اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کنترل 6 کانال از طریق خط تلفن

:wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
    اقا جواب گرفتم تموم شد هاهاهاهاهاها :mrgreen:
    :nice:
    دمه همتون گرم که بهم خیلی کمک کردین
    اقا ما خیلی چیزا یاد گرفتیم
    اقا امیر دست شما هم درد نکنه که این پروژه رو گذاشتین تا استفاده کنیم هر چند خودتون نیستین تا بیشتر تشکر کنم حله
    جای ترانزیستورهارو اشتباه زده بودم
    دم همتون گرم
    :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:

دیدگاه

اقای دکتر دسته شما هم درد نکنه ممنون که بهم کمک کردین
      فقط یه سوال دیگه داشتم میشه اینو به موبایل هم وصل کرد اگه میشه چه حوری باید وصل کنم ممنون

دیدگاه

سلام با عرض خسته نباشید
        من مدار رو درست کردم و فقط مشکلی که دارم اینه که پسورد تو ای سی ذخیره نمیشه
        اون فایل که برای پروگرم کردن پسورد هست رو وقتی پروگرم میکنم و بعد فایل اصلی رو پروگرم میکنم اطلاعات eeprom روپاک میکنه
        تیک eesave هم میزنم
        لطفا راهنمایی کننین

دیدگاه

سلام امیرجان
          ممنون از پروژه ات
          چندتا سوال داشتم
          میشه برنامه رو کاری کرد که مثلا تعداد زنگ ها از 4 تا به 10 تا عوض کرد
          و اینکه چطوری میشه بجای صدای بوق جمله(کدرا وارد کنید)روی مدار پیاده کرد؟
          برای استفاده در دزدگیر میخواستم استفاده کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeidnobady
            برای استفاده در دزدگیر میخواستم استفاده کنم
            سلام
            دوست عزیز متاسفانه چندماهی هست که اقای کاخکی پیداشون نیست و ماهم نمیدونیم که کجا هستند . :cry2:

یله میشه
            در یه قسمت برنامه نوشته شده
            IF A=4 THEN
            بجاید 4 شما بذارید 10
            یعنی IF A=10 THEN
            چی شد؟؟
            یعنی میخاید سخنگو باشه ؟؟اگر منظورتون اینه نه نمیشه

یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

سلام
              بر همگی
              من میخاهم این کنترل بین دو تا موبایل باشه ایا امکان دارد
              یا
              یه چیز که بردش اندازه موبایل باشه
              ممنون

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان
                ولتاژ dc خط تلفن حدود 50 ولت است
                سیگنال زنگ دارای فرکانس 25 هرتز با دامنه ی موثر 80تا 130 ولت است
                سیگنال خط تلفن 425 هرتز است

دیدگاه

سلام به همه دوستان کسی میدونه میکرو چطور میتونه تشخیص بده که طرف مقابل که میکرو باهاش تماس گرفته گوشی را برداشته یا نه؟ یا اینکه طرف مقابل در حال مکالمه با شخص دیگری هست ومیکرو باید بفهمه وبعدا تماس بگیره.

دیدگاه

دوستان سلام
                    من میخوام این پروژه رو انجام بدم فقط یک سوال داشتم
                    بعد از اینکه 4 رقم رمز درست رو بهش دادی با هر یک از دکمه های گوشی موبایل رله های خروجی کنترل میشه؟ یعنی برای رله شماره یک خروجی با دکمه گوشی هم میشه وصل کرد و اگر دکمه دیگر گوشی رو بزنی همون رله رو قطع میکنه؟
                    ممنون میشم جواب بدید

دیدگاه

سلام
                      دوستان لطفا کسانی که این پروژه رو انجام دادند جواب بدهند.
                      هنگامی که زنگ میزنیم و 4 رمز درست رو بهش میدیم, بعد از آن دکمه 1 رو بزنیم یکی از رله ها وصل میشود و اگر گوشی را قطع کنیم همچنان وصل میماند؟
                      یکبار دیگر زنگ میزنیم و اینبار همون دکمه 1 رو بزنیم خاموش میماند؟
                      لطفا این عملکرد پایانی رو توضیح بدید ممنون میشم.

