اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

ای سی pal013a - apw7142 رو اضافهکنید خصوصا pal013a . فروشگاهای خیلی کمی دارن اونا هم خریدشون هزار مکافات داره .
    در کل اگه به حرفای بنده گوش میکردید من حاظر بودم به خاطر دینی که به انجمن دارم لیست ای سی های تعمیراتی رو براتون اماده کنم تا اضافه کنید ای سی هایی که واقعا واسه تعمیرات نیازن .
    یه فروشگاه کامل تو نت نداریم هر وقت خاستم خرید کنم باید حتما از 3 - 4 تا فروشگاه خرید کنم حتی واسه یه دونه ای سی

دیدگاه

سلام ، لطفا یک نمونه از ماژول های دوبل کننده ی ولتاژ بیارید .
      خیلی کاربرد دارد. مخصوصا در تقویت کننده ی با اوپ امپ ها . ولی متاسفانه تو بازار نیست . ممنون

دیدگاه

سلام
        نوک های هویه که اصطلاحا بهشون میگن chisel tip رو هم بیارین
        الان فقط سایز 3.2 میلیمترش موجوده که برای خیلی کارا بزرگه (3301004090)
        از 0.8 داره تا 3.2 که نوک های خیلی پراستفاده ای اند و هم میشه dip لحیم کرد باهاشون هم آیسی smd . تقریبا برای همه چی بهترینن ولی خیلی تو ایران نیست این نوع
        جدیدترین ویرایش توسط armanbarati; ۲۳:۴۰ ۱۳۹۸/۰۲/۲۱.

دیدگاه

با عرض سلام
          این محصول شما خوب نمی باشد.!
          بعد از مدتی کار کردن با ان المنت درونی ان سوخت! همچنین نوک هویه ان قسمت تیز ان بعد مدتی کج شد! و در انتها نیز شکست!
          بهتر است،کالا با کیفیت را جایگزین این کالا کنید،تا بتوان با خیالت راحت این محصول را خریداری کرد!
          باتشکر.

دیدگاه

پروگرمر Jlink v9 رو موجود کنید

دیدگاه

با سلام
              در صورت امکان یه پروگرامر خوب با قیمت مناسب مخصوص تراشه های اپرام بیارید،،من الان خیلی وقت هست منتظرم که موجودی تکمیل بشه ولی هنوز موجود نشده،،،
              با تشکر از شما و سایت خوبتون

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                ما lcd مدل 2.8" 2.8 Inch TFT SPI Serial Port LCD Touch Panel Module ILI9341 240x320 5V/3.3V (TJCTM24028)نیاز داریم
                برای تولید محصولمون که یک دستگاه اتوماسیون هست
                در خرید اول 10 تا نیاز داریم
                آیای امکان خریدشو دارید برای ما؟ هزینش هم پیش از خرید میتونیم پرداخت کنیم
                اگر از این lcd هم موجود کنید از این به بعد ما خرید زیاد خواهیم داشت ان شاالله
                لینک در eBay :

اگر امکانش وجود داشت لطفا مبلغ کامل 10 عدد + هزینه های ارسال به ایران و ... بفرمایید.

با تشکر
                جدیدترین ویرایش توسط hamidelectroniic; ۰۰:۱۶ ۱۳۹۸/۰۳/۱۰.

دیدگاه

با سلام و تقدیم احترام
                  انتقادی داشتم در مورد محصول المنت سرامیکی که در لینک زیر در فروشگاه موجود کردید

بنده قبلا دو دستگاه هویه 35 وات المنت سرامیکی از نوع لینک زیر از فروشگاه تهیه کردم که به هر دلیلی ظاهرا المنت هاشون سوختن

با دیدن المنت سرامیکی توی سایت سعی به تعمیر هویه ها کردم
                  ولی....
                  اگر بگم المنت هویه اصلی سایز S (اسمال) باشه این المنت ساید XXL هست. هم بلند تره و هم خیلی ضخیم تر
                  از مدل هویه من که بگذریم که بگیم مشکل از هویه هست، هیچ نوک هویه ای روی این المنت به دلیل ضخامت سوار نمیشه. در واقع قطر المنت به اندازه قطر بیرونی نوک هویه است)
                  ممنون میشم این مورد رو رسیدگی بفرمایید.

