اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش تعمیر لامپ کم مصرف

با سلام
    دوستان من قبلا" لامپ زیاد تعمیر می کردم ولی تا الان موردی نداشتم که فیلامان یک طرف سالم باشه و طرف دیگر قطع شده باشه . به نظرتون میشه فیلامان طرفی که قطع شده رو از رو برد با یک تکه سیم اتصال بدم یا اینکه باید جاش مقاومت بزارم؟؟
    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      با سلام
      دوستان من قبلا" لامپ زیاد تعمیر می کردم ولی تا الان موردی نداشتم که فیلامان یک طرف سالم باشه و طرف دیگر قطع شده باشه . به نظرتون میشه فیلامان طرفی که قطع شده رو از رو برد با یک تکه سیم اتصال بدم یا اینکه باید جاش مقاومت بزارم؟؟
      سپاس
      جواب دوستان اینه که
      به اندازه مقاومت طرف سالم،اینور که مقامتش بی نهایت شده مواز کنید وتمام
      البته من یه بار این کارو کردم. ییهو گفت بومب!فیوز پرید ولامپم ترانزیستوراش سوخت!ودیگه هیچ وقت تکرار نمیکنم!
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

جواب دوستان اینه که
        به اندازه مقاومت طرف سالم،اینور که مقامتش بی نهایت شده مواز کنید وتمام
        البته من یه بار این کارو کردم. ییهو گفت بومب!فیوز پرید ولامپم ترانزیستوراش سوخت!ودیگه هیچ وقت تکرار نمیکنم!
        من هم همچین کاری رو رو دوتا لامپ انجام دادم ولی مشکلی پیش نیومدو هنوزم که هنوزه دارن کار میکنن

اضافه شده در تاریخ :
        یه سوال برام پیش اومده کسی میدونه چرا مقاومتهای بیس وامیتر ترانزیستور ها میسوزن ؟؟بیشتر هم با تغییرات ولتاژ از بین میرن یعنی اگه سوخته باشن هم زیاد معلوم نمیکنه
        مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
          یه سوال برام پیش اومده کسی میدونه چرا مقاومتهای بیس وامیتر ترانزیستور ها میسوزن ؟؟بیشتر هم با تغییرات ولتاژ از بین میرن یعنی اگه سوخته باشن هم زیاد معلوم نمیکنه
          سلام
          معمولا به دلیل کشیدن آمپر زیاد ازشون توسط ترانزیستورا میسوزن.سعی کن همیشه عوضشون کنی چون اگر سالم هم باشن از عمرشون خیلی کم شده و ممکنه کار درست کنن.قیمتی هم که ندارن.
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
          از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

سلام
            نرم افزار طراحی بالاست

در لینک زیر
            http://irf.custhelp.com/ci/documents...l/2/bdarequest
            پس از ورود به لینک بالا یه ایمیل وارد می کنید و کلید Continue رو کلیک می کنید
            ♥♥....((الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُوْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ))....♥♥

