اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط فرزادفرزاد نمایش پست ها
    با سلام
    من امروز (یکشنبه 11 شهریور) به صورت حضوری به شرکت eca مراجعه کردم تا قطعاتی که خریده بودم رو تحویل بگیرم.
    حول و حوش ساعت 17 و 33 دقیقه جلوی در واحد تحویل حضوری بودم که دیدم در بسته است (چراغ اتاق هنوز روشن بود) و متصدی تحویل حضوری داشت آماده می شد که بره.
    من همین که رسیدم در زدم و ایشان در رو باز نکردند منتظر شدم تا اینکه ایشون اومدن بیرون و به ایشون عرض کردم که وسایلم رو تحویل بدن.
    خوب. اولش که ایشون گفتن که چون سیستم خاموش است نمیتونن گزینه حمل شده رو بزنن و اگه فردا مدیرشون این رو ببینه 50 هزار تومن ایشون رو جریمه میکنه.
    من توضیح دادم که راهم دوره اگه میشه تحویل بدن.ایشون گفتن نمیشه و فردا با پیک برات می فرستم و هزینه پیک میشه 5 هزار تومن.
    من چون وسایلم کلا 3 هزار تومن بود گفتم اگه میشه به خودم تحویل بدن و من به خاطر 3 تومن، چند هزار تومن پول پیک ندم.
    بعد از کلی چونه زدن و حرکت های عاقل اندر سفیه ایشون نسبت به من، با واحد جمع آوری تماس گرفتن و اونا حمل شده رو برای سفارش من زدن و من قطعاتم رو تحویل گرفتم.
    خوب، همه اینارو گفتم که به اینجاش برسم که ایشون وقتی داشتن وسایل خودم رو به خودم تحویل میدادن، کاملا حق به جانبانه فرمودند اگه بمن 10 هزار تومن هم بدهید راضی نیستم.
    بعدشم که کلی بی احترامی کردند و السلام.
    فقط من اینو خوب متوجه نشدم که ایشون چون سیستم خاموش بود سفارش بنده رو نمی خواستن تحویل بدن
    و یا اینکه 3 دقیقه دیر رسیده بودم و کار ایشون بی مزد می موند.
    من به عنوان مشتری وفادار فروشگاه و شرکت خوب eca که از سال 94 تقریبا همه خریدهام چه زیاد و چه کم رو از اون کردم (البته اینکه میگم منت نیست چون ازش راضی بودم)
    از آقای بلورچیان خواهش دارم که در رابطه با توجیه این متصدیان عزیز در مورد نحوه برخورد با ارباب رجوع توجه بیشتری داشته باشن.
    با تشکر از توجه شما و وقتی که گذاشتید.
    سلام
    من حق رو به شما دادم و پیگیر این قضیه هم شدم و برخورد هم صورت گرفت
    ولی وقتی تایم کاری شرکت تمام میشه دیگه نباید انتظار داشته باشید با خواهش و رفاقت کار راه بیفته چون تایم باقی مانده جهت هماهنگی کارهای خودشون و .... هست و برای همین هم نباید در رو باز کنه اگر هم جوابگو شده از روی احترام بوده وگرنه طبق قوانین بعد ساعت 5.30 نباید جوابگو باشند و به وظایف دیگری باید رسیدگی کنند.
    در هر صورت امیدوارم که بتونیم تمام مشتری هارو راضی کنیم و متشکرم که انتقادتون رو مطرح کردید.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

#اطلاعیه
      کاهش قیمت برخی کالاهای کاربردی در فروشگاه تخصصی برق و الکترونیک ECA،

