست و جایی که لازم باشه تعویض میکنم اما تست و یا تعمیر اون ترانس و سلف حلقوی رو نمیدونم
      [glow=red,2,300]دوستان کسی میتونه کمکم کنه :bye[/glow]
      kohsarimog@gmail.com
      بهترین وسیله دفع دشمن ، ازدیاد دوستان است.
      [img width=133 height=100]http://up98.ir/uploads/145520093187291.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kohsarimog
        سلام دوباره به دوستان
        از همتون تشکر میکنم
        چند تا سوال داشتم یه پست گذاشتم فکر کنم کسی نگاهش هم نکرد
        بعضی از لامپها رو وقتی که تعمیر میکنم کم نور روشن میشن باید چجوری درستشون کنم از فیلامان لامپ ها نیست ایراد از برد هست ولی نمیدونم کجاش
        همه قطعات رو تست میکنم اول مقاومت ها بعد دیودها بعد ترانزیستور ها و... جز سلف هایی که داخل مدار هستن الباقی رو به صورت درست تست و جایی که لازم باشه تعویض میکنم اما تست و یا تعمیر اون ترانس و سلف حلقوی رو نمیدونم
        [glow=red,2,300]دوستان کسی میتونه کمکم کنه :bye[/glow]
        سلام
        ببین اون فیلمان یه عمری داره دیگه.بعد از اون شروع میکنه به کم نور شدن وزرد رنگ شدن.کاریش نمیشه کرد باید وایستی تا بسوزه وبندازیشون دور
        اما اگه تازه خریداری شده بحثش جداس.
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

خوب اومدم فیلمان تست کردم یک سمتش 2.7-3 اهم هست سمت دیگش اصلا نه عدد میاد نه بوق . => پس سوخته

الان یعنی یک مقامت 2.7 اهم باهاش موازی کنم . واتش مهم نیست؟ چون تو pdf درمورد وات چیزی نگفته!

واتش مهم نیست؟
          شمر ۱۴۰۰سال پیش مُرد؛شمر زمانت بشناس.
          [img width=400 height=100]http:///uploads/140623781981451.png[/img]
          [glow=green,2,100]یاحسین تشنه لب[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عمو LED
            خوب اومدم فیلمان تست کردم یک سمتش 2.7-3 اهم هست سمت دیگش اصلا نه عدد میاد نه بوق . => پس سوخته

الان یعنی یک مقامت 2.7 اهم باهاش موازی کنم . واتش مهم نیست؟ چون تو pdf درمورد وات چیزی نگفته!

واتش مهم نیست؟
            na mohem nis
            0,25w bezar
            برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
            راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام برادر عزیر ah rad که یه توجهی به نوشته ما کردی
              این مورد رو میدونم من کارم تعمیر لامپ شده چند وقتیه و واسه تست از فیلامانی استفاده میکنم که نه عمرش تموم شده و نه خرابه و حتی اگه ار اون جواب نگیرم یه فیلامان سالم تر رو واسه تست میزارم
              حالا بگذریم
              من یه چند وقتیه به مشکل علامت سوال دار بر میخورم جوری که هنگ میکنم
              میام تک تک قطعات رو از روی برد جدا میکنم ، با دستگاه مخصوصش تست میکنم و حتی اگه بهش کمی شک کنم تعویضش میکنم ، اما با کمال تعجب هیچ فیلامانی رو روشن نمیکنن یا بعضیهاشون به زور و با نور خیلی کم روشن میشن و یا زرد رنگ روشن میشن
              با کلی بالا و پایین کردن ، دیگه 100% مطمئنم از اون سیم پیچ هاست اون شش پایه و ترانسش (چک)
              [glow=red,2,300]حالا کسی میتونه این دوتا رو برام توضیح بده آموزش بده ، نکات کلیدیش رو بگه و کمکم کنه تا ایراد این بردهایی که اینجوری رو دستم موندن رو برطرف کنم [/glow]
              فدای همتون
              و خیلی خیلی ممنون
              :nerd: :bye
              kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

