اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط mehdi.dehghani نمایش پست ها
    سلام اقای بلورچیان وقت بخیر
    همونطور که شاهد هستید دلار ارزان تر شده پس وقتشه قیمتای سرسام اور قطعات رو کمتر کنید
    اگر امکانش هست یه کاری کنید که قیمت قطعات موجود در سایت کمتر بشن
    بنده و سایر دانشجویانی که قطعه لازم دارند چقدر باید هزینه کنند؟
    در ضمن امکانش هست که از دولت ارز 4200 تومانی بگیرید واسه واردات کالا های خارجی؟
    سلام دوست عزیز
    متاسفانه اخباری که از رادیو تلویزیون میشنویم با چیزی که واقعا در اقتصاد رخ میده بسیار متفاوت هست. از روز اول هم چیزی به اسم دلار 4200 تومنی وجود خارجی نداشت و همش مانور تبلیغاتی بود.
    قیمت دلار واقعی در حدود 20% کاهش داشته و تمام بخش های فروشگاه هم 20% قیمت رو کاهش دادیم. ولی مسئله این هست که حرف از اعدادی مثل 8 تومن و 7 تومن هست که بسیار متفاوت با قیمت دلار واقعی هست ..... قیمت دلار در حدود 14 تومن هست امروز و امیدواریم ارزون بشه و البته ثابت (بسیار بعیده)
    این حالت فقط به ضرر تولید کننده ها هست چون نمیدونن چند باید بخرند و چند باید بفروشند و کاملا متضرر میشند.
    همممون از ارزان شدن و تثبیت دلار خوشحال خواهیم بود ولی قبل از خوشحال شدن باید مقداری فکر کنیم.
    I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام و عرض ارادت

آیا امکان تامین موجودی موتور DC مدل R550 برای فروشگاه هست؟

و پیشنهاد دارم موتورهای DC مدل 775 که موتور بسیار معروف و کاربردی هست در فروشگاه اضافه بشود

با تشکر

دیدگاه

سلام دوستان و اساتید گرامی...
        چیزی که در فروشگاه به نظر من باید عرضه شود و کمبود آن احساس میشود ...
        روکشهای حرارتی یا شیرینگهای حرارتی سیم هستند که میتواند فروشگاه در
        رنگهای مختلف و سایزهای مختلف به صورت متری
        خریداری کرده و به صورت تکه های کوچک آن را به فروش برساند ...
        نوع چسبدار آن که برای اب بندی مثلا سنسورها میتواند کاربد داشته باشد
        و نوع بدون چسب که برای عایق کاری سر سیمها و اتصالات کاربرد دارد...
        در تکه های حدود 5 تا 10 سانت یا بیشتر.... عرضه شود....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
          سلام دوستان و اساتید گرامی...
          چیزی که در فروشگاه به نظر من باید عرضه شود و کمبود آن احساس میشود ...
          روکشهای حرارتی یا شیرینگهای حرارتی سیم هستند که میتواند فروشگاه در
          رنگهای مختلف و سایزهای مختلف به صورت متری
          خریداری کرده و به صورت تکه های کوچک آن را به فروش برساند ...
          نوع چسبدار آن که برای اب بندی مثلا سنسورها میتواند کاربد داشته باشد
          و نوع بدون چسب که برای عایق کاری سر سیمها و اتصالات کاربرد دارد...
          در تکه های حدود 5 تا 10 سانت یا بیشتر.... عرضه شود....

در انواع سایز و رنگ در فروشگاه موجود است
          خرید انواع شیرینگ شرینگ وارنیش روکش نوار حرارتی نایلون پلاستیک برای عایق کردن یک اتصال الکتریکی با قیمت مناسب در فروشگاه eca

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده نمایش پست ها
            در انواع سایز و رنگ در فروشگاه موجود است
            https://eshop.eca.ir/93-%D9%88%D8%A7...86%DB%8C%D8%B4
            من پوزش میخوام اشکان خان.... باید جستجو بیشتری میکردم و بعد پست میزدم....
            برام سوال بود چرا سایت تا حالا در لیست کالاهایش این وسیله واجب را قرار نداده...

---------------------------

حالا اشکان جان برای این که اشتباه جبران بشه من پیشنهاد شیرینگ حرارتی ضد آب (چسبی)را برای
            کابلهای داخل باغچه و سر سنسورها و جاهایی که با آب سرو کرا دارد میدهم....

