اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : نرم افزار تبدیل متن و انیمیشن GIF و SWF و AVI به کد HEX جهت تابلو روان

سلام به دوستان
    آقا فتاح من قبلا یه کمی تابلو روان کار کردم میشه بگی این کد هایی که نرم افزار شما تولید می کنند رو باید چی کار کرد؟
    من قبلا از ای سی های لچ استفاده می کردم
    میشه یکم به برنامه نویسی این تابلو ها کمکمون کنی
    من اصلا نفهمیدم این کد ها کجا کاربرد دارن

دیدگاه

دوستان چرا کسی جواب منو نمیده؟ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mmahdi302
        دوستان چرا کسی جواب منو نمیده؟ :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad: :sad:
        سلام دوست عزیز.
        نمونه های مدار تابلو روان در صفحه اول هست.دانلود کنید.
        کدهای این نرم افزار در اون نمونه ها وجود داره.
        کاملا مشخصه.
        فروم هم از اول تا آخر بخونید.
        http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

لطفا دوستان انجمن و مهندسین برای استفاده از تجربیات همدیگه در ساخت تابلوهای فول کالر و توسعه نرم افزار آقای فتاح برای تولید کد هگز تابلو فول کالر همکاری کنند
          لطفا همکاری کنید :agree:

دیدگاه

سلام خسته نباشید
            یک سوال داشتم از دوستمون آقای مهندس فتاح قبل از هر چیز از زحماتی که کشیدن صمیمانه تشکر بعمل می آید..
            امیدوارم مثل قبل تلاش کنند و ما هم استفاده کنیم....
            در خصوص یک برنامه سوالی داشتم من انواع مختلفی تابلو ساختم و خیلی دنبال نرم افزاری بودم که مثل همین برنامه ها که گذاشتید کد هگر را راحت به من بده و در سخت افزاری که ساختم استفاده بکنم.
            که خوشبختانه خیلی خوب این نرم افزارو ساختید و فکرر کنم بچه ها کلی استفاده کردند که بنده هم همینطور...
            ولی کاشک میشد تو نرم افزار به غیر از کدهای تک رنگ یا هفت رنگ امکاناتی دیگه ایی هم داشت مثلا من سخت افزاری برای تابلو روان فول کالر ساختم اما چون کد آماده واسه این طرحم ندارم نمیتونم استفاده کنم حالا من از نرم افراتون یک گزینه ایی میخوام کار گذاشته بشه که بتونه کد هگز حداقل سه رنگ اصلی رو بصورت یک بایتی از هر سه رنگ یک پیکسل تصویر یا فورمت هر فیلمی در خروجیش داشت باشیم مانند این .. مثلا به این صورت (255,150,50) که در هر عدد آن مربوط میشه به هر سه رنگ اصلی (سبز.قرمز.آبی) که بتونیم تمام طیف رنگ ها را در یک پیکسل با این کدها بسازیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAR59
              سلام خسته نباشید
              یک سوال داشتم از دوستمون آقای مهندس فتاح قبل از هر چیز از زحماتی که کشیدن صمیمانه تشکر بعمل می آید..
              امیدوارم مثل قبل تلاش کنند و ما هم استفاده کنیم....
              در خصوص یک برنامه سوالی داشتم من انواع مختلفی تابلو ساختم و خیلی دنبال نرم افزاری بودم که مثل همین برنامه ها که گذاشتید کد هگر را راحت به من بده و در سخت افزاری که ساختم استفاده بکنم.
              که خوشبختانه خیلی خوب این نرم افزارو ساختید و فکرر کنم بچه ها کلی استفاده کردند که بنده هم همینطور...
              ولی کاشک میشد تو نرم افزار به غیر از کدهای تک رنگ یا هفت رنگ امکاناتی دیگه ایی هم داشت مثلا من سخت افزاری برای تابلو روان فول کالر ساختم اما چون کد آماده واسه این طرحم ندارم نمیتونم استفاده کنم حالا من از نرم افراتون یک گزینه ایی میخوام کار گذاشته بشه که بتونه کد هگز حداقل سه رنگ اصلی رو بصورت یک بایتی از هر سه رنگ یک پیکسل تصویر یا فورمت هر فیلمی در خروجیش داشت باشیم مانند این .. مثلا به این صورت (255,150,50) که در هر عدد آن مربوط میشه به هر سه رنگ اصلی (سبز.قرمز.آبی) که بتونیم تمام طیف رنگ ها را در یک پیکسل با این کدها بسازیم
              سلام دوست عزیز.
              ممنون از تشکرتون.
              من می خواستم این امکان را در برنامه قرار بدم ولی استقبال زیادی نشد.
              حتی دوستان تابلوی هفت رنگ هم نساختند چه برسه به فول کالر.
              در هر حال اگر استقبال بشه حتما این امکان را در نرم افزار قرار می دم.
              http://telegram.me/fat_taf

