اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

باعرض سلام خسته نباشید
    میخواستم اول تشکر کنم بابت فروشگاه خوبتون. دوما قابلیت خرید حضوری رو برداشتید، الان منی که میتونستم پیاده مزاحمتون بشم؛ باید یه هزینه پیک هم متقبل بشم. بنده در منقطه 17 شهریور هستم و فاصله ام با فروشگاه در حد 10 دقیقه هست. حداقل ایکاش این گزینه برای آدرس های نزدیک به فروشگاه فعال میموند. یا حداقل یک فروشگاه در پاساژ 40 ستون داشتید که میشد جنس های سایتو از اون جا تهیه کرد. الان که خرید حضوری ندارید, عرصه رقابت در حضور سایت های رقیب براتون تنگتر میشه.
    باتشکر فراوان .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HamidZolf نمایش پست ها
      باعرض سلام خسته نباشید
      میخواستم اول تشکر کنم بابت فروشگاه خوبتون. دوما قابلیت خرید حضوری رو برداشتید، الان منی که میتونستم پیاده مزاحمتون بشم؛ باید یه هزینه پیک هم متقبل بشم. بنده در منقطه 17 شهریور هستم و فاصله ام با فروشگاه در حد 10 دقیقه هست. حداقل ایکاش این گزینه برای آدرس های نزدیک به فروشگاه فعال میموند. یا حداقل یک فروشگاه در پاساژ 40 ستون داشتید که میشد جنس های سایتو از اون جا تهیه کرد. الان که خرید حضوری ندارید, عرصه رقابت در حضور سایت های رقیب براتون تنگتر میشه.
      باتشکر فراوان .
      پاساژ چهل ستون که شبعه خرید حضوری هست میتونید تشریف ببرید و خرید کنید. فروشگاه الکترومدرن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
        .
        با سلام و عرض احترام
        می خواستم درخواست کنم در صورت امکان اقدام به واردات بردهای 32 بیتی برای پرینتر های سه بعدی نمایید که در بازار متاسفانه موجود نیستند، من کمی بررسی کردم و دو نمونه ی زیر را خدمتتان معرفی می کنم:
        نمونه ی اول برد ReArm که از نظر ظاهری مشابه آردویینو مگا طراحی شده و علاوه بر پرینتر سه بعدی در موارد دیگر نیز کاربرد خواهد داشت.

لینک آمازون

نمونه ی دوم هم برد های SKR v1.3 که علاوه بر طراحی خوب و پشتیبانی از درایور های جدید TMC2209 (که درایورهای بسیار خوبی هستند) بسیار مورد استقبال قرار گرفته است:

لینک آمازون

با تشکر از توجهتان

دیدگاه

بدترین تصمیم eca حذف تحویل حضوری بود، یه مزیت خیلی خوب رقابتی بود در برابر فروشگاه*های مشابه
          Eca هر روز بدتر از دیروز

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bazalitan نمایش پست ها
            بدترین تصمیم eca حذف تحویل حضوری بود، یه مزیت خیلی خوب رقابتی بود در برابر فروشگاه*های مشابه
            Eca هر روز بدتر از دیروز
            سلام خدمت شما.
            ما هدفمون از قطع تحویل حضوری ایجاد خدمات بهتر برای مشتریان هست.
            1- فروشگاه چهل ستون تبریز بسیار تکمیلتر شده و حتی تعداد کادر بیشتر در حال خدمت هستند (بجای دفتر میرید از فروشگاه تحویل میگیرید تنها فرقش این هست)
            2- ارسال با پیک گذاشتیم که خرید های انجام شده لازم نباشه بیان دفتر وسهولت کار بالا بره
            ما دوست نداریم دوستان بیان دفتر و تو صف واستند و ماهم به دلیل زیاد بودن سفارشا نتونیم خدمات مناسب بدیم و این روش های جدید رو براشون فراهم کردیم.

هر تغییری اول کار سخت به نظر میاد ولی قطعا این بیشتر از ما به نفع مشتری هست چون هم پرسنل بیشتری از ما میبره و هم انبارهای بیشتری برای توزیع قطعه در نظر گرفتیم.
            موفق باشید
            I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام.
              جناب بلورچیان لطفا وقتی کالایی میارید که می دونید تولیدی ها به صورت انبوه خواهند خرید، با پیشبینی میزان خرید تولیدی ها یک انبار را به این کار اختصاص دهید و یک انبار دیگر به فروش عموم و مثلا تعاد بیشتر از 5 عدد هم انبوه محسوب بشود.مثلا ماژول sim800 در تولید برخی برد ها استفاده می شود و فوق العاده ماژول پر کاربردی برای عموم افراد است اما چند وقتی است که نا موجود است(ماژول air200 هم دیتاشیتی ندارد).ما درک میکنیم که تجدید موجودی یک کالا کمی طول میکشد اما اینکه کل کالا به صورت عمده فروخته شود طول مدت ناموجود بودن کالا مشتریان را اذیت خواهد کرد و باعث می شود که مشتری از فروشگاه دیگری خرید کند.

