اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

اقای دکتر من مثل مدار رو بستم ولی الان وقتی زنگ میزنم بعد 4 تا زنگ هیچ جوابی نمیگیرم البته رو برد بورد میبندم فعلا pcb رو دادم درست کنن
    من دقیقا مثل مدار رو برد بورد بستم ولی جواب نمیده از چی میتونه باشه زنگ میخوره ولی مدار هیچ عکس العملی نداره :angry: :angry:
    اشکال از کجا میتونه باشه
    بم کمک کنید تا جواب بگیرم :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط myimmortal
      اقای دکتر من مثل مدار رو بستم ولی الان وقتی زنگ میزنم بعد 4 تا زنگ هیچ جوابی نمیگیرم البته رو برد بورد میبندم فعلا pcb رو دادم درست کنن
      من دقیقا مثل مدار رو برد بورد بستم ولی جواب نمیده از چی میتونه باشه زنگ میخوره ولی مدار هیچ عکس العملی نداره :angry: :angry:
      اشکال از کجا میتونه باشه
      بم کمک کنید تا جواب بگیرم :cry2:
      سلام
      اصلا روی برد برد تست نکنید که باعث خطا و گرفتن وقت هست .غیر ممکن هست که درست بسته باشید و جواب نگرفته باشید .حتما یه جای کار ایراد داره و قطعی داره .پس حتما روی pcb پیاده کنید تا اون موقع در موردش نظر بدم.

ضمنا ای سی رو درست پروگرام کرد؟؟
      اگر دوشاخه رو برعکس بزنید برنامه تو حلقه زنگ گیر میکنه و تماس رو وصل نمیکنه .برای اینکه متوجه بشی که دوشاخه رو برعکس زدی یانه به سر منفی یک ال ای دی رو به پایه وسط ترانزیستور QZ1 لحیم کن و سر دیگه رو با یک مقاومت 1 کیلو به تغذیه مثبت لحیم کن
      بعد مدار رو به تلفن وصل کن اگه ال ای دی روشن شد یعنی اشتباه وصل کردی و اگه روشن نشد مدار درسته درضمن با هر زنگ ال ای دی باید روشن بشه
      ((نقل قول از اقای کاخکی ))
      یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

باشه اقای دکتر این کارو میکنم شرمنده مزاحمتون میشم

دیدگاه

دوباره سلام
          ببخشید من خیلی مزاحم شما میشم اقای دکتر
          3 تا سوال داشتم
          1. اگه j14 رو از مدار حذف کنیم مشکلی پیش نیاد؟
          2. ولتاژ پایه 5 میکرو در حالتی که زنگ زده نشده باید چند باشه؟ وقتی زنگ میزنیم چند باید باشه؟
          3. نحوه کارکرد مدار تشخیص زنگ چه جوری هست چجوری تشخیص میده زنگ زده شده؟
          ممنون از راهنمای که انجام میدن

دیدگاه

1. اگه j14 رو از مدار حذف کنیم مشکلی پیش نیاد؟
            سلام
            نه مشکلی نمیاد .در اصل J14 برای پروگرام کردن ای سی بر روی مدار هست .

2. ولتاژ پایه 5 میکرو در حالتی که زنگ زده نشده باید چند باشه؟ وقتی زنگ میزنیم چند باید باشه؟
            ولتاژ در حالت عادی 5 ولت هست که وقتی زنگ میخوره صفر میشه

3. نحوه کارکرد مدار تشخیص زنگ چه جوری هست چجوری تشخیص میده زنگ زده شده؟
            در خالت عادی 5 ولت روی پایه 5 هست.وقتی که زنگ میخوره این 5ولت ،صفر میشه .بنابراین این مسله در حالتی که گوشی زنگ میخوره ادامه داره .و در برنامه گفته شده :
            IF A>=4 THEN
            SET TEL
            و گوشی بعد از 4 تا زنگ برداشته میشه

دیدگاه

مرسی از راهنمایتون دستتون درد نکنه این پروژه ما تموم بشه شما هم از دست ما راحت میشد

دیدگاه

سلام اقای دکتر میشه یه توضیحی در مورد چاپ روی فیبر بدین من هر جوری میزنم جای ایسی ها درست در نمیان مثلا جای پایه 1 at8 به جای پایه 28 میفته
                هم به صورت اینه ای زدم هم معمولی ولی جواب نداد دیگه دارم دیونه میشم :angry:
                باید تغییری روش بدم اگه جای ایس ها عوض بشن فکر کنم مشکل حل میشه!!! :cry2:

دیدگاه

سلام
                  اگه تو پروتیوس میکرو رو موقع پرینتY Miror نکنی یا تیکشو برداری درست میشی.
                  یا فایل رو به صورت PDF در بیار بعد پرینت بگیر.
                  اگه باز درست نشد فایل و برام بفرست تا PDF رو برات درست کنم
                  s.farzad.aghili@gmail.com

