اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

*** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

سلام دوستان!

آقا فکر کنم این آمریکا فهمیده من ماجول GPS گرفتم، سیستمش رو برای منطقمون محدود کرده!! :-P
    حالا جدی تر از شوخی، قضیه از این قراره که ما قبلا راحت با این ماجول به ماهواره کانکت شدیم و کلی اطلاعات دقیق ازشون گرفتیم(ماجول متصل میشد، یعنی چشمک میزد)، اما این چند روزی هرچی تلاش کردم، کانکت نمیشد که نمیشد :angry:(ال ای دیش روشن میشه اما چشمک نمیزنه) . اطلاعاتی هم که میگیره اصلا دقیق نیست(مثلا تاریخش مال 2006 هست!) :-O
    اینم بگم که شرایط مداری و مکانی تست، هیچ تغییری نکرده
    حالا به نظرتون مشکل چیه؟ راه حلش چیه؟؟ :question:
    اونچیزی که در دانشگاه یاد میگیرید، "الفبایی" هست برای نوشتن یک "رمان" !!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامد رحیمی
      بچه ها این انتن با اسم انتن gpsm واسه مازول gps04 میشه استفاده کرد میگن دیگه انتن اکتیو وارد ایران نمیشه :eek: :eek:
      http://roboeq.com/modules.php?op=modload&name=Web_Links&file =index&req=viewlink&cid=79
      من این لینک رو مشاهده کردم ولی چیزی دستگیرم نشد ! ولی پیشنهادی که میکنم اینه که بری بازار و از یه فروشگاه که از ماژول شما برای فروش داره و کارش وسایل مخابراتی هست سوال کنی .
      ولی چون یادم توی دیتاشیت ماژولت هردو آنتن رو نوشته بود که ساپورت میکنه فکر نمی کنم که مشکلی پیش بیاد.
      نوشته اصلی توسط masoud9
      سلام دوستان!
      آقا فکر کنم این آمریکا فهمیده من ماجول GPS گرفتم، سیستمش رو برای منطقمون محدود کرده!! :-P
      حالا جدی تر از شوخی، قضیه از این قراره که ما قبلا راحت با این ماجول به ماهواره کانکت شدیم و کلی اطلاعات دقیق ازشون گرفتیم(ماجول متصل میشد، یعنی چشمک میزد)، اما این چند روزی هرچی تلاش کردم، کانکت نمیشد که نمیشد :angry:(ال ای دیش روشن میشه اما چشمک نمیزنه) . اطلاعاتی هم که میگیره اصلا دقیق نیست(مثلا تاریخش مال 2006 هست!) :-O
      اینم بگم که شرایط مداری و مکانی تست، هیچ تغییری نکرده
      حالا به نظرتون مشکل چیه؟ راه حلش چیه؟؟ :question:
      من الان که دارم این پست رو می نویسم ماژولم داره اطلاعات رو با همون 5 متر اختلاف روی ال سی دی مانیتور می کنه و مشکلی نداره .
      در مورد گفته شما در رابطه با آمریکا ، باید بگم که اگه یه موقع آمریکا بخواد یه همچین کاری انجام بده میدونی که چه عواقبی توی دنیا ایجاد می شه. به غیر از ماها هزاران و یا صدها هزار نفر توی کارهای مهم دارن با این ماژول ها کار میکنن و از اونها استفاده میکنن.

راستی ماژول شما باتری Backup داره ؟
      چون برای من به خاطر باتری ای که داره آخرین اطلاعات رو حفظ می کنه و اگه به ماهواره ام وصل نشه بازم ساعت و تاریخ و حتی موقعیت آخرین اتصال رو بهم نشون میده .
      چه دعایی کنمت بهتر از آن که خدا پنجره باز اتاقت باشد ...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : *** شروع کار با GPS (بحث ها و سوالات پایه ای)

نوشته اصلی توسط outlandish992
        من این لینک رو مشاهده کردم ولی چیزی دستگیرم نشد ! ولی پیشنهادی که میکنم اینه که بری بازار و از یه فروشگاه که از ماژول شما برای فروش داره و کارش وسایل مخابراتی هست سوال کنی .
        باورت میشه تو این شهر خرابه یه مغازه هم نیست که حتی این مازول رو بفروشه
        تا 6 ماه پیش نمیدونستن atmega 32 چی هستش
        من به زورر گفتم بیارین مشتریش زیاده :eek:
        خدا بزرگه انشالا یه روزی این خرابه هم پیشرفت میکنه
        البته بعید میدونم :cry: :cry2:
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ممنون!
          اون فقط یه شوخی بود!!
          بله از کاربردها و اهمیت جی پی اس و عواقب اینکار خبر دارم!