به اطلاع همراهان همیشگی می رسانیم، در راستای سیاستهای همیشگی خود برای حمایت از تولید کنندگان خرد و دانشجویان و علاقمندان به دانش برق و الکترونیک، و با درک شرایط حاکم بر بازار کشور، با اخذ روند کاهش هزینه های جاری و به حداقل رساندن سود در نظر گرفته شده برای اقلام خاص، سعی بر کاهش قیمت برخی کالاهای کاربردی نموده ایم.
      لازم به ذکر است که با توجه به نوسانات لحظه ای قیمت ارز و همچنین کمبود شدید جنس در بازار، تغییرات مثبت و منفی زیادی در قیمت ها وجود دارد که به صورت روزانه در فروشگاه اعمال می شود و این تغییرات گاها از طریق کانال تلگرامی اطلاع رسانی می شود. از این رو توصیه می گردد قیمت کالاهای مورد نیاز خود را به صورت روزانه در فروشگاه چک نمایید تا از کاهش قیمت های احتمالی و فروش های ویژه مطلع گردید.
      همینطور بررسی روزانه کالاهای تجدید موجودی شده از قسمت مربوطه در فروشگاه، شما را در انتخاب و خرید بهتر یاری خواهد نمود.

امیدواریم بتوانیم در این شرایط سخت اقتصادی، اندکی از فشارهای موجود بر دوش تولید کنندگان عزیز را کاهش دهیم.

هدف همیشگی ما کمک به اعتلای توانمندی فعالین عرصه برق و الکترونیک کشور می باشد.

با سپاس، فروشگاه ECA
      I ❤️ ECA

دیدگاه

ای سی های گروه 4000b رو هم بیارید
        4026
        4075
        4033
        4012
        جاده ی موفقیت سر راست نیست
        پیچی وجود دارد به نام شکست
        دور برگردانی به نام سردر گمی
        سرعت گیر هایی بنام دوستان
        چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
        چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
        تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
        اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
        موتوری به نام استقامت
        و راننده ای بنام خدا
        به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .

دیدگاه

با سلام:
          اگر امکان داردترانزیستور SMDبه شماره BCP53 را در لیست قطعات فروشگاه قرار دهید. لازم به ذکر است که این ترانزیستور در دیسپلی خودروی 206 کاربرد دارد و مورد استفاده قرار می گیرد. با تشکر از مسولین فروشگاه
          علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
          نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

