نوشته اصلی توسط HS1386
نمایش پست ها
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن
Collapse
X
-
سلام جناب مهندس
بنده یک دستگاه starmax a100 دارم اخیراً دستگاه را که روشن میکنم نوشته های صفحه نمایش رسیور پرپر میکنه و کم نور میشه و بعضی مواقع کلا نوشته صفحه جلو رسیور میره تو این حالت نه میشه کانال را عوض کرد و نه تصویری وجود داره و باید از پشت خاموش و روشن بکنی تا بوت بشه و در بعضی موارد هم دیگه پرپر نمیکنه و تصویر هم هست ممنون میشم راهنمایی بفرماییدجدیدترین ویرایش توسط Forghani20; ۲۳:۵۴ ۱۴۰۳/۰۱/۲۴.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Forghani20 نمایش پست هاسلام جناب مهندس
بنده یک دستگاه starmax a100 دارم اخیراً دستگاه را که روشن میکنم نوشته های صفحه نمایش رسیور پرپر میکنه و کم نور میشه و بعضی مواقع کلا نوشته صفحه جلو رسیور میره تو این حالت نه میشه کانال را عوض کرد و نه تصویری وجود داره و باید از پشت خاموش و روشن بکنی تا بوت بشه و در بعضی موارد هم دیگه پرپر نمیکنه و تصویر هم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
خازن های اطراف cpu و hdmi رو عوض کنید، رزولوشن رو هم کمتر کنید لطفاً ، با خاموش و روشن کردن مشکل به کل رفع میشه؟ اگه اره که همین کارایی که گفتم انجام بدید
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mehdidai نمایش پست هاسلام وعرض ادب رسیور ۹۸۹۸ایکلاس مشکل تغذیه وبوت داشت که با تعویض خازن خط ۳.۳و۵ولت وپروگرام کردن ایسی فلاش حل شد وکانال یابی انجام شد فقط یه مشکل هست که رسیور هر چند دقیقه خودبه خود کانال عوض میکنه دوستان عزیز کسی در این مورد میتونه راهنمای کنه ممنون میشم
در اینصورت دکمه مربوط به تعویض کانال دچار نشتی شده و باید تعویض بشه.
احتمال خرابی آیسی درایور سون سگمنت هم وجود داره
.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام دوستان
یه رسیور استارمکس دارم سوییچ رو شناسایی نمیکرد یه خازن ۳۳میکرو ۴۰۰ ولتی رو تغذیه رو عوض کردم مشکل حل شد حالا اما بعضی فرکانسها رو نمیگیره بیشتر hهارو نمیگیره تغذیه اش دو تا ۱۲ ولت میده بیرون ولی روهر فرکانسی که میرم ولتاژ تیونر از ۱۱.۴ بیشتر نمیشه واین باعث اختلال دستگاه هستش یعنی۱۳ و ۱۸ ولت نمیده تیونر به نظر شما ایراد از کجاست.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ا.ملک زاده نمایش پست هاسلام دوستان
یه رسیور استارمکس دارم سوییچ رو شناسایی نمیکرد یه خازن ۳۳میکرو ۴۰۰ ولتی رو تغذیه رو عوض کردم مشکل حل شد حالا اما بعضی فرکانسها رو نمیگیره بیشتر hهارو نمیگیره تغذیه اش دو تا ۱۲ ولت میده بیرون ولی روهر فرکانسی که میرم ولتاژ تیونر از ۱۱.۴ بیشتر نمیشه واین باعث اختلال دستگاه هستش یعنی۱۳ و ۱۸ ولت نمیده تیونر به نظر شما ایراد از کجاست.
کابلهای ارتباطی و سوئیچ را هم چک کنید ، ابتدا سوئیچ را باز کرده به پشت رسیور با یک تکه کابل کوچک وصل کنید کانالها را تعویض کنید و از خروجی سوئیچ ولتاژ بگیرید. اگر مشکل همچنان باقی بود خازنهای خروجی منبع تغذیه را تعویض نمایید.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست ها
درود
کابلهای ارتباطی و سوئیچ را هم چک کنید ، ابتدا سوئیچ را باز کرده به پشت رسیور با یک تکه کابل کوچک وصل کنید کانالها را تعویض کنید و از خروجی سوئیچ ولتاژ بگیرید. اگر مشکل همچنان باقی بود خازنهای خروجی منبع تغذیه را تعویض نمایید.
دیدگاه
-
درود
کابلهای ارتباطی منبع تغذیه و برد ریسیور را جدا کنید و ولتاژ بگیرید ببینید ولتاژها درست و دقیق هستند یا نه؟ باید عیب را محدود کنید که از منبع تغذیه است و زیر بار افت میکند یا نه . ممکن است داخل برد ریسیور قطعه ای معیوب باشد که زیاد جریان کشیده و باعث افت ولتاژ میشود با دست گذاشتن روی قطعات ببینید کدامشان خیلی داغ میکنند.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
کابلهای ارتباطی منبع تغذیه و برد ریسیور را جدا کنید و ولتاژ بگیرید ببینید ولتاژها درست و دقیق هستند یا نه؟ باید عیب را محدود کنید که از منبع تغذیه است و زیر بار افت میکند یا نه . ممکن است داخل برد ریسیور قطعه ای معیوب باشد که زیاد جریان کشیده و باعث افت ولتاژ میشود با دست گذاشتن روی قطعات ببینید کدامشان خیلی داغ میکنند.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ا.ملک زاده نمایش پست ها
سلام ممنون از راهنمایی تون تست میکنم میگم
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ا.ملک زاده نمایش پست ها
سلام تغذیه مشکلی نداشت خازن پشت تیونر هم عوض کردم تاثیری نداشت به هر صورت همونجوری استفاده میکنم احتمالا یا ایسی تیونر هست که تنظیم ولتاژ دقیق نداره باهویه خالی نمیشه به جنگ برد رفت هیتر میخواد
کنار بخش تیونر، آیسی افزاینده ولتاژ سویچینگ خراب شده.
در غیر اینصورت پایه کنترل ولتاژ CPU از کار افتاده.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با سلام و خسته نباشید ، با توجه به اینکه برد تغذیه اصلی ۱۲ ولت هست ، مین برد دارای رگولاتور افزاینده ولتاژ هست.
کنار بخش تیونر، آیسی افزاینده ولتاژ سویچینگ خراب شده.
در غیر اینصورت پایه کنترل ولتاژ CPU از کار افتاده.
دیدگاه
-
باسلام و احترام
عزیزان رسیوری داریم ( Media star family 3500) که چند روز اخیر وقتی سوئیچ میکنم رو تصویر میزنه موتور در حال چرخش ولی عملا موتور نمیچرخه و در حالت فعلیش میمونه . و تصویر و سیگنال مسیر قبلی اوکی هست . برای اطمنیان رسیور رو جای دیگه تو حالت قیچی تست کردم مشکل نداره و سوئیچ میشه . حتی رسیور دیگه ای رو اوردم وصل کردم رو حالت موتور که موتور رو گردوند و مشکلی نبود .
از شما راهنمائی میخواستم ببینم اینکه رو حالت قیچی سوئیچ میشه ولی موتور رو نمیچرخونه مشکل از چی میتونه باشه ممنونم .
دیدگاه
دیدگاه