اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط ehsanajal
    سلام
    میشه با بالاست کم مصرف مهتابی راه اندازی کرد
    اگه بخواییم ا یه 40 وات 2تا مهتابی رو راه اندازی کنیم چجوریه ؟؟
    مثلا لامپ های FPL و FML با توان های 18 و 36 و55 تو بازار موجودن ( البته بالاست مخصوصشون هم هست) ولی با بالاست لامپ کم مصرف هم میشه راه اندازی کرد و متناسب با توان مهتابی باید بالاست بزاری :read:
    جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
    دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
      مثلا لامپ های FPL و FML با توان های 18 و 36 و55 تو بازار موجودن ( البته بالاست مخصوصشون هم هست) ولی با بالاست لامپ کم مصرف هم میشه راه اندازی کرد و متناسب با توان مهتابی باید بالاست بزاری :read:
      ابی جان برعکسش چطور؟میشه بابالاست مهتابی،لامپ کم مصرف رو روشن کرد؟
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
        ابی جان برعکسش چطور؟میشه بابالاست مهتابی،لامپ کم مصرف رو روشن کرد؟
        با اجازه
        فک نکنم بشه اخه بالاست کم مصرف با عمل سوئیچینگه و مدار مهتابیا نه (یه سلفو یه خازن را انداز )
        دوسته من مثلا با یه بالاسته 40واتی لامپ کم مصرف چطوری 2تا متابی راه انداز ی کنم ؟؟
        هر لامپ مهتابی دقیقا چند واته ،20 وات ؟
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

با اجازه
          فک نکنم بشه اخه بالاست کم مصرف با عمل سوئیچینگه و مدار مهتابیا نه (یه سلفو یه خازن را انداز )
          دوسته من مثلا با یه بالاسته 40واتی لامپ کم مصرف چطوری 2تا متابی راه انداز ی کنم ؟؟
          هر لامپ مهتابی دقیقا چند واته ،20 وات ؟
          نه بابا تو اونم مدار الکترونیکیه.بالاست های جدید مهتابی هم سوییچینگه اما دو دلم یکی میگه میشه یکی میگه نه!اما هیچ کس نمیگه که من انجام دادم ومیشه یا نه!همه میخوان من اول امتحان کنم

ببین لامپ مهتابی هم 20وات هست هم 40 وات!اگه یدونه 40وات لامپ بخری حله.اگه 20وات داری باید دوتا بزاری.
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
            نه بابا تو اونم مدار الکترونیکیه.بالاست های جدید مهتابی هم سوییچینگه اما دو دلم یکی میگه میشه یکی میگه نه!اما هیچ کس نمیگه که من انجام دادم ومیشه یا نه!همه میخوان من اول امتحان کنم

ببین لامپ مهتابی هم 20وات هست هم 40 وات!اگه یدونه 40وات لامپ بخری حله.اگه 20وات داری باید دوتا بزاری.
            نه بابا منظورم این مهتابی قدیمیاس
            این جدیدا که جنس خوبو بدم داره ولی هنو کسی ج قطعی بهم نداده

دیدگاه

نه بابا منظورم این مهتابی قدیمیاس
              این جدیدا که جنس خوبو بدم داره ولی هنو کسی ج قطعی بهم نداده
              احتمالا منظورتون مهتابی های بلند 2 متری 40 وات قدیمی هست ... هیچ فرقی با مهتابی های جدید نداره و خودم نزدیک پنج سال تو خونه با بالاست روشن کردم و دو مزیت هم داره اول اینکه بدون استارت روشن میشه و دوم عمر مهتابی خیلی زیادتر میشه ... فقط حتما بایدبالاست متناسب با توان مهتابی بزارید :read:
              جهان سوم جایی است که هر کس بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه اش خراب می شود و هر کس که بخواهد خانه اش آباد باشد، باید در تخریب مملکتش بکوشد
              دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                احتمالا منظورتون مهتابی های بلند 2 متری 40 وات قدیمی هست ... هیچ فرقی با مهتابی های جدید نداره و خودم نزدیک پنج سال تو خونه با بالاست روشن کردم و دو مزیت هم داره اول اینکه بدون استارت روشن میشه و دوم عمر مهتابی خیلی زیادتر میشه ... فقط حتما بایدبالاست متناسب با توان مهتابی بزارید :read:
                پس هیچ راهی برا سری و موازی کردنشون نیست دیگه ؟؟؟

