LED تولز را من طبق آموزش ها نصب کردم ، ممنون ازهمه دوستانی که زحمت کشیده بودن
ولی الان LED ها را عمود بر خط لبه نوشته قرار می ده ؟! آیا این روش بهتره برای مونتاژ (سری موازی ) یا اون روشی که روی خود خط همه سوراخ ها زده می شه ؟!
اولین تابلو هست و تا حلا تجربه عملی مونتاژ نداشتم بدونم کدوم بهتر و تمیزتر در میاد
LED تولز را من طبق آموزش ها نصب کردم ، ممنون ازهمه دوستانی که زحمت کشیده بودن
ولی الان LED ها را عمود بر خط لبه نوشته قرار می ده ؟! آیا این روش بهتره برای مونتاژ (سری موازی ) یا اون روشی که روی خود خط همه سوراخ ها زده می شه ؟!
اولین تابلو هست و تا حلا تجربه عملی مونتاژ نداشتم بدونم کدوم بهتر و تمیزتر در میاد
از دوستانی که در کار با نرم افزار led tools مشکل دارند و یا وقت کافی ندارند می توانند با ارسال نوشته - نوع فونت و اندازه ان به ایمیل طرح آماده خود را دریافت کنند. :applause: :applause: :job: :job:
سلام
من طبق اون فیلم آموزشی که گذاشته بودین رفتم جلو ولی وقتی Ctrl+G رو میزنم و messageboxexw رو وارد میکنم بعد که میام RETN 14 رو دوبل کلیک میکنم و F9 رو میزنم RUN نمیشه و در حالت PUSE باقی میمونه و خطا میده یعنی جلوتر از اون مرحله نمیزاره برم - ممنون میشم کمکم کنین - یه پرفسور کامپیوتر میخاد تا این LED Tool رو کرک کنه والله.....
سلام
من طبق اون فیلم آموزشی که گذاشته بودین رفتم جلو ولی وقتی Ctrl+G رو میزنم و messageboxexw رو وارد میکنم بعد که میام RETN 14 رو دوبل کلیک میکنم و F9 رو میزنم RUN نمیشه و در حالت PUSE باقی میمونه و خطا میده یعنی جلوتر از اون مرحله نمیزاره برم - ممنون میشم کمکم کنین - یه پرفسور کامپیوتر میخاد تا این LED Tool رو کرک کنه والله.....
سلام
این سوال بارها در این تاپیک مطرح شده
کافی بود یک صفحه عقبتر برگردید
سلام دوستان
خلاصه موفق شدم برنامه LEDTool5_X4 رو با برنامه SND 2.1 اکتیو کنم . :wow: :wow: :wow: :wow:
فقط باید طبق آموزشی که تو سایت هست تمام مراحل رو مو به مو انجام بدین
سلام دوستان عزیز
با توجه به اینکه عملیات بدست آوردن کد اکتیو نرم افزار LED TOOL5 دارای پیچیدگی، ملزم به صرف وقت، داشتن مهارت، دانش کافی و مشکلات فروان برای بسیاری از دوستان می باشد، لذا ما تعدادی از لایسنس های این نرم افزار را تهیه کرده و برای راحتی کار در اختیار شما دوستان قرار داده ایم
شما میتوانید بر اساس ID که نرم افزار به شما می دهد فایل لایسنس را از وبسایت ما تهیه فرمایید.
دوستان من ledtool رو نصب کردم
وقتی led ها رو میچینم دور متن یا از هم فاصله دارن یا تو پیچ و خم ها میفتن رو هم
حالا چیکار کنم؟
------------
سوال دوم اینه که واسه تک خط نوشتن باید چیکار کرد؟
-----------
سوال سوم : فونت نستعلیق چجور میشه نصب و استفاده کرد؟
ممنون
کورل 5 با ledtool 5
دوستان من ledtool رو نصب کردم
وقتی led ها رو میچینم دور متن یا از هم فاصله دارن یا تو پیچ و خم ها میفتن رو هم
حالا چیکار کنم؟
------------
سوال دوم اینه که واسه تک خط نوشتن باید چیکار کرد؟
-----------
سوال سوم : فونت نستعلیق چجور میشه نصب و استفاده کرد؟
ممنون
کورل 5 با ledtool 5
سلام بر شما
اینکه میفرمایید از هم فاصله دارن رو متوجه نشدم؛ لطفا یه عکس بذارید
برای حذف ال ای دی هایی که روی هم می افتن میتونید این گزینه رو فعال کنید:(البته یادم نیست تو 5 هم این گزینه بود یا نه)
برای تک خط نوشتن باید تنظیمات LEDTool رو روی On a center line قرار بدین و بهتره از فونتهای باریک مثل کامران استفاده کنید
و برای نستعلیق اول سرچ کنید و یه فونت نستعلیق دانلود کنید
اون رو داخل پوشه Font که خودش تو پوشه Windows در درایو ویندوز هست کپی کنید
اینجوری تو تمام نرم افزار ها در قسمت انتخاب فونت میتونید ازش استفاده کنید
بقیه مراحل کار به صورت قبل هست
جناب ریاحی تو این تاپیک فیلم آموزش رو گذاشتن: http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=87164.0
درود بر همگی دوستان
میخوام ال ای دی هایی که دور نوشتم ام چیدم دایره اشو حذف کنم و پایه هاش بمونه منتهی نمیدونم چیکار کنم همه رو یهو حذف کنم باید از چه گزینه ای استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در روزگاری که لبخند ادم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگیرند.........
درود بر همگی دوستان
میخوام ال ای دی هایی که دور نوشتم ام چیدم دایره اشو حذف کنم و پایه هاش بمونه منتهی نمیدونم چیکار کنم همه رو یهو حذف کنم باید از چه گزینه ای استفاده کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بهترین کار اینه که زمان طراحی دایره دور ال ای دی ها رو با یه رنگ متفاوت از پایه ها رسم کنید
اینجوری نیازی به پاک کردنشون نیست
فقط به CNC کار بگید که اون رنگ رو برش نده
به همین سادگی به همین خوشمزگی
همچنین بهتره رنگ پایه ها رو از رنگ حاشیه دور متن متمایز کنید و باز هم بگید اول رنگ پایه ها رو برش بده بعد دور متن رو
چون وقتی اول دور متن رو برش میدن کار ممکنه جابجا بشه و اونوقت پایه ها سر جاشون در نمیاد
دیدگاه