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۱۷:۵۷ ۱۳۹۷/۰۷/۱۸.
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام

آیا خبری از موجود شدن موتورهای RS550 هست یا خیر؟

و آیا موتور 775 هم امکان تامین در فروشگاه هست یا خیر؟

میدونم سوالم تکراریه اما به جواب نرسیدم

دیدگاه

با سلام
                من قبلا به ECA پیشنهاد داده بودم که کیت هویه HAKKO T12 به همراه سرهویه های بسیار عالی آن به فروشگاه اضافه شود.
                اکنون در مورد راه اندازی آن، ماژول بسیار کوچک و خوبی را با نام 616dev مشاهده کردم که لینک آن را قرار میدهم.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرلمی
                  لطفا در فروشگاه ولوم مولتیترن نیز برای فروش قرار دهید
                  این سری از مولتی ترن ها در بیشتر پروژه دوستان میتواند
                  استفاده داشته باشد... در فروشگاه فقط مولتی ترنهای کوچک
                  داخل بردی موجود و به فروش میرسد... ولوم فقط به صورت معمولی
                  آن موجود است.... بخشی به نام ولوم مولتی ترن هم باید در قسمت
                  مقاومتها موجود باشد... با تشکر....

دیدگاه

نخیر هیچ یک از این موارد که فرمودید مشکل این نیرو نیوده. مشکل این نیرو عدم رضایت شغلی هست و مطمنا تا ساز وکار اشتغال اندکی بهتر بشه یا تجربه کاری بیشتری پیدا کنند برای همیشه با ECA خداحافظی می کنند. شرکتی را می شناسم که به دلیل عدم رضایت شغلی نیروهایی رو از دست داده که به پشتبانه ی این ها می توانست پروژه های چند میلیاردی رو بگیره ولی چون به فرض حقوق اقای فلانی بعد از 3 سال کار هنوز ساعتی 10 هزار تومان باقی مانده بود ایشون رفتند توی یک شرکت دیگه الان هم برجی 10م می گیرند پروژه 2 میلیاردی هم زیر دستشونه و... ضرر کننده اصلی کسیه که توی بازار کار نیرو به درد بخورش رو از دست میده و هیچ کسی نمیتونه جای خالی اون رو پر کنه. واقعا احمق اند کسانی که فکر می کنند جای نیروی با سابقه اشون میتونند یه نیرو جدید بیارند که بعد 1 یا 2 سال بتونه دقیقا همون وظایف رو انجام بده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

پیشنهاد بازارچه ECA
                    خیلی از ماها محصولاتی رو میتونیم درست کنیم و به بازار عرضه کنیم مسله ای که وجود داره این هست که ما نمیتونیم کار بازاریابی و فروش رو انجام بدیم. و در واقع تا محصول رو می سازیم توی بازار پر هست از محصولات چینی و... از طرفی صنعت هم ما رو نمی شناسه که اطمینانی به ما بکنه.( صنعت موی سفید رو می پسنده نه موهای بور من رو...) در این میان ECA میتونه محصولات ما رو دریافت کنه تست کنه و در صورتی که بازار هدفی براش وجود داشت با ما قرارداد ببنده ما هم میشیم تامین کننده و سازنده اش. یه درصد سودی به ECA میرسه و سود خوبی هم به سازنده میرسه در واقع چرخ صنعت شاید بتونه اندکی بچرخه. (ECA هم میتونه رو تعداد که بالا رفت درصد خوبی بگیره) شاید بتونیم با حذف واسطه ها از طریق فروشگاه ECA و رساندن محصول به دست مصرف کننده توانایی رقابت در بازار مملکت رو داشته باشیم.
                    جدیدترین ویرایش توسط amin20107; ۰۰:۳۵ ۱۳۹۷/۰۹/۰۵. دلیل: رعایت ادب
                    گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                    همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سلام و عرض احترام
                      من بعنوان یک مشتری وفادارخرید های زیادی از مجموعه شما داشتم و کاملا راضی بودم.
                      توی این همه اقلام که خریدم سه مورد به مشکل خورده. قیمت هاشون هم قابل عرض نیست و اگر می خواستم با پست ارسال مجدد به تبریز داشته باشم هزینه پست بیشتر از قطعات معیوب می شد و در مجموع، به خاطر قیمت های مناسب فروشگاه شما نمی تونم بگم متضرر شدم ولی چون بیخ حلقم گیر کرده بود خواستم عنوان کنم:
                      یه دماسنج میله ای که کار نکرد
                      یه ولت متر 11 تومنی سون سگمنتی که کار رقص نور رو می کنه
                      یه اهمتر که کار نکرد و تا با یه مسافر به تبریز رسید چند هفته ازش گذشته بود و دوستان فروشگاه گفتن قابل پیگیری نیست.
                      مجموع این اقلام 70 تومن هم نمی شد ولی طبیعیه که دوست داشتم ازشون استفاده کنم و اگه نمی گفتم حناق می گرفتم.
                      )))))

