دوستان تغییراتی دادم که هم مشکل حل شد و هم قاعدتا سرعت باید بیشتر بشه
ولی طبق معمول جایی رو درست میکنیم معمولا یکجا دیگه خراب میشه :-)) لطفا هر مورد جدیدی تو فروشگاه دیدید اطلاع بدید.
در ضمن....از امروز کم کم قطعات عمومی که همیشه میاوردیم و بعضا تموم شدن دباره فعال میشند تو سایت و خیلی از ابزارها به مرور کاهش قیمت میدیم روشون
بله کوربرد هارم میشه آورد. معمولا برای شرکت های بزرگ که تعداد استفاده میکنند کوربرد وارد میکنیم ولی بعید میدونم تو سایت به صورت تکی کسی خرید بکنه برا همین موجود نگه نمیداریم ازشون.
اگر کسی نیاز داشت میتونیم بیاریم براش
دوستان تغییراتی دادم که هم مشکل حل شد و هم قاعدتا سرعت باید بیشتر بشه
ولی طبق معمول جایی رو درست میکنیم معمولا یکجا دیگه خراب میشه :-)) لطفا هر مورد جدیدی تو فروشگاه دیدید اطلاع بدید.
در ضمن....از امروز کم کم قطعات عمومی که همیشه میاوردیم و بعضا تموم شدن دباره فعال میشند تو سایت و خیلی از ابزارها به مرور کاهش قیمت میدیم روشون
مورد خیلی عجیب و غریب و جدید:
من چند روز هست که به فروشگاه سر نزدم ولی امروز تا آدرس رو نوشتم و سایت اومد شوکه شدم!!! oo: :eek:
دیدم اون بالا نوشته سبد خرید: 107 تا!!! درحالی که باید خالی می بود! ، بعد بهتر نگاه کردم دیدم نوشته خوش آمدید سید نمیدونم چیچیِ مهری !!!!!(یعنی رفته بود تو پنل یکی دیگه!)
رو خروج کلیک کردم رفت تو پنل خودم !
دیدم سبد خالیه، خیالم راحت شد بعد رو قسمت سفارشات کلیک کردم (میخواستم پیگیری کنم) بعد یدفه کلا از پنل خارج شد و یوزر پسوورد ازم خواست یوزر و پس رو وارد کردم، وارد پنل شد
دیدم نوشته سبد خرید : دو تا !
بازم شوکه شدم ، دیدم نوشته یه الیدی و یه الیدی smd !
سبد رو خالی کردم کارم رو هم کردم
رو خروج که کلیک کردم ، یدفه نوشت سبد خرید 2 تا و بعد از 0.5 ثانیه نوشت سبد خرید خالی!! oo:
و خارج نشد!!!! oo:
سیستم بدجور قاطی داره!
مورد خیلی عجیب و غریب و جدید:
من چند روز هست که به فروشگاه سر نزدم ولی امروز تا آدرس رو نوشتم و سایت اومد شوکه شدم!!! oo: :eek:
دیدم اون بالا نوشته سبد خرید: 107 تا!!! درحالی که باید خالی می بود! ، بعد بهتر نگاه کردم دیدم نوشته خوش آمدید سید نمیدونم چیچیِ مهری !!!!!(یعنی رفته بود تو پنل یکی دیگه!)
رو خروج کلیک کردم رفت تو پنل خودم !
دیدم سبد خالیه، خیالم راحت شد بعد رو قسمت سفارشات کلیک کردم (میخواستم پیگیری کنم) بعد یدفه کلا از پنل خارج شد و یوزر پسوورد ازم خواست یوزر و پس رو وارد کردم، وارد پنل شد
دیدم نوشته سبد خرید : دو تا !
بازم شوکه شدم ، دیدم نوشته یه الیدی و یه الیدی smd !
سبد رو خالی کردم کارم رو هم کردم
رو خروج که کلیک کردم ، یدفه نوشت سبد خرید 2 تا و بعد 0.5 ثانیه نوشت سبد خرید خالی!! oo:
و خارج نشد!!!! oo:
سیستم بدجور قاطی داره!