آره، منم قبلا به خوبی متصل شدم و اطلاعات مختلفی هم ازش گرفتم،اما الان نمیدونم این ماجول لعنتی چش شده؟!:@

نه،این مدل باتری بکاپ نداره،اما مدل gt720 داشت.

دیدگاه

سلام دوستان!
            تاپیک چقدر ساکت شده! بی سوال و جواب؟!؟

1- از خروجی های مختلفی که این ماجولها (مثلا همین GT723) میده، کدوماشو میشه به عنوان یه پارامتر کاربردی بیرون کشید؟(واسه پروژست، هرچی پارامتر به درد بخور بیشتر باشه خب بهتره دیگه)

2- ماجول من وقتی کانکت میشه فقط تا پارامتر میگیره: GPGAA,GPGSV,GPGSA,GPVGT چرا ایتطوره؟ یعنی چرا پارامترهای بیشتری نمیگیره؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون

دیدگاه

اشکالی نداره .
              همین پارامترهایی که شما دریافت می کنید از مهمترین و پر کاربردترین اونها هستش.
              من خودم گاهی اوقات از GPGGA و GPRMC استفاده میکنم . چون از همه کامل تر هستن برای انجام یه پروژه . توی GPRMC سرعت نیز به صورت گره دریایی محاسبه میشه که شما اگه اون رو در عدد 1.852 ضرب کنید سرعت بر حسب کیلومتر بر ساعت بدست میاد .

Km/h=Knots x 1.852

نمیدونم چرا فقط باسه شما GPRMC رو نداره . واسه من که GT720 هست . 5 تا پارامتر داره که GPRMC هم توشون هست .

دیدگاه

اقا مسعود دمت گرم ازت یه خواهشی دارم
                ببین این ماژول رو بزن به برق :eek:
                یعنی تغذیش کن بعدش انتن رو بزار یه جای باز
                بعدش 5 دقیقه صبر کن
                ببین سطر grmc به این سطر ها اضافه میشه ؟
                من هم همین مشکل رو داشتم
                تو اولین ارتباط
                این سطر نبود
                و سطر gpsv 2 سطر بود که بعد 5 دقیقه میشه 3 سطر و سطر gprmc هم اضافه میشه :eek:
                [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

با تشکر از outlandish992 عزیز
                  حامدجان، امتحانات پابانترم ما هم شروع شد، عذزخواهی میکنم اما جواب سوالتو احتمالا 1تیر بتونم چک کنم و بهت بدم...

دیدگاه

خب!
                    امتحانا با تقریب خوبی(!!) تموم شد :wow:
                    باز با دو تا سوال برگشتم!!

1- برای تغذیه مدارم از یه باتری کتابی 9ولت استفاده کردم، مشکل اینجاست که بعد یه ربع -20دقیقه ولتاژش کم میشه و به 4 ولت میرسه! که باید چند ساعتی از باتری کار نکشم تا حالش بیاد سرجاش!!(یعنی ولتاژش به 9ولت برگرده!!)
                    راه حلی ندارید که اینطور نشه؟ (مدارم حداکثر 80ma جریان میکشه)

2- برای سوئیچ تغذیه مدار از باتری به شارژر کیکار کنم که جریان مدار حتی لحظه ای هم قطع نشه؟