دیدگاه

با سلام خدمت مدیریت سات
                        یه چند انتاد واقعا رو مخ هست که با برطرف کردنش کلی مشتریاتون بیشتر خواهد شد که بعضی اصلا هزینه ای هم نداره
                        الی که البته اولویت هم نیست امکان دیدن قیمت ای سی هایی که در دسترس نیستند . . اگه قابلیت اضافه کردنش به صبد باشه به این شرط که تا موجود شدنش نشه تصویه کرد که فورا از موجود شدنش مطلع بشیم یا پرداخت کنیم مبلغو بره تو لیست انتظار هر وقت موجود شد بیاد . اینم والبته که اولویت نیست ولی واقعا روی فروشتون و اگه میخاین تو این راه متنمایز از بقیه و در نتیجه موفق عمل کنین لازمه .
                        دومین و مهمترین وجود نداشتن بعضی چیزای ساده هست مثلا من واقعا متعجب شدم از رنج 6.3 بگیر تا 50 ولت اصلا خازن 820 میکرو که تو مادربرد خیلی استفاده میشه نبود ! در این مورد اگه به سوالمم جواب بدین ممنون میشمسوالم اینه که من خرید دارم و به این قطعه هم خیلی احتیاج دارم موجوئد میشه یا باید برم جای دیگه ؟ خازن 820 میکرو 6.3 ولت یا بالاتر(ولتاژ)
                        ای سی های تخصصی تر رو هم یکم وارد کنین بهتره که واسه تعمیرات لازمه ای سیها بیشتر جنبه اموزشی تفریحی دارن و طراحی برد نه کاربرد تعمیراتی
                        بسیار بیار ممنون میشم حده اعقل به گذینه دوم جواب بدین

من چچند هفته پیش هدود 6 تومن خرید داشتم که شما فقط 2.400 دشو داشتین بقیه از فروشگاه های دیگه تهیه کردم . البته تغریبا تمام سایتای فروش الکترونیک همه چی رو ندارن ولی شما یککم تو این زمینه عقبترین مثلا ای سی های مادربرد و پاور رو هم بیارین تعمیر کارا دیگه فقط از سایت شما خرید میکنن و سایت شما رو پیشنهاد میدن باور کنین

دیدگاه

عدم جذب مشتری وفادار توسط فروشگاه ECA
                          نکته فراموش شده در فروشگاه ECA میتونه این باشه که مشتریان که اجناس خرد خریداری می کنند با فاصله زمانی زیاد به فروشگاه سر میزنند. به نظر من باید کاری کرد که این گروه از مشتریان بتونند تقریبا هر دوماه یکبار یک خرید از ECA داشته باشند. برای این کار پیشنهاد می شود هر چند وقت یکبار اجناسی که تقاضا زیاد دارند یا مثلا اجناسی که تولید خود ECA هستند و یا حتی مجموعه های اموزشی با تخفیف ویژه و حداکثر دو عدد به هر فرد فروخته شود. در این صورت فروشگاه ECA همیشه توی ذهن فرد مورد نظر به عنوان مکانی که از اون خرید میکنه قرار می گیره. بالاخره بچه ها هم بزرگ میشند و هرکدومشون یک مهندس برق کاربلد میشند.
                          ای کاش میشد مثل مجله های EPE یا ELECTOR ما هم مجله نویز رو یه سر و سامانی میدادیم و بعد نقشه مدار طراحی می کردیم بعد توی مجله در موردش حرف میزدیم و بعد کیتش یا کلا خود مدارش رو می فروختیم
                          گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                          همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin20107 نمایش پست ها
                            عدم جذب مشتری وفادار توسط فروشگاه ECA
                            نکته فراموش شده در فروشگاه ECA میتونه این باشه که مشتریان که اجناس خرد خریداری می کنند با فاصله زمانی زیاد به فروشگاه سر میزنند. به نظر من باید کاری کرد که این گروه از مشتریان بتونند تقریبا هر دوماه یکبار یک خرید از ECA داشته باشند. برای این کار پیشنهاد می شود هر چند وقت یکبار اجناسی که تقاضا زیاد دارند یا مثلا اجناسی که تولید خود ECA هستند و یا حتی مجموعه های اموزشی با تخفیف ویژه و حداکثر دو عدد به هر فرد فروخته شود. در این صورت فروشگاه ECA همیشه توی ذهن فرد مورد نظر به عنوان مکانی که از اون خرید میکنه قرار می گیره. بالاخره بچه ها هم بزرگ میشند و هرکدومشون یک مهندس برق کاربلد میشند.
                            ای کاش میشد مثل مجله های EPE یا ELECTOR ما هم مجله نویز رو یه سر و سامانی میدادیم و بعد نقشه مدار طراحی می کردیم بعد توی مجله در موردش حرف میزدیم و بعد کیتش یا کلا خود مدارش رو می فروختیم
                            سلام
                            پیشنهاد بسیار درستی دادید. البته کارهای زیادی جدیدا در این باره شده ولی در عملی کردن خیلیشون فعلا موندیم. اگر دقت کنید تخفیف های فروشگاه هم حدود دو ماه هست دقیقا با همچین هدفی داره دنبال میشه. تخفیف ها با درصد های بالا و از اجناس خاصی که بیشتر جنبه تک فروشی دارند.
                            در مورد مجله هم اشاره ای کردید ....میشه گفت مقداری زیادی نظرات در مورد مجلات در کشور و حتی جهان تغییر کرده و ما بازخورد مناسبی از مجلات دریافت نکردیم. مجله نویز قبل از ادامه نیاز به شناخت بهتری مخاطبینش داره. ما با مشورت از دهه 60 ای ها مجله رو مجددا راه انداختیم ولی اصلا مورد توجه دهه 70 ای ها قرار نگرفت.
                            نیاز به کار و فکر بسیار زیادی هست.