چی چی نه و مهدی !
داخل یور من چی کار میکردی؟! oo:
مسئولین لطفا رسیدی کنند به اسم من چیزی نخرند بفرسن برا خودشون :-))
من خروج میزنم خروج نمیکنه :-))
چی چی نه و مهدی !
داخل یور من چی کار میکردی؟! oo:
مسئولین لطفا رسیدی کنند به اسم من چیزی نخرند بفرسن برا خودشون :-))
من خروج میزنم خروج نمیکنه :-))
ببخشید اسمتون رو یادم رفته بود ، نوشتم چیچی ! (پوزش میخوام)
این سیستم قاطی داره. منو بجای اینکه بفرسته تو پنل خودم میفرسته تو پنل شما :biggrin:
من هیچ کاری تو پنل شما نکردم فقط خروج رو زدم
من تا الان دوتا چیز یاد گرفتم : اسم شما مهدی هستش و این پنل هم پنل شما بوده! :mrgreen:
والا در مورد قطی کردن اکانت ها .... حرفی برا گفتن ندارم
آخه اینکار شدنی نیست اصلا! مگر اینکه کوکی ها قاطی شده باشند. لطفا کوکی و کش رو یکبار پاک کنید و چک کنید مجددا.
در مورد قیمت میکرو STM هم بله ارزونتر شده.
سورس جدیدی برا میکروها پیدا کردیم که با کیفیت اوریجیننال و قیمت مناسبتر میتونیم خرید کنیم. 1768 هم مدتی پیش خیلی ارزون کرده بودیم. البته این RET6 رو جوان ارزونتر میده ولی خوب این کجا و آن کجا !
ادم دزد دست این جوان نمیتونه بسپره
این سری اخر ft232 رو 1000 تومن ارزونتر از بازار داد. هر کی خرید پشیمون شد.
همین چند وقت پیش ftdi درایورش رو اپدیت کرد و درایور جدیدش چیپ های تقلبی رو شناسایی میکرد و pid چیپ رو به صفر تغییر میداد. (چیپ سالم بود ولی دیگه درایور شناساییش نمیکرد)
ادعاش میشه همیشه که کنار تقلبیا و ریمارکا علامت میزاریم.
خدا میدونه کی صدای همین ret6 ها در بیاد.
حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت
ادم دزد دست این جوان نمیتونه بسپره
این سری اخر ft232 رو 1000 تومن ارزونتر از بازار داد. هر کی خرید پشیمون شد.
همین چند وقت پیش ftdi درایورش رو اپدیت کرد و درایور جدیدش چیپ های تقلبی رو شناسایی میکرد و pid چیپ رو به صفر تغییر میداد. (چیپ سالم بود ولی دیگه درایور شناساییش نمیکرد)
ادعاش میشه همیشه که کنار تقلبیا و ریمارکا علامت میزاریم.
خدا میدونه کی صدای همین ret6 ها در بیاد.
میشه بیشتر توضیح بدین ؟ یا لینکی چیزی؟
دقیقا این مشکل برای 232 من که از جوان خریده بودم پیش اومد ، در حالی که قبلا خیلی راحت باهاش کار میکردم ، با عوض کردن ویندوز و دانلود درایور جدید به هیچ وجه نتونستم به سیستم شناساییش کنم
+ اینکه اگه جدیدا با تیپاکس کار نکردین ، اصلا بهش فک نکنین! دیگه اون زمون قیمتای مناسب و سرعتشون تموم شده
لامصبا برای یه سفارش که حتی 300 گرم هم نمیشد از تبریز تا گیلان 21 تومن گرفتن+ هم چنان نمیارن دم خونه تحویل بدن و زمانش هم از پیشتاز بیشتر طول کشید
زندگی آن چه که زیسته ایم نیست ، بلکه آن چیزی است که از گذشته به خاطر داریم ...گابریل گارسیا مارکز
دیدگاه