اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام
    توی مدار فلاشر باید پایه ریست میکرو رو به منفی تغذیه وصل کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mak3798
      سلام
      توی مدار فلاشر باید پایه ریست میکرو رو به منفی تغذیه وصل کنم؟
      خیر،باید پایه ریست رو با یک مقاومت مثلا 10K به مثبت تغذیه وصل کنید.ریست Active Low هست ،در نتیجه اگه به منفی تغذیه وصل بشه میکرو ریست میشه!

دیدگاه

سلام دوستان
        واسه تابلویی که قراره روز دید باشه ال ای دی اوال بهتره یا کلاهی؟
        اصلا چه فرقایی با هم دارند و کجا ها مصرف میشن؟
        ممنون

دیدگاه

دوست عزیز اوال برا روان کار میشه چون زاویه بسته تری داره و ثابت از کلاهی استفاده میشه چون زاویه بیشتری داره اگه اشتباه نکنم 120 درجه باید باشه
          خدایا!
          چنان زمینگیر دنیامان مکن که وقت ظهور حضرت حجت توان برخواستن نداشته باشیم.

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط mak3798
            سلام دوستان
            واسه تابلویی که قراره روز دید باشه ال ای دی اوال بهتره یا کلاهی؟
            اصلا چه فرقایی با هم دارند و کجا ها مصرف میشن؟
            ممنون
            نوشته اصلی توسط Behnam electronic
            دوست عزیز اوال برا روان کار میشه چون زاویه بسته تری داره و ثابت از کلاهی استفاده میشه چون زاویه بیشتری داره اگه اشتباه نکنم 120 درجه باید باشه
            مهم ترین عامل بودجه ی مشتری هست.
            LED های اوال هم در صورتی که از جنس مرغوب باشند، نور بسیار بالا و عمر بالایی در مقابل نور آفتاب دارند، اما مثلآ سفید اوال برخی مارک ها، در مقابل نور مستقیم مداوم، دچار آسیب دیدگی می شوند.
            در کل بودجه ی لازمه برای کار اوال بیشتره...
            وگرنه هم کلاهی روزدید داریم، اوال بی کیفیت هم هست. اوال با قیمت بالا و کیفیت فوق العاده هم بسته به بودجه موجوده تو بازار.

دیدگاه

سلام
              دوستان توی برنامه کرل چطوری می تونم یه طرح یا شکل رو با ال ای دی تولز روش ال ای دی بندازم؟
              تنها راهی که به ذهنم رسید کشیدن طرح با pen هست راه دیگه ای نداره؟
              یه چیز دیگه لطف می کنین یه چندتا فونت خشگل واسه تابلو ثابت بهم معرفی کنید
              ممنون

دیدگاه

درووود و تشکر
                آقا من برای تابلو مغازه حدود 600 تا led کلاهی سفید رو (ولتاژ کاری 3.2 تا 3.4 ) با هم موازی کردم و همه رو وصل کردم به 3.3 پاور کامپیوتر البته الان که وصلشون کردم ولتاژ شده 2.7 جریانم زیر 2 آمپر میکشه نمیدونم چرا؟
                حالا مشکل اینه بعد یه روز 20-30 تا led سوخت
                باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
                میشه یه مقاومت وات بالا بذارم سر راه همشون بعد وصلشون کنم به 5 ولت؟
                دانی که چرا خدا تورا داده دو دست من معتقدم که اندر آن سری هست
                یک دست به کار خویشتن پردازی زان دست دگر ز دیگران گیری دست

دیدگاه

آقا من برای تابلو مغازه حدود 600 تا led کلاهی سفید رو (ولتاژ کاری 3.2 تا 3.4 ) با هم موازی کردم و همه رو وصل کردم به 3.3 پاور کامپیوتر البته الان که وصلشون کردم ولتاژ شده 2.7 جریانم زیر 2 آمپر میکشه نمیدونم چرا؟
                  هدف از قرار دادن مقاومت کنترل جریانه
                  روی بسته خود ال ای دی ها هم نوشته 3 -3.2 مثلا
                  یعنی بین 3 تا 3.2 میتونا تفاوت داشته باشند
                  با این کار شما همه ال ای دی ها رو رو یه ولتاژ قرار دادید
                  اگه قرار بود این کارو کنی حداقل بهتر بود دسته های 3 یا 4 درست میکردی با یه مقاومت
                  آنچه سرنوشت ما را تعیین می کند ، شرایط زندگی ما نیست بلکه تصمیم های ماست .
                  آنتونی رابینز

