پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)
نوشته اصلی توسط محمد فیض اله زاده
چه خاکی میخوره این تاپیک
اینم عکس از اون موقعی که داشتم رو GPS کار میکردم .
یادش بخیر.
دوستان!
ما که 40هزار رفت تو پاچمون!!
دیروز اومدم به طور جدی شروع کنم به برنامه نویسی ماجول و کار با پورت سریال و...، داشتم خوب جواب میکرفتم و جلو میرفتم که یهو دیدم ماجول اطلاعاتی به کامپیوتر نمیفرسته :sad: چک کردم دیدم LEDش خاموش شده، بعدش هرکاری کردم دیگه روشن نشد که نشد :cry: :cry:
الان به تغذیه که وصلش میکنم، 15ma جریان میکشه، قبلش 35تا 80ma جریان میکشید(وقتی درست بود)
البته 2-3 بار به طور کاملا اتفاقی به مدت یه ثانیه چراغش روشن و سریعا خاموش شد که یکم امیدوار شدم که هنوز کامل نسوخته باشه، اما بعدش دیگه همون یه ثانیه هم روشن نشد!! یعنی سوخته؟؟ :angry:فکر کنم باید یکی دیگه بخرم :cry:
اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!
ولتاژ تغذیه رو کاش با ولت متر چک میکردی و بعد اتصالش میدادی . چون یادمه که با آداپتور گوشی میخواستی راه اندازیش کنی . به این آداپتورها نمیشه اطمینان کرد .
اگه تونستی یه 5 ولت دیگه ( من خودم سر راه 5 ولت همیشه یه دیود میزارم تا 0.7 ازش کم کنه و بعد میدمش به مداراتم ) پیدا کن و بهش بده . انشالله که نسوخته باشه .
چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...
نوشته اصلی توسط محمد فیض اله زاده
ولتاژ تغذیه رو کاش با ولت متر چک میکردی و بعد اتصالش میدادی . چون یادمه که با آداپتور گوشی میخواستی راه اندازیش کنی . به این آداپتورها نمیشه اطمینان کرد .
اگه تونستی یه 5 ولت دیگه ( من خودم سر راه 5 ولت همیشه یه دیود میزارم تا 0.7 ازش کم کنه و بعد میدمش به مداراتم ) پیدا کن و بهش بده . انشالله که نسوخته باشه .
نه ولتاژش درسته، من از رگولاتور 7805 برا تغذیه ماجول خدابیامرز :cry:استفاده می کردم، خوب جواب می داد یهو نمیدونم چش شد؟!! :angry: الان هم ماجول جریان میکشه ، اما نصف قبلش-25ma میکشه
2تا سوال:
1- شما خودتون از چه ماجولی استفاده می کردید؟ ازش راضی بودید؟(آنتن دهی و دقت و...)
2- یه مدل جدیدا دیدم جهان کیت فقط دارتش: WGM-302 در دو نوع خروجی USB , PS2 این ماجول به نظرتون چزوره؟ کسی باهاش کار کرده؟
پیشاپیش ممنون...
ممنون دوستان!
یه توضیح در مورد این wgm-302:
این ماجول در اصل همون LEA-5 شرکت u-blox هستش که یه شرکت تایوانی اومده و یه آنتن واسش گذاشته و خروجی usb,ps2 ازش گرفته
یه سوال دیگه:
- کسی با ماجول های LEA-5 یا NEO-5 کار کرده؟ تعداد پایه هاش خیلیه! به نظر حرفه ای تر از gt-720 به نظر میاد!
نوشته اصلی توسط masoud9
ممنون دوستان!
یه توضیح در مورد این wgm-302:
این ماجول در اصل همون LEA-5 شرکت u-blox هستش که یه شرکت تایوانی اومده و یه آنتن واسش گذاشته و خروجی usb,ps2 ازش گرفته
یه سوال دیگه:
- کسی با ماجول های LEA-5 یا NEO-5 کار کرده؟ تعداد پایه هاش خیلیه! به نظر حرفه ای تر از gt-720 به نظر میاد!