دیدگاه

پس هیچ راهی برا سری و موازی کردنشون نیست دیگه ؟؟؟
                  oo: سری یا موازی کردن مهتابی حتی اگه روشن بشه مثلا تو حالت موازی از هر طرف یک مهتابی بصورت برعکس فیلامان ها بسوزه چی میشه :mrgreen:در واقع میشه همون قضیه گذاشتن مقاومت بجای فیلامان و خارج کردن فیلامان ...من که تو هیچ بالاست ولامپی ندیدم فیلامان رو سری یا موازی کنن...حتی تو لامپ های توان بالا مثلا 200 وات برعکس تیوب رو دو قسمت میکنن و یک بالاست دوبل 2*100 وات قرار میدن و احتمالا دیدین که این لامپ ها موقع سوختن فیلامان نصفش خاموش شده :read:
                  دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                    oo: سری یا موازی کردن مهتابی حتی اگه روشن بشه مثلا تو حالت موازی از هر طرف یک مهتابی بصورت برعکس فیلامان ها بسوزه چی میشه :mrgreen:در واقع میشه همون قضیه گذاشتن مقاومت بجای فیلامان و خارج کردن فیلامان ...من که تو هیچ بالاست ولامپی ندیدم فیلامان رو سری یا موازی کنن...حتی تو لامپ های توان بالا مثلا 200 وات برعکس تیوب رو دو قسمت میکنن و یک بالاست دوبل 2*100 وات قرار میدن و احتمالا دیدین که این لامپ ها موقع سوختن فیلامان نصفش خاموش شده :read:
                    پس به صرفه هم نیس بخوای بجای مهتابی قدیمی بالاست 20وات بخری درسته
                    و طرح سری وموازی کردنم کنسله دیگه ؟؟

دیدگاه

پس به صرفه هم نیس بخوای بجای مهتابی قدیمی بالاست 20وات بخری درسته
                      و طرح سری وموازی کردنم کنسله دیگه ؟؟
                      منظورتونو متوجه نشدم...فقط اینو بگم برای روشن کردن دو عدد مهتابی 40 وات کافیه یک بالاست دوبل 36*2 قرار بدین و کاملا از نظر هزینه و عمر مهتابی و مصرف انرژی برق به صرفه هستش :agree:
                      سری یا موازی کردن لامپ چیزیه که تا بحال ندیدم ... به نظر من بجای این مدل طرح ها بهتره اینو بررسی کنیم که چرا بالاست و لامپ در قدیم 3 سال گارانتی داشته والان فقط یک سال گارانتی داره ...در واقع شناخت یک بالاست معتبرو قطعات مهمی که حتی گاهی حذف میشن :read:
                      دکتر محمود حسابی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EBI2009
                        منظورتونو متوجه نشدم...فقط اینو بگم برای روشن کردن دو عدد مهتابی 40 وات کافیه یک بالاست دوبل 36*2 قرار بدین و کاملا از نظر هزینه و عمر مهتابی و مصرف انرژی برق به صرفه هستش :agree:
                        سری یا موازی کردن لامپ چیزیه که تا بحال ندیدم ... به نظر من بجای این مدل طرح ها بهتره اینو بررسی کنیم که چرا بالاست و لامپ در قدیم 3 سال گارانتی داشته والان فقط یک سال گارانتی داره ...در واقع شناخت یک بالاست معتبرو قطعات مهمی که حتی گاهی حذف میشن :read:
                        پس بزارین 2باره بپرسم
                        با بالاست 40وات لامپ کم مصرف چطور 2 عدد مهتابی 20 رو روشن کنیم (شایدم ج داده باشن قبلا ولی 2باره میپرسم )
                        شرمنده

دیدگاه

پس بزارین 2باره بپرسم
                          با بالاست 40وات لامپ کم مصرف چطور 2 عدد مهتابی 20 رو روشن کنیم (شایدم ج داده باشن قبلا ولی 2باره میپرسم )
                          شرمنده
                          به نظر من اینکار شدنی نیست ...شما برای روشن کردن 2 عدد مهتابی 20 باید دو عدد بالاست 20 بزارین یا یکدونه بالاست 20*2....راه های دیگه اگرم جواب بده طول عمری نداره :read:
                          دکتر محمود حسابی

دیدگاه

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

سلام
                            سلام
                            چند سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدین
                            1-علت سوختن لامپ در قاب های سقفی بدون تبادل حرارت چیه؟ ایا با تغییر ظرفیت خازن سر تیوپ میشه اشکال رو رفع کرد؟
                            2-بر چه اساسی خازن سر تیوپ انتخاب میشه؟
                            3-خازن اسنابر چه کاری انجام میده؟
                            4-تحلیل مدار HPF یا افزاینده ضریب توان چیه؟
                            5-ایا همیشه استفاده از PTC در لامپ مجازه؟
                            ممنون میشم اگه ایتم به ایتم با ذکر شماره جواب بدید.

با سپاس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

نوشته اصلی توسط mohammadha
                              سلام آقا احسان.قرار بود پکیجارو دانلود کنی برام!!!!!! :sad:
                              سلام
                              محمد جان تو همون فایل پی دی اف 3تا شکل ترانزیستوره که هر کدوم یه پکیجه
                              همون رو دانلود کنی پایه هاشو مشخص کردم

دیدگاه

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

با سلام
                                کسی میتونه مدار PCB یک لامپ کم مصرف 13 وات رو اینجا بزاره ؟
                                برا من حجم مهمه برا همین باید دو رو باشه فیبر
                                شکلش هم دایره هستش
                                Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X