اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ضد آب کردن تابلوهای ال ای دی

با سلام و احترام :smile:

دوستانی که تابلوهای بیرون بیشتر نصب میکنن میشه راهنمایی کنند چطور یک تابلو رو خیلی خوب عایق بندی کنم تا آب نفوذ نکنه و اگر هم نفوذ کرد باعث اتصال و سوختگی نشه؟

آقای باغبانزاده عرض کردند رنگ بزنیم اگه اشتباه نکنم گفته بودند رنگ جلا بزنید بعد رنگ خوب آیا بعدا واسه تعمیرات این رنگ مشکل ساز نمیشه؟؟؟
    بعضی از همکاران هم یک باکس درست میکنند شبیه باکس تابلو فلکس و جلوی کارو یک تلق شیشه ای بیرنگ میندازن تا آب از جلو نفوذ نکنه پشت کار هم که بسته میشه دور کار هم که کاور داره که فکر کنم این کار اصولی تر و استانداردتر باشه واسه نفوذ نکردن آب به داخل تابلو
    ولی خوب در کل چون شمال بارون زیاد میاد خواستم بدونم دوستان که تجربه بیشتری دارند راهنمایی کنند برای اینکه یک تابلو بصورت خیلی استاندارد واترپروف بشه چیکار باید کرد :question: :question: :question: :question:

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
      ترانزیستورتو عوض کن
      bd139 بزار ببین فرقی هم میکنه یا نه؟
      آقای باغبانزاده من ترانزیستور bd139 گذاشتم رو برد نورش از ترانزیستور قبلیه بیشتر بود ولی هنوز کمه خیلی دیگه باید پر نور بشه .

دیدگاه

سلام دوستان یه فلاشر 7 کانال با atmega8 و tip41 درست کردم فقط برا ترانزیستورها از چه مقاومتی استفاده کنم 1 کیلو یا 4.7 کیلو؟
        از پاور کامپیوتر استفاده می کنم که 5 ولت مستقیم بدم به فلاشر
        راستی tip41 برا 1.5 آمپر هیت سینگ می خواد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
          سلام دوستان یه فلاشر 7 کانال با atmega8 و tip41 درست کردم فقط برا ترانزیستورها از چه مقاومتی استفاده کنم 1 کیلو یا 4.7 کیلو؟
          از پاور کامپیوتر استفاده می کنم که 5 ولت مستقیم بدم به فلاشر
          راستی tip41 برا 1.5 آمپر هیت سینگ می خواد؟
          مقاومت 1 کیلو کافیه !
          احتیاجی هم به هیت سینک نیست.
          * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
          * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
          *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
          حضرت علی(ع)
          آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

پاسخ : ضد آب کردن تابلوهای ال ای دی

نوشته اصلی توسط behzad1533
            با سلام و احترام :smile:

دوستانی که تابلوهای بیرون بیشتر نصب میکنن میشه راهنمایی کنند چطور یک تابلو رو خیلی خوب عایق بندی کنم تا آب نفوذ نکنه و اگر هم نفوذ کرد باعث اتصال و سوختگی نشه؟

آقای باغبانزاده عرض کردند رنگ بزنیم اگه اشتباه نکنم گفته بودند رنگ جلا بزنید بعد رنگ خوب آیا بعدا واسه تعمیرات این رنگ مشکل ساز نمیشه؟؟؟
            بعضی از همکاران هم یک باکس درست میکنند شبیه باکس تابلو فلکس و جلوی کارو یک تلق شیشه ای بیرنگ میندازن تا آب از جلو نفوذ نکنه پشت کار هم که بسته میشه دور کار هم که کاور داره که فکر کنم این کار اصولی تر و استانداردتر باشه واسه نفوذ نکردن آب به داخل تابلو
            ولی خوب در کل چون شمال بارون زیاد میاد خواستم بدونم دوستان که تجربه بیشتری دارند راهنمایی کنند برای اینکه یک تابلو بصورت خیلی استاندارد واترپروف بشه چیکار باید کرد :question: :question: :question: :question:
            دوست عزیز اولندش آقای باغبانزاده عرض نکردند امر کردند البته معذرت میخواما احتمالا اشتباه لپی بوده دومندش رنگ زدن پشت کار واسه اینکه کارو تو پیاده رو کار کنی که منطقی نیستش منم تو شمال زندگی میکنم و واسه بیرون نصب کردن کار از لایت باکس استفاده میکنیم البته همکارای بنده نصب کردن راضی بودن عمرشم خوبه بارونم توش نمیره لایت باکس همون چیزیه که خودتون گفتید .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
              اگه تهرانی برو خ قلعه مرغی (من خودم شهرستانم اگه شهرستان هم هستی پیشنهادم بازم همینه)
              اونجا از اینا پره...
              دستت درد نکنه داداش خدا به کارت برکت بده
              مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

دوستان این پولک های تابلو LED ثابت که باهاش تابلو رو میچسبونن به شیشه از کجا باید تهیه کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mielec
                  دوستان این پولک های تابلو LED ثابت که باهاش تابلو رو میچسبونن به شیشه از کجا باید تهیه کرد؟