دیدگاه

سلام دوستان. جا باتری 18650 میخوام زبانه دار(فنر دار نه! )
                    از کجا گیر بیارم؟

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام تو قسمت فروشگاه و در بخش حساب کاربری سایت یه قسمت جدیدی به نام ظر سنجی ایجاد شده اما وقتی که با موس کلیک می کنیم بازهم میاد تو قسمت خساب کاربری برنامه یا مسیر تعریف شده ی آیکون نظر سنحی اشتباه تعریف شده لطفا درستش کنید ..
                      جدیدترین ویرایش توسط علی اصلانیان; ۰۸:۴۸ ۱۳۹۸/۰۳/۲۲.

دیدگاه

با سلام
                        چند موردی هست که به نظرم باید بگم.
                        هفته ی گذشته می خواستم خرید کنم، با توجه به این که قیمت دلار روند کاهشی داشت، تماس گرفتم با پشتیبانی و پرسیدم که قصد کاهش قیمت دارید؟ جواب دادند که نه، تازه یک سری از کالا ها را کاهش قیمت دادیم و بعد از عید فطر به احتمال زیاد افزایش قیمت هم خواهیم داشت . من هم سفارشم را ثبت کردم و با توجه به تعطیلات دیروز به دستم رسید و سایت را نگاه کردم دیدم قیمت ها کاهش پیدا کرده!
                        بعدش امروز سر زدم دیدم که کد تخفیف گذاشتید، گفتم چند قلم کالایی که می خواستم را سفارش بدم، کمی طول دادم شد ساعت 23:55 دقیقه اومدم کد تخفیف را زدم که پیام داد این کد منقضی شده است! (هنوز 5 دقیقه مانده بود)
                        خریدهای من دانشجویی هست، نه صنعتی و کل این دو مورد در مجموع کمتر از 50 هزار تومان می شد.
                        کالاهایی که دیروز رسیده بود را هم چک کردم، روی فن کارت گرافیکی که سفارش داده بودم خمیر سیلیکون مالیده! در ظاهر از روی قطعه ای باز شده! دوباره چک کردم سایت را ننوشته دست دوم!
                        ماژول بخار سرد هم سفارش داده بودم که از نظر کارکرد سالم هست اما قسمت زیرش شکستگی داره که البته رو کارکرد دستگاه تاثیری نداره!
                        نمی دونم شاید من توقعاتم زیاده، ولی از مجموع این موارد در کل حس خوبی ندارم و ناراحت کننده هست برام.
                        -----------
                        منفی ها را گفتم، بسته بندی خوب و ارسال به موقع هم قسمت مثبت ماجرا بود که جای تشکر داره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Quantum. نمایش پست ها
                          با سلام
                          چند موردی هست که به نظرم باید بگم.
                          هفته ی گذشته می خواستم خرید کنم، با توجه به این که قیمت دلار روند کاهشی داشت، تماس گرفتم با پشتیبانی و پرسیدم که قصد کاهش قیمت دارید؟ جواب دادند که نه، تازه یک سری از کالا ها را کاهش قیمت دادیم و بعد از عید فطر به احتمال زیاد افزایش قیمت هم خواهیم داشت . من هم سفارشم را ثبت کردم و با توجه به تعطیلات دیروز به دستم رسید و سایت را نگاه کردم دیدم قیمت ها کاهش پیدا کرده!
                          بعدش امروز سر زدم دیدم که کد تخفیف گذاشتید، گفتم چند قلم کالایی که می خواستم را سفارش بدم، کمی طول دادم شد ساعت 23:55 دقیقه اومدم کد تخفیف را زدم که پیام داد این کد منقضی شده است! (هنوز 5 دقیقه مانده بود)
                          خریدهای من دانشجویی هست، نه صنعتی و کل این دو مورد در مجموع کمتر از 50 هزار تومان می شد.
                          کالاهایی که دیروز رسیده بود را هم چک کردم، روی فن کارت گرافیکی که سفارش داده بودم خمیر سیلیکون مالیده! در ظاهر از روی قطعه ای باز شده! دوباره چک کردم سایت را ننوشته دست دوم!
                          ماژول بخار سرد هم سفارش داده بودم که از نظر کارکرد سالم هست اما قسمت زیرش شکستگی داره که البته رو کارکرد دستگاه تاثیری نداره!
                          نمی دونم شاید من توقعاتم زیاده، ولی از مجموع این موارد در کل حس خوبی ندارم و ناراحت کننده هست برام.
                          -----------
                          منفی ها را گفتم، بسته بندی خوب و ارسال به موقع هم قسمت مثبت ماجرا بود که جای تشکر داره.
                          نوسانات قیمت نه برای ما خوب هست و نه برای شما ولی وضع کشور این هست. شما شانسا اونروز خرید داشتی فرداش این تغییرات رو میدادیم یک نفر دیگه همین مشکل رو داشت.
                          کلا چیز خیلی بدی هست ولی حتما بازهم شاهدش خواهیم بود. این انتقاد رو از مجموعه ما نباید بکنید از مسولین کشورتون باید انتقاد کنید (البته اینجا نه و جای مناسب خودش)

