اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

نوشته اصلی توسط پراو
    سلام آقای دادگستر
    یه قسمت از برنامه رو هر چی فکر میکنم نمیفهمم
    مگر شیفت رجیستر هر بار که یه بیت رو بهش ارسال میکنیم این بیت همه بیت های قبلی رو یه شیفت نمیده و بعد خودش روی پایه ای از آی سی قرار میگیره که قبل از این ارسال آخرین بیت قرار داشت ؟
    اگه اینطوریه چه نیازی هست که ما در هنگام خواندن هم اطلاعات رو برعکس بخونیم ؟ اگر اطلاعات رو به همون ترتیب بخونیم و هنگام ارسال آخرین بیت رو اول بفرستیم(همین کاری که در برنامه انجام شده) چه مشکلی پیش میاد ؟
    سلام
    1) اگر در ارسال 1 بایت از اطلاعات ، به تر تیب از بیت 0 تا بیت 7 رو ارسال کنید : در پایه خروجی Q0 تا Q7 اطلاعات شما معکوس میشود.!
    زیرا وقتی بیت 0 ارسال میشود ، بیت بعدی بیت صفر را شیفت میدهد.!
    میتونید با یک برنامه ساده و یک شیفت رجیستر این موضوع رو بررسی کنید.!
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    2) اما اینکه چرا اطلاعات یک آرایه رو از انتها شروع به ارسال میکنیم :
    n تعداد شیفت رجیستر پشت سر هم چیده شده است ، وقتی که از بایت اول شروع به ارسال کنیم بایت بعدی ، بایت اول را شیفت میده.!
    یعنی اطلاعات معکوس در خروجی ظاهر میشه.! :arrow:
    به همین دلیل اطلاعات را از انتها ارسال میکنیم که با شیفت های متعالی اطلاعات صحیح در جای خود قرار گیرند
    قومی متفکرند اندر ره دین
    قومی بگمان فتاده در راه یقین
    میترسم از آن که بانگ آید روزی
    که ای بی خبران ، راه نه آن است و نه این...!

دیدگاه

سلام به هـــــــمه
      یه کار استثنایی براتون گذاشتم ( تو کل سایت مشابه نداره) تا به قدرت نرم افزار "فتاح عزیز" بیشتر پی ببرید.!
      شبیه سازی LCD 240*128 از خانواده T6963 که فایل فلش تبدیل شده با نرم افزار فتاح رو نمایش میده.!
      در حالت اجرا کمی کند دیده میشه که اونم به دلیل کند بودن پروتیوس هست..!
      ال سی دی من رو بچه ها سوزونده بودن وگرنه فیلم کار رو براتون پلود میکردم.!
      به دلیل سنگین بودن فایل Image.mmc ، دانلود فایل حجمش یکم زیاد شده :arrow:

دانلود :NO: :NO:
      http://wdl.persiangig.com/pages/down...on%20T6963.rar
      روی Ks108 هم دارم کار میکنم به محض تموم شدن رو سایت پلود میکنم
      قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

مرسی هادی جان.
        زحمت زیادی کشیدی.
        کارت جای تحسین داره.
        http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

آقا هادی خیلی ممنون
          به دلیل کمبود حجم ترافیک میزارم شب دانلود میکنم

دیدگاه

جناب دادگستر واقعا کارت حرف نداره. تبریک میگم :applause:
            برای نمایش روی نمایشگر T6963 از چه تابعی استفاده کردید؟
            :smile:
            هر سری یه فکری داره! :read:
            ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

نوشته اصلی توسط جابر گرجی
              جناب دادگستر واقعا کارت حرف نداره. تبریک میگم :applause:
              برای نمایش روی نمایشگر T6963 از چه تابعی استفاده کردید؟
              :smile:
              از توابع کتاب آقای مظاهریان استفاده کردم.! ابته کمی تغیرات لحاظ کردم تا با نرم کد های نرم افزار "فتاح عزیر" مچ بشه.!
              من سایت و زیر و رو کردم برای T6963 چیزی پیدا نکردم
              دوستان لطف کردن برای ks108 توابعی رو نوشته بودن که یکی شون همراه مثال کدویژن بود ، واقعا عالی بود ، بقیه توابع که بری ال سی دی های رنگی هم بود من هیچی ازش سر در نیاوردم واقعا جای تاسف داره که کسی پیدا نشد حداقل یه PDF آموزشی ساده درست کنه و مثال بزنه :cry: :cry:
              بگذریم :read:
              قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

ولی ظاهرا خوب نگشتید :smile:
                یه سری اینجا بزنید
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?t...8486#msg378486
                هر سری یه فکری داره! :read:
                ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

