اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

نوشته اصلی توسط naser223443 نمایش پست ها
    س یک دستگاه رسیور مدیا استار 2727 دارم که همهچیش اوکی هست فقط چراغ سیگنال یا همون چراغ سبز رنگش روشن نمیشود کسی از دوستان هست که بدونه دردش چیه
    درود، موقع کار ببینید ولتاژ 2 تا 5 ولت به LED میرسه یا نه؟
    اگه ولتاژ میرسه یعنی LED سوخته اما اگر ولتاژ نمی‌رسه یعنی
    مقاومت یا ترانزیستور مربوطه سوخته.

دیدگاه

سلامرسیور کروز ۷۱۵ 4K دارم.
      با دیش گردان و طول کابل حدودا ۳۰ متر تا رسیور.
      تا یک ماه پیش مشکل جابه جایی ماهواره با گردان داشتم که با وجود انتخاب کانال هاریزنتال گاهی مجبور به تعویض سریع چند بار بین ماهواره ها بودم تا به جهت مورد نظر جابه جا بشود.
      اخیرا بر روی فرکانس های H در هر جهتی با وجود درصد level 100% ، کیفیت سیگنال هر چند دقیقه بین صفر و عدد پیشفرض برای آن کانال نوسان داشت و پیغام No Signal بصورت مقطعی وسط تصاویر نمایش میدهد.
      با راهنمایی شخصی آداپتور پیشفرض 12v, 2A با آداپتور 12v,5A تعویض کردم موقتا چند روز مشکل تعویض جهت ماهواره و قطع و وصل سیگنال بطور خاص فقط روی فرکانس هاس H حل شد.
      الان دو سه روز مشکل به شکل بدتر برگشته ، سیگنال های ورتیکال بخوبی دریافت میشود ولی فرکانس هاریزنتال کاملا قطع که با قطع اتصال و اتصال دوبارع سیم آنتن سیگنال دریافت میشود با نمایش غیر ممتد No signal وسط تصاویرلازم به ذکر ولتاژ در فرکانس H:18.1v و V:12.98v اندازه گیری شد.
      بر روی دو رسیور متفاوت استارست با دیش و lnb و کابل آنتن فعلی ،مشکل جابه جایی ماهواره و قطع و وصل فرکانس نیست ، ولتاژ در آن رسیور ها H:19.8v و V:13.7v می باشد.
      جدیدترین ویرایش توسط mamadsh1990; ۱۴:۲۰ ۱۴۰۱/۱۱/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamadsh1990 نمایش پست ها
        تا یک ماه پیش مشکل جابه جایی ماهواره با گردان داشتم که با وجود انتخاب کانال هاریزنتال گاهی مجبور به تعویض سریع چند بار بین ماهواره ها بودم تا به جهت مورد نظر جابه جا بشود.
        اخیرا بر روی فرکانس های H در هر جهتی با وجود درصد level 100% ، کیفیت سیگنال هر چند دقیقه بین صفر و عدد پیشفرض برای آن کانال نوسان داشت و پیغام No Signal بصورت مقطعی وسط تصاویر نمایش میدهد.
        با راهنمایی شخصی آداپتور پیشفرض 12v, 2A با آداپتور 12v,5A تعویض کردم موقتا چند روز مشکل تعویض جهت ماهواره و قطع و وصل سیگنال بطور خاص فقط روی فرکانس هاس H حل شد.
        الان دو سه روز مشکل به شکل بدتر برگشته ، سیگنال های ورتیکال بخوبی دریافت میشود ولی فرکانس هاریزنتال کاملا قطع که با قطع اتصال و اتصال دوبارع سیم آنتن سیگنال دریافت میشود با نمایش غیر ممتد No signal وسط تصاویرلازم به ذکر ولتاژ در فرکانس H:18.1v و V:12.98v اندازه گیری شد.
        بر روی دو رسیور متفاوت استارست با دیش و lnb و کابل آنتن فعلی ،مشکل جابه جایی ماهواره و قطع و وصل فرکانس نیست ، ولتاژ در آن رسیور ها H:19.8v و V:13.7v می باشد.
        دستگاه به مدت یک روز از برق کشیدم و امروز که وصل کردم بعد از لودینگ آیکن مشکل در لود اندروید نمایشداد و ریست می شود.

خطای اندرویدی:

دیدگاه

دستگاه به مدت یک روز از برق کشیدم و امروز که وصل کردم بعد از لودینگ آیکن مشکل در لود اندروید نمایشداد و ریست می شود.

خطای اندرویدی:
          سلام دوست عزیز، کلا دستگاه های اندرویدی بعد یه مدت همین مشکل پیدا میکنن که ناشی از مشکل نرم افزاری یا گاها خرابی حافظه فلش هست.

دیدگاه

دوست عزیز یکبار دستگاه رو از طریق ریکاوری وایپ کن ( مستر ریست میشه ) اگر درست نشد باید فلشش کنی .

