اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

سلام دوستان عزیز .
    یک رسیور اچ دی MediaStar MS-900 Ferrari داریم که سوییچ نمیکنه .یعنی فقط به یک ال ان بی وصل میشه و تصویر میده .
    فک کردم مشکل از سوییچر باشه ولی سوییچر نو رو هم دو تا تست کردم همینطوریه و سوییچ نمیکنه . کلا انگار اون قسمت تنظیم desq کار نمیکنه . قبلا سالم بود و مشکلی نداشت یهویی اینطور شده .مثل دستگاه قدیمیا هم نیست و داخلش چیزی بنام تیونر حداقل به اون شکل قدیمیا نیست و انتن مستقیما رو برده . ممنون میشم راهنمایی کنید .
    این عکس رو از اینترنت برداشتم و بردش مثل اینه .

دیدگاه

درود منم همین مشکل رو دارم -سوییچر سالمه کابلها هم همینطور - اتفاقا رسیورم مدیااستاره : 3500family new
      کاش اساتید راهنکایی کنن
      دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود بر اساتید
      رسیور من به 3ال ان بی سویچ شده متاسفانه وقتی کانالها رو در ماهواره های مختلف تعویض میکنم سوییچر کار نمیکنه منظورم خود رسیوره که یه مدته این شکلی شده - کابلها و سوییچر رو چک کردم حتی تعویض کردم ولی مشکل رفع نشد
      متشکر میشم راهنمایی کنید
      سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیاوش اردلان نمایش پست ها
        درود منم همین مشکل رو دارم -سوییچر سالمه کابلها هم همینطور - اتفاقا رسیورم مدیااستاره : 3500family new
        کاش اساتید راهنکایی کنن
        دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

درود بر اساتید
        رسیور من به 3ال ان بی سویچ شده متاسفانه وقتی کانالها رو در ماهواره های مختلف تعویض میکنم سوییچر کار نمیکنه منظورم خود رسیوره که یه مدته این شکلی شده - کابلها و سوییچر رو چک کردم حتی تعویض کردم ولی مشکل رفع نشد
        متشکر میشم راهنمایی کنید
        سپاس
        با سلام

در قسمت برد منبع تغذیه تمام خازن های قسمت ثانویه رو تعویض کنید مشکل بر طرف میشود.

موفق و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan.mz نمایش پست ها
          سلام دوستان عزیز .
          یک رسیور اچ دی MediaStar MS-900 Ferrari داریم که سوییچ نمیکنه .یعنی فقط به یک ال ان بی وصل میشه و تصویر میده .
          فک کردم مشکل از سوییچر باشه ولی سوییچر نو رو هم دو تا تست کردم همینطوریه و سوییچ نمیکنه . کلا انگار اون قسمت تنظیم desq کار نمیکنه . قبلا سالم بود و مشکلی نداشت یهویی اینطور شده .مثل دستگاه قدیمیا هم نیست و داخلش چیزی بنام تیونر حداقل به اون شکل قدیمیا نیست و انتن مستقیما رو برده . ممنون میشم راهنمایی کنید .
          این عکس رو از اینترنت برداشتم و بردش مثل اینه .

سلام و درود،
          تو بخش تیونر،یه فیوز برگشت پذیر به شکل خازن
          عدسی زرد هست
          و یه کریستال12 یا 24 مگاهرتز وجود داره.
          معمولا با تعویض این دو قطعه مشکل رفع میشه.
          احتمال کمی هم وجود داره که به خاطر فرسایش
          کابل این مشکل به وجود اومده باشه.
          موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
            سلام و درود،
            تو بخش تیونر،یه فیوز برگشت پذیر به شکل خازن
            عدسی زرد هست
            و یه کریستال12 یا 24 مگاهرتز وجود داره.
            معمولا با تعویض این دو قطعه مشکل رفع میشه.
            احتمال کمی هم وجود داره که به خاطر فرسایش
            کابل این مشکل به وجود اومده باشه.
            موفق و پیروز باشید.
            کریستال 27 مگاهرتزه . و اون خازن ماننده هم هست . اینا رو تعویض کنم یعنی ؟
            کریستال 27 مگا هست ؟ اون قطعه دومیه رو چطور پیدا کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sasan.mz نمایش پست ها
              کریستال 27 مگاهرتزه . و اون خازن ماننده هم هست . اینا رو تعویض کنم یعنی ؟
              کریستال 27 مگا هست ؟ اون قطعه دومیه رو چطور پیدا کنم ؟
              بله درسته،
              اون قطعه هم کنار کریستال هست و SMD نیست،
              یعنی پایه داره و روی برد به صورت ایستاده قرار
              داره.