سوالات بالا همچنان باقیست!! اما یه درخواست از دوستان دارم:
برنامه زیر رو دانلود کنید(gps viewer یا sky traq) با حجم خیلی کم-500kb http://file.canmore.com.tw/download/...r_100727-1.zip
ماجولتون رو به کامپیوتر وصل کنید- تنظیمات پورت و بادریت(9600) رو ست کنید و کانکت بشین.(الان برنامه شروع میکنه و خیلی قشنگ اطلاعات دریافتی از ماجولتون رو کدگشایی میکنه و براتون نمایش میده)
تا اینجا که عادی بود اما از اینجا به بعدش رو موقعی که ماجول خدابیامرزم :cry: سالم بود کشف نکرده بودم!! تازه الان فهمیدم:
برای این کار باید پین3(RS-232 Input) ماجول رو به خروجی پورت سریال PC وصل کنید، [glow=blue,2,353]حالا چیزی که من از شما میخوام اینه:[/glow]
از منوهای برنامه یکی رو انتخاب کنید به دلخواه- مثلا Binary - و باز این منو بازم یکی رو به دلخواه انتخاب کنید -مثلا configure serial port و بادریت رو مثلا به 4600 تغییر بدید و ببینید آیا واقعا بادریت ماجولتون تغییر کرد؟(یعنی برای اتصال دفعه بعد باید بتونید با buad rate 4600 اطلاعات درستی از ماجولتون دریافت کنید.)
منوهای دیگه رو هم تست کنید و [shadow=blue,left]نتیجش رو اگه میشه تا امشب بگید[/shadow](هدفم اینه که ببینم این ماجول ها کانفیگ میشن یا نه؟ آخه ماجول های شرکت ublox کانفیگ پذیرند.)
با تشکر فراوان...
من که متاسفانه به ماژولم دسترسی ندارم . چون من یه سر تهرانم و ماژولم رفته اون سر تهرون مهمونی
واسه یه پروژه ازش استفاده کردم و دادم رفت . اون عکسم که گزاشتم از تو سیستم بود . ولی اگه از دوستان بتونم ماژول قرض بگیرم . حتما این کارا رو که گفتید انجام میدم .
ماژول های U-blox تعداد بیشتر پایه هاشون بیشتر به دلیل دادن خروجی های متعدد و همچنین USB بودن ماژول هست و پایه ای هم برای آنتن منظور شده . دقت شون معلومه که بیشتره . از نظر پروتکل هم که یکی هستند و NMEA رو ساپورت میکنه . مشکلی که این وسط پیدا میشه اینه که باید براشون یه برد طراحی کنی تا راحت تر به پایه هاش دسترسی داشته باشی چون تو مایه SMD هستش .
راستی نکنه که شما ماژولتون رو با همین نرم افزار داغون کردید . اگه که بعد از این نرم افزار اتفاق افتاده پس یعنی میشه درستش کرد . شاید نرم افزار ماژول رو بهم ریختید و داره بازی در میاره
چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...
الان داشتم به پست اولیتون جواب میدادم که دیدم پست جدید زدید!
خواهش میکنم، آره برنامه بسیار جالبیه
منم همین کارو کردم، یعنی گفتم شاید اشتباها ماجول رو با برنامه کانفیگ کردم، رفتم درستش کنم اما برنامه اصلا ماجول رو نمیشناسه که بخواد دوباره کانفیگش کنه :sad:
رفتم تو کار خرید یه ماجول دیگه،احتمالا فردا بخرم، آخه هر راهی به ذهنم می رسید و تقریبا امکان داشت رو تست کردم، اما دارم به یقین می رسم که سوخته :cry:
حالا دو تا سوال:
اینبار می خوام از خانواده U-Blox بخرم: 1- NEO-5 خوبه یا LEA-5 فرقشون؟ آخه از دیتاشیتاشون فرق به خصوصی متوجه نشدم، شاید تو عمل تفاوت داشته باشن، من آنتن دهی . گرفتن حداکثر اطلاعات ماهواره ای واسم مهمه که GT-723F اینطور نبود.
2- تو این دو مدل انواع H,S,A و M,Q,D,G وجود داره، فردا احتمالا lea-5h رو میگیرم که طبق دیتا شیت config pin داره، نظرتون چیه؟
با سپاس...
دیدگاه