اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش] استفاده از LED TOOL

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اموزش استفاده از LED TOOL

نوشته اصلی توسط esyb56_2008
    مرسی
    یه نرم افزار بهتر پیدا شد که دیگه نیاز به این نیس
    خیلی راحت و عالی
    PG Gando رو تو گوگل سرچ کنید
    بله کار کردم باهاش
    امکانات LED Tool رو نداره ولی نرم افزار خوبیه
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام من ویندوزم 8 کرل x6 32bitنصبه اصلا هر کاری میکنم میگه کرل دراو نصب نیست موقعه اجرای نصب led tool6 خواهشا راهنمایی کنید سفارشام مونده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MAHDIKARDAN
        سلام من ویندوزم 8 کرل x6 32bitنصبه اصلا هر کاری میکنم میگه کرل دراو نصب نیست موقعه اجرای نصب led tool6 خواهشا راهنمایی کنید سفارشام مونده
        سلام
        خوش آمدید @};-
        محبت کنید یه عکس از پیغامی که میده اینجا بذارید
        احتمالا ورژن کورل با ورژن LEDTool یکی نیست
        شما باید LEDTool6 X6 رو نصب کنید
        آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

دیدگاه

ببخشید این کرک LEDTool5_X6 رو باید چجوری انجام بدیم فیلمم دانلود نمیشه میگه فایلش نیس...اگه ممکنه اموزششو بزارید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 9373080284
            ببخشید این کرک LEDTool5_X6 رو باید چجوری انجام بدیم فیلمم دانلود نمیشه میگه فایلش نیس...اگه ممکنه اموزششو بزارید
            سلام
            خوش اومدید @};-
            دوست عزیز بخواید بشمارید به ده خط بالاتر نمیرسه!
            به امضای منه حقیر توجه کنید
            بفرمایید از این لینک استفاده کنید:
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93029.0

دیدگاه

سلام دوستان
              اول بگم که لینک پرشین گیگ بازم کار نمیکنه .
              کسی فایل نصب led tool 6 برای کرل x6 یا همون 16 رونداره به خدا یه هفته دنبالشم همه فقط کرکشو گذاشتن نه فایل نصبشو . دل و روده همه سایت ایرانی و خارجی رو کشیدم بیرون و الان نزدیک 10 تا 15 تا فایل کرک دارم . دیگه دارم دیوونه میشم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
              لطفا اگه کسی فایل نصبشو داره لینک بده ممنون :cry: :cry: :cry: :cry:. توجه کنبد فایل نصب led tool 6 برای کرل 16 یا همان x6 نه فایل کرک که خودم زیاد دارم
              خواشا اگه دارید بزارید -O< -O<

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هزاردستان 1000
                سلام دوستان
                اول بگم که لینک پرشین گیگ بازم کار نمیکنه .
                کسی فایل نصب led tool 6 برای کرل x6 یا همون 16 رونداره به خدا یه هفته دنبالشم همه فقط کرکشو گذاشتن نه فایل نصبشو . دل و روده همه سایت ایرانی و خارجی رو کشیدم بیرون و الان نزدیک 10 تا 15 تا فایل کرک دارم . دیگه دارم دیوونه میشم :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:
                لطفا اگه کسی فایل نصبشو داره لینک بده ممنون :cry: :cry: :cry: :cry:. توجه کنبد فایل نصب led tool 6 برای کرل 16 یا همان x6 نه فایل کرک که خودم زیاد دارم
                خواشا اگه دارید بزارید -O< -O<
                سلام
                بفرمایید. :smile:
                http://uplod.ir/0uhbwb1s10w6/LEDTool6_X6_1.zip.htm
                شانس داریا همیجوری اومدم تو تایپک همیجوری یادم اومد فایل نصبشو دارم :nice:
                امیدوارم همین باشه
                "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.H.Askari
                  سلام
                  بفرمایید. :smile:
                  http://uplod.ir/0uhbwb1s10w6/LEDTool6_X6_1.zip.htm
                  شانس داریا همیجوری اومدم تو تایپک همیجوری یادم اومد فایل نصبشو دارم :nice:
                  امیدوارم همین باشه
                  دمت گرم اخوی به خدا دیگه نمیدونستم چیکار کنم نزدیک بود از امین اباد سر در بیارم واقعا کارت درسته . دستت درد نکنه نجاتم دادی انشاالله هرچی بخوای همون بشه و همیشه موفق باشی . برات 5 تا صلواتم فرستادم بلکه یه روزی یه جا بکارت بیاد. ممنون
                  خدا پدر این eca روهم بیامرزه که همچین فضایی در اختیارمون گذاشته . :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                    بابا منم رفتم پول دادم 16 رو خریدم
                    ای بابا
                    یعنی هیچکس یه راهی برای کرک کردن LED Tools X6 نداره؟
                    سلام اخوی
                    چرا نیست . هست اگه هنوز اموزششو پیدا نکردی بگو برات اپ کنم من خودم هم تونستم با استفاده از همین روش کرکش کنم . یک کد رو که بدست اوردی هم برای 6 و هم 5 جواب میده .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هزاردستان 1000
                      دمت گرم اخوی به خدا دیگه نمیدونستم چیکار کنم نزدیک بود از امین اباد سر در بیارم واقعا کارت درسته . دستت درد نکنه نجاتم دادی انشاالله هرچی بخوای همون بشه و همیشه موفق باشی . برات 5 تا صلواتم فرستادم بلکه یه روزی یه جا بکارت بیاد. ممنون
                      خدا پدر این eca روهم بیامرزه که همچین فضایی در اختیارمون گذاشته . :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow: :wow:
                      دستت درد نکنه ممنون.