جا داره اول از جناب تفرشی یه تشکر ویژه بکنم بابت برنامه فوق العادشون
                  اما 3 پیشنهاد دارم
                  اول اینکه در صورت امکان این نرم افزار با نرم افزار تبدیل نوشتار به hex ادغام بشه
                  دوم اینکه برای افکت های ساده ای مثل حرکت متن یا تصویر ثابت به چپ راست بالا یا پایین استفاده از swish یا نرم افزارای این چنین کار درستی نیست چون مثلا برای وارد و خارج شدن یک کلمه در تابلو حداقل به تعداد ستون ها یا سطرای تابلو فریم لازم هست و این مساله حجم کدمون رو بالا می بره و اینجاست که نیازمند sd card با دردسر هاش میشیم
                  حالا صحبت من اینه که ما بیایم تو نرم افزار یه گزینه قرار بدیم که با تیک خوردنش یه بایت به اول هر فریم اضافه کنه"" بسته به کلید های جهت نمایی که روی نرم افزار تعبیه شده "" که مثلا اگه 00 بود یعنی فریم عادی هست 10 بود حرکت به بالا 11 بود حرکت به پایین 20 بود حرکت به چپ و 21 بود حرکت به راست رو به برنامه میکرو ما بفهمونه تا مطابق با اون به جای تعویض فریم از شیفت برای حرکت دادن اون فریم استفاده کنه و بعدش بره سراغ فریم بعدی و این شرط رو بازم چک کنه که اگه 00 بود با حالت عادی یه تایمی اون فریم رو نشون بده و باقی فریم ها
                  سومین پیشنهاد اینه که ما نوع سخت افزارمون رو به برنامه معرفی کنیم مثلا دینامیکیه استاتیکه رفرش سطریه ستونیه فلان و فلان و برنامه زحمت نوشتن کدهای کدویژن یا بسکام رو هم بکشه
                  اینجوری میتونیم به نرم افزارمون قسمت های تنظیم ساعت تاریخ ساعت نشون دادن متن های خاص در ساعات خاص و ... رو اضافه کنیم
                  در پایان این پست که بیشتر شبیه مقاله بود از همه دست اندرکاران این پروژه عظیم تشکر میکنم
                  avr is the best

دیدگاه

نوشته اصلی توسط araboy
                    جا داره اول از جناب تفرشی یه تشکر ویژه بکنم بابت برنامه فوق العادشون
                    اما 3 پیشنهاد دارم
                    اول اینکه در صورت امکان این نرم افزار با نرم افزار تبدیل نوشتار به hex ادغام بشه
                    دوم اینکه برای افکت های ساده ای مثل حرکت متن یا تصویر ثابت به چپ راست بالا یا پایین استفاده از swish یا نرم افزارای این چنین کار درستی نیست چون مثلا برای وارد و خارج شدن یک کلمه در تابلو حداقل به تعداد ستون ها یا سطرای تابلو فریم لازم هست و این مساله حجم کدمون رو بالا می بره و اینجاست که نیازمند sd card با دردسر هاش میشیم
                    حالا صحبت من اینه که ما بیایم تو نرم افزار یه گزینه قرار بدیم که با تیک خوردنش یه بایت به اول هر فریم اضافه کنه"" بسته به کلید های جهت نمایی که روی نرم افزار تعبیه شده "" که مثلا اگه 00 بود یعنی فریم عادی هست 10 بود حرکت به بالا 11 بود حرکت به پایین 20 بود حرکت به چپ و 21 بود حرکت به راست رو به برنامه میکرو ما بفهمونه تا مطابق با اون به جای تعویض فریم از شیفت برای حرکت دادن اون فریم استفاده کنه و بعدش بره سراغ فریم بعدی و این شرط رو بازم چک کنه که اگه 00 بود با حالت عادی یه تایمی اون فریم رو نشون بده و باقی فریم ها
                    سومین پیشنهاد اینه که ما نوع سخت افزارمون رو به برنامه معرفی کنیم مثلا دینامیکیه استاتیکه رفرش سطریه ستونیه فلان و فلان و برنامه زحمت نوشتن کدهای کدویژن یا بسکام رو هم بکشه
                    اینجوری میتونیم به نرم افزارمون قسمت های تنظیم ساعت تاریخ ساعت نشون دادن متن های خاص در ساعات خاص و ... رو اضافه کنیم
                    در پایان این پست که بیشتر شبیه مقاله بود از همه دست اندرکاران این پروژه عظیم تشکر میکنم

