اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : obdev USB ** آموزش اتصال avr به پورت usb بدون آی سی واسط

ماشالا 11 صفحه شده
    یک سوال ، الان که با avr قراره کار بشه ، usb3 را هم به صورت نرم افزاری امکان ساپورتش هست ؟یا دیگه باید منتظر نسل جدید avrباشیم

پیوست :
    این سوال فقط جنبه فوضولی داشت و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد
    آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
    تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
    آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
    هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

با سلام من یوزر جدید هستم و از سایت خوبتون هم ممنونم.سوال من در مورد استفاده از همین روش ولی برای میکرو سری ارم هستش. ایا امکانش هست؟

دیدگاه

با سلام من یوزر جدید هستم و از سایت خوبتون هم ممنونم.سوال من در مورد استفاده از همین روش ولی برای میکرو سری ارم هستش. ایا امکانش هست؟
        سلام
        توی همه ی سری های میکرو های آرم اکثرا یک usb device هم داره و در نسل های جدیدتر usb host هم داره
        پس دیگه چه نیازی هستش usb رو نرم افزاری باهاش کار کنیم؟
        در ضمن حجم اتقال داده در میکرو های آرم حداقل 12 مگا بایت هستش(full speed) ولی توی obdev سرعت انتقال حدود 12 کیلو بایته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alt.ir
          ماشالا 11 صفحه شده
          یک سوال ، الان که با avr قراره کار بشه ، usb3 را هم به صورت نرم افزاری امکان ساپورتش هست ؟یا دیگه باید منتظر نسل جدید avrباشیم

پیوست :
          این سوال فقط جنبه فوضولی داشت و هیچ ارزش قانونی دیگری ندارد
          سلام
          شما usb3 رو برای چی میخواید :question: این موضوع به نسل avr ربطی نداره اصلا لازم نیست برای یه میکرو 16 مگاهرتزی از این بیشتر امکانات گزاشت. این usb3 رو تو arm دنبالش باید گشت.
          بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
          اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلام وتشکر از مطالب خوبتون.یه سوال داشتم :بعد از ارتباط usbبا میکرو می شود با فلش اطلاعات کار mmcرا خواند؟یا فقط با کامپیوتر امکانش هست؟ oo:

دیدگاه

سلام
              یه خواسته:
              ممکنه شیوه ساخت پروگرامر (نرم افزار) رو به صورت بلوک دیاگرام کلی بگید ؟
              مولای من
              نخواهمت که بگریی ولی به گریه دعا کن که وقت رفتن ایام انتظار بیاید

یا رب الحسین بحق الحسین اشف صدر الحسین بظهورالحجه

دیدگاه

سلام
                کسی لطف میکنه این سئوالات رو جواب بده:
                1-حداکثر سرعت انتقال با این obdev چقدرمیتونه باشه؟
                2-چطور میشه یه آرایه بزرگ رو از کامپیوتر به میکرو انتقال بدیم؟
                3-استفاده از توابع usbReadوusbWrite برای انتقال داده چه موقع بهتره از usbFunctionSetup است.
                4-برای انتقال داده های حجیم چکار میشه کرد؟
                با تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی سهیلی پور
                  سلام
                  3-استفاده از توابع usbReadوusbWrite برای انتقال داده چه موقع بهتره از usbFunctionSetup است.
                  با تشکر فراوان
                  سلام
                  خیلی وقته که باهاش کار نکردم. الان خودم باید این تاپیک رو بخونم یادم بیاد :mrgreen:
                  سرعتش تو این لینک بحث شده. خلاصه بگم 17 تا 25 کیلوبایت در ثانیه.
                  http://forums.obdev.at/viewtopic.php?f=8&t=3059
                  مورم دوم رو اصلا یادم نیست. ولی فکر کنم باید بسته های 8 بایتی کنید و بفرستید.
                  مورد سوم رو هم دقیق یادم نیست. ولی فکر کنم فرقی نداشت. فقط تو توابع read و write برنامه جمع و جور تر و قابل فهم تر میشد.
                  مور چهار هم همون مورد 2 هست که تکرار شده
                  بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                  اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                    سلام
                    خیلی وقته که باهاش کار نکردم. الان خودم باید این تاپیک رو بخونم یادم بیاد :mrgreen:
                    سرعتش تو این لینک بحث شده. خلاصه بگم 17 تا 25 کیلوبایت در ثانیه.
                    http://forums.obdev.at/viewtopic.php?f=8&t=3059
                    مورم دوم رو اصلا یادم نیست. ولی فکر کنم باید بسته های 8 بایتی کنید و بفرستید.
                    مورد سوم رو هم دقیق یادم نیست. ولی فکر کنم فرقی نداشت. فقط تو توابع read و write برنامه جمع و جور تر و قابل فهم تر میشد.
                    مور چهار هم همون مورد 2 هست که تکرار شده
                    سلام
                    کسی نیست روی مورد انتقال از کامپیوتر بتونه کمک کنه...
                    یا علی