معمولا اونایی که لوازم تابلو سازی میفروشن دارن

میتونی از این چسبونکا که به شیشه میزنن هم استفاده کنی منظورم ازینایی که باهاش عروسک و ازین چیزا به شیشه آویزون میکننه فقط قبلش داخلشو چسب بیرنگ بزن که خیلی محکم بشه اونم معمولا لوازم خرازی یا کتابخونه ها دارن

موفق باشی

دیدگاه

کمک در مورد ساخت این تابلو

سلام دوستان

اداره تربیت بدنی شهرم میخواد یه تابلو برای سالن ورزشی داشته باشه که تعداد خطاها و تایم اوت و نتیجه بازی و ساعت و وقت بازی رو داشته باشه مثل عکسی که گذاشتم

دوستان بنظر شما این تابلو حدودا چه قیمتی در میاد ؟

و دوم اینکه من با ساخت این تابلو هیچ مشکلی ندارم به جز اسم تیم ها ... اخه کل تابلو به جز اسم تیم ها ثابت هستن
                    اما اسم تیم ها چون متغیر هستن نمیدونم چیکار کنم ؟ بنظرتون چه روشی رو روش اجرا کنم ؟

ممنون میشم از راهنمایی

اینم عکس

tamim2.persiangig.com/132.jpg

دیدگاه

پاسخ : کمک در مورد ساخت این تابلو

نوشته اصلی توسط tamim1
                      سلام دوستان

اداره تربیت بدنی شهرم میخواد یه تابلو برای سالن ورزشی داشته باشه که تعداد خطاها و تایم اوت و نتیجه بازی و ساعت و وقت بازی رو داشته باشه مثل عکسی که گذاشتم

دوستان بنظر شما این تابلو حدودا چه قیمتی در میاد ؟

و دوم اینکه من با ساخت این تابلو هیچ مشکلی ندارم به جز اسم تیم ها ... اخه کل تابلو به جز اسم تیم ها ثابت هستن
                      اما اسم تیم ها چون متغیر هستن نمیدونم چیکار کنم ؟ بنظرتون چه روشی رو روش اجرا کنم ؟

ممنون میشم از راهنمایی

اینم عکس

tamim2.persiangig.com/132.jpg
                      تابلو روان بزار اسم تیم ها رو
                      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

از نظر علمی آیا تفاوتی در نصب مقاومت در پایه های منفی یا مثبت وجود داره؟؟؟

منظورم اینه بعضی از دوستان عادت کردن که مقاومتهارو به پایه های مثبت وصل میکنند بعضی ها هم به منفی

خواستم بدونم اصول و استانداری وجود داره برای این کار؟ یا نه سلیقه ای هستش؟

دیدگاه

با برنامش چه کنم ؟

چطوری اسم تیم ها رو باید وارد کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
                            با برنامش چه کنم ؟

بهترین کار و البته تنها کاری که میشه کرد برای مورد شما،استفاده از تابلو روان برای نمایش نام تیمهاست.
                            که ساخت تابلو روان هم دنگ و فنگ های خودش رو داره.مخصوصا اگه نیاز باشه یه کیبورد هم بهش وصل بشه و فونت داخلی و ... (خودش یه پروژه است !!!)

یه راه دیگه که من به ذهنم میرسه اینه که برای نمایش اسم تیم ها از پروتکل RS232 استفاده کنی و برای تغییر اسم تیم ها یه کامپیوتر یا لپتاپی به تابلو وصل بشه و از اون طریق اسم تیم ها عوض بشه !

یه راه دیگه اش هم اینه که از تابلو روان های آماده استفاده کنید که اونا هم تا جایی که من میدونم بهشون کیبرد نمیخوره !

البته چون اینطور بنظر میرسه که خودتون هم نمیخواین اسم تیم ها رو بنویسید و یه نفر دیگه که غالبا هم چیزی از تابلو سر در نمیاره وظیفه نوشتن اسم تیم ها رو داره،همون استفاده از تابلو روان متصل به کیبورد منطقی تره !!!

سوالی بود در خدمتم
                            موفق باشید
                            * هر گاه خدا بخواهد بنده ای را خوار کند، دانش را از او دور سازد.
                            * سخن بگویید تا شناخته شوید، زیرا که انسان در زیر زبان خود پنهان است.
                            *بدترین دوست،آ‌ کسی است که برای او به رنج و زحمت افتی.
                            حضرت علی(ع)
                            آموزش AVR به ساده ترین زبان ممکن : Noise.Blog.IR

دیدگاه

ساخت مدار فلاشر ساده با استفاده از IC555

قطعات :
                              مقاومت 1k اهم
                              مقاومت 470k اهم
                              IC 555
                              خازن 50v 10uf
                              ترانزیستور bd139

دیدگاه

نوشته اصلی توسط tamim1
                                با برنامش چه کنم ؟

سلام... بنده چند سال پیش یه تابلو بزرگ با میکرو قدرتمند PIC18F6621 و pic18f6520 درست کردم... هدف استفاده در باشگاه تیراندازی بود.... اسم تیم وجود نداشت شماره بازیکن وجود داشت که خیلی راحت با سون سگمنت بزرگ نمایش داده میشد و یه تابلو روان برای اعلام زمانهای مسابقه وجود داشت که توسط کامپیوتر و نرم افزار مربوطه تغییر متن داده میشد....
                                دیگه رو زمین جا نیست... باید رفت....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X