دیدگاه

سلام.
                      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      1- روی باتری رو بخونید و ببینید که چند میلی آمپر ساعت نوشته . mAH
                      باتری سعی می کنه که یه جریان ثابت رو به مدار تحویل بده در نتیجه طبق قانون انتقال توان وقتی جریان مدار از ظرفیت جریان دهی باتری بره بالا ، ولتاژ باتری کاهش پیدا میکنه و در عوض جریان رو بالا نگه می داره . به همین دلیل ولتاژ باتری توی کار کاهش پیدا میکنه ولی همون جریان رو تحویل میده .
                      جریانی که شما دارین میکشید فقط مختص ماژول نیست و مربوط به بقیه المان ها هم میشه ( ریگلاتور و زنر و ... ) در نتیجه جریان تلف شده هم دارید . برای اینکه این کاهش ولتاژ رو کم کنید باید جریانات تلف شده مدار رو به وسیله المان های دیگه و حتی استفاده از مدارات سوئیچینگ ، کم کنید . اگه از ریگلاتور های سری Lm85xx استفاده میکنید ، بهتر اینه که از آیسی Lm2576-x استفاه کنید چون روش کاهش ولتاژ در این آیسی خطی نیست و از نوع سوئیچینگ هست .
                      -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                      2- می تونید برای قسمت دوم سوال خودتون از این مدار استفاده کنید .
                      تو مدار بالا ولتاژ ورودی ( آداپتور و یا منبع تغذیه ) باید حدود 0.7 تا 1 ولت از باتری بیشتر باشه تا کاتد دیود باتری مثبت تر از آند اون بشه و در نتیجه اجازه عبور ولتاژ باتری رو نده . به محض اینکه مدار از منبع تغذیه جدا بشه توی کمتر از چند میکرو ثانیه و باتری جاشو به آداپتور میده و نمی زاره مدار خاموش بشه .
                      برعکس این فرایند هم صدق میکنه . اگه مدار داره با باتری کار میکنه و اون رو به منبع تغذیه خارجی وصل کنی سریعا باتری از مدار جدا میشه و آداپتور جاشو به باتری میده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud9
                        با تشکر از outlandish992 عزیز
                        حامدجان، امتحانات پابانترم ما هم شروع شد، عذزخواهی میکنم اما جواب سوالتو احتمالا 1تیر بتونم چک کنم و بهت بدم...

دیدگاه

سلام
                          یه سوال؟این جور که من فهمیدم g720 &g723 انتن نمی خواد چون داخلی داره حالا اگه من بخوام از sim548 استفاده کنم که متاسفانه انتن خارجی می خواد راهی سراغ دارید بشه یه چیزی مثل انتن داخلی واسه این ماژول(sim548) ساخت؟ خلاصه می خوام انتن نداشته باشه هم GPS باشه هم GSM :redface:
                          تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

اگه هنوز ماژول رو تهیه نکردین بهتره که یکم جزئیات رو مورد بررسی قرار بدین . اگه هم که خریدین مبارک باشه . :nice:
                            اولا که با توجه به اطلاعات داخل دیتاشیت ، حساسیت این ماژول 10 متر هست :surprised:
                            من که بودم سراغ یه ماژول های دیگه مرفتم .
                            دوما . راهی برای درست کردن آنتن داخلی نیست ولی میتونید از آنتن هایی که حجم اونها کوچیک هست استفاده کنید . در صورتی که موردی، عکسی، چیزی یافت کردم حتما اطلاع میدم . :read:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط OutLandish992
                              اگه هنوز ماژول رو تهیه نکردین بهتره که یکم جزئیات رو مورد بررسی قرار بدین . اگه هم که خریدین مبارک باشه . :nice:
                              اولا که با توجه به اطلاعات داخل دیتاشیت ، حساسیت این ماژول 10 متر هست :surprised:
                              من که بودم سراغ یه ماژول های دیگه مرفتم .
                              دوما . راهی برای درست کردن آنتن داخلی نیست ولی میتونید از آنتن هایی که حجم اونها کوچیک هست استفاده کنید . در صورتی که موردی، عکسی، چیزی یافت کردم حتما اطلاع میدم . :read:
                              مرسی
                              شاید بتونم با 10 متر کنار بیام ولی با انتن نه :angry:
                              حالا اگه عکسی ازش بود بزار ببینیم چه قدریه.......
                              فکر نکنم غیر از sim548 ماژولی تو ایران باشه هر دو سیستم رو ساپورت کنه.....
                              حالا اگه خواستم از gps استفاده کنم g723f خوبه (rfphone گفت فقط همینو دارم :sad
                              تو این جهان 7 میلیاردی من معنی ندارد و اگه تو این دنیا فقط 1 نفر وجود داشت باز هم من معنی نداشت

دیدگاه

این ماژول هم هست GM862-GPS با دقت بیشتر و دارا بودن سوکت سیم کارت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...