اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

سلام
    پیشنهاد :
    پیشنهاد می کنم برای خرید های بالاتر از 250 هزار تومان ارسال رایگان برای پست پیشتاز در نظر گرفته شود.
    پیشنهاد دوم اینه که برخی قطعات ریز و ارزان مثل خازن های پلی استر که الان میشه تک تک خرید رو در بسته های 5 و یا 10 مثل مقاومت ها و خازن های عدسی عرضه کنید . چون هر کس از این قطعات بخواهد یکی دو تا نمی خواهد و حداقل ده تایی سفارش می دهد.
    انتقاد :
    سرعت فروشگاه خیلی پایین است مثلا وقتی که سبد خرید مشاهده می شود و می خواهیم تعداد یک جنس را کم و زیاد کنیم بسیار طول می کشد تا به مقدار دلخواه برسد و برخی اوقات کمتر از مقدار دلخواه می شود و برخی اوقات بیشتر
    پیشنهاد برای رفع این انتقاد : :nerd:
    پیشنهاد می کنم سایت فروشگاه طوری بشود که بتوان به راحتی تعداد مورد نیاز را تایپ کرد و به جای افزودن و کاستن و گزینه حذف بتوان مقدار را نوشت و گزینه بروز رسانی را اضافه کرد البته برای اجناسی که به صورت بسته بندی هستند هم همین روش باشد یعنی تعداد به صورت تک نباشد و بلکه به صورت بسته ای اضافه شود مثلا دو بسته خازن ده تایی :mrgreen: :biggrin:
    از سرعت آماده سازی و فرستادن سریع تشکر می کنم. :applause: :wow:
    دعوا :
    از این که قسمت آی سی های سوئیچینگ اینقدر ناقص است ناراحتم
    لطفا کامل شود.قبلا لیست آی سی ها و قطعات پرکاربرد و ضروری را نوشته بودم. :angry:
    با تشکر فراوان :mrgreen: :bye هدف پیشرفت فروشگاه و سایت است پس از انتقاد ها ناراحت نشوید.

sigpic

دیدگاه

سلام
      سرعت فروشگاه و انجمن اگر منتقل بشن روی سرور های ایران و وب سرور به nginx تغییر کنه و کانفیگ حرفه ای انجام بشه افزایش محسوسی پیدا میکنه ...

دیدگاه

سلام
        یک مدتی بود که به خاطر مشکلات سایت نبودم ....
        به زودی رنج آداپتورها تکمیل میشند و قیمت هاشون هم بسیار جالب میشه.

اما سوال .... به نظر شما مقاومت خم یا ایستاده مصرف داره ؟
        I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
          اما سوال .... به نظر شما مقاومت خم یا ایستاده مصرف داره ؟
          توی ایران فک نکنم کاربرد داشته باشه
          بیشتر به درد مونتاژ اوتوماتیک میخوره

دیدگاه

والا تعداد زیادی مقاومت 1/8 وات و 1/6 وات ایستاده وجود داشت حدودا قیمت دونه ای 2 تومن !
            ولی خوب منم فکر کنم سخت فروش بره نخریدمش.

آداپتورهای 1 تا 6 آمپر کامل شدند
            I ❤️ ECA

دیدگاه

اقا بیایید تی شرت ECA بزنید! باور کنید خیلی ها میگیرن -
              روشون هم یه سری مدار پایه با اپ امپ یا ای سی بذارید! و یه جمله مثل این خارجی ها

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                اقا بیایید تی شرت ECA بزنید! باور کنید خیلی ها میگیرن -
                روشون هم یه سری مدار پایه با اپ امپ یا ای سی بذارید! و یه جمله مثل این خارجی ها
                با این که دوست صمیمیم و هم دانشگاهیم چاپخونه داره تا حالا به فکرم نرسیده بود
                اگه آقای بلورچیان راضی باشن که توی شیراز حاضرم از فردا این کارو بکنم
                از این لحاظ گفتم راضی باشن که آرم ECA رو هم روی تیشرت ها چاپ کنیم

البته ناگفته نماند که همین دوستم که گفتم علاوه بر تیشرت و بشقاب و ... دفتر و کتاب هم چاپ میکنن
                دفتر و لوازم والتحریر ECA هم اگه به دوستم بگم چاپ میکنن