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
              سلام
              معمولا به دلیل کشیدن آمپر زیاد ازشون توسط ترانزیستورا میسوزن.سعی کن همیشه عوضشون کنی چون اگر سالم هم باشن از عمرشون خیلی کم شده و ممکنه کار درست کنن.قیمتی هم که ندارن.
              با تشکر از جوابتون ولی دوست عزیز اگر به دلیل آمپر کشی زیاد مقاومت های بیس بسوزه سیاه میشه یعنی از 100کیلومتری دادمیزنه ولی وقتی توسط ولتاژ میسوزه dv/dtمعلوم نمیکنه مشکل منم همین جاس که یعنی چرا ولتاژ بالا رو این مقاومت ها میفته؟؟ فرمایش شما در مورد مقاومت های امیتر کاملا درسته.
              مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                با تشکر از جوابتون ولی دوست عزیز اگر به دلیل آمپر کشی زیاد مقاومت های بیس بسوزه سیاه میشه یعنی از 100کیلومتری دادمیزنه ولی وقتی توسط ولتاژ میسوزه dv/dtمعلوم نمیکنه مشکل منم همین جاس که یعنی چرا ولتاژ بالا رو این مقاومت ها میفته؟؟ فرمایش شما در مورد مقاومت های امیتر کاملا درسته.
                این ولتاز بالا کجاشو میگین؟
                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                  سلام
                  راستش من دنبالشو نگرفتم چرا این طوری میشه چون برام اصلا فرقی نمیکنه.من بیشتر رو سرعت عملکردم تمرکز کردم تا بتونم همه لامپا رو زودتر تحویل مشتری بدم و اصلا همچین سوختگی هایی زیر یک درصد برام پیش میاد و اونم نه روی مقاومتای بیس و امیتر بلکه معمولا برای مقاومتای چند کیلویی متصل به دیاک و ... .
                  در هر صورت دونستنش برام مفیده.
                  امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Charger
                    سلام
                    راستش من دنبالشو نگرفتم چرا این طوری میشه چون برام اصلا فرقی نمیکنه.من بیشتر رو سرعت عملکردم تمرکز کردم تا بتونم همه لامپا رو زودتر تحویل مشتری بدم و اصلا همچین سوختگی هایی زیر یک درصد برام پیش میاد و اونم نه روی مقاومتای بیس و امیتر بلکه معمولا برای مقاومتای چند کیلویی متصل به دیاک و ... .
                    در هر صورت دونستنش برام مفیده.
                    سلام به همه
                    من یه چند مدتی بود نبودم ( خب میگین بهتر :mrgreen: ) اما سوالم اینه که تعمیره این لامپا خیلی خطریه ؟ ما رو که منع کردن ؟ دوستان نظری ندارن ؟
                    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                      سلام به همه
                      من یه چند مدتی بود نبودم ( خب میگین بهتر :mrgreen: ) اما سوالم اینه که تعمیره این لامپا خیلی خطریه ؟ ما رو که منع کردن ؟ دوستان نظری ندارن ؟
                      سلام
                      اگه مسمومیت با جیوه و فلروسنت-پارگی پرده گوش و چشم بدلیل ترکش های انفجار فیوز-شوک تخلیه خازن-برقگرفتگی-تحمل گرما و سرما و ماسک و لوازم ایمنی مخصوصا در گرما- یادآوری زحمت کشیده شده روی هر لامپ در زمان خورده شدن پولش توسط مشتری و ... رو کنار بذاریم و اگر منصف باشی نونت تو روغنه.
                      ولی یادت باشه اگر کار دیگه ای کنار این کار نکنی فردا که این لامپا هم جاشونا به ال ای دی دادن ... . :cry2:

دیدگاه

سلام
                        اگه قطعات هم اندازه پیدا نکردم کمتر استفاده کنم یا بیشتر؟مثلا مقاومت-ترانزیستور-خازن و...
                        البته خازن معمولا باید بیشتر باشه اگه هم اندازه نبود درسته؟اگه بقیه رو بگید سپاسمندم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mdf123
                          سلام
                          اگه قطعات هم اندازه پیدا نکردم کمتر استفاده کنم یا بیشتر؟مثلا مقاومت-ترانزیستور-خازن و...
                          البته خازن معمولا باید بیشتر باشه اگه هم اندازه نبود درسته؟اگه بقیه رو بگید سپاسمندم.
                          سلام
                          مقاومتا که باید همون باشه ولی ترانزیستور قویتر بذاری مشکلی نداره تازه بهتره وخازنا هم بجز الکترولیتی و استارتر همون باشن ولی اون دوتا کمی بیشتر یا کمتر جواب میدن ولی اصولی نیست سعی کن دقیقا از قطعات مشابه و با کیفیت استفاده کنی.
                          برای ترانزیستورا هم سعی کن در واتهای بالای 40w هیتسینک بذاری که تو عمر لامپ خیلی موثره.

دیدگاه

با سلام .برای در اوردن قطعات خراب با هویه به مشکل خوردم یعنی به سختی در میان. ایا راه اصولی داره که بشه راحت دراورد؟اگه هویه به پایه قطعات بخروه مشکل داره؟

دیدگاه

سلام
                              یه 50 وات برام اوردن این قطعاتش خرابه به نظرتون ارزش تعمیر داره؟طرف میگفت چند روز تو حیاط بوده زیر افتاب و بارون.
                              تمام مقاومتها-دو تا دیود- دیاک-خازن صافی-ترانزیستورا-یه ترانس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط power110
                                با سلام .برای در اوردن قطعات خراب با هویه به مشکل خوردم یعنی به سختی در میان. ایا راه اصولی داره که بشه راحت دراورد؟اگه هویه به پایه قطعات بخروه مشکل داره؟
                                سلام
                                راه خواصی بجز تجربه کردن نداری.هویه باید به پایه ها بخوره وگر نه رها نمیشن.

نوشته اصلی توسط mdf123
                                سلام
                                یه 50 وات برام اوردن این قطعاتش خرابه به نظرتون ارزش تعمیر داره؟طرف میگفت چند روز تو حیاط بوده زیر افتاب و بارون.
                                تمام مقاومتها-دو تا دیود- دیاک-خازن صافی-ترانزیستورا-یه ترانس
                                بستگی به قیمت نوش داره.ولی فکر نکنم همه مقاومتا و ترانس بسوزه!!در غیر این صورت باید کلا بالاست اونو عوض کنی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X