با سلام به اساتید سایت و جناب آقای بلورچیان عزیز
            در انجمن تاپیکی علمی در زمینه المانهای سرد کننده داریم که فکر کنم کاملترین مرجع فارسی در این زمینه باشد
            که دوستان زیادی در پیشبرد مطالب آن تاپیک کمک کردند... اگر در گوگل سرچ کنید... مطالبی به تکمیلی تاپیک این سایت
            پیدا نخواهید کرد که چند فروم دیگر هم همه مرجع خود را به این تاپیک وصل کرده اند...
            در فروشگاه سایت هم این سری از المانها به فروش میرسد ولی تنوع آن کم بوده و از همه مهمتر هیتسینک خوبی برای دفع حرارت در فروشگاه
            عرضه نمیشود که دلیلش این است که کلا کسی در ایران اطلاعات دقیقی از این قطعه نداشته و هیتسینک مشخصی برای آن عرضه نشده است...
            خوب به پیشنهاد بنده در تاپیک که به فرومهای دیگر هم انتقال یافت ... استفاده از هیتسینک CPU های سری پنتیوم 4 که از سری سوکتهای 478 اینتل
            بود و هیت سینکهای هیت پایپ دار را مورد استفاده قرار میدادیم که این سری از سوکتها از رعده خارج شدند و محل اتصال سوکت سی پی یو ها تغییر کرد که
            راندمان TEC را به شدت کاهش میدهد (دفع حرارت به درستی انجام نمیشود...) پس دوستان مجبور شدند گرایش به سوی هیت سینکهای استوک CPU پیدا کنند که
            منابع آن محدود میباشد... مدلهای هیت پایپ دار هم که اصلا استوک ندارند و مدلهای اکبند آنها هم خیلی خیلی گران هستند...
            تجربه من جناب بلورچیان در زمینه TEC خیلی بالاست و سالهاست که در گیر این قطعه هستم.....
            در زمینه هیتسینک هم خیلی مطالعه و تجربه پیدا کرده ام... در سایت علی اکس پرس در قسمت هیتسینکهای معمولی آلومینیومی
            یک سرچ میکردم که چند نمونه که از نظر من برای TEC شش آمپری مناسب است
            را انتخاب کردم و در این تاپیک معرفی میکنم و به شما پیشنهاد میدهم که برای فروشگاه سایت و برای اولین بار در ایران وارد کنید و به
            فروش برسانید... مدل 100 در 69 در 36 آن به نظر من برای 06 مناسب است و برای 08 و 10 آمپری من مدل 150 و 200 در 36 در 69 را
            پیشنهاد میدهم..... تعداد پره ها و قطر پره ها همه و همه برای این کار مناسب و دقیق هستند... فقط باید شما سازنده اصلی آن را در علی بابا ...
            پیدا کنید تا تعداد و قیمت مناسبتری به شما پیشنهاد دهند... اما تا قیمت 30000 - تا 50000 هزار تومان به نظر من اگر عرضه شود
            مناسب خواهد بود.... با تشکر.....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام و خسته نباشید به اساتید و اعضای تیم eca
              چند کار رو میشه برای افزایش سود فروشگاه و راحت تر کردن کار های هنر جو ها انجام داد
              چون eca یکی از وارد کنندگان قطعات کشور هست به نظر من میتوان با بستن قرار داد با آموزش و پرورش(با توجه به تعداد هنرستان ها) و دریافت لیست قطعات مورد نیاز هنرستان ها ، قطعات را تهیه کرده و با قیمتی نسبتا ارزانتر به هنرجو های هنرستان ها بفروشد و هم نیاز های هنرجو ها برطرف میشود و هم شما سودی میکنید
              من شخصا هنرجوی رشته الکترونیک سال 12 هستم و با مشکل تهیه قطعات برای دانش آموزان هنرستان هستم و باید از چند فروشگاه خرید کنم تا بتوانم لیست قطعات مورد نیاز را کامل کنم
              اگر میشود در باره این نظر فکر کنید و عملی اش کنید و اگر نمی شود چرا؟
              این مشکل رو تجربه کردم
              یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم
              بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
                با سلام به اساتید سایت و جناب آقای بلورچیان عزیز
                در انجمن تاپیکی علمی در زمینه المانهای سرد کننده داریم که فکر کنم کاملترین مرجع فارسی در این زمینه باشد
                که دوستان زیادی در پیشبرد مطالب آن تاپیک کمک کردند... اگر در گوگل سرچ کنید... مطالبی به تکمیلی تاپیک این سایت
                پیدا نخواهید کرد که چند فروم دیگر هم همه مرجع خود را به این تاپیک وصل کرده اند...
                در فروشگاه سایت هم این سری از المانها به فروش میرسد ولی تنوع آن کم بوده و از همه مهمتر هیتسینک خوبی برای دفع حرارت در فروشگاه
                عرضه نمیشود که دلیلش این است که کلا کسی در ایران اطلاعات دقیقی از این قطعه نداشته و هیتسینک مشخصی برای آن عرضه نشده است...
                خوب به پیشنهاد بنده در تاپیک که به فرومهای دیگر هم انتقال یافت ... استفاده از هیتسینک CPU های سری پنتیوم 4 که از سری سوکتهای 478 اینتل
                بود و هیت سینکهای هیت پایپ دار را مورد استفاده قرار میدادیم که این سری از سوکتها از رعده خارج شدند و محل اتصال سوکت سی پی یو ها تغییر کرد که
                راندمان TEC را به شدت کاهش میدهد (دفع حرارت به درستی انجام نمیشود...) پس دوستان مجبور شدند گرایش به سوی هیت سینکهای استوک CPU پیدا کنند که
                منابع آن محدود میباشد... مدلهای هیت پایپ دار هم که اصلا استوک ندارند و مدلهای اکبند آنها هم خیلی خیلی گران هستند...
                تجربه من جناب بلورچیان در زمینه TEC خیلی بالاست و سالهاست که در گیر این قطعه هستم.....
                در زمینه هیتسینک هم خیلی مطالعه و تجربه پیدا کرده ام... در سایت علی اکس پرس در قسمت هیتسینکهای معمولی آلومینیومی
                یک سرچ میکردم که چند نمونه که از نظر من برای TEC شش آمپری مناسب است
                را انتخاب کردم و در این تاپیک معرفی میکنم و به شما پیشنهاد میدهم که برای فروشگاه سایت و برای اولین بار در ایران وارد کنید و به
                فروش برسانید... مدل 100 در 69 در 36 آن به نظر من برای 06 مناسب است و برای 08 و 10 آمپری من مدل 150 و 200 در 36 در 69 را
                پیشنهاد میدهم..... تعداد پره ها و قطر پره ها همه و همه برای این کار مناسب و دقیق هستند... فقط باید شما سازنده اصلی آن را در علی بابا ...
                پیدا کنید تا تعداد و قیمت مناسبتری به شما پیشنهاد دهند... اما تا قیمت 30000 - تا 50000 هزار تومان به نظر من اگر عرضه شود
                مناسب خواهد بود.... با تشکر.....