دیدگاه

سلام و خسته نباسی من یه دستگاه استار ست sr x190 دارم چند روز یک موجهاییتو تصویر میومدو امروز کلا تصویر رفت وصدا به طور واضح پخش میشه اگه میشود درست کر دنبال را ه حل هستن

دیدگاه

سلام خدمت دوستان محترم ریسیور ای کلاس مدل آ9آ9 هست مشکلش اینه وقتی پخش میکنه وسط پخش صفحه مشکی و قرمز میشه ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsankj نمایش پست ها
                    سلام خدمت دوستان محترم ریسیور ای کلاس مدل آ9آ9 هست مشکلش اینه وقتی پخش میکنه وسط پخش صفحه مشکی و قرمز میشه ممنون میشم راهنمایی کنید
                    درود،
                    آیکلاس مدل 9 بیشترین خرابی را دارند.
                    مشکلی که میگین چند تا علت زیر رو میتونه داشته باشه:
                    1- داغ کردن cpu ، راه حل : تقویت حرارت گیر متصل به CPU
                    2-بهم خوردن فرکانس کلاک ، راه حل :تعویض کریستال
                    3-مشکل تغذیه ، راه حل: تعویض خازن های 10 و 16 ولت روی برد تغذیه
                    موفق باشید

دیدگاه

سلام دوستان من رسیور استارمکس A5+ دارم چند وقت پیش پنلش پرپر کرد و خاموش شد دیگه روشن نشد تو نت جستجو کردم فهمیدم از برد پاور هست رفتم به سختی یه برد که مثل خودشم نبود خریدم بستم روشن شد حالا بعد چند روز فهمیدم بعضی کانال ها رو نمیگیره رفتم تنظیمات فهمیدم وقتی ولتاژ ال ان بی رو 18/13 هست هیچ کانالی رو نمیگیره باید دستی بذارم رو 13 ولت تا یسری کانال هارو بگیره بذارم رو 18 ولت بقیش رو بگیره شانس بد من فکر کردم درست شده اون برد تغذیه قدیم خودش رو انداختم دور دوستان چیکارش کنم آیا از برد تغذیش هست چجوری مثل خودش رو پیدا کنم قبلی رو هم ندارم

دیدگاه

ولتاژ ۱۳ ولت پلاریزاسیون عمودی و ۱۸ ولت افقی رو برای ال ان بی تامین میکنه ( ال ان بی ها دو تا آنتن گیرنده با ۹۰ درجه تفاوت در موقعیت نصب دارن ، این ولتاژ تعیین میکنه کدوم آنتن مد نظره )

انتخاب پلاریزاسیون ارتباطی به بخش پاور نداره ... پاورهای متداول یک خروجی بین ۲۰ تا ۲۴ ولت حدود ۵۰۰ میلی آمپری برای تامین توان ال ان بی دارن ، ولتاژ خروجیش توسط یک رگولاتور قابل تنظیم بوسیله سی پی یو ( مدلهای جدیدتر soc ... رگولاتور هم معمولا یک رگولاتور جریان ثابت مثل lm317 هست ) بسته به اینکه TP انتخابی چه پلاریزاسیونی داره سی پی یو خروجی رگولاتور رو ست میکنه و این رگولاتور مستقیم به ورودی تیونر وصله .
                        « بعضی مدلهای مینی بجای رگولاتور متغیر از دو رگولاتور مجزا برای ۱۳ و ۱۸ ولت استفاده میکنن )
                        اگرتنظیمات ال ان بی روی حالت پاور off باشه ( در بعضی سیستمهای آنتن مرکزی یا آنتهای با تغذیه خارجی پاور سمت رسیور باید خاموش باشه ) هم این رگولاتور خروجیش صفر میشه .

وقتی دستگاه شما با تنظیم دستی هر دو سطح ولتاژ رو میده معنیش اینه پاور و رگولاتور مذکور دارن کارشون رو انجام میدن .
                        مشکلتون احتمالا نرم افزاریه ... آپدیت و ریست کارخونه ای بکنید درست میشه .
                        قبل از ریست یک یا چند خازن اس ام دی دکوپلاژ روی لاین تغذیه ال ان بی هست ، به ندرت این خازنها بعضا با پاوری که مشکل داشته از ریتشون رد میشن و روی ولتاژ نامی نشتی پیدا میکنن ... با تست ولتاژ زیر بار این خازنها معمولا کمی گرم میشن و ولتاژ خروجی دقت یا پایداری نداره که باید این خازن ها تعویض بشن .

ولتاژهای خروجی پاور این دستگاه اگر علاقه دارید چک کنید و مطمئن بشید به این ترتیبه :
                        20V, 15V, 5V,3.3V,1.1V,1.8V ( اولی مربوط به رم ، دومی سی پی یو ، سومی آی او ، چهارمی بخشهای آنالوگ ، پنجمی ۱۳ ولت ورتیکال و آخری ۱۸ ولت هوریزانتاله )

توضیحات به شکل عمومی برای استفاده آتی سایر دوستان ارائه شد . با در نظر گرفتن شرح مشکل و روش تعمیر عجیبی که شما رفتید انتظار نمیره بخش زیادی از این توضیحات برای شما ضروری باشه . همون بخش خازنهای دکوپلاژ و تست ولتاژ و آپدیت و مستر ریست احتمالا مشکلتون رو رفع میکنه
                        جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۲:۴۷ ۱۴۰۱/۰۳/۲۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                          ولتاژ ۱۳ ولت پلاریزاسیون عمودی و ۱۸ ولت افقی رو برای ال ان بی تامین میکنه ( ال ان بی ها دو تا آنتن گیرنده با ۹۰ درجه تفاوت در موقعیت نصب دارن ، این ولتاژ تعیین میکنه کدوم آنتن مد نظره )

