اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک درباره افزایش برد واکی تاکی

این آمپدانس آنتن باید چطوری تشخیص داد؟ تا تطبیق داده بشه
    آنتن این واکی تاکی از نوع تلسکوپی یا همون کشویی به طول تقریبا ٧٠ سانتی متر

دیدگاه

امپدانس آنتن خودش یک بحث جداگانه ای است چون احتیاج به یک سری محاسبات پیچیده است باز دوباره باید برایش سیم پیچی انجام بدهی وکارهای دیگر فعلا شما همین مداررابساز ببین به چه نتیجه ای میرسی بعدا اگه خواستی
      درآن رابطه هم کار میکنیم دررابطه با طول آنتن هم فعلا خوبه گرچه آنتن هم باید مضربی از طول موج باشد مثل یک دوم یا یک چهارم که برای دستگاههای قابل حمل اکثرا از یک چهارم طول موج استفاده میکنند

دیدگاه

سلام. دوست عزیز سیم پیچی کردن بوبین به کدام شکل است؟ منظور ۴ دور سیم پیچی کردن که گفتین مثل کدامیک از شکل های زیر باید سیم پیچی بشه

دیدگاه

سیم خیلی ضخیم بنظر میاد ازچه نمره ای استفاده کردی؟

دیدگاه

نه چون عکسو از نزدیک گرفتم اونجور دیده میشه.
            از نمره ی 030
            کدوم عکس درست بود؟
            جدیدترین ویرایش توسط ariyan22; ۲۲:۰۱ ۱۳۹۶/۱۲/۱۸.

دیدگاه

از نظر فرم سیم پیچی اولی بهتر است ولی باز هم نظر من این است سیم ضخیم است آیا با میکرومتر اندازه گرفتی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohamad341 نمایش پست ها
                از نظر فرم سیم پیچی اولی بهتر است ولی باز هم نظر من این است سیم ضخیم است آیا با میکرومتر اندازه گرفتی ؟
                یعنی مثل عکس اول اونجوری ۴دور روی هم بپیچم؟ اونجوری سیم از شیار بوبین میزنه بیرون فک کنم.
                از فروشگاه الکترونیک خریدم. اتفاقا سیم نازک هست. یه عکس دوباره از سیم میذارم

دیدگاه

دوست عزیز منتظر جوابتونم؟ حتما باید ۴دور روی هم سیم پیچی شود؟
                  نمیشه دو قسمتش تقسیم کرد؟ مثلا اول ٢ دور در شیار اول سیم پیچی کنم و سیم رو به پایه های بوبین لحیم کنم دوباره ٢ دور دیگر در شیار دوم بپیچم و سیم رو به پایه ها لحیم کنم که در مجموع ۴دور در سمتی که بوبین ٣پایه دارد میشود

دیدگاه

چرا دوقسمت کنید داخل هر شیار دودور بپیچید تاخیر هم به این دلیل بود که میخواستم از قطر سیم اطمینان پیدا کنم سعی میکنم سیم با قطر030 پیداکنم وبا میکرومتر اندازه بگیرم وعکسش راقرار بدم

دیدگاه

بله اینم اینم پیشنهاد خوبیه که ٢ دور داخل هرشیار بپیچم.
                      سیم لاکی رو خریدنی تو فروشگاه موجود نبود خود فروشنده که مهندس برقم هستن گفتن تو خونه موجود دارم اندازه میگیرم و میارم برات.پس درواقع خود ایشون با میکرومتر اندازه گرفتن دیگه!! اما بازم ممنون میشم که شما نمونه اش رو بذارین.چون من الان قطعاتم اماده س و منتظر ساخت هستم

دیدگاه

دوست عزیز چندتا سوال دارم
                        ١_اون سوراخی که گفتین رو مدار واکی تاکی باید ایجاد شه جای مناسبشو با دایره مشخص کردم ببینید اونجا خوبه؟