دیدگاه

سلام
                        من هنوز اینو نساختم ولی کل تاپیک خوندم واقعا آدمای جالب و خوبی هستید :applause: :wow: واقعا دستتون درد نکنه
                        یک سوال دارم
                        برای اینکه این رو تبدیل به تلفن گویا کنیم چه ایده ای دارید ؟ از چه آی سی استفاده کنیم ؟
                        یعنی همون اول صوتی بگه لطفا رمز رو واردکنه بعد اگه درست بود بگه رمز صحیح یا اگه غلط بود بگه رمز اشتباه
                        و اگه هر رله را روشن کردیم بگه رله روشن شد . یعنی یک سیستم توپپپپپ

کلا یک تلفن گویای توپ ..

دیدگاه

سلام
                          یک سوال
                          در راستای سوال جواب قبلی
                          اگه خروجی اسپیکسر یک mp3 player رو به جای اتصال به اسپیکر وصل کنیم به چک آبی ، اونطرف خط آهنگ پخش میشه ؟
                          کار خاصی لازم نداره دیگه ؟

دیدگاه

با سلام
                            زمانی که زنگ می زنم با چهار بار خاموش و روشن شدن ال ای دی که به کلکتور ترانزیستور npn دادم رله وصل می شه بعد یه بوقی می آد و در ادامه 4 تا 1 رو وارد می کنم به پایه 15 ال ای دی وصل کردم با هر بار فشار دادن کلید ال ای دی یه لحظه خاموش و روشن می شه به پایه های ار تباطی از mt8870 به میکرو هم ال ای دی وصل کردم هر دکمه که می زنم ال ای دی ها روشن می شن ولی به محض فشردن چهارمین شماره بوق اشغال می آد و رله قطع می شه
                            کسی هست منو راهنمایی کنه
                            پروگرمرم هاتل هست و طبق پست های قبلی میکرو رو پروگرم کردم دیگه نمی دونم چیکار کنم نمی دنم چرا میکرو پسورد ها را نمیشناسه
                            :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen diod
                              با سلام
                              زمانی که زنگ می زنم با چهار بار خاموش و روشن شدن ال ای دی که به کلکتور ترانزیستور npn دادم رله وصل می شه بعد یه بوقی می آد و در ادامه 4 تا 1 رو وارد می کنم به پایه 15 ال ای دی وصل کردم با هر بار فشار دادن کلید ال ای دی یه لحظه خاموش و روشن می شه به پایه های ار تباطی از mt8870 به میکرو هم ال ای دی وصل کردم هر دکمه که می زنم ال ای دی ها روشن می شن ولی به محض فشردن چهارمین شماره بوق اشغال می آد و رله قطع می شه
                              کسی هست منو راهنمایی کنه
                              پروگرمرم هاتل هست و طبق پست های قبلی میکرو رو پروگرم کردم دیگه نمی دونم چیکار کنم نمی دنم چرا میکرو پسورد ها را نمیشناسه
                              :angry:
                              خوب تقریبا از مدار جواب گرفتید

شما اول باید برنامه ذخیره پسورد رو تو میکرو پروگرم کنی و حتما موقع پروگرم کردن از قسمت فیوز بیت ها eesave رو فعال کنی که با هر بار پروگرم کردن پسورد از تو حافظه بلند مدت (eeprom) :icon_razz: پاک نشه . بعد که برنامه رو پروگرم کردی و فیوز ها رو هم پروگرم کردی
                              برنامه ذخیره پسورد تو صفحات اول هست بگرد پیداش می کنی هگزشو البته اگه مگا هشت باشه میکروت و حتما طبق برنامه فرکانست 1 باشه

یک بار همینجوری میکرو رو روشن کن تا پسورد ذخیره بشه

حالا برنامه اصلی رو پروگرم کن و از برنامه لذت ببر اگه به مشکل دیگه برخوردی بازم بپرس در خدمتیم :nice:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rabbir
                                سلام با عرض خسته نباشید
                                من مدار رو درست کردم و فقط مشکلی که دارم اینه که پسورد تو ای سی ذخیره نمیشه
                                اون فایل که برای پروگرم کردن پسورد هست رو وقتی پروگرم میکنم و بعد فایل اصلی رو پروگرم میکنم اطلاعات eeprom روپاک میکنه
                                تیک eesave هم میزنم
                                لطفا راهنمایی کننین
                                باید وقتی تیک میزنی بزنی فیوز بیت ها هم پروگرم بشه
                                پروگرم برنامه یک چیزه پروگرم فیوزاش یک چیزه دیگه
                                و وقتی برنامه دخیره پسورد رو میریزی رو میکرو باید یک بار حتما میکرو رو روشن کنی که پسورد ذخیره بشه تو حافظه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X