اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

خب من تا حالا فکر میکردم که در مثلا یک مدار الکتریکی ولتاز دو سر مدار ثابته و میزان مقاومت های درون مدار مقدار جریان رو تعیین میکنه؟که البته تحت تاثیر مقاومت درونی مولد هم قرار میگیره؟یعنی اشتباه میکردم؟ :sad: :sad: :sad: :sad:
    راستی یک سوال دیگه.
    من اداپتوری دارم که بعد از قطع برق 7 ثانیه روشن میمونه.ایا منبع سوئیچینگه؟
    اقا این جواب منو ندادید.
    حالا این هیچ چی.
    من 4 تاپاور الیدی سبز رو سری کردم و به ولتاز 12 ولت وصل کردم.این کار رو با 4 تا قرمز و 4 تا ابیش هم کردم.
    اما پ الیدی های قرمز به شدت داغ میکنند ولی ابی ها و سبز ها نه.
    حالا چرا این قرمز ها اینقدر داغ میکنند.ایا باید ولتاز کمتری بهشون بدم؟>
    همشون هم 3 وات هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
      اقا این جواب منو ندادید.
      حالا این هیچ چی.
      من 4 تاپاور الیدی سبز رو سری کردم و به ولتاز 12 ولت وصل کردم.این کار رو با 4 تا قرمز و 4 تا ابیش هم کردم.
      اما پ الیدی های قرمز به شدت داغ میکنند ولی ابی ها و سبز ها نه.
      حالا چرا این قرمز ها اینقدر داغ میکنند.ایا باید ولتاز کمتری بهشون بدم؟>
      همشون هم 3 وات هستند.
      آقا امین ولتاژ ال ای دی ها در رنگهای مختلف با هم فرق میکنن ولتاژ قرمز از بقیه رنگها کمتره یعنی قرمز 2.2 ولت هستش که باید مقاومت مناسب اون رو برای وصل شدن به منبع 12 ولت تعیین کنید ولتاژ سبز و آبی تقریباً 3.2 هستش واسه همین داغ نمیکنن 4 تا آبی میتونه تا ولتاژ 12.8 ولت رو تحمل کنه اما قرمز میتونه 8.8 ولت رو تحمل کنه پس باید مقاومت تقریبا 220 اهم رو باهاش سری کنی یا 5 تا یا 6 تا قرمز وصل کنی که بشه 11 یا 13.2 بهتر اینه که مقاومت 220 وصل بشه بهش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان نوری
        با سلام و با اجازه از اساتید
        دوست گرامی بنده از اینکه اطلاعاتتان راجع به رشته برق و مسائل محاسباتی آن چقدر است رو نمیدونم.
        اینکه مشخصات منبع تغذیه مورد نیاز برای تابلو فوق الذکر چقدر باشه رو نحوه چیدمان LED ها مشخص میکنه.
        لازم بذکره که آشنایی با قوانینی مثل : قانون اهم و KVL و KCL و ... برای طراحی تابلو ضروریه.

توصیه میشود به تاپیک جناب باغبانزاده به آدرس زیر نیز مراجعه فرمایید :

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=73681.0

سوالی بود در خدمتم.
        موفق باشید
        ممنون تابلو من 350 تا ال ای دی قرمز اوال داره که 4 تا 4 تا سری شده و با هم وازی شده و مقاومتهای 82 اهم بهشون وصل کردم حالا منبع تغذیه شباید چند آمپر باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
          ممنون تابلو من 350 تا ال ای دی قرمز اوال داره که 4 تا 4 تا سری شده و با هم وازی شده و مقاومتهای 82 اهم بهشون وصل کردم حالا منبع تغذیه شباید چند آمپر باشه
          البته نفرمودید که از منبع چقدری استفاده کردید اما با فرض منبع 12 ولت و صحیح بودن محاسبه مقاومتها به منبع 1.3 آمپری نیاز است.
          موفق باشید
          * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
          * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
          *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
          حضرت علی(ع)
          آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
            من اداپتوری دارم که بعد از قطع برق 7 ثانیه روشن میمونه.ایا منبع سوئیچینگه؟
            به دلیل داشتن خازن الکترولیتی داخلش هست.
            این خازن برای کاهش ریپل هایی هست که ولتاژ ترانس به وسیله پل دیود از حالت AC به DC تبدیل شده میکند.
            با موازی کردن خازن دیگری به خازن اون میتونید مقدار ذخیره شارژ و به دنبال اون افزایش زمان روشن بودن LED اون بعد از 7ثانیه دست پیدا کنید. ( که بهش میگن Time Shift )

نوشته اصلی توسط tirajheh
            100% led های شما خواهد سوخت
            با اون مقاومت جریانی برابر با 39میلی آمپر رو هر led شما می افته !

