اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

رمزش چنده ؟

دیدگاه

اقا میشه برنامه مدار و بدون پسوورد بنویسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chilish
        اقا منم همین مشکل رمز رو دارم هرکاری میکنم نمیشه حتی میکرو هم عوض کردم پروگرمرمم usb isp هست کلیه چیزایی هم که تو پستا گذاشته بودید تست کردم لطف کمک کنید
        دوست عزیز شما باید فیوزبیت مربوط به نگهداری حافظه ایپرام رو فعال کنید در غیر اینصورت با مشکل بر میخورید .

من این دستگاه رو ساختم و بدون هیچ مشکلی کار کرد .

پیشنهادم به شما اینکه حتما از اول تاپیک با دقت تمام پست ها رو بخونید تا به تمام سوالهاتون برسید .
        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

اقا من تمام سوالات و جواب ها رو بدقت خوندم اون تیک مربوطه هم فعال کردم اما جواب نداد برنامه بیسکامشم خودم تغییر دادم و یه پسورد ثابت تو فلش خود میکرو واسش تعریف کردم ولی بازم ج نداد پروژه کارشناسیمه وقتم خیلی کمه از یک ماه پیش دارم روش کار میکنم نمیدونم چرا ج نمیده.بعد از خوردن 4 تا زنگ تلفن وصل میشه ها ولی از اونجا به بعد یه ملودی کوتاه پخش میشه و بعد وارد کردن رمز بوق اشغال میزنه و قطع میشه.در ضمن اون چراغ مربوط به زدن اعداد هم با زدن شماره ها روشن میشه.اگه بشه یه پسوورد ثابت داشته باشه یا اصلا نداشته باشه ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chilish
            اقا من تمام سوالات و جواب ها رو بدقت خوندم اون تیک مربوطه هم فعال کردم اما جواب نداد برنامه بیسکامشم خودم تغییر دادم و یه پسورد ثابت تو فلش خود میکرو واسش تعریف کردم ولی بازم ج نداد پروژه کارشناسیمه وقتم خیلی کمه از یک ماه پیش دارم روش کار میکنم نمیدونم چرا ج نمیده.بعد از خوردن 4 تا زنگ تلفن وصل میشه ها ولی از اونجا به بعد یه ملودی کوتاه پخش میشه و بعد وارد کردن رمز بوق اشغال میزنه و قطع میشه.در ضمن اون چراغ مربوط به زدن اعداد هم با زدن شماره ها روشن میشه.اگه بشه یه پسوورد ثابت داشته باشه یا اصلا نداشته باشه ممنون میشم
            پس قسمت پسورد مشکل داره .شما مطمئن هستید فیوزیت نگهداری ایپرام رو فعال کردید ؟؟ در این زمینه شکی ندارید؟؟

اگر در این زمینه مطمئن هستید .این یه پسورد هست که من روی 9 تنظیمش کردم .شما این برنامه رو بدون هیچ تغییری روی میکروتون بریزید و نتیجه رو اعلام کنید

کد:
            $regfile = "m8def.dat"
            $crystal = 1000000
            Dim A As Byte
            A = 9
            Waitms 500
            Writeeeprom A , 0
            Waitms 10
            Writeeeprom A , 1
            Waitms 10
            Writeeeprom A , 2
            Waitms 10
            Writeeeprom A , 3
            End
            رمز 9999 هست

دیدگاه

مگه قبل از ریختن برنامه پسورد نباید تیک رو بزنیم بعدش برنامه رو بریزیم. وقتی تموم شد برنامه اصلی رو باید روش بریزیم البته بدون برداشتن تیک البته گزینه پاک کردن تراشه برای من فعال باید باشه چون وقتی فعال نیست و میخوام برنامه اصلی رو بریزم یه ارور میده.بعدش پروگرمر من usb isp هست

دیدگاه

اقا سلام برنامه ای که گفتید را ریختم که بار هم جواب نداد اما با وصل کردن ال ای دی به خروجی های دیتا 8870 دیدم که خروجی ثابت 1001 را نشون میدن حتی موقعی که زنگ میخوره و تلفن وصل میشه هر دکمه هم که میزنم باز هم خروجی که به پایه های 14 و 15 و 16 و17 میکرو وصل هست عدد 1001 رو نشون میده که هیچ تغییری هم نمیکنه.به نظر شما باید 8870 رو عوض کنم ایراد از اونه ؟

دیدگاه

اقا بازم تست گرفتم دیدم با زدن ستاره و مربع خروجی 8870 تغییر میکنه و اونچیزی میشه که تو دیتا شیتش هست ولی اعداد رو که میزنم هیچ تغییر نمیکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chilish
                    اقا سلام برنامه ای که گفتید را ریختم که بار هم جواب نداد اما با وصل کردن ال ای دی به خروجی های دیتا 8870 دیدم که خروجی ثابت 1001 را نشون میدن حتی موقعی که زنگ میخوره و تلفن وصل میشه هر دکمه هم که میزنم باز هم خروجی که به پایه های 14 و 15 و 16 و17 میکرو وصل هست عدد 1001 رو نشون میده که هیچ تغییری هم نمیکنه.به نظر شما باید 8870 رو عوض کنم ایراد از اونه ؟
                    دوست عزیز خوب نوشته هام رو بخون و هرجا که سوال پرسیدم به دقت جواب بده .