طریقه وایپ :

دستگاه رو از برق بکشید .
            دستگاه رو به برق وصل کنید و ۱۵ بار دکمه قرمز کنترل رو فشار بدید .
            ال ای دی های سبز و قرمز پنل دستگاه به حالت چشمک زن در میاد ...
            کلید ۱ رو بزنید و صبر کنید تا دستگاه وایپش کامل بشه .
            دستگاه رو روشن کنید باید به تنظیمات کارخانه برگشته باشه .

اگر نشد اعلام کنید فایلهای فلش رو لینک بدم

دیدگاه

سلام و تشکر بابت راهنمایی
              روش وایپ چند بار امتحان کردم چراغ جلو رسیور حالت چشمک زن سبز و قرمز شد ولی عدد یک کلیک میکردم ادامه پروسه و‌نمایش خطا اندروید داشت.
              برای کروز ۷۱۵ فایل آپدیت موجود در نت نسخه ۱.۷.۰ ،۱.۷.۲۹، ۱.۷.۶۹ است.
              نسخه های ۱.۷.۰,۱.۷.۲۹ با پسوند .eird هستند و حالت بوت امکان نصب نبود ، تنها نسخه ۱.۷.۶۹ با پسوند .ird بدون کلیک CH+ اتومات بارگزاری میشد.(بصورت update.ird)
              چند بار نیم ساعته چک کردم با خاموش کردن کامل دستگاه از طریق کابل برق و روشن کردن (با مکث)و تست وضعیت بدون اتصال فلش (پیغام خطا اندروید نمایش داده میشد) ،در طول کمتر از یک دقیقه فریموار نصب و ریبوت و دوباره به حالت نصب فریموار منتقل میشد. در آخر یکبار بعد از نصب دکمه پاور دستگاه جهت ریست نرم افزاری نگه داشتم دستگاه ریبوت و صفحه اول فریموار خام که تنظیم زبان دستگاه نمایش داده شد.

دیدگاه

ضعف پاور، به این دلیل که با دوتا دستگاه رو دیش گردان تست کردی مشکلی نداشت، برا مطمئن شدن از همون استارست جهت بگیر ، رسیور خودت رو وصل کن اگه اکی بود پاور توانایی تعویض جهت نداره، البته پارازیت رو هم در نظر بگیر رو فرکانس میندازن ممکنه h , باشه یا ، v

دیدگاه

سلام و تشکر بابت راهنمایی
                  روش وایپ چند بار امتحان کردم چراغ جلو رسیور حالت چشمک زن سبز و قرمز شد ولی عدد یک کلیک میکردم ادامه پروسه و‌نمایش خطا اندروید داشت.
                  برای کروز ۷۱۵ فایل آپدیت موجود در نت نسخه ۱.۷.۰ ،۱.۷.۲۹، ۱.۷.۶۹ است.
                  نسخه های ۱.۷.۰,۱.۷.۲۹ با پسوند .eird هستند و حالت بوت امکان نصب نبود ، تنها نسخه ۱.۷.۶۹ با پسوند .ird بدون کلیک CH+ اتومات بارگزاری میشد.(بصورت update.ird)
                  چند بار نیم ساعته چک کردم با خاموش کردن کامل دستگاه از طریق کابل برق و روشن کردن (با مکث)و تست وضعیت بدون اتصال فلش (پیغام خطا اندروید نمایش داده میشد) ،در طول کمتر از یک دقیقه فریموار نصب و ریبوت و دوباره به حالت نصب فریموار منتقل میشد. در آخر یکبار بعد از نصب دکمه پاور دستگاه جهت ریست نرم افزاری نگه داشتم دستگاه ریبوت و صفحه اول فریموار خام که تنظیم زبان دستگاه نمایش داده شد.
                  دوست عزیز فلش ریکاوری با فلش سیستم فرق میکنه ( دو تا مورد متفاوته )

دستگاه شما ریکاوری اش مشکل داره ...

این روش سعی و خطا از پایه غلطه ، ولی در تجهیزات تحت سیستم عامل میتونه باعث بریک شدن دائمی دستگاه بشه

دیدگاه

دوست گرامی
                    در انواع سایت مرجع انگلیسی ، یوتیوب و فارسی برای فایل فلش ریکاوری آماده مربوط به مدل 715 کروز جستجو کردم ،موردی پیدا نکردم ، برای مدل 515 و 615 موجود بود فایل بررسی کردم با پسوند .ird و بصورت update.ird بود.
                    طبق راهنمایی یکی از دوستان در گروه رسیور کروز نسخه های بعد از v1.7.0 تک تک چک شد که نتیجه در پست قبلی اعلام کردم.
                    **نکته بسیار مهم که در زمان آپدیت رسیور به نسخه v1.7.0 به بالا طبق اطلاعیه شرکت سازنده این مدل رسیور به هیچ نباید به نسخه پایینتر از v1.7.0 دانگرید بشود که احتملا بریک دستگاه زیاد. نسخه های بالاتر مشکلی نیست.**
                    دستگاه من بعد از انجام عملیات پست قبلی به خوبی در حال کار می باشد.
                    مشکل سوییچ نکردن صحیح بین ماهواره ها و پیغام No Signal در فرکانس H, هم بطور کامل در حال حاضر حل کردم ، در مرحله تست دقیق هستم ، اگر بعد از مدتی استفاده شرایط پایدار بود جهت اطلاع و استفاده سایر دوستان عزیز اعلام میکنم.