باید جریان استاندارد (12میلی آمپر ) به هر led شما باید برسه
            مقاومت مورد نیاز شما 240 اهم هست که جریان led شما رو به 13.3 میرسونه
            تو این حالت جریان led شما میشه 1170میلی آمپر که برای افزایش عمر تغذیه و عدم کاهش نور led ها باید از منبع 12ولت 2آمپر استفاده کنید
            موفق باشید دوستان

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

اقا فونت این چیه؟
              نه نسخ نه شفیق!!!
              حسابی کلافم کرده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nakh0d4
                اقا فونت این چیه؟
                نه نسخ نه شفیق!!!
                حسابی کلافم کرده
                شبیه فونت های نستعلیقی هست که توی نرم افزار چلیپا طراحی میکنند !
                نرم افزار چلیپا
                تو گوگل سرچ کن
                هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nakh0d4
                  اقا فونت این چیه؟
                  نه نسخ نه شفیق!!!
                  حسابی کلافم کرده
                  با کورل دورشو خط بکش
                  نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                  barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام
                    ببین کارت راه افتاد؟
                    http://public.fileup.ir/d/2136807/Abi.zip

دیدگاه

دوستان چند صفحه پیش سوال کردم که جواب داده نشد.
                      حالا سوال اینه که من میخوام 2تا پاور ال ای دی 1 وات رو با هم روشن کنم.منببعم هم باتری لیتیومی 3.7 ولت با جریان 2600 میلی امپره که در زمان فول شارژ بودن 4.2 ولت میشه.
                      حالا اگه یه رگولاتور 3 ولت سر راه باتری قرار بدم و اون دوتا رو با هم موازی کنم و به خروجی رگولاتور متصل کنم مشکلی واسشون پیش میاد یا نه؟با وجود رگولاتور مقاومتی نیازه؟
                      از مقاومت هم فکر نکنم بشه استفاده کرد چون ولتاژ بین 3.7 تا 4.2 نوسان داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nakh0d4
                        اقا فونت این چیه؟
                        نه نسخ نه شفیق!!!
                        حسابی کلافم کرده
                        من این فونتو داشتم اسمش maryamالبته از pc من پاک شد وقتی ویندوز عوض کردمیه فونته دیگه دارم شبیه اینه اگه خواستی بگو واست بفرستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                          به دلیل داشتن خازن الکترولیتی داخلش هست.
                          این خازن برای کاهش ریپل هایی هست که ولتاژ ترانس به وسیله پل دیود از حالت AC به DC تبدیل شده میکند.
                          با موازی کردن خازن دیگری به خازن اون میتونید مقدار ذخیره شارژ و به دنبال اون افزایش زمان روشن بودن LED اون بعد از 7ثانیه دست پیدا کنید. ( که بهش میگن Time Shift )
                          100% led های شما خواهد سوخت
                          با اون مقاومت جریانی برابر با 39میلی آمپر رو هر led شما می افته !

باید جریان استاندارد (12میلی آمپر ) به هر led شما باید برسه
                          مقاومت مورد نیاز شما 240 اهم هست که جریان led شما رو به 13.3 میرسونه
                          تو این حالت جریان led شما میشه 1170میلی آمپر که برای افزایش عمر تغذیه و عدم کاهش نور led ها باید از منبع 12ولت 2آمپر استفاده کنید
                          موفق باشید دوستان
                          سلام خدمت آقای چمنی و بقیه دوستان . ممنون از راهنماییتون من این تابلو رو بستم با همون مقدار هایی که گفتم همشون نسوخت بلکه گاه گداری وقتی برق وصل میشه یکی دوتاشون میسوزه از دیشب تا صبح روشن بود با آداپتور 12 ولت 1 آمپر هیچ کدومشون نسوخت اما آداپتور دیگه به حالت آتیش گرفتن رسیده بود داغ داغ شده بود . ممنون از راهنماییتون آقای چمنی من مقدار مقاومتهای تابلو مو از سایت http://www.hlachini.com/led.wiz محاسبه میکنمو میگیرم میشه یه سری بهش بزنی ببینی اونجا درست مقدار میده یا نه ممنون . و اینکه آخرش ما نفهمیدیم مقدار جریان هر led از 10 تا 20 میلی آمپره یه جایی میخونم 15 تا استاندارده یه جا میگه 10 بدین بهتره یه جا هم میگه حداکثرشو بزارید حالشو ببرین چه مقدار واسه ال ای دیها خوبه و نورشم ضعیف نمیشه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tirajheh
                            سلام خدمت آقای چمنی و بقیه دوستان . ممنون از راهنماییتون من این تابلو رو بستم با همون مقدار هایی که گفتم همشون نسوخت بلکه گاه گداری وقتی برق وصل میشه یکی دوتاشون میسوزه از دیشب تا صبح روشن بود با آداپتور 12 ولت 1 آمپر هیچ کدومشون نسوخت اما آداپتور دیگه به حالت آتیش گرفتن رسیده بود داغ داغ شده بود . ممنون از راهنماییتون آقای چمنی من مقدار مقاومتهای تابلو مو از سایت http://www.hlachini.com/led.wiz محاسبه میکنمو میگیرم میشه یه سری بهش بزنی ببینی اونجا درست مقدار میده یا نه ممنون . و اینکه آخرش ما نفهمیدیم مقدار جریان هر led از 10 تا 20 میلی آمپره یه جایی میخونم 15 تا استاندارده یه جا میگه 10 بدین بهتره یه جا هم میگه حداکثرشو بزارید حالشو ببرین چه مقدار واسه ال ای دیها خوبه و نورشم ضعیف نمیشه .
                            سلام
                            از توضیحاتی که فرمودید اینجوری برمیاد که محاسباتتون اشتباهه !!! چه محاسبه مقاومت و چه محاسبه آمپراژ !
                            1.داغ شدن آداپتور ناشی از کشیده شدن جریان زیاد از اونه ! (توصیه میشه از اون مقداری که تابلو جریان مصرف میکنه،یک آمپر بیشتر به آداپتور اختصاص بدید.مثلا اگه تابلو 2 آمپر میکشه یه آداپتور 3 آمپری تهیه کنید !)
                            2.سایت فوق الذکر مورد تائید است.(اما اگه با قوانین اهم و سری و موازی آشنا باشید نیازی به محاسبات اینجور سایتها ندارید !)
                            3.انتخاب جریان مناسب باعث جلوگیری از کاهش عمر LED ها میشه.همینطور که میدونید روی هر بسته LED مشخصات نوشته شده و معمولا 15-12 میلی آمپر رو براش در نظر میگیرند که نه سیخ بسوزه و نه کباب !!! (البته تجربه هم حرف اول رو میزنه !)