سلام دوست عزیز.
                    تشکر می کنم از شما.
                    تقریبا تمام پیشنهادهای شما را من انجام دادم.
                    فقط اینکه طول می کشه تا در یک نرم افزار واحد ادغام بشن.
                    دارم روی نرم افزار کار می کنم.
                    در حال حاضر دارم روی فرمت اسکن کردن کار میکنم که تقریبا تمام حالتهای اسکن را پشتیبانی می کنه.
                    همین یک مورد زمان زیادی می خواد تا انجام بشه.
                    فعلا اسکن تک رنگ داره تموم میشه.
                    مثلا اگه بخواهیم در LCD KS0108 با سرعت زیادی انیمیشن اجرا کنیم باید با اسکن خاص خودش کد براش تولید بشه.
                    منتظر باشید.
                    http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

یه سوال تکراری به علت پراکندگی سوال ها و پاسخ های انجمن
                      من به روش سطری دینامیک کار می کنم با شیفت رجیستر یعنی 8 سطر درمیون سطر هارو فعال می کنم و با شیفت همه ستون های اون سطر هارو دیتا می دم بهش و فرکانس میکروم 16 مگ هست و زبان کامپایلم کد ویژن
                      فرض کنیم سرعت رفرشمون 25 فریم بر ثانیه باشه پس برای هر فریم کامل 40 میلی ثانیه زمان هست و با توجه به نوع مدارم که 8 سطر درمیون رفرش میشه پس وقتی یه سطری روشن میشه 40 تقسیم بر 8 میشه 5 پس ما 5 میلی ثانیه زمان پرت داریم
                      حالا مثلا یه تابلو 32 در 128 می خوام بسازم که اندازه هر فریم میشه 512 بایت یعنی یه سکتور کامل
                      فایل باینری خروجی نرم افزارو ریختم رو مموریم که قبلا فرمت کامل کرده بودم و با winhex بایت های فریم هام رو پیدا کردم
                      از چه روشی بهتره با اوصاف مدارم برای خوندن از مموری استفاده کنم؟
                      می خوام ببینم خوندن یه سکتور چقدر طول میکشه؟
                      میشه مقادیری کمتر از یک سکتور کامل خوند؟
                      غیر از روش سکتوری و فت روش دیگری هست؟
                      کدام روش سرعت بیشتری دارد؟
                      هر کدام به چقدر فضای رم احتیاج دارند و به عبارتی با چه میکرو هایی حداقل قابل اجرا هستند؟
                      بهترین کتابخانه برای هر کدام از روش ها چیست؟
                      و سوالات دیگه که کم کم داره میاد تو ذهنم
                      مقاله خیلی خوندم اما ضد و نقیض زیاده میخوام یه جمع بندی بشه
                      پیشاپیش ممنون
                      avr is the best

دیدگاه

سلام به همه.
                        من یه اظهار نظر بکنم.
                        اگه قرار یاشه نرم افزار خودش برنامه بنویسه که حالت تجاری پیدا میکنه :eek: بعد ازش انتظار هم میره که شماتیک هم بکشه.!
                        خب میتونید از نرم افزار و سخت افزار تابلو های چینی استفاده کنید ، یا یه سر به سابت "مهندس لاچینی" بزنید ایشون هم خواسته های شما رو در غالب
                        نرم اقزار پیاده سازی کردند. :arrow:
                        خب پس دیگه علم الکترونیک کیلویی چنده.؟؟؟
                        نرم افزار خودش همه کار میکنه ---> دیگه لذت ، تلاش و هیجان برای ساخت تابلو از بین میره :cry2:
                        پیشنهاد من اینه:
                        نرم افزار "فتاح عزیز" عالیه همینطور که ایشون عرض کردند حالت های مختلف اسکن اضافه بشه خیلی خوبه
                        این جوری برای هر کسی با هر سلیقه ای نرم افزار کد تولید میکنه ، دوستانی هم که تازه میخوان تازه شروع کنند هم شوق بیشتری پیدا میکنند.!
                        در آخر اضافه میکنم که توضیحات بالا فقط نظر شخصی بوده و نه جسارت به دوستان
                        با تشکر

نوشته اصلی توسط ا.حق شناس
                        حالا مثلا یه تابلو 32 در 128 می خوام بسازم که اندازه هر فریم میشه 512 بایت یعنی یه سکتور کامل
                        فایل باینری خروجی نرم افزارو ریختم رو مموریم که قبلا فرمت کامل کرده بودم و با winhex بایت های فریم هام رو پیدا کردم
                        از چه روشی بهتره با اوصاف مدارم برای خوندن از مموری استفاده کنم؟
                        می خوام ببینم خوندن یه سکتور چقدر طول میکشه؟
                        میشه مقادیری کمتر از یک سکتور کامل خوند؟
                        غیر از روش سکتوری و فت روش دیگری هست؟
                        کدام روش سرعت بیشتری دارد؟
                        هر کدام به چقدر فضای رم احتیاج دارند و به عبارتی با چه میکرو هایی حداقل قابل اجرا هستند؟
                        بهترین کتابخانه برای هر کدام از روش ها چیست؟
                        و سوالات دیگه که کم کم داره میاد تو ذهنم
                        مقاله خیلی خوندم اما ضد و نقیض زیاده میخوام یه جمع بندی بشه
                        پیشاپیش ممنون
                        دوست من غالبا روش خواندن سکتوری سرعت بیشتر و فظای رم کمتری اشغال میکنه.!
                        اما امروزه روش خواندن سکتوری با توجه به توابع نوشته شده برای FAT ، زیاد جالب نیست.!
                        تو سابت سرچ کنید مطالب برای MMC زیاده ، دوستان هم آموزش های خوبی گذاشتند
                        برای کدویژن هم میتونید از کتابخانه FF.h و sdcard.h استفاده کنید
                        قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

