اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام
    میخوام چندتا LED رو پشت یه صفحه پلکسی شیری رنگ(با فاصله تقریبا یک سانتی متری) روشن کنم
    ولی میخوام نور دیده شده روی صفحه کاملا یکدست باشه و دایره های نورانی دیده نشن
    از چه LED استفاده کنم که هم عمر طولانی داشته باشه هم نورش متمرکز نباشه؟
    متشکرم
    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
      سلام
      میخوام چندتا LED رو پشت یه صفحه پلکسی شیری رنگ(با فاصله تقریبا یک سانتی متری) روشن کنم
      ولی میخوام نور دیده شده روی صفحه کاملا یکدست باشه و دایره های نورانی دیده نشن
      از چه LED استفاده کنم که هم عمر طولانی داشته باشه هم نورش متمرکز نباشه؟
      متشکرم
      اون پنل های سقفی که جدیدا توی بانک ها دیدی داره استفاده میشه و قطرشون اندازه قاب عکسه ....از اونا میخوای بسازی؟
      اونا نور از قطر پلکسی وارد میشه...نه از پشتش
      هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
        سلام
        این ال ای دی های 3 رنگ رو یا 2رنگ رو چطو روشن میکنن که همه رنگاشون نماشی داده میشه و روشن کردن ال ای دی رو میگن درایو دیگه ؟ و رقص نور و ایناشرو میگن درایور ؟
        جون من نخندین :redface:
        اونی که باعث راه اندازی الیدی ها میشه و کنترل روشن و خاموش شدنشون رو بر عهده داره بهش میگن ( مِین بورد )
        اون چیزی که برق الیدی ها رو تامین میکنه بهش میگن ( منبع تغذیه سوئیپینگ DC ) یا ( پاور )
        اون پیزی که برق پاور الیدی رو تامین میکنه و میشه پاور الیدی رو با برق شهری روشن کرد بهش میگن ( درایور سوئیچینگ LED )
        به اون رقص نوری که معمولا روی تابلو ثابت ها نصب میشه رو میگن ( مدار رقص نور LED ) یا ( درایور رقص نور LED ) یا ( کیت رقص نور LED )
        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
          سلام
          این الیدی ها تمامی رنگ ها رو میتوانند تولید کنند...هر رنگی که دلتون بخواد !
          برای تولید رنگ ها از دیتا استفاده میشه....
          یعنی هر کدام از این پیکسل ها دارای یک آیسی مجراست و در کل تمامی اونها به یک درایور اصلی جهت کنترل متصل میشه...
          .......
          سلام
          وقت بخیر ،

پس احتمالا از این مدل Programmable RGB LED STRIP با چیپ درایور سری WS28xx و یا مشابه استفاده میفرمایید ، نظیر اینها ؟

[img height=177 width=407]http://www.teask.com/images/5v_lpd8806_programmable_led_strip.jpg[/img]

[img height=222 width=406]http://www.teask.com/images/waterproof_WS2811_IC_intelligent_digital_programma ble_SMD_RGB_LED_light_strip.jpg[/img]

[img height=250 width=405]http://www.easef.com/images/IP67_rigid_digital_smart_programmable_TM1812_RGB_5 050_LED_light_strip_48_LEDs_per_meter.jpg[/img]

با احترام
          92/12/5

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
            خب مگه نمیخواید تو قاب پروژکتور بزارید؟
            خب اگه قابش استاندارد باشه.و یه چیزی مثل واشر ابگیری داشته باشه دیگه اب توش نفوذ نمیکنه.
            یه گوشه چشمی هم به ال ای دی های 5میلی متر داشته باشی مشکل گرما نداری.
            سلام

راستش قاب پروژکتور گیر نمیاد ... :cry2:
            اونایی که دارن اختصاصی کار خودشونه و برای فروش ارائه نمیدن ...

خودم خاستم یه چیزی ابتکاری بسازم ....

که میسازم ...

ولی قبلش مسئله ضد آب کردنش مطرحه ... oo:

دارم تحقیق میکنم .... :read:
            الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
              سلام

راستش قاب پروژکتور گیر نمیاد ... :cry2:
              اونایی که دارن اختصاصی کار خودشونه و برای فروش ارائه نمیدن ...

خودم خاستم یه چیزی ابتکاری بسازم ....

که میسازم ...