در مورد کد تخفیف هم که کل لذتش به همین یکهویی بودنش هست ..... کلی افراد خرید کردند و خوشحالند شماهم حتما ساعت کامپیوترتون تنظیم نبوده وگرنه تا ساعت 12 شب فعال بوده کد و حتما باعث رضایت نسبی خیلی از عزیزان شده
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی اصلانیان نمایش پست ها
                            سلام تو قسمت فروشگاه و در بخش حساب کاربری سایت یه قسمت جدیدی به نام ظر سنجی ایجاد شده اما وقتی که با موس کلیک می کنیم بازهم میاد تو قسمت خساب کاربری برنامه یا مسیر تعریف شده ی آیکون نظر سنحی اشتباه تعریف شده لطفا درستش کنید ..
                            سلام
                            نظرسنجی نیست دوست من. تعداد نظراتی هست که برای کالاهای فروشگاه نوشتین.
                            نظرات هست نه نظرسنجی

موفق باشید
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeid_k68 نمایش پست ها
                              با سلام و تقدیم احترام
                              انتقادی داشتم در مورد محصول المنت سرامیکی که در لینک زیر در فروشگاه موجود کردید

بنده قبلا دو دستگاه هویه 35 وات المنت سرامیکی از نوع لینک زیر از فروشگاه تهیه کردم که به هر دلیلی ظاهرا المنت هاشون سوختن

با دیدن المنت سرامیکی توی سایت سعی به تعمیر هویه ها کردم
                              ولی....
                              اگر بگم المنت هویه اصلی سایز S (اسمال) باشه این المنت ساید XXL هست. هم بلند تره و هم خیلی ضخیم تر
                              از مدل هویه من که بگذریم که بگیم مشکل از هویه هست، هیچ نوک هویه ای روی این المنت به دلیل ضخامت سوار نمیشه. در واقع قطر المنت به اندازه قطر بیرونی نوک هویه است)
                              ممنون میشم این مورد رو رسیدگی بفرمایید.
                              فکر کنم در نظرات کالا نوشتید و جواب داده شده
                              بعد تحریم ها خیلی هویه های خوب دیگه امکان وارداتشون مقدور نشد .... کلی هویه بدون اسم و عجیب وارد بازار شد که هریک المنت خودشو میخواد و نوک خودشو
                              تنها کاری که میشه کرد این هست که مدل های غیر متعارف رو کم کم حذف کنیم از فروشگاه و برای تمام قطعات مشخصات دقیق بنویسیم.
                              مثلا هویه ای که شما دارید حتی نمونش رو هم ما نداریم ببنیم المنت موجود بهش میخوره یا نه .... فقط میتونیم سایز المنت موجود رو بنویسیم و سعی کنیم سایزهای دیگشونم بیاریم.

موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

اینجا جاش نیست ولی میگم:
                                یه فکری به حال لینک های سایت قدیمی که تو تاپیک ها هست بکنین.کاربرها لینک گذاشتن و الان نمیشه فهمید چه تاپیکی بود.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X