دیدگاه

سلام
                      دوستان رسیور من مدل استارمکس ۱۶۰ هست، مشکلی که دارم اینه که حتی زمانی که استندبای هست هم داغ میکنه! میخوام ی فن بزارم که هر وقت مثلا دما از ۵۰ درجه بالاتر رفت شروع به کار کنه، ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
                        سلام
                        دوستان رسیور من مدل استارمکس ۱۶۰ هست، مشکلی که دارم اینه که حتی زمانی که استندبای هست هم داغ میکنه! میخوام ی فن بزارم که هر وقت مثلا دما از ۵۰ درجه بالاتر رفت شروع به کار کنه، ممنون میشم راهنمایی کنید
                        درود

نیازی به فن نیست ، دمای طبیعی این دستگاهها همینقدره . یعنی برای کار در همین رنج دما طراحی شدن ( رسیورها روشن و خاموش نمیشن ، همیشه روشنن ، منظور از خاموش استندبای هست که تغذیه تیونر و خروجی تصویر قطع میشه ، پردازنده و رم و بقیه چیزا فعاله )

اونهمه سوراخ تهویه رسیورهای قدیمی بخاطر طبیعت کاریشون بود.
                        دستگاه رو درست قرار بدید ( پایین و بالاش فضا برای ورود و خروج هوا باشه ) سیستم همرفتی کارش رو انجام میده و بیشترین حجم گرما رو دفع میکنه ( حجم گرما ارتباطی به دما نداره )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
                          درود

نیازی به فن نیست ، دمای طبیعی این دستگاهها همینقدره . یعنی برای کار در همین رنج دما طراحی شدن ( رسیورها روشن و خاموش نمیشن ، همیشه روشنن ، منظور از خاموش استندبای هست که تغذیه تیونر و خروجی تصویر قطع میشه ، پردازنده و رم و بقیه چیزا فعاله )

اونهمه سوراخ تهویه رسیورهای قدیمی بخاطر طبیعت کاریشون بود.
                          دستگاه رو درست قرار بدید ( پایین و بالاش فضا برای ورود و خروج هوا باشه ) سیستم همرفتی کارش رو انجام میده و بیشترین حجم گرما رو دفع میکنه ( حجم گرما ارتباطی به دما نداره )
                          ممنون ، حالا من چون بیکار بودم ی مدار گذاشتم که فقط ۶۵ درجه به بالا کار کنه فن، برقشم از پاور مستقیم گرفتم خازن صافی رو هم تقویت

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

ممنون ، حالا من چون بیکار بودم ی مدار گذاشتم که فقط ۶۵ درجه به بالا کار کنه فن، برقشم از پاور مستقیم گرفتم خازن صافی رو هم تقویت
                          با دماسج مولتی متر تست گرفتم

دیدگاه

سلام
                            درود، تا جایی که اطلاع دارم، این مشکل ناشی از مدیریت مصرف CPU یا در بعضی مدل
                            ها، SoC هست.
                            به هر روشی فکر کنید، دلیل منطقی نداره که فقط برای پردازش ساعت یا همان Clock،
                            چیزی در حدود ۵ وات توسط CPU مصرف بشه.
                            و اینکه فن دائم کار باشه بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
                              درود، تا جایی که اطلاع دارم، این مشکل ناشی از مدیریت مصرف CPU یا در بعضی مدل
                              ها، SoC هست.
                              به هر روشی فکر کنید، دلیل منطقی نداره که فقط برای پردازش ساعت یا همان Clock،
                              چیزی در حدود ۵ وات توسط CPU مصرف بشه.
                              و اینکه فن دائم کار باشه بهتره.
                              سلام
                              همه چی رو غیر فعال کردم بازم گرم میکرد، چون از پاور میگیرم نمیشه یسره کنم ولی میتونم درجه حرارت رو بزارم رو ۴۰ به بعد فن کنه ممنون، فن هم دور بالا هست بی صدا

دیدگاه

سلام رسیور k9k9 دارم کیفیت سیگنال ۲۰ درصد بود چند تا خازن۲۵ ولتی باد کرده داشت عوض کردم الان روشن میکنم کیفیت سیگنال بالاست بعد از چند دقیقه ۲۰ درصد میشه دیگه هیچ کانالی نمیگیره الان چکارش کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...