دیدگاه

:job:باید خاطر نشان کنم به دوست عزیزمون مهندس فتاح و خصوصا دوستان انجمن که واقعا حیفه حمایت نشه ! درسته بلاخره تعامل وهمکاری بین برنامه نویس نرم افزار و طراح سخت افزار بایستی باشه.. تا مثلا این همه امکانات تو نرم افزار باشه کسی استفاده بکنه من روشهای در عمل استفاده کردم که میتونه راحت توسط روش رفرشی یک تابلو روانی ساخت که تمام رنگی باشه بشرطی که حمایت بشه و دوستان هم کمک کنند مداراتشو پیاده کنیم. کلا سعی بر این است که مخاطب تمام تکنیکهارو بلد باشه و تجربه ساخت تابلو را از لحاظ الکترونیکی قبلا داشته باشه.. :read: :read:

دیدگاه

بهرحال برای شروع موقعیت خوبی هست که بتوانیم رمز کار تابلوهای روان فول کالر که انحصاری دست شرکت هاست را با توکل به خدا در راه شکوفایی علم اینجا در این انجمن بپردازیم
                  قانون رفرش که ممکن است برای بعضیها اینطوری فکر کنند که کارسازی آنچنان در تابلو نداشته باشد.. که با استناد به مطالب مایل هستم اینجا مطرح کنم. اصولا رفرش کردن به این معنی نیست که تابلومون بی کیفیت از آب در میآد بلکه طریقه استفاده از این نوع روش مناسب و صرفه اقتصادی کامل دارد. چون قطعات کم و مدارات پیچیده ای ندارد. که مهمتر از این تکنیک رفرش نرم افزاری این سخت افزاره. قبل از هر چیز باید با یک مثال بگم شما اینجور تصور کنید که تلوزیون تک رنگ یا همون سیاه و سفید چگونه کار میکند؟
                  همه میدانیم طی فرآیندی مفصل... تلوزیون صفحه لامپ تصویر آن بر اساس رفرش که سیگنالهای افقی وعمودی اشعه کاتدیک را به نقاط حساس فسفری که به این نوع نور حساس هستند دریافت و اشباع میشوند که به شکل سیاه و سفید یا خاکستری از پشت شیشه نمایان میشود.
                  این نقاط پیکسل های ما هستند حالا تصور کنید که برای داشتن رنگی سیاه یا سفید و خاکستری نیاز به چه چیز داریم که این خط از طیف رو بوجود بیاوریم. با یکمی حدس خواهید فهمید که با کنتراست این نقاط خواهیم توانست این رنگها را بوجود بیاوریم به همین سادگی اگر کد هگر هر نقطه از این صفحه را داشته باشیم با برنامه ریزی حساب شده براحتی خواهیم توانست عدد کنتراست پیکسلها را در مختصات صفحه خودمان ارسال کنیم... حال به روش ساده این کد هگز را باید توسط یک نرم افزاری دیگر استخراج کنیم.. که انشالله آقای مهندس فتاح عزیز همکاری لازم انجام خواهند داد که کامل بتوانیم از این امکانات در این نرم افزار داشته باشیم

دیدگاه

سلام دوستان گرامی
                    کسی از بچه ها برای شروع کار با تابلو فول کالر هست ؟ که بتونیم با هم همکاری لازم رو برای تولید کد هگز فیلم با فورمت avi شروع کنیم؟
                    لطفاا جواب بدید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAR59
                      سلام دوستان گرامی
                      کسی از بچه ها برای شروع کار با تابلو فول کالر هست ؟ که بتونیم با هم همکاری لازم رو برای تولید کد هگز فیلم با فورمت avi شروع کنیم؟
                      لطفاا جواب بدید...
                      سلام دوست خوبم :smile:
                      برای این کار از همه مهمتر به نرم افزار تبدیل فایل ویدئویی به کد نیاز داریم :rolleyes:
                      تقریبا میشه گفت 50% یا بیشترش این نرم افزار هست و بقیش دیگه طراحی یه مدار مناسب و برنامه نویسی ک راحت میشه در آورد :read: :read:
                      شما نرم افزارشو سراغ دارید؟ :smile:
                      هر سری یه فکری داره! :read:
                      ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