ولی قبلش مسئله ضد آب کردنش مطرحه ... oo:

دارم تحقیق میکنم .... :read:
              اگه نتونی قاب خودش رو پیدا کنی برو الکتریکی وقاب پروژکتورهایی که لامپ مدادی ویا کم مصرف میخورن رو هم ببین شاید بدردت خورد
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                اگه نتونی قاب خودش رو پیدا کنی برو الکتریکی وقاب پروژکتورهایی که لامپ مدادی ویا کم مصرف میخورن رو هم ببین شاید بدردت خورد
                دمت گرم

اینم فکر خوبی بود :applause:
                الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

اونی که باعث راه اندازی الیدی ها میشه و کنترل روشن و خاموش شدنشون رو بر عهده داره بهش میگن ( مِین بورد )
                  اون چیزی که برق الیدی ها رو تامین میکنه بهش میگن ( منبع تغذیه سوئیپینگ DC ) یا ( پاور )
                  اون پیزی که برق پاور الیدی رو تامین میکنه و میشه پاور الیدی رو با برق شهری روشن کرد بهش میگن ( درایور سوئیچینگ LED )
                  به اون رقص نوری که معمولا روی تابلو ثابت ها نصب میشه رو میگن ( مدار رقص نور LED ) یا ( درایور رقص نور LED ) یا ( کیت رقص نور LED )
                  اها ممنون
                  پس درایور سوئیچینگ مختص پاور ال ایدیه
                  و درایور هم همون رقص نوره
                  باور کن هر کی یه چی میگف گیج شدم(الکی :mrgreen: )
                  برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                  راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

اون پنل های سقفی که جدیدا توی بانک ها دیدی داره استفاده میشه و قطرشون اندازه قاب عکسه ....از اونا میخوای بسازی؟
                    اونا نور از قطر پلکسی وارد میشه...نه از پشتش
                    اینی که میفرمایید رو ندیدم
                    ولی بلوکهای 8*3 سانتی متری میخوام که نور یکدستی داشته باشن
                    این بلوکها در فاصله یک سانتی متری از هم نصب میشن
                    پیشنهادتون چیه؟
                    آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام.همونطور که گفتم dsj یک کد از HG هست و میشه گفت جنس با کیفیتتر HG است.ولی عموما dsj همه جا پیدا نمیشه و مشتریهایه خاص داره و متاسفانه HG های معمولی که کیفیته (به نظره من) بسیار پایینی داره تو بازار زیاد پیدا میشه و زیاد فروش میره.در زیر عکس هر دو شو گذاشتم هم معمولی و هم DSJ.به چیپهاش یک نگاهی بکن.
                      ببینم این dsj ها چه قیمتی هستش و در بسته های چند تایی فروش میره؟
                      یه سوال دیگه.pcb دقیقآ چیه و کجا میتونم با طرح دلخواهم سفارشش بدهم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                        ببینم این dsj ها چه قیمتی هستش و در بسته های چند تایی فروش میره؟
                        یه سوال دیگه.pcb دقیقآ چیه و کجا میتونم با طرح دلخواهم سفارشش بدهم؟
                        pcb همون برد مدار چاپیه و باید ببینی تو شهرتون کجا بورد رو چاپ میکنن ( طرحتون رو با نرم افزار مربوطه میکشی و بعد میدی اونا چاپ میکنن ، یا اگه تونستی با روش اتو خودت چاپ کن)
                        این dsjها فک کنم 88000تومن بود(بسته هاش هم فک کنم 1000تایی باشه )

دیدگاه

اقا کسی میدونه چطوری میشه طرح تابلو ثابت :read: را روی فیبر مسی در اورد.
                          دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                          بانک اطلاعاتی سنسورها
                          ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                          تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                          [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                            اقا کسی میدونه چطوری میشه طرح تابلو ثابت :read: را روی فیبر مسی در اورد.
                            باید با نرم افزار طراحی کنیدیگه
                            روش دیگه ای نداره (یا من نمیدونم )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                              باید با نرم افزار طراحی کنیدیگه
                              روش دیگه ای نداره (یا من نمیدونم )
                              با استفاده از کرول نه طرح را روی pcbدر بیاری و مونتاژ کنی
                              دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                              بانک اطلاعاتی سنسورها
                              ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                              تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                              [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
                                با استفاده از کرول نه طرح را روی pcbدر بیاری و مونتاژ کنی
                                شما حمید اقا باچی میخوای طراحی کنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X