اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تابلو led ثابت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تابلو led ثابت

.میتونین کمکم کنین تا بتونم دوتا برنامه corel draw x6وled toolsرو اکتیو کنین.هرکاری کردم نشد.شرمنده که مزاحمتون شدم اگه تونستین ممنون میشم
    id leed tool::44bcde2d
    id corel::310002 22 :angry: :sad:

اضافه شده در تاریخ :
    نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
    تابلوب جدیدم
    سلام آقا مجتبی چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین من میخوام یه تابلو ثابت بزنم اول کارمه میخوام ازمایشی درست کنم میتونین بگین از کدوم ledاستفاده کنم راستی یه سایتی هم بگین که بتونم سفارش بدم
    یه سوال دگه چجوری میتونیین به این خوبی تو کورل به صورت کشیده بنویسین.دمت گرم.
    یه سوال دگه من رو چی این led رو نصب کنم خوشگل باشه ارزون هم بشه راستی لیزر هم ندارم بصورت دستی میخوام درست کنم
    وای شرمنده زیاد شد :angry: :rolleyes:
    a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
      سلام آقا مجتبی چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین من میخوام یه تابلو ثابت بزنم اول کارمه میخوام ازمایشی درست کنم میتونین بگین از کدوم ledاستفاده کنم راستی یه سایتی هم بگین که بتونم سفارش بدم
      یه سوال دگه چجوری میتونیین به این خوبی تو کورل به صورت کشیده بنویسین.دمت گرم.
      یه سوال دگه من رو چی این led رو نصب کنم خوشگل باشه ارزون هم بشه راستی لیزر هم ندارم بصورت دستی میخوام درست کنم
      وای شرمنده زیاد شد :angry: :rolleyes:
      1 ال ای دی اچ جی
      2 فروشگاه همین سایت هست اما نمیدونم اچ جی داره یا نه سایتهای دیگه هم هستند مثل جوان و ربوایکیو و ...
      3این طرح هها رو با استفاده از برنامه ی آرت کم مینویسند و سپس به دستگاه سی ان سی یا لیزر میدن و اونم برش میده شما نوشتت رو میدی به یکی که دستگاه سی ان سی یا لیزر داره اون خودش برات طراحی میکنه و میزنه
      به نظر من شما ال ای دی هاتون رو روی فیبر سه لایه نصب کن چون ارزونتره و البته خیلی ها رو پلکسی میچسبونن اما قیمتش بالا وامیسته
      به هیچ عنوان شما نمیتونی با دست به این خشگلی طراحی کنی برای هر تابلو تقریبا دور و ور 20 الی 30 تمن پول لیزر وا میسته پس هیچ ارزشی نداره یه روز خودتو معطل کنی و آخرشم اونجوری که باید بشه نشه تازه دور نوشتت رو هم باید برش بدی اونو چطوری میخای برش بدی؟؟؟ خب نمیشه حتما یه لیزر کار گیر بیار :nice:
      نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام

برای اینکه روی فایبرگلاس یا همون فیبر مدار چاپی بزنم باید بخرم و ببرم پیش برش لیزر ؟
        چون من ازش پرسیدم گفت که شاید خوب در نیاد و فایبر گلاس بسوزه !!!
        http://vz.iminent.com/vz/39a77668-19...h-fishing.giff

دیدگاه

خوب اگه اینجوری بشه من باید طرح رو کورل یا ارت کم بکشم به شما بدم شما سوراخکاری کنید و برش بعد بفرستین به من اره؟؟؟اونوقت اگه مغازه باز کردم مینویسم شعبه 2 تابلوسازی باغبانزاده و همکاران.وای چی میشه
          از این حرفا گذشته من شهرستانهای تبریزم فک میکنین میشه؟؟؟؟هنوز داریم حرفشو میزنیمااااا :nice: :job:
          چرا نشه شما
          بگو چی میخای روی کاغذ بکش
          من ببینم چیکار میتونم براتون بکمنم
          کرایش هم دور و ور 10 تمن فکر کنم میشه با پست پیشتاز
          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
            چرا نشه شما
            بگو چی میخای روی کاغذ بکش
            من ببینم چیکار میتونم براتون بکمنم
            کرایش هم دور و ور 10 تمن فکر کنم میشه با پست پیشتاز
            ممنون فقط میشه بهم مهلت بدین یکی روی فیبر ازمایشی انجام بدم ببینم چیکار میتونم بکنم.راستی من تو سایتها 3تا ledپیدا کردم اچ جی نبود.کلاهی .اوال.لیزری کدومو سفارش بدم بهتره؟؟راستی از چه نوع فیبری استفاده کنم راحتر و بهتر؟؟
            شرمنده
            a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

سلام
              من مدتی هست توی این کار هستم در واقع اولش با دریل سوراخکاری می کردم وال ای دی میگذاشتم
              اما نه جالب در می اومد و نه از لحاظ پول برق مقرون به صرفه بود توی شهر ما یکی دستگاه برش لیزر داره و قیمتش هم مناسبه دوست داشتی ادرس رو برات بفرستم بهش سفارش بدی با پست برات می فرسته
              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