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط amir_amiri
                    درووود و تشکر
                    حالا مشکل اینه بعد یه روز 20-30 تا led سوخت
                    باید چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
                    میشه یه مقاومت وات بالا بذارم سر راه همشون بعد وصلشون کنم به 5 ولت؟
                    واسه هر 100تاش یک مقاومت 1.6اهمی لازم داره
                    وات بالا
                    شاید 10وات بیشتر
                    3ولت با 12میلی به هر led میرسه
                    جریان کلشونم میشه 7.2آمپر در 5ولت

یا بیای با برق 3.3ولت پاور هر100تارو براش مقاومت 0.25 اهم بسازی
                    که همون ولتاژ و جریان روی الیدی میندازه ولی واسه واتش مقاومت 1تا 2وات کفایت میکنه

موفق باشید
                    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

دوستان تشکر
                      فایده نداره مقاومت وات بالا گذاشتم بازم led ها میسوزه فکر کنم مجبورم دوباره تابلو باز کنم لحیمارو آب کنم و دوباره روز از نو ... :cry:
                      خدا صبرم بده
                      دانی که چرا خدا تورا داده دو دست من معتقدم که اندر آن سری هست
                      یک دست به کار خویشتن پردازی زان دست دگر ز دیگران گیری دست

دیدگاه

سلام،
                        ترجیحن قبل از اینکه کل تابلو و کل لحیم کاری رو بهم بزنی، البنه اگه تا الان نزدی،
                        تابلو رو به بخش های کوچک تر تقسیم کن و برای هر قسمت مقاومت بذار، بعد جریان و ولتاژ قسمت های کارو اندازه بگیر. ضمنن برای ال ای دی کلاهی که گفتی، عمومن ولتاژ رو روی 3.0 ولت تنظیم می کنیم...

ضمنن ی مساله ای: وقتی ی سری از ال ای دی ها به خاطر ولتاژ یا جریان عبوری شون دچار مشکل میشن و میسوزن، تضمینی برای این که اونایی که روشنن، آسیب ندیده باشن، وجود نداره، متآسفانه. توصیه می کنم از کیفیت و جنس ال ای دی هایی که خریدین هم مطمئن شین.

دیدگاه

باسلام .
                          روش محاسبه توان مصرف کننده به وات وکیلووات ساعت رو میخام .کمکم کنید یادم رفته.
                          مدارمون : 5 LED سری بدون مقامت ولتاژ تغدیه 12 ولت.جریان عبوری از مدار بسته شده بر فرض 10 میلی آمپر.
                          میخام بدونم این 5 ال ای دی که درواقع میشن یه مصرف کننده چند واته؟مثلا میگن جاروبرقی 1500 وات یا مثلا لامپ کم مصرف 60 وات مثل اینا.ممنونم
                          همیشه درنظر داشته باش که >>>چه بودی... که هستی...وبه کجا خواهی رفت...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط عباس بکایی
                            باسلام .
                            روش محاسبه توان مصرف کننده به وات وکیلووات ساعت رو میخام .کمکم کنید یادم رفته.
                            مدارمون : 5 LED سری بدون مقامت ولتاژ تغدیه 12 ولت.جریان عبوری از مدار بسته شده بر فرض 10 میلی آمپر.
                            میخام بدونم این 5 ال ای دی که درواقع میشن یه مصرف کننده چند واته؟مثلا میگن جاروبرقی 1500 وات یا مثلا لامپ کم مصرف 60 وات مثل اینا.ممنونم
                            هر الیدی شما اگه 2ولتی باشه
                            10میلی آمپر هم جریانش
                            وات شما میشه 100میلی وات
                            البته یادتون نره که یک مقاومت 200اهمی هم نیاز داره
                            P=V*I

به این صورت که هر LED شما 2ولت هست
                            2 را ضرب در جریان هرکدام میکنیم (جریان 10میلی آمپر)
                            میشه 20
                            تعداد 5عدد هست پس 20را ضرب در 5 میکینم
                            توان کل میشود 100میلی وات یا 0.1 وات

بدون مقاومت هم ولتاژ شما میشود 2.4ولت که وات کل اون هم میشه 120میلی وات

موفق باشید

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                              power led با ال ای ذیsmd وال ای دی com ازلحاظ نوری چه تفاوتی با هم دارند؟
                              ایا پاور ال ای دی را میتوان در اب گذاشت(اگر پایه ها را عایق کرد)
                              برای ساخت یک لیزر نوری از کدام استفاده میکنند؟

دیدگاه

سلام دوستان
                                می خواستم ببینم شما پشت تابلوهایی که قراره پشت ویترین نصب بشن چی میزارین که ال ای دی ها پیدا نشه؟
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X