دیدگاه

منم میخوام این مدارو درست کنم
                    تا صفحه 9 رو خوندم.پس دیگه ازمایش نمیکنم و مستقیم پی سی بی میزنم.
                    البته تو پی سی بی تغییراتی میدم مثلا سوکت خود تلفن و... میزارم.
                    اگه کار کرد لینک میکنم شاید خوشتون بیاد.
                    تا 9 رو که خوندم واسم سوال پیش اومده :
                    1-نمیشه به جای رله ای که خط تلفن رو وصل میکنه از یه ترانزیستور قدرت مثل D880 که تا 130 ولت رو تحمل میکنه استفاده کرد؟؟
                    2- یکی از دوستان گفت : "جای رگولاتور 7805 میشه ازlm2576 استفاده کرد که هرچندتا رله باشه جریانشو بخوبی تامین میکنه"
                    میشه به جای استفاده از LM2576 از یه ترانزیستور دیگه که با وصل کردن خیلی ساده اون به مدار 7805 تا حدود 2 امپر از 7805 جریان کشید.
                    مدارو میزارمش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط NASA_DE
                      در صورتی که تلفن رو به صورت برعکسبه پریز تلفن متصل کنیم اتفاقی نمیافته و تلفن کار میکنه.
                      ایا این مدار هم به این شکل هست؟ به چه نحوی؟
                      خوب واسه اتصال از یه پل دیود باید استفاده کنی ، چه بر عکس خط تلفن رو متصل کنی چه درست به کمک پل دیودی جهت یک طرفه میشه ؛
                      ببین پل دیود یه سر مثبت (+)داره یه سر منفی (-)و دو سر مشترک (~)که باید خط تلفن رو به این دو سر که به شکل (~) هستش بزنی و خروجی رو از سر مثبت و سر منفی بگیری ، ضمنا از پل دیودی می تونی تو مدارات دیگه و DC هم استفاده کنی و اگه یه فردی مصبت و منفی رو رعایت نکنه بازم به مدار جهت مثبت و منفی به کمک پل دیودی تعیین شده است/.

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید/وقتی ابد چشم تو را پیش از ازل می آفرید/وقتی زمین ناز تو را در آسمانها می کشید/وقتی عطش طعم تو را با اشکهایم می چشید/من عاشق چشمت شدم ، نه عقل بود و نه دلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/یک آن شد این عاشق شدن ، دنیا همان یک لحظه بود/آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانت ربود/وقتی که من عاشق شدم شیطان به نامم سجده کرد/آدم زمینی تر شد و عالم به آدم سجده کرد /بودم و چشمان تو ، نه آتشی و نه گلی/چیزی نمی دانم از این دیوانگی و عاقلی/.

دیدگاه

این هم مداری که گفتم در صورت نیاز میشه به جای LM2576 استفاده کرد تا مدار جربان کم نیاره.
                        اگر هم این جریان زیاده یا اگر اتصال کوتاه شه فاجعه به بار میاره میشه با گذاشتن فیوز مناسب سر راه خروجی 7805 کنترلش کرد!!
                        امیدوارم تو مدارهای دیگه بدرد بخوره!!

جریان 2 امپر با رگلاتورهای 78XX

دیدگاه

سلام دوستان
                          اینم PCB همین پروژه که من زدم!!
                          نظرتون چیه؟؟؟

دیدگاه

سلام اقای دکتر میشه یه توضیحی در مورد چاپ روی فیبر بدین من هر جوری میزنم جای ایسی ها درست در نمیان مثلا جای پایه 1 at8 به جای پایه 28 میفته
                            هم به صورت اینه ای زدم هم معمولی ولی جواب نداد دیگه دارم دیونه میشم :angry:
                            باید تغییری روش بدم اگه جای ایس ها عوض بشن فکر کنم مشکل حل میشه!!! :cry2:
                            سلام
                            همین فایل که برای pcb هست رو مستقیم پرینت کن و بذار روی فیبر .اصلا نمیخاد دست به چیزی بزنی .یه موقع mirror نکنی .

دیدگاه

سلام
                              میشه بجای ترانزیستور های موجود در مدار از BC547 و BC557 استفاده کرد؟؟؟؟؟؟
                              با تشکر

دیدگاه

خدای این مدار با ما لج کرده جواب نمیده تست کردم جواب نداد
                                اقای دکتر این ترانزیستور a733 از چه نوع هست Pnp یا npn من از این ترانزیستور استفاده کردم
                                همه جوره تست کردم مدارو نمیدونم کجاش ایراد داره چون led که به پایه یک و دو r4 وصل کردم هم روشن نمیشه با زنگ زدن جای سیم های تلفن رو هم عوض کردم بازم جواب نداد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X