1- شما دقیقا از همین شماتیک و PCB استفاده کردید ؟

2-برنامه رمز جدید رو که براتون گذاشتم باید همانطور که قبلا بهتون گفتم باید فیو.زبیت نگهداری ایپرام رو فعال کرده باشید .(یه عکس براتون قرار میدم تا خیالم راحت بشه که درست انجام دادید )

3-یه LED هست زمانیکه گوشی زنگ میخوره خاموش و روشن میشه . . ایا خاموش و روشن میشه

4- زمانیکه خط وصل میشه و رمز رو میزنید ایا زمانیکه کلیدها رو فشار میدید این LED روشن میشه ؟؟

5- این LED باید حتما بهش مقاومت وصل شده باشه .مقاومتش رو برنداشتید ؟

===========================
                    این روند فعال کردن فیوزبیت نگهداری ایپرام در خود بسکام هست .همانطور که میبیند برای نگهداری ایپرام باید فیوزبیت مربوطه صفر بشه (رو عکس کلیک کنید تا بزرگتر بشه )

البته در بعضی از پرگرامر ها باید 1 بذاری

و در عکش زیر من فیوز بیت رو فعال کردم و در نهایت دکمه WRITE FSH رو زدم

سریع نتایج این موضوعات رو بهم بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
                      دوست عزیز خوب نوشته هام رو بخون و هرجا که سوال پرسیدم به دقت جواب بده .

1- شما دقیقا از همین شماتیک و PCB استفاده کردید ؟اره ولی هنوز رو برد برد تست میکنم پی سی بی رو هنوز چاپ نکردم

2-برنامه رمز جدید رو که براتون گذاشتم باید همانطور که قبلا بهتون گفتم باید فیو.زبیت نگهداری ایپرام رو فعال کرده باشید .(یه عکس براتون قرار میدم تا خیالم راحت بشه که درست انجام دادید )فعالش کردم و فقط برای برنامه پسوورد فیوز بیت ها رو رایت کردم یعنی بعد از ریختن فایل پسوورد دیگه رایت فیوز بیت رو نزدم و فقط فایل اصلی برنامه رو ریختم رو میکرو

3-یه LED هست زمانیکه گوشی زنگ میخوره خاموش و روشن میشه . . ایا خاموش و روشن میشه؟ اره روشن خاموش میشه با هر بار زنگ زدن

4- زمانیکه خط وصل میشه و رمز رو میزنید ایا زمانیکه کلیدها رو فشار میدید این LED روشن میشه ؟؟ ال ای دی مربوط به پایه 15 8870 با زدن هر کلید روشن خاموش میشه ولی گاهی وقتی تاخیر داره

5- این LED باید حتما بهش مقاومت وصل شده باشه .مقاومتش رو برنداشتید ؟ نه هر دو ال ای دی که واسه تست هست رو مقاومت گذاشتم 1کیلو

===========================
                      این روند فعال کردن فیوزبیت نگهداری ایپرام در خود بسکام هست .همانطور که میبیند برای نگهداری ایپرام باید فیوزبیت مربوطه صفر بشه (رو عکس کلیک کنید تا بزرگتر بشه )

البته در بعضی از پرگرامر ها باید 1 بذاری

و در عکش زیر من فیوز بیت رو فعال کردم و در نهایت دکمه WRITE FSH رو زدم

سریع نتایج این موضوعات رو بهم بده

دیدگاه

یه سوال وقتی برنامه اصلی رو میخوام بریزم (البته بعد از ریختن برنامه پسوورد)اگه chip earse فعال نباشه موقع verify flash ارور میده ولی وقتی chip earse رو فعال میکنم دیگه این ارور رو نمیده .ایا بعد از برنامه پسوورد باید chip earse فعال باشه یا نه ؟و همین طور program fuse?

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chilish
                          یه سوال وقتی برنامه اصلی رو میخوام بریزم (البته بعد از ریختن برنامه پسوورد)اگه chip earse فعال نباشه موقع verify flash ارور میده ولی وقتی chip earse رو فعال میکنم دیگه این ارور رو نمیده .ایا بعد از برنامه پسوورد باید chip earse فعال باشه یا نه ؟و همین طور program fuse?
                          شما اولین کاری که میکنی باید فیوزبیت ایپرام رو فعال کنی . بعدش برنامه پسورد رو بریزی و بعدش هم برنامه اصلی .اصلا شما دست به chip earse و verify flash نزن .شما مستقیم بزن روی ATUO PROGRAM CHIP خودش اتوماتیک کارهارو انجام میده

دیدگاه

اقا همین کارو کردم ولی متاسفانه نمیدونم چرا جواب نمیده پسوورد رو که میزنم بعد چند لحظه بوق اشغال رو میزنه وقطع میشه . بنظرتون دیگه ممکنه مشکل از کجا باشه؟ جواب سوالایی هم رو که پرسیدید دادم :(

دیدگاه

نوشته اصلی توسط chilish
                              اقا همین کارو کردم ولی متاسفانه نمیدونم چرا جواب نمیده پسوورد رو که میزنم بعد چند لحظه بوق اشغال رو میزنه وقطع میشه . بنظرتون دیگه ممکنه مشکل از کجا باشه؟ جواب سوالایی هم رو که پرسیدید دادم :(
                              این برنامه رو تست کن و بریز رو میکرو و ببین زمانیکه خط تلفن وصل میشه و رمز رو میخای وارد کنی دقیقا چی نشون میده

میخام ببینم میکرو درست کلیدها رو میشناسه

http://s2.picofile.com/file/7895685157/TEL.rar.html

دیدگاه

بسیار ممنون که کمک میکنید. همون یه ملودی پخش کرد بعدشم که پسوورد رو زدم دیگه هیچ واکنشی نشون نداد یعنی تا 1دقیقه هم وایسادم ولی خط تلفن قطع نشد.در صورتی که دفعه های قبلی تا نهایت 35 ثانیه وقتی پسوورد رو وارد میکردم تلفن بوق اشغال میزد و قطع میشد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X