اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به فروشگاه ECA پیشنهاد دهید

نوشته اصلی توسط محمد م
    ماژول Wifi زیر رو هم تموم کردید . اگر امکانش هست بیارید چون قیمتش و امکاناتش خیلی مناسب هست :
    http://eshop.eca.ir/%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D9%87%D8%A7%DB%8C-wifi/2950-%D9%85%D8%A7%DA%98%D9%88%D9%84-%D8%B3%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA-uart-wifi-hlk-rm04.html
    والا رو میزم هست !
    همین که رسید یه مشتری تعداد خواست مجبورم بفرستم براش :(
    بعضی چیزها خیلی یکهو میرند آدم نمیتونه کنترل کنه ...
    انشالا موجودی رو از اینکه هست بیشتر میکنم مخصوصا اینکه دفتر فروش تهران هم به زودی افتتاح میشه دیگه پدر من در میاد :-))
    I ❤️ ECA

دیدگاه

من یک بار هوایی ریموت آوردم چون توش باتری داشت همشون رو TNT بلاک کرد ... دیگه بعد اون اقدام نکردم.
      این هفته باز یک بار سفارش میدم ببینم چی میشه
      I ❤️ ECA

دیدگاه

سلام

یکی از الزامات فروشگاه ؛ارائه مشخصات کاملی از قطعه می باشد مخصوصا برند اون قطعه .

مثلا در قسمت باتری های خشک ؛؛عکس های که قرار دادید برای تمام باتری ها برندشون " سانی " هست . ایا تمام باتری موجود در فروشگاه مارک " سانی " هست یا اینکه عکس های باتری رو همینجوری سانی گذاشتید ؟

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام

یه فکری به حال نسخه موبایل سایت بکنید

توی بعضی گوشی ها ناقص باز میشه و توی بعضی گوشی ها هم که باز میشه لینک ها عمل نمیکنه یعنی هرچی روی یه قسمت کلیک میکنی نمیاره

دیدگاه

و باز هم محصولی دیگر از ECA
            :wow: :wow: :wow: :wow:
            برد درایور USB ماژول های NRF24L01
            I ❤️ ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیرعلی بلورچیان
              و باز هم محصولی دیگر از ECA
              :wow: :wow: :wow: :wow:
              برد درایور USB ماژول های NRF24L01
              خیلی عالیه.
              :job:

انشاا... ک ازین بردای فسقلی کار راه انداز_ ساخت وطن، بیشتر ببینیم.

ی سوال هم دارم: امکانش هست بگید رابط USBش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
                ی سوال هم دارم: امکانش هست بگید رابط USBش چیه؟
                PL2303HXDقابل کار با ویندوز 8
                I ❤️ ECA

دیدگاه

استپ موتور

سلام
                  امکان اوردن این نوع استپ موتور هست؟20 تا 30 تا ازش میخوام فعلا.مدل مورد نظر GM12-15BY-30
                  http://ttmotor.manufacturer.globalsources.com/si/6008844650815/pdtl/Stepping-motor/1106724962/15mm-stepper-motor.htm

دیدگاه

PL2303HXDقابل کار با ویندوز 8
                    سلام آقای بلورچیان. بنده به نوبه خودم از اینکه اینبار به جای اون چیپ pl2303hx از نوع hxdش استفاده کردین تشکر میکنم. این چیپ تو لینوکس و درنتیجه اندروید و دستگاههای اندرویدی هم کار میکنه و ساپورتش ممکنه.
                    البته شاید بد نباشه یه نظری هم من بدم. کاش تو ورژن بعدی این برد، علاوه بر اضافه کردن خود ماژول nrf24l01 به برد (چون این برد درایو مخصوص اونه و به درد ماژولهای دیگه نمیخوره) یه پروگرمر یا پایه های اتصال پروگرمر هم به مدار اضافه کنین تا هم قیمت سرشکن و ارزونتر بشه، هم کار باهاش راحتتر بشه و هم تخصصی تر.
                    ممنون از توجهتون.
                    تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نعمت الهیان
                      سلام آقای بلورچیان. بنده به نوبه خودم از اینکه اینبار به جای اون چیپ pl2303hx از نوع hxdش استفاده کردین تشکر میکنم. این چیپ تو لینوکس و درنتیجه اندروید و دستگاههای اندرویدی هم کار میکنه و ساپورتش ممکنه.
                      البته شاید بد نباشه یه نظری هم من بدم. کاش تو ورژن بعدی این برد، علاوه بر اضافه کردن خود ماژول nrf24l01 به برد (چون این برد درایو مخصوص اونه و به درد ماژولهای دیگه نمیخوره) یه پروگرمر یا پایه های اتصال پروگرمر هم به مدار اضافه کنین تا هم قیمت سرشکن و ارزونتر بشه، هم کار باهاش راحتتر بشه و هم تخصصی تر.
                      ممنون از توجهتون.
                      ما تو همه ماژول های تولید خودمون از hxd استفاده میکنیم. معمولا سعی میکنیم سر 2 ،3 تومن محصول رو ناقص نکنیم. احتمالا شما از ماژول های وارداتی که hx روشون هست استفاده کردید.
                      در مورد پروگرامر روی برد برای چه کاری؟ شما چه تغییری روی میکرو نیاز هست که بدید؟
                      I ❤️ ECA