این مورد رو میدونم من کارم تعمیر لامپ شده چند وقتیه و واسه تست از فیلامانی استفاده میکنم که نه عمرش تموم شده و نه خرابه و حتی اگه ار اون جواب نگیرم یه فیلامان سالم تر رو واسه تست میزارم
                حالا بگذریم
                میام تک تک قطعات رو از روی برد جدا میکنم ، با دستگاه مخصوصش تست میکنم و حتی اگه بهش کمی شک کنم تعویضش میکنم ، اما با کمال تعجب هیچ فیلامانی رو روشن نمیکنن یا بعضیهاشون به زور و با نور خیلی کم روشن میشن و یا زرد رنگ روشن میشن
                با کلی بالا و پایین کردن ، دیگه 100% مطمئنم از اون سیم پیچ هاست اون شش پایه و ترانسش (چک)
                [glow=red,2,300]حالا کسی میتونه این دوتا رو برام توضیح بده آموزش بده ، نکات کلیدیش رو بگه و کمکم کنه تا ایراد این بردهایی که اینجوری رو دستم موندن رو برطرف کنم [/glow]
                فدای همتون
                و خیلی خیلی ممنون
                چک یا ترانس بسوزه مشخصه سیاه میشه داغون
                شما باید با اهم متر یا تست بیزر سرهای ترانس رو بگیری.
                ممکنه هم که ترکهای پی سی بیت قطع باشن و دقت نکرده باشی

دیدگاه

حالا بگذریم
                  فدای همتون
                  و خیلی خیلی ممنون
                  ما مخلصیم
                  اول یه توضیح بدم.اونی که میگی 6پایس ودایره ای هستش.یه سلف تروییدی هستش که 3تا سیم دورش میپیچن. وهمه این سه سیم تو یه جهت پیچیده نشده اند.پتستش خیلی راحته کلا چند دور که بیشتر نیست با چشم مسیرشو نگاه کنی حله.اما تا جایی که میتونی درش نیار.چون ممکنه جهت جا زدن ورنگارو اشتباه کنی.
                  اون یکی هم که دارای هسته هستش خب میتونی درش بیاری واز تست بوق مولتی متر چک کنی
                  اما اینو بهت بگم این دوتا سیم پیچ هستن وبه این سادگی ها نمیسوزن ووقتی بسوزن تو اون سلف تروییدی روکش سیم میسوزه یا اب میشه وتو هسته داره هم لاکش اب میشه.
                  حالا اینا رو گفتم تا اینو بگم
                  که من یه لامپ دارم کهمثل تو مشکل دارم همه قطعاتو تست کردم اونم دونه دونه بیرون مدار و اونایی هم که شک داشتم عوض کردم.اما یا روشن نمیشه یا بصورت زرد کم رنگ پرپر میکنه وطبق تجربه اگه دراین حالت پرپر زیاد روشن بزاری فیلمانت میسوزه.
                  در کل به نظر من بعضی هاشون نفرین شدن نباید زیاد روش وقت بزاری
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                    کلا ای سی ها تست خاصی ندارن وبا توجه به نوع ای سی میشه خودم ادم براش یه تست طراحی کنه.
                    باید دیتا شیت آیسی رو در بیاری.
                    سلام میشه بیشتر توضیح بدید؟