سینا جان این همه تولید کننده هیت سینک داخلی داریم چرا از خارج خریده بشه؟؟؟؟؟؟با این شرایط گمرک و...به نظرم از داخل تامین بشه ارزون تر هم در بیاد
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

سلام محمد خان ... خوب هستید دوست عزیز؟چه خبر؟....
                  خوب به نظر شما میتونن چنین هیتسینکی با پره های به این نازکی درست کنند؟
                  من هر نمونه ایرانی که دیدم پره های ضخیم و بی کیفتی داشت ودفع حرارت بسیار بد انجام میشد...
                  به هر حال باید حداقل برای نمونه TEC1-12706 یک هیتسینک در ابعاد زیر تهیه و در فروشگاه عرضه شود:
                  ببینید کسی تو ایران میتونه این نمونه را درست کنه......
                  قطر پره ها باید نیم میلیمتر باشند و حدود 27 پره (به بالا) داشته باشم با طول حدود 3.5 سانتیمتر
                  طول هیتسینک 8 و عرض 7 و قطر سینی زیری حدود 0.5 سانتیمتر...
                  اما اگر 8 در 8 سانت ساخته شود و با پره های قطر نیم میل و حدود تعداد 35 عدد با طول پره 3.5 سانت
                  بهتر است و راحت تا 70 وات TDP یا وات حرارتی جابگو خواهد بود....

طول و عرض
                  مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                  _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

من هر نمونه ایرانی که دیدم پره های ضخیم و بی کیفتی داشت ودفع حرارت بسیار بد انجام میشد...
                    به هر حال باید حداقل برای نمونه TEC1-12706 یک هیتسینک در ابعاد زیر تهیه و در فروشگاه عرضه شود:
                    قطر پره ها باید نیم میلیمتر باشند و حدود 27 پره (به بالا) داشته باشم با طول حدود 3.5 سانتیمتر
                    اما اگر 8 در 8 سانت ساخته شود و با پره های قطر نیم میل و حدود تعداد 35 عدد با طول پره 3.5 سانت

طول و عرض
                    سلام
                    ممنون
                    سلامت باشید به لطف خدا خوبم
                    سینا جان من منظورم تهیه کردن از تولیدات موجود بود .ساخت سفارشی مخصوصا با اوضاع الان فکر نکنم با سرمایه گذاری زیر 100میلیون امکان پذیر باشه همون قالب اکستروژن چند میلیون قیمتشه .حداقل تولید اولیه و هزینه طراحی و.....
                    پس با حساب چیزی که شما نیاز دارید تنها راهش خرید از همون خارجهساختش چیز پیچده ای نیست که نشه تو ایران ساخت اما برای تعداد کم به صرفه نیست.
                    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                    ولتر

دیدگاه

طول و عرض
                      یه سر به این سایت بزنید
                      تولید کننده هیت سینک هستند

دیدگاه

سلام جناب آقای بلورچیان ....
                        میخواستم به شما و بچه های بخش فروشگاه پیشنهاد دهم که میله چسب حرارتی صنعتی را نیز در سایت عرضه کنید که
                        در الکترونیک نصبت به میله های چسب کریستالی معمولی استفاده خیلی بیشتری دارد....
                        این سری از چسبها از فشردگی بیشتری نصبت به مدلهای کیریستالی برخورداد بوده و قدرت خیلی بیشتر دارد....
                        در برند جانسون تایوان به رنگ زرد بوده و عرضه میشود و در برند اشتاینل به رنگ سفید تیره و با نام اولترا پاور معروف است
                        که البته برند اشتاینیل با قیمت دلار 18 تومان اقتصادی نیست .... ولی برند تایوانی میتواند جای آن را پر کند...
                        میله های این سری از چسبها سفت تر بوده و سخت تر میتوان میله را خم کرد.... قدرت چسبندگی خیلی خیلی بالاست
                        و با همین تفنگهای معمولی نیز کار میکند.... بعضی شرکتها به رنگ مشکی هم عرضه میکنند...
                        فروشگاه افتاب راینه هم این سری را در دو رنگ مشکی و زرد به فروش میرساند...برای فروشگاه فکر کنم وجود این سری از
                        میله ها نیاز باشد....