ممنون فقط میشه بهم مهلت بدین یکی روی فیبر ازمایشی انجام بدم ببینم چیکار میتونم بکنم.راستی من تو سایتها 3تا ledپیدا کردم اچ جی نبود.کلاهی .اوال.لیزری کدومو سفارش بدم بهتره؟؟راستی از چه نوع فیبری استفاده کنم راحتر و بهتر؟؟
                شرمنده
                به نظر من اوال بهتره ولی اگه بخای اوال بزنی حتما باید با لیزر سوراخ کاری بشه سی ان سی و ... نمیتونن سوراخ کنند.
                شما اگه میخای با دست سوراخ کاری کنی همون کلاهی بخر
                barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

سلام خدمت دوستان. ممنون از توضیحات خوبتون.
                  از کسایی که توی این کار هستن 2تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
                  1- تابلو ها رو چه قیمت با مشتری حساب می کنین؟ محیط تابلو (اگر اشتباه نکنم) متری چند میگیرین؟ برای افکت هاش هم پول اضافه میگیرین؟ هزینه نصب و ترانس چطور؟
                  2- روش بازاریابیتون به چه صورته؟ مغازه دارین میان اونجا سفارش میدن یا بازاریاب دارین؟ یا... چون یه نفر میگفت تو شهر ما همه تو خونه تولید میکنن. با این حساب چه ضمانتی بین مغازه دار و تولیدکننده وجد داره واسه دادن یا ندادن پول یا کلاهبرداری و این حرفا.
                  بازم ممنون.

دیدگاه

سلام

هزینه رو باید ببینید بازار این منظقه به چه صورت هست
                    اینجا من هر LED رو 300 تومان می زنم ، یعنی اگر تابلو ای 700 عدد LED داشته باشد من 210 هزار از مشتری پول دریافت می کنم
                    این LED که من 300 تومان بابتش پول می گیرم ، هم هزینه خود LED هست و هم هزینه آداپتور و برش لیزر و ... همگی با هم میشه همین 300 تومان
                    من جاهایی رو دیدم که 200 تومان هم LED میزنن و جاهایی رو هم دیدم که 400 تومان هم میزنن
                    هزینه فلشر هم اگر 4 کانال باشد روی همون LED حساب می شود یعنی همون هر LED به قیمت 300 تومان ، ولی اگر مشتری فلاشر 6 کانال یا 12 کانال و یا تابلو سفارشی خواست که مثلا یه افکت های عجیب و غریب براش بدی ، شما جدا پول فلاشر رو هم حساب کن

*** البته من مبتدی هستم ، دوستان لطف کنن اگر اشتباه گفتم بگید !!!! ***

در مورد بازار یابی هم باید بگم که من هم دنبال بازار هستم
                    اگر روشی بلدید به من هم بگید ، من تا حالا 1 دونه تابلو بیشتر نزدم ، یعنی دنبال بازار یابی هست !!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mansoor_iq
                      سلام خدمت دوستان. ممنون از توضیحات خوبتون.
                      از کسایی که توی این کار هستن 2تا سوال دارم ممنون میشم جواب بدین.
                      1- تابلو ها رو چه قیمت با مشتری حساب می کنین؟ محیط تابلو (اگر اشتباه نکنم) متری چند میگیرین؟ برای افکت هاش هم پول اضافه میگیرین؟ هزینه نصب و ترانس چطور؟
                      2- روش بازاریابیتون به چه صورته؟ مغازه دارین میان اونجا سفارش میدن یا بازاریاب دارین؟ یا... چون یه نفر میگفت تو شهر ما همه تو خونه تولید میکنن. با این حساب چه ضمانتی بین مغازه دار و تولیدکننده وجد داره واسه دادن یا ندادن پول یا کلاهبرداری و این حرفا.
                      بازم ممنون.
                      سلام من تابلوهامو با ال ای دی اچ جی میزنم که کیفیتش خوبه
                      هر متر محیط 35 تومان میگیرم
                      و برایافکت هاش هم دوکانال اول هشت هزار تومان و هر کانالی که اضافه بشه دوهزار تومان اضافه میشه
                      من تازگی مغازه گرفتم و قبلش هم یه تابلو برای بابام درست کردم چون عمده فروشی داره و جای مغازش هم خوبه چندتا مشتری اومد وکم کم دیدم بد نیست مغازه زدم به امید خدا شروع به کار میکنم
                      تا حالا تقریبا ده تا کار زدم

اضافه شده در تاریخ :
                      نوشته اصلی توسط Soodi
                      سلام