توصیه دوستانه : حتما معلومات خود را در زمینه محاسبات قطعات الکترونیکی افزایش دهید.لذت انجام کار در درک کردن مراحلی است که انجام میدهید.
                            * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                            * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                            *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                            حضرت علی(ع)
                            آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

نوشته اصلی توسط احسان نوری
                              سلام
                              از توضیحاتی که فرمودید اینجوری برمیاد که محاسباتتون اشتباهه !!! چه محاسبه مقاومت و چه محاسبه آمپراژ !
                              1.داغ شدن آداپتور ناشی از کشیده شدن جریان زیاد از اونه ! (توصیه میشه از اون مقداری که تابلو جریان مصرف میکنه،یک آمپر بیشتر به آداپتور اختصاص بدید.مثلا اگه تابلو 2 آمپر میکشه یه آداپتور 3 آمپری تهیه کنید !)
                              2.سایت فوق الذکر مورد تائید است.(اما اگه با قوانین اهم و سری و موازی آشنا باشید نیازی به محاسبات اینجور سایتها ندارید !)
                              3.انتخاب جریان مناسب باعث جلوگیری از کاهش عمر LED ها میشه.همینطور که میدونید روی هر بسته LED مشخصات نوشته شده و معمولا 15-12 میلی آمپر رو براش در نظر میگیرند که نه سیخ بسوزه و نه کباب !!! (البته تجربه هم حرف اول رو میزنه !)

توصیه دوستانه : حتما معلومات خود را در زمینه محاسبات قطعات الکترونیکی افزایش دهید.لذت انجام کار در درک کردن مراحلی است که انجام میدهید.
                              درسته آقای نوری ممنون از اینکه انقدر ساده بیان کردید که من متوجه بشم آقای چمنی گفتن مقاومت 270 اهم استفاده کن جریان 12 میلی آمپر من با محاسبه جریان 20 میلی آمپر به اون مقدار رسیده بودم که از مقاومت 86 اهم استفاده کردم اما الان میدونم که بیشتر از 15 نگیرم واقعا ازتون ممنونم . من این کارو واقعا دوست دارم از اونجایی که خودم چاپخونه دارم این کار هم توی چاپخونه خودم در کنار چاپ انجام میدم تازه اولین سفارشمو گرفتم و دارم روش کار میکنم مقاومتهای 86 رو جمع کردم و 270 اهم گذاشتم نورش یه کم کوچولو کمتر از قبلیه شد اما خوبه بهتر از 86 اهم بود نه آداپتور داغ میکنه نه ال ایها سوختن .

دیدگاه

آقای نوری همه اینا تموم شد و من تابلومو جمع کردم و کامل شد یه تابلو کوچیک 1 متری که نوشتش ( برند ) هستش . حالا میخوایم فلاشر بزنه باید چیکار کنم ؟ .
                                همه ی پستهایی که در مورده فلاشر و آموزشهایی که هستش رو خوندم اما خوب فکر میکنم تا یکی نسازم نتونم درکش کنم و کسی هم نیستش که بهم کمک کنه .
                                مشکلاتی که در زمینه ساخت فلاشر دارم از 0 هستش .
                                1 - قطعاتی که باید تهیه کنم رو بهم بگید ؟
                                2 - روش سر هم کردن قطعات ؟
                                3 - برای ساختن یک فلاشر ساده که میکرو و برنامه نویسی نمیخواد درسته . چطور میتونم یه فلاشر 12 ولتی بسازم که میکرو نخواد . یه 3 آمپریشو ساختم البته از روی نقشه و آموزشش .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X