دیدگاه

سلام
                      چرا بعضی از لامپ های کم مصرف با وجود اینکه از کلید معمولی استفاده میشه و نه از این کلیدهای چراغ دار و فاز و نول هم درسته باز هم بعد از خاموش کردن چشمک میزنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                        سلام میشه بیشتر توضیح بدید؟
                        سلام
                        چیشو توضیح بدم؟ادم روی ای سی رو میخونه بعد دیتا شیتشو میگیره.بعد میبینه چکار میکنه.بعد میبندی روی برد برد وکاری که قراره انجام بده رو اگه داد سالمه اگه هم نداد.خرابه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                          ما مخلصیم
                          اول یه توضیح بدم.اونی که میگی 6پایس ودایره ای هستش.یه سلف تروییدی هستش که 3تا سیم دورش میپیچن. وهمه این سه سیم تو یه جهت پیچیده نشده اند.پتستش خیلی راحته کلا چند دور که بیشتر نیست با چشم مسیرشو نگاه کنی حله.اما تا جایی که میتونی درش نیار.چون ممکنه جهت جا زدن ورنگارو اشتباه کنی.
                          اون یکی هم که دارای هسته هستش خب میتونی درش بیاری واز تست بوق مولتی متر چک کنی
                          اما اینو بهت بگم این دوتا سیم پیچ هستن وبه این سادگی ها نمیسوزن ووقتی بسوزن تو اون سلف تروییدی روکش سیم میسوزه یا اب میشه وتو هسته داره هم لاکش اب میشه.
                          حالا اینا رو گفتم تا اینو بگم
                          که من یه لامپ دارم کهمثل تو مشکل دارم همه قطعاتو تست کردم اونم دونه دونه بیرون مدار و اونایی هم که شک داشتم عوض کردم.اما یا روشن نمیشه یا بصورت زرد کم رنگ پرپر میکنه وطبق تجربه اگه دراین حالت پرپر زیاد روشن بزاری فیلمانت میسوزه.
                          در کل به نظر من بعضی هاشون نفرین شدن نباید زیاد روش وقت بزاری
                          سلام ah rad و ehsanajal جان ممنون که جواب دادین
                          دقیقا مشگل منو گفتی
                          هیچ دری که نمتونه تا ابد بسته باشه پس باید بازش کنیم
                          شما واسه حلش چه راه هایی رو رفتی
                          وسایل واسه تست چی داری ؟
                          من خودم یه اهم متر دارم که خازن سنج تا 200mf رو بهم نشون میده و واسه لامپ ها کار راه اندازه
                          من دیشب یه چیز جالب بر خوردم
                          واسط میگم
                          یه خازن 223 تو برد بود تستش کردم کنار قطعات دیگه ، سالم بود ، قطعات سوخته رو عوض کردم و زدم برق روشن نشد ،گفتم اینم از اون بردهاست که درست بشو نیستن
                          سرت رو درد نیارم
                          دوباره همه قطعات رو تست کردم و ... چشمم به چیز سوخته نخورد
                          اومدم قطعات رو تکون دادم دیدم این خازنه خیلی ضعیف لغ میزنه(همون 223) ، اومدم درش آوردم و تست کردم 225.3رو اهم متر نشون میداد گفتم یکم خطا دارن دیگه ( چون تا حالا خازن دقیق من ندیدم ) چون شک کردم بهش عوضش کردم
                          [glow=red,2,300]لامپ روشن شد[/glow]
                          دیگه حالا شکم رفته رو خازن ها چون به قول شما اگه اون سیم پیچ ها بسوزه تابلو میشه و من هم توشون تابلوگی ندیدم یعنی همگی تو تست هم سالم در اومدن اماباز هم روشن نشدن ، با این اتفاق شکم رفت رو خازن ها
                          این کم نور روشن شدن رو فکر کنم زود تر بشه حلش کرد ، چون یه خروجی داریم
                          شما اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین من چک کنم نتیجه رو بگم با هم شاید بتونیم یکیش رو درست کنمیم

[glow=red,2,300](از این برد ها با این مشکل بالای 20-30تا دارم که باید بتونم تعمیرشون کنم)[/glow]
                          [shadow=red,left]فدای همتون خیلی آقایین
                          [/shadow]
                          :bye
                          kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

قربونت دادا.
                            من فقط یه مولتی متر ساده دارم نه خازن سنجی نه سلف سنجی :cry:ازاین مولتی متر 4هزار تومنی ها هستش البت الان شنیدم 10-12 شدن

بزار من یه خلاصه از اون لعنتی بگم
                            ترانزیستوراش سوخته بود+مقاومت کم اهم هاش
                            منم عوضشون کردم برا خاطر جمعی خازن 400ولتی هم عوض کردم.خازن استارتر هم عوض کردم
                            باقی قطعات روهم دونه دونه دراوردم وتست کردم.حتی برای تست دیاکش هم بیرون مدار،یک مدار بستم ودیدم سالم بود.
                            زدم به برق نور زرد کم رنگ +بهمراه صدای خرخر(مثل این میمونه که سری کسی روببری وخون با صدا میاد بیرون از رگای گردنش :icon_razzسریع خاموشش کردم وانداختم گوشی کمد(چون میدونستم همون جوری نگر دارم فیلمانش میسوزه)
                            والا دیگه من عقلم به جایی قد نداد.همرو تست گرفته بودم