صمیمانه از پیشنهادتون تشکر میکنم
                            I ❤️ ECA

دیدگاه

با توجه به اینکه ماژول ها و قطعات مختلفی با کیفیت های بعضا پایین در بازار موجوده و عملا نمیشه به نوشته های خود کالا اطمینان کرد پیشنهاد میکنم نسبت به قطعاتی که اطمینان دارید تست هایی انجام بشه و نتیجه تست ها زیر مشخصات محصول قید بشه
                              مثلا ماژول MP1584EN رو اشتیاق چندانی به خریدش نداشتم ولی وقتی تعریفش رو تو فروم خوندم با توجه به قیمت مناسبش خیلی مشتاق بودم که تعدادی تهیه کنم .. ( ولی سری جدید این ماژول ظاهرا کیفیت سری های قبل <حدودا 2 سال پیش> رو نداره و تعداد کمتری تهیه کردم)
                              یا مثلا سیم لحیم ها رو میتونید تست کنید و چند پارامتر رو زیر محصول ذکر کنید .. زود ذوب میشن یا نه و یا بعد از سرد شدن شفاف میشن یا کدر یا ...( این مورد بستگی به هویه و توان ش و تمیز بودن نوک هویه و ... داره ولی حداقل برای خریدار یه دید کلی میده ..)
                              تست همه اقلام مطمئنا امکان پذیر نیست ولی میشه چند تایی از این ها رو به کاربران مورد اعتماد فرستاد و تست ها توسط ایشون انجام بشه و نتیجه به اطلاع بقیه برسه ..
                              همونطور که قبلا عرض کردم در خرید اخیرم فقط به خاطر اینکه کاربر مشخصی فلان ماژول رو تست کرده بود و خیلی خوب ازش جواب گرفته بود قصد خرید حداقل 10-20 تا از اون ماژول رو داشتم .. من نمیدونم حاشیه سود فروشگاه از محصول ها چقدره ولی قطعا هزینه چند ماژول تستی با خرید چند نفر جبران میشه و بقیه افزایش خرید ها سود بیشتری نصیب فروشگاه خواهد کرد .. هم خریدار منفعت میبره هم فروشنده
                              زندگی پر ز وجود است ولی ..
                              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                                سلام
                                پیشنهاد بسیار درستی دادید. البته کارهای زیادی جدیدا در این باره شده ولی در عملی کردن خیلیشون فعلا موندیم. اگر دقت کنید تخفیف های فروشگاه هم حدود دو ماه هست دقیقا با همچین هدفی داره دنبال میشه. تخفیف ها با درصد های بالا و از اجناس خاصی که بیشتر جنبه تک فروشی دارند.
                                در مورد مجله هم اشاره ای کردید ....میشه گفت مقداری زیادی نظرات در مورد مجلات در کشور و حتی جهان تغییر کرده و ما بازخورد مناسبی از مجلات دریافت نکردیم. مجله نویز قبل از ادامه نیاز به شناخت بهتری مخاطبینش داره. ما با مشورت از دهه 60 ای ها مجله رو مجددا راه انداختیم ولی اصلا مورد توجه دهه 70 ای ها قرار نگرفت.
                                نیاز به کار و فکر بسیار زیادی هست.

صمیمانه از پیشنهادتون تشکر میکنم
                                اقای بلورچیان امکان هست ای سی پر کاربرد 4026 رو وارد فروشگاه کنید ؟ از مرداد ماه تا الان منتظر همینم که اهمیت ندادید بهش
                                جاده ی موفقیت سر راست نیست
                                پیچی وجود دارد به نام شکست
                                دور برگردانی به نام سردر گمی
                                سرعت گیر هایی بنام دوستان
                                چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
                                چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
                                تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
                                اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
                                موتوری به نام استقامت
                                و راننده ای بنام خدا
                                به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X