دیدگاه

ُسلام
                      دوستان آیا همین توابع ارتباط مستقیم با usb تو سط میکرو با نرم افزار bascom هم امکان پذیر است؟؟
                      آیا کسی با ویژوال **** و میکرو AVR با زبان بیسیک کار کرده؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                        ُسلام
                        دوستان آیا همین توابع ارتباط مستقیم با usb تو سط میکرو با نرم افزار bascom هم امکان پذیر است؟؟
                        آیا کسی با ویژوال **** و میکرو AVR با زبان بیسیک کار کرده؟؟
                        باسکام خودش یک لایبراری برای ارتباط به usb داره . ولی فروشیه.... یه بچه ها بود تاپیک زده بود که نمایندگی باسکام شده ، بهش بگین یه نسخه بخره برای همه مون :biggrin:
                        آن دم که مرا می زده بر خاک سپارید زیر کفنم خمره ای از باده گذارید
                        تا در سفر دوزخ از این باده بنوشم
                        آنلحظه که با دوزخیان کنم ملاقات یک خمره شراب ارغوان برم به سوغات
                        هرقدر که در خاک ننوشیدم از این باده صافی ، بنشینم و با دوزخیان کنم تلافی

دیدگاه

پاسخ : obdev USB

سلام
                          با تشکر فراوان از آموزش بسیار کاربردی و دقیق شما :job: :job:
                          یک سوال داشتم مهندس:
                          یک تابلو روان 16*80 هست که مدل قدیمی هست و با کیبورد(ps2)کار میکند من میخواستم ببینم می شود مدار تابلو را تغییر داد و از obdevusb برای اتصال تابلو به کامپیوتر و با استفاده از یک نرم افزار برای گذاشتن افکت،شکل و....روی تابلو استفاده کرد؟؟
                          لطفا توضیح دهید...
                          ممنون

دیدگاه

عزیزان من 2 تا سوال دارم اگه جواب بدید ممنون میشم.
                            1_در Iocontrol message این time out چه معنی داره؟زمان چیه؟ آیا به فرکانس کاری میکرو بستگی داره؟
                            2_جریان این ارتباط وقفه ای چی شد؟ من که نفهمیدم :angry:

دیدگاه

کسی نمیخواد جواب منو بده؟؟ :cry: :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی سهیلی پور
                                سلام
                                با تشکر فراوان
                                جواب سوال یک داده شده است.
                                2. با استفاده از انتقال بصورت صفحه ای این امر ممکنه و نیازی به ارسال به صورت 8 بایت 8 بایت نیست.
                                3. usbFunctionSetup کلا فراخوانی میشه در نوع کنترلی و دو تابع usbReadوusbWrite برای انتقالهای بصورت صفحه ای (بیشتر از 8 بایت ) استفاده میشه
                                4- همون جواب سوال 2

موفق باشید
                                http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X