دیدگاه

ما تو همه ماژول های تولید خودمون از hxd استفاده میکنیم. معمولا سعی میکنیم سر 2 ،3 تومن محصول رو ناقص نکنیم. احتمالا شما از ماژول های وارداتی که hx روشون هست استفاده کردید.
                        در مورد پروگرامر روی برد برای چه کاری؟ شما چه تغییری روی میکرو نیاز هست که بدید؟

من یه تبدیل usb به ttl از شما گرفتم متاسفانه روش hx بود و با گوشیم کار نکرد، هنوز هم عذابم میده :angry:
                        به نظرم رسید بد نباشه که رو برد پروگرمر داشته باشه تا بشه باهاش از تمام دستورات و امکانات nrf24l01 و میکروی ای وی آر برد استفاده کرد و فقط محدود نشه به چند تا دستور ساده، شاید بد نباشه واسه کارهای جانبی پروژه همزمان از پایه های دیگه میکرو هم استفاده کرد و برنامشون داد.
                        مرسی
                        تشکر نکن، صلوات بفرست:

[img width=165 height=100]http://www.askdin.com/gallery/images/29839/1___________5.png[/img]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نعمت الهیان

من یه تبدیل usb به ttl از شما گرفتم متاسفانه روش hx بود و با گوشیم کار نکرد، هنوز هم عذابم میده :angry:
                          به نظرم رسید بد نباشه که رو برد پروگرمر داشته باشه تا بشه باهاش از تمام دستورات و امکانات nrf24l01 و میکروی ای وی آر برد استفاده کرد و فقط محدود نشه به چند تا دستور ساده، شاید بد نباشه واسه کارهای جانبی پروژه همزمان از پایه های دیگه میکرو هم استفاده کرد و برنامشون داد.
                          مرسی
                          ما برا ماژول های چینی همه توضیحات رو مینویسیم که به ویندوز 7 یا 8 یا لینوکس کار میکنند یا نه اگرم موردی فکر میکنید ناقص هست به فروشگاه ایمیل بزنید توضیحش کامل بشه در ضمن کلش 10 تومن هست دیگه انصافا عذاب کشیدن نداره
                          در مورد این ماژول هم امکان پروگرام شدن روی برد هست (پین ها بیرون کشیده شدند) ولی ما سورسی جهت تغییر در اختیار مشتری قرار نخواهیم داد. شما اگر نیاز داشتید میتونید خودتون دستورات رو دستکاری کنید.

موفق باشید
                          I ❤️ ECA

دیدگاه

LPC1788 دیگه نمیارید؟
                            LPC4357 نمیشه بیارید

دیدگاه

سلام جناب بلورچیان این درایور های ال ای دی و همچنین قطعاتی که فرمودید در راه هستند هنوز نرسیده ؟
                              راستی LED پاور های COB ده وات هم بیارید خیلی پرنور و پر قدرت و کم حرارت و بهتر هستند.
                              اگر LED های MCOB هم بیارید عالی تر هم میشه
                              ممنون

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                                سلام جناب بلورچیان این درایور های ال ای دی و همچنین قطعاتی که فرمودید در راه هستند هنوز نرسیده ؟
                                راستی LED پاور های COB ده وات هم بیارید خیلی پرنور و پر قدرت و کم حرارت و بهتر هستند.
                                اگر LED های MCOB هم بیارید عالی تر هم میشه
                                ممنون
                                درایورهای LED همشون رسیدن و مجدد قیمت خوردند داخل فروشگاه.
                                I ❤️ ECA

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X