انتخاب پلاریزاسیون ارتباطی به بخش پاور نداره ... پاورهای متداول یک خروجی بین ۲۰ تا ۲۴ ولت حدود ۵۰۰ میلی آمپری برای تامین توان ال ان بی دارن ، ولتاژ خروجیش توسط یک رگولاتور قابل تنظیم بوسیله سی پی یو ( مدلهای جدیدتر soc ... رگولاتور هم معمولا یک رگولاتور جریان ثابت مثل lm317 هست ) بسته به اینکه TP انتخابی چه پلاریزاسیونی داره سی پی یو خروجی رگولاتور رو ست میکنه و این رگولاتور مستقیم به ورودی تیونر وصله .
                          « بعضی مدلهای مینی بجای رگولاتور متغیر از دو رگولاتور مجزا برای ۱۳ و ۱۸ ولت استفاده میکنن )
                          اگرتنظیمات ال ان بی روی حالت پاور off باشه ( در بعضی سیستمهای آنتن مرکزی یا آنتهای با تغذیه خارجی پاور سمت رسیور باید خاموش باشه ) هم این رگولاتور خروجیش صفر میشه .

وقتی دستگاه شما با تنظیم دستی هر دو سطح ولتاژ رو میده معنیش اینه پاور و رگولاتور مذکور دارن کارشون رو انجام میدن .
                          مشکلتون احتمالا نرم افزاریه ... آپدیت و ریست کارخونه ای بکنید درست میشه .
                          قبل از ریست یک یا چند خازن اس ام دی دکوپلاژ روی لاین تغذیه ال ان بی هست ، به ندرت این خازنها بعضا با پاوری که مشکل داشته از ریتشون رد میشن و روی ولتاژ نامی نشتی پیدا میکنن ... با تست ولتاژ زیر بار این خازنها معمولا کمی گرم میشن و ولتاژ خروجی دقت یا پایداری نداره که باید این خازن ها تعویض بشن .

ولتاژهای خروجی پاور این دستگاه اگر علاقه دارید چک کنید و مطمئن بشید به این ترتیبه :
                          20V, 15V, 5V,3.3V,1.1V,1.8V ( اولی مربوط به رم ، دومی سی پی یو ، سومی آی او ، چهارمی بخشهای آنالوگ ، پنجمی ۱۳ ولت ورتیکال و آخری ۱۸ ولت هوریزانتاله )

توضیحات به شکل عمومی برای استفاده آتی سایر دوستان ارائه شد . با در نظر گرفتن شرح مشکل و روش تعمیر عجیبی که شما رفتید انتظار نمیره بخش زیادی از این توضیحات برای شما ضروری باشه . همون بخش خازنهای دکوپلاژ و تست ولتاژ و آپدیت و مستر ریست احتمالا مشکلتون رو رفع میکنه
                          داداش دمت گرم خدا خیرت بده چند وقته میپرسم کسی نمیدونه با یه ریست فکتوری درست شد
                          داداش فقط این برد پاوری که تازه گرفتم خیلی بیش از حد داغ میکنه بنظرت مشکل داره؟و کلا چجور پاوری خوبه ولتاژ معقول چقدر باشه خوبه(چون گفتین بین ۲۰ تا ۲۴) و همینطور جریان، رسیور من چهار سیمه هست

دیدگاه

من نظرم رو توی کامنت قبلی گفتم ( کل روش تعمیری که شما رفتی و برداشتی برد تغذیه رو تعویض کردی از اول اشتباه بوده !!!)

من نوعی علم غیب ندارم که بدونم شما برداشتی چه منبع تغذیه ای رو جای تغذیه اصلی با چه مشخصاتی بستی ...

فقط میتونم حدس بزنم طی مدت زمان نه چندان طولانی این منبع تغذیه هم یا خازنهای خروجیش شورت میشن یا چیپ کنترلر و سوییچ ماسفتش به رحمت ایزدی میره .

در هر صورت امیدوارم موفق باشید .

دیدگاه

سلام
                              رسیور استارمکس ۱۶۰ وقتی حالت اماده بکار هم هست پردازنده داغه! رسیور های دیگه هم البته داغ میکنه ولی خیلی کمتر، بهتر نیست هر وقت استفاده ندارم برقشو قطع کنم؟

دیدگاه

سلام
                                دوستان رسیور الفا ۱۶۰ دارم، بعضی وقتا روشن میکنی تصویر میاد میره یا شطرنجی میشه، رزولوشن کم میکنم اوکی میشه، ولی تصویر کوچیک میشه، اینقدر باید خاموش روشن کنم تا درست بشه، کابل هم خیلی عوض کردم تداخل نویز هم رعایت شده، ، بنظرتون مشکل چی میتونه باشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X