دیدگاه

خیلی هم خوبه - من به عنوان فروش تو فروشگاه پیشنهاد دادم و البته تبلیغ سایت میشه و حمایت ازش!
                  البته میشه طرح های مختلفی ازش زد و ار مدارهای ساده مثل اپ امپ و ترانزیستور و ای سی به عنوان طرح استفاده کرد
                  مطمئنم خیلی ها دوستش خواهند داشت!
                  اقا نترسید جرات داشته باشید و برید جلو! البته یه سری هزینه ی اولیه داره مسلما! برای شروع یه 10 20 تا بزنید ببینید چطوره -البته فصل تی شرت داره تموم میشه ولی خب میشه سایر البسه مثل شال گردنش رو زد و یا چیزای دیگه !
                  --
                  یه کار دیگه هم چاپ عنوان شرکت و سایت روی خودکار و گذاشتنش داخل سفارشات داخل سایت به عنوان تبلیغ! ولی تیشرت برای فروش باشه

دیدگاه

والا کار یکم دچار روزمرگی شده !
                    من بسیار بسیار بسیار از این پیشنهاداتتون به وجد میام و انگیزه میگیرم.
                    مطمئن باشین این کاررو خواهم کرد. هدایا تبلیغاتی رو کم داریم واقعا روش کار میکنم
                    تی شرت رو فعلا نه چون دوست ندارم جنس بد باشه یا جوری باشه بیک لاس باشه و آدم دلش نخواد هرجایی بپوشه .... باید بررسی بشه و جنس خوبی پیدا بشه.
                    مرسی از همتون
                    I ❤️ ECA

دیدگاه

نمیدونم دیگه کاری که از دست من برای انجمن بر میومد همین بود- منظور من جنس بنجل 5000 تومنی نبود - چند تا تی شرت درست وحسابی بگیرید و طرح روش رو بزنید و اسم سایت رو بنویسید روش و مثلا یه مدار نمادین! و بذارید برای فروش - از روی فیدبک میتونید بفهمید که بعدا باید چیکار کنید - کم کم میزنید تو کار البسه و گجت های پوشیدنی
                      --
                      کار خاصی نداره -حد اقل یکی دو تا برای خودتون بزنید! ما رو هم یاد کنید-
                      ببینید الان اینجا این گفته شد اگر شما اولین بار شروع نکنید سایت های دیگه شروع خواهند کرد و شما اگر بعدا دست به این کار بزنید ارزشش رو نخواهد داشت به اون صورت قبل

دیدگاه

[glow=red,2,300]این سنسور های جریان رو هم بیارید[/glow]

به خاطر این که سنسور تویه فروشگاه ندارید مجبور میشیم از فروشگاه ای را ن میکرو خرید کنیم
                        خودتون هم میدونید که این فروشگاه پدر آدم و در میاره تا یه چیزی رو بفرسته
                        یه ماه پیش مجبوری ازشون خرید کردم (دوتا سنسور جریان) 12روز طول کشید تا بسته برسه به دست پست ، دوروز هم توو راه بود(پست پیشتاژ) جمعا یه خرید من 14روز طول کشید دستم برسه

اضافه شده در تاریخ :
                        این میکروسکوپ دیجیتال خروجی AV رو کی کیارید ؟؟؟؟؟؟

http://eshop.eca.ir/2918-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%DA%A9%D9%88%D 9%BE-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-400x-av-%D9%85%D8%B1%D8%BA%D9%88%D8%A8-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84-%D8%A7%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AA%D9%84%D9%88%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%88%D9%86.h tml

دیدگاه

میکروسکوپ تا چند روز میرسه.
                          در ضمن ابزارهای پروسکیت هم به فروشگاه اضافه شدند.
                          من مجبورم که ابزارهای ارزون رو مثل انواع کف چین زیر 10 تومن رو بیارم و تو بازار پخش کنم چون همکارا میخوان ولی دیگه تنوعشون رو تو فروشگاه کم میکنم چون وافعا 3-4 مدل کف چین زیر 10 تومن هیچ تفاوتی تو کیفیتشون نیست و مشتری سردرگم میشه. بجاش مدل های مروبتری مثل پروسکیت و مارک های دیگه رو کم کم اضافه میکنم که حق انتخاب درستی ایجاد بشه.
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

با تشکر از آقای بلورچیان
                            این کف چین exso اصل هست؟
                            چون من یکی دارم الان 10 ساله که اخ نگفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad safarnejad
                              با تشکر از آقای بلورچیان
                              این کف چین exso اصل هست؟
                              چون من یکی دارم الان 10 ساله که اخ نگفته