سلام دوستان یه رسیور ایکلاس 9898 دارم کا کابل دیش لا پنجره گیر کرده اتصالی کرده الان سالمه ولی فقط رو هاتبرد سیگنال داره رو یاه ست و بدر سیگنال نداره کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
از دوستانی که میتونن خواهش میکنم کمکم کنن خیلی برام مهمه ممنون میشم.
باسلام. نمیدنم مشکلتون حل شده یا نه.اما جواب من اینه
سوییچر شما خراب شده و کانال تغذیه سوییچر مربوط به هاتبرد سالم مونده.
باتعویض سوییچر به امید خدا مشکل حل میشه.
درضمن تیونر این مدل رسیور از سیستم هوشمند و قوی بهره میبره که به این سادگیها نمیسوزه و از کار نمیافته
دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم
با سلام
از دوستان و همکاران عزیز درخواست دارم
عکس ب کیفیت از مدار برد تغذیه استارست 150 یا آیکلاس 9696 یا همخانواده این مدلا میخواستم .
تغذیه این دو برند کاملا شبیه همند.
البته من به شماره آیسی موجود روی تغذیه احتیاج دارم
اگر منظورتون آی سی سوییچینگ با پکیچ dip8 هست از خانواده tny275 ( تا ۲۷۸) معمولا استفاده کردن ... فرق خاصی هم باهم ندارن .
اگر پکیجتون متفاوته تصویر برد رو بفرستید
سلام
من یه رسیور آیکلاس k9k9 hd دارم مشکلش اینه که کانالهای HD یا بهتر بگم فرکانسای hd را روی هیچ جهتی نمیگیره فقط کانالهای sdرا میگیره به نظر شما مشکلش چیه ؟ ممنون
سلام
من یه رسیور آیکلاس k9k9 hd دارم مشکلش اینه که کانالهای HD یا بهتر بگم فرکانسای hd را روی هیچ جهتی نمیگیره فقط کانالهای sdرا میگیره به نظر شما مشکلش چیه ؟ ممنون
سلام
دوست عزیز
قبلا کانال های hd داشتی؟
بهتره رسیور و با یه دیش دیگه امتحان کنی بلاخره دوستی آشنایی که بشه اونجا امتحان کرد
راهکار بعدشم اینکه رسیور و به تنظیمات کار خانه برگردونی
آپدیت نرم افزاری هم تاثیر داره به قول معروف آپگرید
سلام
سلام دوست عزیز،
متاسفانه iclass k9k9 دارای بیشترین مشکل می*باشد
( در خیلی موارد زیر ۱ سال عمر میکند! )
به همه پیشنهاد میکنم از این مدل نخرید.
سلام
دوستان رسیور مدیا استار ۳۵۰۰ فامیلی ، مشکلی که داره گاهی رو شن نمیشه دو سه بار کلید قطع ووصل رو باید بزنم یا ضربه بزنم چراغ جلو روشن بشه بوت شه، ولتاژ پاور اکی هست، ولتاژ برد هم همینطور، نرم افزار هم زدم ، برق اصلی اگه قطع بشه بیشتر این مشکل روشن نشدن رو داره، خودم حس میکنم لحیم سردی باشه بنظرتون مشکل از چیه ؟ ممنون
سلام
دوستان رسیور مدیا استار ۳۵۰۰ فامیلی ، مشکلی که داره گاهی رو شن نمیشه دو سه بار کلید قطع ووصل رو باید بزنم یا ضربه بزنم چراغ جلو روشن بشه بوت شه، ولتاژ پاور اکی هست، ولتاژ برد هم همینطور، نرم افزار هم زدم ، برق اصلی اگه قطع بشه بیشتر این مشکل روشن نشدن رو داره، خودم حس میکنم لحیم سردی باشه بنظرتون مشکل از چیه ؟ ممنون
بعضی وقت ها هم فقط چراغ پاور روشن خاموش میشه وقتی به برق میزنی
مشکل پاور بود ، فقط ی سوال ، قبل از عوض کردن خازن های صافی ولتاژ ۲۰ و ۱۵ داشتم، بعد از تعویض کمتر از یک ولت افت ولتاژ دارم، خازن هم بالاتر گذاشتم ، ولی رسیور بدون مشکل کار میکنه دلیلش چیه؟
مشکل پاور بود ، فقط ی سوال ، قبل از عوض کردن خازن های صافی ولتاژ ۲۰ و ۱۵ داشتم، بعد از تعویض کمتر از یک ولت افت ولتاژ دارم، خازن هم بالاتر گذاشتم ، ولی رسیور بدون مشکل کار میکنه دلیلش چیه؟
درود،
این ولتاژ ها بعد از LM317 به تغذیه L.N.B
میرن.
اگر کمتر بشه به LM317 کمتر فشار میاد.
( البته محدوده مجاز داره)
سلام یک دستگاه استارست دارم sr_x200ciدارم بعد از نیم ساعت صداش قطع وصل میشه شبکه بالا پاین میکنم مشکل نداره فقط همون شبکه که نگاه میکردیم صداش قطع وصلی داره البته موقع روشن کردن نوشته های جلوی پنل کمرنگ هستن یا بعضی مواقع روشن نمیشه
سلام خسته نباشید
یه رسیور پرمیوم ۲۲۶۰۰ دارم که از همون اول با کابل hdmiبه تلوزیون وصل کردیم و تصویر و همه چی اکی هست چن وقت پیش میخواستم دیش رو تنظیم کنم رسیور رو بردم تا با کابل av که سه تافیش سفید و قرمز و زرد هست به تلوزیون های قدیمی وصل کنم که دیدم صدا میاد ولی تصویر نیست کابل ها کاملا چک شدن و با گیرنده دیجیتال دیگه کاملا تصویر میده ولی رسیور خودم تصویر نمیده این مشکل رو چطوری میشه حل کرد
دیدگاه