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۱۸ ۱۳۹۷/۰۷/۰۸.

دیدگاه

چنانکه دوستان عزیز مستحضر هستند بیشتر میکروهای ARM با بسته بندی SMD عرضه میشوند .... البته این برای استفاده صنعتی مشکلی ایحاد نمیکنه ولی برای کاربردهای آموزشی مخصوصا کا با بردبرد محدودیتهای داره که باید حتما با تبدیل کننده مورد استفاده قرار بگیره یا از هدربرد استفاده بشه
                          چند نمونه از َARM وجود داره که با بسته بندی دیپ ارائه شده ولی متاسفانه در بازار ایران وجود نداره
                          امیدوارم عرضه این تراشه ها برای فروشگاه ECA توجیه اقتصادی داشته باشه
                          LPC1114FN28
                          50 MHz32KB Flash
                          8KB SRAM
                          SPI
                          I2C
                          USART
                          10-bit ADC
                          1×16-bit timer
                          2×32-bit timers
                          ----------------
                          LPC810M021FN8FP
                          32 Bit Microcontroller, ARM Cortex-M0+, 30 MHz, 4 KB Flash, 1 KB SRAM, DIP-8

پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

باسلام:
                            اگر امکان دارد ولت متر بار گراف را در فروشگاه قابل تهیه کنید. این ولت متر می تواند روی خودرو نصب و با نشان دادن ولتاژ بین 14 الی 14.25 ولت، هم با ولت هم با بار گراف جلوه زیبایی به خودرو می دهد.

Click image for larger version

Name:	ss969-11.jpg
Views:	1
Size:	85.0 کیلو بایت
ID:	1125360
                            علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                            نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

مرسی از دوستان بابت پیشنهاداتتون
                              متاسفانه وضع گمرک رو که میدونید .... هزینه های اضافی و سربار هم که به شدت بالا رفته دلار هم که هر روز میره بالا میاد پایین و بدتر اینکه دیگه کسی حرف منطقی رو هم باور نمیکنه و منبع همه شده تلگرام و اینکه دلار میشه 4 تومن!!!
                              واقعا واردات جنس به صورت درخواستی خیلی سخت شده و فقط مواردی رو میاریم که نیاز تولید بهش زیاد هست و مصرف عمومی داره این جزو اهداف ما نیست ولی جامعه مارو به این سمت میکشونه.

چشم اگر فرصت و آرامشی بود حتما اینچنین مواردی رو وارد میکنیم. شک نکنید که تنوع دادن به فروشگاه جزو اولین اهدافمون هست چرا که انتخاب و در دسترس بودن قطعات حق هر طراحی هست.
                              موفق باشید
                              I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام اقای بلورچیان وقت بخیر
                                همونطور که شاهد هستید دلار ارزان تر شده پس وقتشه قیمتای سرسام اور قطعات رو کمتر کنید
                                اگر امکانش هست یه کاری کنید که قیمت قطعات موجود در سایت کمتر بشن
                                بنده و سایر دانشجویانی که قطعه لازم دارند چقدر باید هزینه کنند؟
                                در ضمن امکانش هست که از دولت ارز 4200 تومانی بگیرید واسه واردات کالا های خارجی؟
                                جاده ی موفقیت سر راست نیست
                                پیچی وجود دارد به نام شکست
                                دور برگردانی به نام سردر گمی
                                سرعت گیر هایی بنام دوستان
                                چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
                                چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
                                تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
                                اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
                                موتوری به نام استقامت
                                و راننده ای بنام خدا
                                به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X