جاده ی موفقیت سر راست نیست
پیچی وجود دارد به نام شکست
دور برگردانی به نام سردر گمی
سرعت گیر هایی بنام دوستان
چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
موتوری به نام استقامت
و راننده ای بنام خدا
به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .
سلام جناب آقای بلورچیان عزیز....
میخواستم به شما پیشنهاد واردات سوپر-الترا کپسیتور یا هان ابر خازنرا برای فروشگاه سایت بدهم ....
این المانهای تقریبا جدید در بین دوستان الکترونیک خیلی طرفدار دارد و استفاده فراوان آز آنها میتوان داشت که جای این سری از خازنها در سایت خالیست...
میخواستم یک مطابی را عرض کنم و در آخر نتیجه گیری کنم... :
ببینید جناب آقای بلورچیان... من حدود یک ماه پیش که به فکر خرید ابر خازن افتادم و در فروشگاه سایت آن را نیافتم... به ناچار به فروشگاه های دیگر سر زدم
که در فروشگاه آفتاب رایانه آن را یافتم... به لینک زیر توجه کنید ... خازن 5.5 ولت 4 فاداد برند CDA..... https://shop.aftabrayaneh.com/4F_5_5V_Super_Farad_Capacitor__AFTAB.html?search=% D8%A7%D8%A8%D8%B1%20%D8%AE%D8%A7%D8%B2%D9%86
این خازن مورد پسند من شد و در آن زمان 56 عدد موجودی داشت که به دلاییلی خرید نکردم .... تا ماه بعد که دباره وارد لینک بالا شدم که موجودی به 55 عدد رسیده بود و فقط یک عدد
در مدت یک ماه فروخته شده بود... خوب من خریداری کردم و موازی با خرید کالا... تاپیکی سوال و جواب و آموزشی
در فروم راه انداختم و با پیشرفت تاپیک و برطرف شدن مشکلات من و دیگران وحتی آشنا شدن بعضی از اساتید با این سری از خازنها...
دوستان محل خرید این خازن را از من جویا شدند که من هم در کامنت زیر به دوستان محل خرید را معرفی کردم.... https://www.eca.ir/forums/thread84376-4.html#post700060
چند روز نگذشته بود که موجودی خازنی که مدتها در فروشگاه باقی مانده بود به پایان رسید و حتی مدلهای دیگر هم میبینم که تقریبا تمام شده است....
نتیجه گیری بنده:
زدن تاپیکهای سوال و جواب در مورد ماژوها و سنسورها و قطعات و ابزاری که در فروشگاه موجود میباشد تا چه اندازه میتواند به معرفی آن محصول و روش استفاده از آن موثر باشد ...
بیشتر سوالات دوستان را برطرف کرده و اشتیاق دوستان را در خرید آن محصول افزایش دهد ... بارها و بارها من خودم ماژولی را (مانند اثر انگشت یا ماژول ولوم دیجیتال...) در فروشگاه
دیدم ولی به دلیل این که منبع مشخصی برای راه اندازی آن نداشتم و حتی سوال کردم و جوابی نگرفتم... از خرید آن محصول به ناچار پشیمان شدم...
چرا فروشگاه سایت این سری از خازن ها را وارد نمیکند تا سود فروش آن وارد جیب سایت خودمان شود....
نمیخواهم منتی بگذارم و دلیل خرید من از فروشگاه به دلیل این است که تا امروز نه گران خریدم و و نه کالای خرابی به من انداخته شده است که بارها و بارها در جاهای دیگر این مشکل برایم به
وجو آمده است... فقط یک بار یک اورنج پای لایت خریداری کردم که خروجی صدای HDML آن مشکل داشت و با دفتر تهران تماس گرفتم و بنده خدا ها گفتند بیار تا یک سالمشو بهت بدهیم که من راشتش را
بخواهید وقت نکردم و بعد یک ماه که به جمهوری رفتم روم نشد برم تعویض کنم که بیخیالش شدم... امادیگر مشکلی برای خریدهایم به وجود نیامده بود و اشکالی در انها ندیدم...
دومین مورد قیمت مناسب فروشگاه است که مثلا یک آی سی آپ امپ در فروشگاه 400 تومان است و در جمهوری بین 2000 تا 4000 تومان تا جایی که بشود بر ملت فرو میکنند... فروشگاه های اینترنتی دیگر هم
به همین صورت... اول گفتم مثلا ممکن است نمونه فروشگاه شما چینی باشد و در جاهای دیگر تایوانی یا آلمانی که هر دو را خریدم و دقیقا یکی بودند و یا حتی یک وارنیش ساده که سایت متری 400 -500 میفروشد و همان برند
در بازار 1500 تا 3000 متری به فروش میرسد تازه فروشگاه های مثل چهره و یا جام جم که مدعی به ارزان فروشوی هستند... راستش را بخواهید دلم بد جوری پر بود و بارها میخواستم این گله را در این تاپیک به بهانه ای بکنم
و از شما برای قیمتهای و خدمات خوبتان تشکر کنم.... به امید موفقیتهای روز افزون شما دوستان.....
سلام به ادمین های فروشگاهECA
واقعیتش میتوانم بگم فروشگاه بسیار خوبی هستش
ولی من یک بار سفارش دادم 3تا قطعه اشتباهی و خراب فرستاده بودن اون روز زنگ زدم پشتیبانی فنی فروشگاه بهم گفتن چی کار کنم یدونه رو باید میفرستادم تهران و دو تای دیگه رو به اندازه قیمتی که داره میتوانی توسایت خرج کنی !!
خواستم بگم 20تومان ضرر کردم ولی در هر صورت فروشگاه بسیار خوبی هستش
سلام خدمت دوستان عزیز
ممنون از لطف و پاسخگوییشون
قطعات الکترونیک به قدری گسترده هستند که هرچی میاریم باز کم هست و نواقص داریم. در 2 سال گذشته رشد واقعا خوبی داشتیم ولی باز نواقصی هست که با فیدبک های شما حتما جبران میکنیم.
چشم من ابرخازن هارو در بنرامه کاری میذارم و وارد میکنیم حتما.
مرسی از همکاری و همفکریتون
سلام لطفا کابل های aux فنری رو موجود کنید یا بگید کی موجود میشه
جاده ی موفقیت سر راست نیست
پیچی وجود دارد به نام شکست
دور برگردانی به نام سردر گمی
سرعت گیر هایی بنام دوستان
چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
موتوری به نام استقامت
و راننده ای بنام خدا
به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .
دیدگاه