دیدگاه

خوب قبل از برداشتن تحویل حضوری در مورد فروشگاه چهل ستون اطلاع رسانی نشده بود
                الان همه اجناس سایت با همان قیمت تو فروشگاه هست؟
                اسم فروشگاه چی هست؟کدوم طبقه است؟
                جدیدترین ویرایش توسط bazalitan; ۱۲:۳۳ ۱۳۹۸/۱۰/۱۵.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bazalitan نمایش پست ها
                  خوب قبل از برداشتن تحویل حضوری در مورد فروشگاه چهل ستون اطلاع رسانی نشده بود
                  الان همه اجناس سایت با همان قیمت تو فروشگاه هست؟
                  اسم فروشگاه چی هست؟کدوم طبقه است؟
                  بله باید اطلاع رسانی بهتری میکردیم ولی 1 سال هست که این فرشگاه وجود دارد.
                  چهل ستون نو فروشگاه الکترو مدرن
                  تمام قیمت ها یکسان هست ولی متناسب با فضای موجود همه قطعات موجود نیستند ولی میتونید هماهنگ کنید تا تحویلتون بدن.
                  موفق باشید
                  I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A.I.E نمایش پست ها
                    سلام.
                    جناب بلورچیان لطفا وقتی کالایی میارید که می دونید تولیدی ها به صورت انبوه خواهند خرید، با پیشبینی میزان خرید تولیدی ها یک انبار را به این کار اختصاص دهید و یک انبار دیگر به فروش عموم و مثلا تعاد بیشتر از 5 عدد هم انبوه محسوب بشود.مثلا ماژول sim800 در تولید برخی برد ها استفاده می شود و فوق العاده ماژول پر کاربردی برای عموم افراد است اما چند وقتی است که نا موجود است(ماژول air200 هم دیتاشیتی ندارد).ما درک میکنیم که تجدید موجودی یک کالا کمی طول میکشد اما اینکه کل کالا به صورت عمده فروخته شود طول مدت ناموجود بودن کالا مشتریان را اذیت خواهد کرد و باعث می شود که مشتری از فروشگاه دیگری خرید کند.
                    حق با شماست.
                    هم تجدید موجودی جنس سخت هست و هم محدود کردن ولی به هرحال باید سازوکاری برای این موضوع پیدا کنیم.
                    محدودیت کار درستی نیست (در هیچ جای دنیا وجود نداره) ولی بالاخره یک روش اصولی براش پیدا میکنیم قطعا.
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان نمایش پست ها
                      حق با شماست.
                      هم تجدید موجودی جنس سخت هست و هم محدود کردن ولی به هرحال باید سازوکاری برای این موضوع پیدا کنیم.
                      محدودیت کار درستی نیست (در هیچ جای دنیا وجود نداره) ولی بالاخره یک روش اصولی براش پیدا میکنیم قطعا.
                      سلام و عرض ادب.... نظرتان در مورد این پیشنهاد چیست؟
                      حداقل خریدار متوجه میشود که تعداد کالا محدود بوده
                      و سریعتر خریداری میکند....

آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
                      مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
                      _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیریت محترم فروشگاه و همکاران گرامیشان

لطفا مدل های مختلف ادابتور های مربوط به بخش پروگرام کردن آیسی فلش رو موجود کنید،و ئر ضمن خیلی وقت است که پروگرامر برای آیسی های سریه 24 و 25 و26 رو موجود نکردین،آخرین بار که آوردین در عرض کمتر از 1 روز تمام شد من تا اومدم بخرم دیدم موجودی صفر شده...
                        با تشکر

دیدگاه

لطفا ال ای دی های 2835 در ولتاژهای 6 و 9 و 18 و 36 ولت یک وات رو هم بیارید. برای تعمیر لامپهای ال ای دی استفاده میشه و بازار مصرفش فکر نکنم بد باشه (جنس خوب بیارید حتما)
                          ممنون

دیدگاه

لطفا ریموت تک کاناله رو هم بیارید الان دو کانالش موجوده ولی به تکی اش نیاز دارم
                            جاده ی موفقیت سر راست نیست
                            پیچی وجود دارد به نام شکست
                            دور برگردانی به نام سردر گمی
                            سرعت گیر هایی بنام دوستان
                            چراغ قرمز هایی بنام دشمنان
                            چراغ احتیاط هایی بنام خانواده
                            تایر های پنچری خواهید داشت به نام شغل
                            اما اگر یدکی بنام عزم داشته باشید
                            موتوری به نام استقامت
                            و راننده ای بنام خدا
                            به جایی خواهید رسید که موفقیت نام دارد . . .

دیدگاه

با سلام

لطفا این مدل آیسی فلش رو موجود کنید،مورد استفاده در دستگاه های دیجیتال و رسیور های سریه جدید فول اچ دی

http://s7.picofile.com/file/83865018...4_12000_1_.JPG

شماره آیسی فلش مورد نظر: Winbond W25Q256FV

لینک تصویر آیسی فلش مورد نظر

با تشکر از شما و سایت خوبتون

جدیدترین ویرایش توسط M.multii; ۲۲:۰۵ ۱۳۹۸/۱۱/۰۹.

دیدگاه

سلام دو تا پیشنهاد
                                یک در صورتی که زمان خاصی مورد نیازه امکانش باشه یه برچسب رو پاکت ارسالی بزنید مثلا فلان ساعت هستیم یا شماره موبایل هر دفعه مامور پست اومده من خونه نبودم داده همسایه ولی دیجی کالا زنگ میزنه که چه کنم ...
                                دو یکم اطلاعات موجود تو فروشگاه رو بشتر کنید مثلا من نمیدونم دیود چیه حداقل تو قسمت دیود یه جای توضیحات بزارید
                                و اگه ممکن بود بخش اموزش تصویری رایگان بزارید مثلا یه لامپ 100 وات میفروشید که خاصه یه کلیپ در موردش بزارید مثل بررسی تخصصی

ممنون از قیمت های منطقی و ارسال منظم خدایی من دوروز بعد از سفارش با پست عادی مرسوله دستم میرسه درسته نزدیکیم ولی کارتون درسته

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X