اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

دوست عزیز این عکس آی سی RT 21.250

دیدگاه

دوست عزیز این قطعه آی سی نیست اسم این قطعه کریستال کوارتز است که برای ایجادنوسان بافرکانس ثابت استفاده میشود که فرکانس ها روی آن درج میشود که دردستگاه شما این فرکانس 21.250mhz میباشد آی سی همان قطعه چهار گوش سیاه رنگ است که در وسط بردقراردارد

دیدگاه

بعله درسته الان متوجه شدم که کریستال کوارتز هست. الان تجزیه تحلیلتون چیه از این مدار؟ قابلیت افزایش برد داره؟ و یا چاره کار مدار تقویت کننده هست؟
        اینم آی سی
        جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۱۵:۴۱ ۱۳۹۷/۰۷/۲۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ariyan22 نمایش پست ها
          بعله درسته الان متوجه شدم که کریستال کوارتز هست. الان تجزیه تحلیلتون چیه از این مدار؟ قابلیت افزایش برد داره؟ و یا چاره کار مدار تقویت کننده هست؟
          اینم آی سی
          دوستان کسی مدار تقویت کننده برای فرستنده ای که در باند یو اچ اف( واکی تاکی) کار میکنه داره برام بذاره؟ ممنون میشم
          عکس زیر تقویت کننده باند یو اچ اف هست ولی برای گیرنده. از روی آنتن رو میزی بازش کردم که منبع تغذیشم با یو اس بی هست که به تلویزیون وصل میشد.

دیدگاه

من دیتا شیت آی سی را پیدا کردم ولی متاسفانه به زبان چینی است که من زبان چینی نمیدانم ولی دریک سایت خارجی دیگرمقدارکمی اطلاعات داده بود که دارم روی آن بررسی میکنم که بعداز بررسی واطلاع ازچندوچون آن نتیجه را درتاپیک قرار میدهم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad341 نمایش پست ها
              من دیتا شیت آی سی را پیدا کردم ولی متاسفانه به زبان چینی است که من زبان چینی نمیدانم ولی دریک سایت خارجی دیگرمقدارکمی اطلاعات داده بود که دارم روی آن بررسی میکنم که بعداز بررسی واطلاع ازچندوچون آن نتیجه را درتاپیک قرار میدهم.
              خیلی ممنون دوست عزیز برای این لطفت. میتونی راحت با گوگل ترنسلیتور به فارسی ترجمه ش کنی

دیدگاه

چون به صورتpdf است علی الظاهرنمیشه انجام داد باز میگردم اگه انگلیسیشو پیدا کردم قرار میدم اما اون عکسی که قرار دادی امکان تقویت نداره چونکه عنصر اکتیوی مثل ترانزیستور یا آی سی نداره فکر کنم چیزی شبیه فیلترباشه امروز اطلاعات دریافتی ازاون سایت خارجی را قرارمیدم.

دیدگاه

چون به صورتpdf است علی الظاهرنمیشه انجام داد باز میگردم اگه انگلیسیشو پیدا کردم قرار میدم اما اون عکسی که قرار دادی امکان تقویت نداره چونکه عنصر اکتیوی مثل ترانزیستور یا آی سی نداره فکر کنم چیزی شبیه فیلترباشه امروز اطلاعات دریافتی ازاون سایت خارجی را قرارمیدم.
                  اگه اینجور که میگی باشهو قابل تقویت نباشه، اخرین راهکار آر اف هست؟

دیدگاه

خوشبختانه دیتا شیت انگلیسی آنراهم بدست آوردم آی سی دراصل ساخت چین هست برای لوازم اسباب بازی وبرای واکی تاکی های کم قدرت یعنی 250mw ولی بارنج فرکانسی وسیع یعنی ازباند HFتااوایل باند UHF یعنی ازفرکانس 27مگاهرتزتافرکانس477 مگاهرتز در16 گام وتنهابایک عددکریستال بافرکانس21.25 مگاهرتز شماره آی سی همBK4208Nمیباشدبه تدریج بلوک دیاگرام وسایر مشخصات آنرا قرارمیدم.