سلام آقای گرجی و دوستان

بلاخره یکی یک ندایی کرد خداروشکر !!
                        بله کلا نرم افزارش که مهمه... و بخش مهمتر از این هم این نوع تابلو که شباهتی به هیچ تابلویی از انجمن نداره !!
                        فکر نکنید کار با این نوع تابلوها به این آسونیاست!!
                        چون واقعا کار حرفه ایی صفحه نمایش تلوزیون رو انجام میده..
                        با اینصورت همکاری تو پروژه لازمه. سعی بر این بود که گروهی کار کنیم تا به جواب عملی و سریع بین دوستان انجمن برسیم. قبول دارم کارمون از اینجا به بعد حرفه ایی خواهد بود ولی دوست دارم آماتورها هم یاد بگیرند و استفاده کنند
                        من خواهشمندم و ممنون میشوم اگر ممکنه آقای فتاح در این زمینه این زحمتو تقبول بفرمایند بفکر تولید کد فول کالر هم باشند
                        مطمئن هستم خیلیها مشتاق ساخت تابلو روان فول کالر به روش ساده و مقدماتی برای این پست هستند
                        منتها در ورحله اول عزیزان و علاقمندان به این نوع تابلو نظرات خودشونو بدند تا ما هم دست بکار بشیم چند نمونه رو بسازیم و تو این انجمن نشون به بقیه دوستان بدیم تا همه تشویق بشند نرم افزارشو کامل کنیم دوستان علاقمندان نظراتشونو خواهشا بدند که خیلی مهمه حمایت کنند چون باعث دلگرمی ماست ..

دیدگاه

من خیلی تو این زمینه حرفه ای نیستم و فعلا فقط 3رنگ بلدم و تکرنگ ولی علاقمندم و هر کاری که از دستم بر بیاد انجام میدم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HAR59
                            سلام آقای گرجی و دوستان

بلاخره یکی یک ندایی کرد خداروشکر !!
                            بله کلا نرم افزارش که مهمه... و بخش مهمتر از این هم این نوع تابلو که شباهتی به هیچ تابلویی از انجمن نداره !!
                            فکر نکنید کار با این نوع تابلوها به این آسونیاست!!
                            چون واقعا کار حرفه ایی صفحه نمایش تلوزیون رو انجام میده..
                            با اینصورت همکاری تو پروژه لازمه. سعی بر این بود که گروهی کار کنیم تا به جواب عملی و سریع بین دوستان انجمن برسیم. قبول دارم کارمون از اینجا به بعد حرفه ایی خواهد بود ولی دوست دارم آماتورها هم یاد بگیرند و استفاده کنند
                            من خواهشمندم و ممنون میشوم اگر ممکنه آقای فتاح در این زمینه این زحمتو تقبول بفرمایند بفکر تولید کد فول کالر هم باشند
                            مطمئن هستم خیلیها مشتاق ساخت تابلو روان فول کالر به روش ساده و مقدماتی برای این پست هستند
                            منتها در ورحله اول عزیزان و علاقمندان به این نوع تابلو نظرات خودشونو بدند تا ما هم دست بکار بشیم چند نمونه رو بسازیم و تو این انجمن نشون به بقیه دوستان بدیم تا همه تشویق بشند نرم افزارشو کامل کنیم دوستان علاقمندان نظراتشونو خواهشا بدند که خیلی مهمه حمایت کنند چون باعث دلگرمی ماست ..
                            سلام دوست عزیز من هم خیلی خیلی مشتاقم تا فول کالر رو کار کنم وکاملا آماده همکاری هستم .
                            به نظرمن اگر گروهی تشکیل بشه و آموزش داده بشن وهرنفر از گروه کاری رو بر عهده بگیره خیلی بهتره وکار حرفه ای تری میشه
                            بعد میتونیم به صورت فایل های آموزشی در دسترس دیگر دوستان قرار بدیم
                            از اقا فتاح عزیز هم بسیار ممنونم که تا اینجا اینقدر زحمت کشیدند
                            یه خدا قوت جانانه به آقا فتاح تا انشاا... که این قسمت رو هم داخل نرم افزارشون قراربدن
                            امام هادی(ع)
                            آشکار کردن هر امری پیش از آنکه به سامان برسد،آفت آن کار است.
                            افسوس از کوتاهی انجام دادن کار را با تصمیم گیری قاطع جبران کن.

دیدگاه

خوب خدارا شکر کم کم داریم زیاد میشیم و این خوبه :smile:
                              بهتره اول از هر چیز یه الگوریتم کلی ارایه کنیم که ببینیم اصلا باید چیکار کنیم چطوره؟
                              اگه موافقین هرنفر یه الگوریتم بگه :read:
                              هر سری یه فکری داره! :read:
                              ///////////////////////////////////////////////////////////

دیدگاه

قبل هر چی برا فول کالر اول باید سخت افزار رو به اجماع برسید بعد با توجه به اون نرم افزارو نوشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X