اینجا من هر LED رو 300 تومان می زنم ، یعنی اگر تابلو ای 700 عدد LED داشته باشد من 210 هزار از مشتری پول دریافت می کنم
                      این LED که من 300 تومان بابتش پول می گیرم ، هم هزینه خود LED هست و هم هزینه آداپتور و برش لیزر و ... همگی با هم میشه همین 300 تومان
                      من جاهایی رو دیدم که 200 تومان هم LED میزنن و جاهایی رو هم دیدم که 400 تومان هم میزنن
                      هزینه فلشر هم اگر 4 کانال باشد روی همون LED حساب می شود یعنی همون هر LED به قیمت 300 تومان ، ولی اگر مشتری فلاشر 6 کانال یا 12 کانال و یا تابلو سفارشی خواست که مثلا یه افکت های عجیب و غریب براش بدی ، شما جدا پول فلاشر رو هم حساب کن

*** البته من مبتدی هستم ، دوستان لطف کنن اگر اشتباه گفتم بگید !!!! ***

در مورد بازار یابی هم باید بگم که من هم دنبال بازار هستم
                      اگر روشی بلدید به من هم بگید ، من تا حالا 1 دونه تابلو بیشتر نزدم ، یعنی دنبال بازار یابی هست !!!!
                      شما خیلی خوب پول میگیرید
                      شما 700 تا ال ای دی رو 210 میگیرید
                      ولی من
                      هر متری از کارم 180 تا ال ای دی میخوره
                      حال 700 تقسیم بر 180 میشه 3.8 که متری 35 تمن میشه 136 تمن
                      barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

ُسلام دوستان
                        اینم اولین کاری که قبلا در موردش صحبت کرده بودیم.خوب شد؟هر چند ایده دوستان بود بیشترش :redface:
                        ولی یه سوال دوستان.سه تا از ال ای دی ها رو نتونستم 5تایی کنم وسه تایی بستم با یه مقاومت 470 ولی جالب اینکه وقتی ولتاژ رو قطع میکنم این سه تا یه کو چولو دیرتر خاموش میشه.چراااااا؟

اضافه شده در تاریخ :
                        نوشته اصلی توسط Soodi
                        سلام

سلام.اقا این فلشر که میگی منظورت چیه؟کانال چیه؟
                        **** k i n j ****

دیدگاه

سلام

فلشر برای چشمک زدن تابلو با افکت های مختلف هست
                          کانال هم به تعداد خروجی های فلشر برای اتصال به تعدادی LED هست
                          به طور مثل شما کلمه "Open" روی تابلو با LED بسته اید
                          هر حرف این کلمه رو مثلا O رو به کانال اول و p رو به کانال دوم و .... متصل می کنید نهایتا با روشن کردن فلاشر این حرف ها به ترتیب خاصی که بهش افکت گفته میشه چشمک میزنن

دیدگاه

سلام به همگی دوستان
                            من تازه وارد این کار شدم و تازه واردم چند تا سوال دارم ممنون می شم جواب بدین
                            می خواستم ببینم که led tools بهتره یا شیوه ای که آقای نصیری آموزش دادن ؟
                            تو کورل نحوه ی اندازه گیری به چه صورته ؟منظورم تایین فاصله led و تایین اینکه دور یه کار چند متره؟
                            چه خروجی باید بگیریم از کورل؟
                            خیلی گیر کردم ممنون می شم جواب بدین

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان منم این دو تا کارم رو چند وقت پیش تحویل دادم
                              http://www.aparat.com/v/427bbb101ca1...50d25090283323
                              http://www.aparat.com/v/6874fcb81957...39750d6e283318
                              http://www.aparat.com/v/2ee06a9f3298...33707f92283321

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soodi
                                سلام

فلشر برای چشمک زدن تابلو با افکت های مختلف هست
                                کانال هم به تعداد خروجی های فلشر برای اتصال به تعدادی LED هست
                                به طور مثل شما کلمه "Open" روی تابلو با LED بسته اید
                                هر حرف این کلمه رو مثلا O رو به کانال اول و p رو به کانال دوم و .... متصل می کنید نهایتا با روشن کردن فلاشر این حرف ها به ترتیب خاصی که بهش افکت گفته میشه چشمک میزنن
                                سلام
                                دوست عزیز اون طرح اوپن رو گذاشتم یه سوالم اولش بود .نمیدونی علت چیه؟
                                یه جورای کار میکرو رو انجام میده؟
                                به چه عنوانی باید بخریم؟اسمش همین فلشره؟
                                خروچی هر کدوم از کانالها چند امپره؟تا چندتا ال ای دی تحمل داره؟
                                طریقه افکت دادنش چطوریه؟
                                ببخشید اینجوری سوال پرسیدم اخه تا حالا ندیدم.مرسی

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط hsoft2
                                سلام به همه ی دوستان منم این دو تا کارم رو چند وقت پیش تحویل دادم
                                http://www.aparat.com/v/427bbb101ca1...50d25090283323
                                http://www.aparat.com/v/6874fcb81957...39750d6e283318
                                http://www.aparat.com/v/2ee06a9f3298...33707f92283321
                                سلام.این ال ای دی هاش از چه نوعیه؟
                                **** k i n j ****

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X