دیدگاه

خوشبختانه دیتا شیت انگلیسی آنراهم بدست آوردم آی سی دراصل ساخت چین هست برای لوازم اسباب بازی وبرای واکی تاکی های کم قدرت یعنی 250mw ولی بارنج فرکانسی وسیع یعنی ازباند HFتااوایل باند UHF یعنی ازفرکانس 27مگاهرتزتافرکانس477 مگاهرتز در16 گام وتنهابایک عددکریستال بافرکانس21.25 مگاهرتز شماره آی سی همBK4208Nمیباشدبه تدریج بلوک دیاگرام وسایر مشخصات آنرا قرارمیدم.
                      خیلی ممنونم ازت دوست عزیز. اره اولشم اشاره کردم که واکی تاکی در فرکانس ۴۳۰ الی تقریبا ۴۵۰ مگاهرتز کار میکنه. انشالله بتونیم به نتایج بهتری دست پیدا کنیم.بازم ممنونم

دیدگاه

دوست عزیز تونستی به جایی برسی؟؟

دیدگاه

از سایر دوستان اگه کمکی از دستشون برمیاد دریغ نکنن.ممنون

دیدگاه

به مقدار نسبتا خوبی ازاطلاعات رسیدم بعداز ویرایش درسایت قرار میدم

دیدگاه

آی سی BK4802N
                              آی سی رادیویی به صورت دوطرفه (به صورت گیرنده وفرستنده) برای واکی تاکی وکنترل از راه دور
                              این آی سی با کارایی بالا وهزینه کم (نسبت به کارایی که ارائه می دهد) با یک کریستال کوارتز
                              21.25MHz وبا چندعدد خازن میتواند بطور مستقل وبدون استفاده از MCUبرای برقراری ارتباط
                              صوتی کار کند اما برای اینکه بتوانیم با هریک از 16 کانال ارتباط برقرار بکنیم باید بوسیله یک EEPROM خارجی
                              که به پایه های B0/C2/C1/C0 متصل میشود ینکار را انجام دهیم که به یاری خدا همه اینها را
                              توضیح خواهیم داد.
                              این آی سی دارای ویژه گیهای بسیارزیاد ی است که به مهمترین آنها اشاره میکنم وبرای اطلاعات بیشتر میتوانید به دیتا شیت آن که لینک دانود آنرادرادمه بحث سایت در قرار میدهم مراجعه نمایید.
                              برخی ازویژه گیهای آی سی
                              محدوده کار در فرکانس HF
                              24- 32mhzو36 -57mhz
                              محدوده کار در فرکانس VHF
                              128-170mhz
                              محدوده کار در فرکانس VHF وابتدای UHF
                              512mhz - 384
                              این آی سی قادر است هم با مدولاسیون فرکانس FM) (وهم بصورت مدولاسیون ASK کارکند
                              این آِی سی میتواند هم برای ارتباط دوجانبه بصورت واکی تاکی استفاده شودا لبته با قدرت کم وهمینطور برای کنترل ازراه دور ادواتی مثل قایق وهواپیمای مدل یا ماشین اسباب بازی استفاده شود.
                              ویا اینکه ازآن بعنوان یک رادیو FMاستفاده کرد
                              ادامه دارد...

جدیدترین ویرایش توسط mohamad341; ۱۳:۵۵ ۱۳۹۷/۰۸/۲۵.

دیدگاه

آی سی BK4802N
                                آی سی رادیویی به صورت دوطرفه (به صورت گیرنده وفرستنده) برای واکی تاکی وکنترل از راه دور
                                این آی سی با کارایی بالا وهزینه کم (نسبت به کارایی که ارائه می دهد) با یک کریستال کوارتز
                                21.25MHz وبا چندعدد خازن میتواند بطور مستقل وبدون استفاده از MCUبرای برقراری ارتباط
                                صوتی کار کند اما برای اینکه بتوانیم با هریک از 16 کانال ارتباط برقرار بکنیم باید بوسیله یک EEPROM خارجی
                                که به پایه های B0/C2/C1/C0 متصل میشود ینکار را انجام دهیم که به یاری خدا همه اینها را
                                توضیح خواهیم داد.
                                این آی سی دارای ویژه گیهای بسیارزیاد ی است که به مهمترین آنها اشاره میکنم وبرای اطلاعات بیشتر میتوانید به دیتا شیت آن که لینک دانود آنرادرادمه بحث سایت در قرار میدهم مراجعه نمایید.
                                برخی ازویژه گیهای آی سی
                                محدوده کار در فرکانس HF
                                24- 32mhzو36 -57mhz
                                محدوده کار در فرکانس VHF
                                128-170mhz
                                محدوده کار در فرکانس VHF وابتدای UHF
                                512mhz - 384
                                این آی سی قادر است هم با مدولاسیون فرکانس FM) (وهم بصورت مدولاسیون ASK کارکند
                                این آِی سی میتواند هم برای ارتباط دوجانبه بصورت واکی تاکی استفاده شودا لبته با قدرت کم وهمینطور برای کنترل ازراه دور ادواتی مثل قایق وهواپیمای مدل یا ماشین اسباب بازی استفاده شود.
                                ویا اینکه ازآن بعنوان یک رادیو FMاستفاده کرد
                                ادامه دارد...

متشکرم برادر عزیز
                                مطالعه کردم و منتظر ادامه ی مبحث هستم تا روند کار رو پیگیری کنیم.ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X