اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

جناب بلورچیان، ازین رابط USB های ارزون قیمت تو برنامه ندارین؟؟
    منظورم خود آیسی هستا:

CP2102-CH340G-PL2303 HXD

بسی مورد نیاز هستند.

از نظر کارایی شون مثلن هاتل جدیدآ رو پروگرمراش جای FT232 ، آیسی CP2102 میزنه و مشکلی هم ندارن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط plasma
      منم فکر کنم کاهش داره

حدود 1000 تومن (حالا بیشتر کمترش رو نمیدونم)
      نه قبلا انگار 15 تومن بود. ولی الان 13/500 تومن شده.
      نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
      در مورد قیمت میکرو STM هم بله ارزونتر شده.
      سورس جدیدی برا میکروها پیدا کردیم که با کیفیت اوریجیننال و قیمت مناسبتر میتونیم خرید کنیم. 1768 هم مدتی پیش خیلی ارزون کرده بودیم. البته این RET6 رو جوان ارزونتر میده ولی خوب این کجا و آن کجا !
      GreetzzZ!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمود حسینی پور
        میشه بیشتر توضیح بدین ؟ یا لینکی چیزی؟
        دقیقا این مشکل برای 232 من که از جوان خریده بودم پیش اومد ، در حالی که قبلا خیلی راحت باهاش کار میکردم ، با عوض کردن ویندوز و دانلود درایور جدید به هیچ وجه نتونستم به سیستم شناساییش کنم
        + اینکه اگه جدیدا با تیپاکس کار نکردین ، اصلا بهش فک نکنین! دیگه اون زمون قیمتای مناسب و سرعتشون تموم شده
        لامصبا برای یه سفارش که حتی 300 گرم هم نمیشد از تبریز تا گیلان 21 تومن گرفتن+ هم چنان نمیارن دم خونه تحویل بدن و زمانش هم از پیشتاز بیشتر طول کشید
        دقیقا کجاش رو توضیح بدم؟؟؟
        من رو یه تعداد از دستگاههایی که همشون هم تحویل به شهر های دیگه بودن به این مشکل خوردم و همشون رو با هزینه خودم برگردوندم و چیپهاشو با خرید جدیدم از پایا عوض کردم. واسه همه یه مشکل پیش اومده بود. کل یگشتم تا چند جا تو نت راجع به این موضوع مطلب دیدم. لینک ندارم. خوندم و فهمیدم مرگش چیه صفحه رو بستم رفتم واسه تعویض چیپ ها.
        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          همشون رو با هزینه خودم برگردوندم و چیپهاشو با خرید جدیدم از پایا عوض کردم.
          آقای وزیری عزیز مراقب قطعاتی هم که از پایا می خرید باشید ، خود پایا هم قطعات به درد نخور زیاد دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aie_saber
            آقای وزیری عزیز مراقب قطعاتی هم که از پایا می خرید باشید ، خود پایا هم قطعات به درد نخور زیاد دارد
            بله یه سری 8 تا ای جی بی تی 80 امپری ازش خریدم 40 امپر میگذروندم میشد جیگر زلیخا. تیکه تیکه میشد پخش میشد تو اطاق )) ولی خب از جوان قابل اعتماد تره.

K.Show

دیدگاه

سلام
              این ال ای دی ها برام 4 تا دونه رسیده ایا شما هم دارید و چی بهشان میگویند چطوری باهاشون کار کنم
              ممنون

دیدگاه

دوستان ماژول LCD3.2 هم مجدد اضافه شد به همراه تاچ اسکرین و بهترین کیفیت.
                I ❤️ ECA

دیدگاه

اقای بلورچیان کیفیت این منبع چطوره؟

http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86%DB%8C%D9%86%DA%AF/2119-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-0-%D8%AA%D8%A7-30-%D9%88%D9%84%D8%AA-5-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1.html

1-محافظ اتصال کوتاه داره؟
                  2-وزنش چقدره؟هزینه پستش زیاد نمیشه؟اگه سفارشی انتخاب کنم رایگان ارسال میشه :biggrin:؟
                  3-قصد اوردن تغذیه بهتر ندارید؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))

http://eshop.eca.ir/%D8%A2%D8%AF%D8%A7%D9%BE%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%DA%86%DB%8C%D9%86%DA%AF/2119-%D9%85%D9%86%D8%A8%D8%B9-%D8%AA%D8%BA%D8%B0%DB%8C%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-0-%D8%AA%D8%A7-30-%D9%88%D9%84%D8%AA-5-%D8%A2%D9%85%D9%BE%D8%B1.html

2-وزنش چقدره؟هزینه پستش زیاد نمیشه؟اگه سفارشی انتخاب کنم رایگان ارسال میشه :biggrin:؟
                    همچین چیزی با 10 آمپر چقدره قیمتش؟
                    منم میخوام بخرم، اما راجب مارک و سازنده و سوئیچینگ یا معمولی بودنش اطلاعاتی ندارم متاسفانه...
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))

1- بله
                      2- سفارشی انتخاب کنید موردی نداره ولی پیشتاز گرون میشه
                      3- خیر :mrgreen:
                      در کل قابل قبول هست و تو کارگاه خودمون هم از همینا استفاده میشه
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

رله هاتون کلا تموم شده . سعی کنید جنس رو که تموم کردید سریع باز شارژ کنید . برای اعتبار فروشگاهتون خیلی خوبه . مگر اینکه فروش نداشته باشه دیگه کلا از لیست حذف کنید .
                        . و اظافه بر این که رله های 20-30 آمپر هم وارد کنید .
                        تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                        داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

این سری جنس دریاییمون خیلی تاخیر کرد برا همین اینجوری شده.
                          تا 2-3 روز دیگه همه چی تکمیل میشه
                          رله-درایور-LED-ابزار ....
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

ماژول Wifi زیر رو هم تموم کردید . اگر امکانش هست بیارید چون قیمتش و امکاناتش خیلی مناسب هست :
                            http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-wifi/2950-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-uart-wifi-hlk-rm04.html
                            تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                            دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                            مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                            حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

آقای بلورچیان امکانش هست از این نوع ریموت کنترل ها وارد کنید؟
                              دو نوع 315 و 433 مگاهرتز در بازار موجود هست. اگر 433 مگاهرتز بیارید بهتره

دیدگاه

راستی اقای بلورچیان از این ریموت کنترل ها که تو ظبط ماشین و ال ای دی درایور ها و ... استفاده میشه تو بازار فکر کنم هستا!!!> خیلی چیزای به کار بیایی هستن. امکان گزاشتن در فروشگاهشو دارید؟

K.Show

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X