نمیشه این سوراخ ایجاد نشه و پایه بوبین رو که آزاد کردم بهش سیم وصل کنم وکارمو انجام بدم؟ یا حتما باید سوراخ باشه؟ چون دریل مربوط به این کار رو ندارم

٢_ میتونم پایه های ترانزیستور ها و خازن ها را کوتاه کنم تا مدار کوتاهو مرتب باشه؟ عکس زیر

دیدگاه

1- نه لزومی نداره حتما سوراخ شود به این دلیل گفتم سوراخ بشه چون همه سیمها یی که باید بهمدیگر وصل شوند درزیر پی سی بی بودند گفتم برای آر اف سی هم سوراخ ایجاد بکنید تا همه یکدست وتمیز دربیاد
                          2- بله حتما باید پایه قطعات کوتاه بشود هم برای زیبایی هم برای جاگیر نشدن هم برای جلوگیری ازایجاد نویز مگر دردستگاههای الکترونیکی انداره پایه قطعات را ندیده ای؟ موفق باشید

دیدگاه

بله خیلی ممنون از جوابتون.
                            پس با فاصله ی تقریبا ١ میلیمتری از سطح مدار خازن ها و ترانزیستور هارو لحیم میکنم و باقیمانده پایه هارو میچینم.

دیدگاه

دوست عزیز مدار چاپی من احساس میکنم در سایز بزرگتری طراحی و چاپ شده! در حالیکه میتونست جمع و جور تر از این دربیاد. طولش ۶سانت عرضش ۴.۵ سانت!!

من قطعات رو بصورت فعلی روی مدار قرار دادم فقط نگا کنید ببینید 1_جاگذاری قطعات درست هستش؟

2_ در خازن های 10n، 20p و 10uf و همچنین مقاومتهای 3.3k و 5.6k حتما باید پایه های مثبت و منفی در حین جاگذاری رعایت شود؟ نمیدونم روی مدار سمت مثبت کدومه و منفی کدوم

3_جای RFC خالیه! اونو چیکار کنم؟

4_ در شکل زیر دور محل هایی که خط کشیدم باید چیکار کرد؟ چون جاشون خالیه.مثلا حرفB همین مدار که باید به حرف B وای تاکی متصل شود چه نقشی اجرا میکنه در حالیکه حرف B در روی مدار تقویت کننده به هیچ جا متصل نیس!!!!

دیدگاه

-1متاسفانه فیبر بسیاربزرگ درآمده میتوانست دریک چهارم این اندازه حتی کمتر هم دربیاد
                                2-مقاومتها راجابجا زده ای به رنگ مقاومتهادقت کن درمورد خازنها چون نوشته شان در تصویر دیده نمیشود چیزی نمیدانم ولی خازنهای عدسی ومقاومتها پایه مثبت ومنفی ندارند متاسفانه باید بگم شما هنوز اصول اولیه الکترونیک
                                را نمیدانی
                                3-اما اون قسمتیکه RFC نوشته شده وشما رون اون دایره کشیده ای بایک تکه سیم بهمدیگروصل کن واون قسمت که با حرفANT مشخص شده بایک تکه سیم به حرف C درفیبر دستگاهت وصل کن
                                4- متاسفانه طراح بد جوری فیبررا طراحی کرده بررسی میکنم بعدا جواب میدم
                                با بررسی که انجام شد شما ازقسمتRFC و ANTصرف نظر کنید وتنها حرفEرابه همنام خودش در فیبر اصلی وصل کن.
                                وهمینطور ازحرفB هم صرف نظرکن چون هردوتا در فیبر اصلی وجود دارند ودراینجا به آنها نیازی نیست.
                                اما حروفGND که به قسمت منفی برداصلی وصل میشوند.
                                درهرصورت اندزه فیبر بزرگ است وفکر نمیکنم داخل جعبه دستگاه جایش بشود
                                جدیدترین ویرایش توسط mohamad341; ۱۳:۵۱ ۱۳۹۶/۱۲/۲۴.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X