تنها شکی که دارم اینه که اومده باشن قطعات سفارشی گرفتن و روش مقدار اشتباهی نوشته باشن.یعنی مثلا طبق رنگا 2اهم باشه اما در واقعیت مقاومت نییم اهم باشه.درسته خیلی توهمیه اما اگه یکی مثل من تو چین باشه ازاین کارا میکنه

دیدگاه

سلام ah rad و ehsanajal جان ممنون که جواب دادین
                              دقیقا مشگل منو گفتی
                              هیچ دری که نمتونه تا ابد بسته باشه پس باید بازش کنیم
                              شما واسه حلش چه راه هایی رو رفتی
                              وسایل واسه تست چی داری ؟
                              من خودم یه اهم متر دارم که خازن سنج تا 200mf رو بهم نشون میده و واسه لامپ ها کار راه اندازه
                              من دیشب یه چیز جالب بر خوردم
                              واسط میگم
                              یه خازن 223 تو برد بود تستش کردم کنار قطعات دیگه ، سالم بود ، قطعات سوخته رو عوض کردم و زدم برق روشن نشد ،گفتم اینم از اون بردهاست که درست بشو نیستن
                              سرت رو درد نیارم
                              دوباره همه قطعات رو تست کردم و ... چشمم به چیز سوخته نخورد
                              اومدم قطعات رو تکون دادم دیدم این خازنه خیلی ضعیف لغ میزنه(همون 223) ، اومدم درش آوردم و تست کردم 225.3رو اهم متر نشون میداد گفتم یکم خطا دارن دیگه ( چون تا حالا خازن دقیق من ندیدم ) چون شک کردم بهش عوضش کردم
                              [glow=red,2,300]لامپ روشن شد[/glow]
                              دیگه حالا شکم رفته رو خازن ها چون به قول شما اگه اون سیم پیچ ها بسوزه تابلو میشه و من هم توشون تابلوگی ندیدم یعنی همگی تو تست هم سالم در اومدن اماباز هم روشن نشدن ، با این اتفاق شکم رفت رو خازن ها
                              این کم نور روشن شدن رو فکر کنم زود تر بشه حلش کرد ، چون یه خروجی داریم
                              شما اگه چیزی به ذهنتون میرسه بگین من چک کنم نتیجه رو بگم با هم شاید بتونیم یکیش رو درست کنمیم

[glow=red,2,300](از این برد ها با این مشکل بالای 20-30تا دارم که باید بتونم تعمیرشون کنم)[/glow]
                              [shadow=red,left]فدای همتون خیلی آقایین
                              [/shadow]
                              :bye
                              نمیدونم تا کجا پیش رفتی ولی خازن استارت رو هم عوض کن
                              اکی نشد یه بورد سالم یا فیلامان سالم رو عوض کن ، جوری که در بیادش

دیدگاه

سلام دوباره
                                برادر ah rad
                                به مشکلت بر خوردم
                                بزن به برق و داخل سلف حلقویش رو نگاه کن ببین چیزی مشکوکت میکنه یا نه حتی اگه میتونی سلف رو تکون بده و نگاه کن
                                شاید چیزای جالب ببینی
                                اول این تست رو بکن بعدا اون سلف رو هم عوض کن تو که میگی همه چیز رو عوض کردی این یکیم روش
                                کوچکترین خراش رو اون سیم باعث روشن نشدن لامپ میشه ، خیلی به این مورد بر خوردم
                                بازم تستش کن
                                نوشته اصلی توسط ehsanajal
                                نمیدونم تا کجا پیش رفتی ولی خازن استارت رو هم عوض کن
                                اکی نشد یه بورد سالم یا فیلامان سالم رو عوض کن ، جوری که در بیادش
                                میشه این خازن استارتر رو رویه یه نقشه مثل نقشه صفحه اول نشونم بدی

حرف دومت
                                نوشته اصلی توسط ehsanajal
                                یه بورد سالم یا فیلامان سالم رو عوض کن ، جوری که در بیادش
                                واسه این میگی که مشخص شه ایراد از برد هست یا فیلامان درسته
                                فیلامان سالمه
                                بردها مورد دارن ( بردهایی که اینجوری دستم موند ها )
                                این کاری که میگی رو همیشه انجام میدم جزو اولین تستام هست
                                :nice:
                                kohsarimog@gmail.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X