اینم لینک LEDtool ها از تو بوک مارکم پیداش کردم.
                      http://corelvba.com/index.php?pages=led_1
                      اینم یه لینک مفید دیگه:
                      http://macromonster.com/index.php?mod=descr&id_desc=139
                      "زمان خط است نه دایره" چه ایده بدی بوده گرد ساختن ساعت. احساس میکنی همیشه فرصت تکرار است.
                      ساعت دروغ میگوید. دروغ. زمان بر گرد یک دایره نمی چرخد! زمان بر روی خطی مستقیم میدود. و هیچگاه، هیچگاه، هیچگاه باز نمیگردد.
                      ساعت خوب، ساعت شنی است! هر لحظه به تو یادآوری میکند که دانه ای که افتاد دیگر باز نمیگردد.
                      پس بهتره یکم به ثانیه هایی که داریم فکر کنیم تا به راحتی از دستشون ندیم....

دیدگاه

ببخشید بچه ها. هرکار میکنم کد اکتیو برنامه رو پیدا نمی کنم. مایکرو ای دی م اینه 44BCDE2D
                        بی زحمت کسی میتونه برام پیدا کنه. از x4 استفاده میکنم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamed21722
                          ببخشید بچه ها. هرکار میکنم کد اکتیو برنامه رو پیدا نمی کنم. مایکرو ای دی م اینه 44BCDE2D
                          بی زحمت کسی میتونه برام پیدا کنه. از x4 استفاده میکنم.
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=93029.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
                            کرک 100% تضمینی نرم افزار LED TOOL 5 و LED TOOL 6 برای کورل با ورژن های مختلف

نکات مهم :

1 - اگر برای بار اول نتوانستید کرک کنید ، به دفعات فیلم آموزشی را دوباره ببینید.

2 - توجه داشته باشید که فایل آموزشی امکان PAUSE کردن را دارد.

3 - یک بار که کد فعال سازی را بدست آورید ، در یک درایوی به غیر از درایو ویندوز ، در یک فایل TEXT ذخیره کنید. زیرا بعدا باز هم قابل استفاده است. اگر شما ویندوز عوض کنید ، باز هم این شماره سریال کار خواهد کرد. حتی به گفته خود شرکت LED TOOL ، اگر شما هارد دیسک خود را نیز عوض کنید ، شماره سریال عوض نخواهد شد.

4 - شماره سریال ساخته شده توسط این روش برای هر دو ورژن LED TOOL 5 و LED TOOL 6 کار می کند.

اگر سوالی داشتید ، همین جا مطرح کنید ، به کمک دوستان در خدمت شما هستیم.

[hr]

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://mega-electronic.persiangig.com/other/LED%20Tool%20CRACK.rar

لینک دانلود کرک کار نمیکنه ؟؟؟

دیدگاه

دوستان اگه کسی کد کرک رو برام ئر بیاره ممنون می شم
                              F0F2DE36

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein1244
                                دوستان اگه کسی کد کرک رو برام ئر بیاره ممنون می شم
                                F0F2DE36
                                دوستان کسی نبود ما رو راهنمایی کنه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X