با تشکر از آقای دادگستر
                          پس اگه روش fat بهتره من این روش رو انتخاب میکنم و دارم رو sdcard.h توی help کدویژن مطالعه میکنم
                          اما هنوز برام دو تا سوال باقی مونده
                          با mega 32 می تونم زیر 5 میلی ثانیه یه سکتور کامل رو بخونم؟
                          این روش fat این اجازه رو به من میده تا از mega32 برای این کار استفاده کنم؟به لحاظ رم و محدود بودنش میگم
                          و اینکه اگه خوندن یه سکتور بیشتر از 5ms طول میکشه میشه کمتر از یه سکتور کامل رو خوند تا زمان کمتری لازم باشه؟
                          avr is the best

دیدگاه

سلام آقای دادگستر
                            فکر کنم آخرش گیر کار رو پیدا کردم مشکل اصلی من اینجا بود که چرا بایت ها رو 4 تا 4 تا جا به جا میخونیم (یک سطر کامل) و حالا فکر میکنم دلیلش رو فهمیدم :
                            دلیل اصلیش نوع سخت افزارمونه که ال ای دی اول رو شما از سمت راست به چپ چیدی در صورتی که در نرم افزار دیتا ها رو فکر کنم از چپ به راست تولید میکنه و برای رفع این مشکل مجبورشدی هر سطر رو از آخر به اول بخونی .
                            درست فهمیدم ؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پراو
                              سلام آقای دادگستر
                              فکر کنم آخرش گیر کار رو پیدا کردم مشکل اصلی من اینجا بود که چرا بایت ها رو 4 تا 4 تا جا به جا میخونیم (یک سطر کامل) و حالا فکر میکنم دلیلش رو فهمیدم :
                              دلیل اصلیش نوع سخت افزارمونه که ال ای دی اول رو شما از سمت راست به چپ چیدی در صورتی که در نرم افزار دیتا ها رو فکر کنم از چپ به راست تولید میکنه و برای رفع این مشکل مجبورشدی هر سطر رو از آخر به اول بخونی .
                              درست فهمیدم ؟ :applause:
                              سلام
                              خب بله ال ای دی ها بخاطر نوع PCb برروی تابلو برعکس شدند ، من هم طبق رویه سخت افزار اون هارو شبیه سازی کردم.
                              4 تا 4 تا هم به دلیل نوع چیدن شیفت رجیستر ها هست که اگه یه مقدار به شبیه سازی دقت کنی خودت متوجه میشی.!
                              پیشنهاد میکنم یه تابلو کوچیک شبیه سازی کنی تا کاملا این قضیه براتون شفاف بشه :biggrin:
                              قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ا.حق شناس
                                با تشکر از آقای دادگستر
                                پس اگه روش fat بهتره من این روش رو انتخاب میکنم و دارم رو sdcard.h توی help کدویژن مطالعه میکنم
                                اما هنوز برام دو تا سوال باقی مونده
                                با mega 32 می تونم زیر 5 میلی ثانیه یه سکتور کامل رو بخونم؟
                                این روش fat این اجازه رو به من میده تا از mega32 برای این کار استفاده کنم؟به لحاظ رم و محدود بودنش میگم
                                و اینکه اگه خوندن یه سکتور بیشتر از 5ms طول میکشه میشه کمتر از یه سکتور کامل رو خوند تا زمان کمتری لازم باشه؟
                                سلام
                                سرعت خواندن اطلاعات در مد SPI برابر با 1/4 سرعت کلاک CPU است ، در برخی از میکرو ها مثل Atmega128 این سرعت 2 برابر میشود.!
                                اینکه Atmega32 توانایی خواندن اطلاعات در زمان شما را دارد یا نه رو نمیدونم.!
                                بهتره این مسائل در پست های آموزش MMC سابت مطرح و بررسی شود
                                قومی متفکرند اندر ره دین

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X