اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

سلام, ببخشید شاید جای این سوال اینجا نباشه, اما به خاطر رسیدن به پاسخ سریع میپرسم,
    من اگه امشب از فروشگاه سایت سفارش خرید بدم, کی قطعات دستم میرسه؟ من ساکن کرجم, و اینکه تو قسمت هزینه ارسال زده 6500 تومن, این هزینه تا کرج درسته؟
    کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinh9
      سلام, ببخشید شاید جای این سوال اینجا نباشه, اما به خاطر رسیدن به پاسخ سریع میپرسم,
      من اگه امشب از فروشگاه سایت سفارش خرید بدم, کی قطعات دستم میرسه؟ من ساکن کرجم, و اینکه تو قسمت هزینه ارسال زده 6500 تومن, این هزینه تا کرج درسته؟
      با سلام به شما دوست عزیز
      این موضوع را باید تو بحث ازاد میکردی اما خوب دیگه دلیل هم اوردی :mrgreen:
      من از شهرکرد سفارش دادم با همین هزینه ای که شما دادی 3 روزه رسید دستم
      موفق باشی :read:
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseinh9
        سلام بپرس
        اگه تعداد وسایلت کم باشه ودم دست فردا واست تحویل پست میدن وشب همون روز خاک تبریزو ترک میکنه حالا کی برسه دستت بستگی به جات داره
        مثلا برای تهران
        شب که خاک تبریز رو ترک کرد همون شب میرسه تهران وبعد چند دست چرخیدن اول صبح تو منطقه پستی هستش وساعت 9-10 میدن تحویل پستچی واون همون روز تحویلت میده
        مثلا برای خونه ما انقدر بسته دارم که میدونم از ساعت 2تا3-4 بعدازظهر بستم میرسه دستم
        اما برای کرج نمیدونم چطوره.فک کنم بیاد تهران وبعد بره کرج چون کرج فرودگاه نداره گفتم
        هزینشم ثابته واگه اضافه بشه نمیگیرن مثلا مال من شد 10 هزار
        خوبه یا بیشتر انالیز کنم
        [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
          با سلام به شما دوست عزیز
          این موضوع را باید تو بحث ازاد میکردی اما خوب دیگه دلیل هم اوردی :mrgreen:
          من از شهرکرد سفارش دادم با همین هزینه ای که شما دادی 3 روزه رسید دستم
          موفق باشی :read:
          خیلی خیلی ممنونم ازت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
            سلام بپرس
            اگه تعداد وسایلت کم باشه ودم دست فردا واست تحویل پست میدن وشب همون روز خاک تبریزو ترک میکنه حالا کی برسه دستت بستگی به جات داره
            مثلا برای تهران
            شب که خاک تبریز رو ترک کرد همون شب میرسه تهران وبعد چند دست چرخیدن اول صبح تو منطقه پستی هستش وساعت 9-10 میدن تحویل پستچی واون همون روز تحویلت میده
            مثلا برای خونه ما انقدر بسته دارم که میدونم از ساعت 2تا3-4 بعدازظهر بستم میرسه دستم
            اما برای کرج نمیدونم چطوره.فک کنم بیاد تهران وبعد بره کرج چون کرج فرودگاه نداره گفتم
            هزینشم ثابته واگه اضافه بشه نمیگیرن مثلا مال من شد 10 هزار
            خوبه یا بیشتر انالیز کنم
            نه دوست عزیز, ممنون, جوابم رو گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
              سلام
              آقا من نتونستم با ویندز هشت 4.net رو نصب کنم :angry:
              سلام
              اتفاقا ویندوز خودم 8 هست !!
              احتمالا فایلی که داشتید...مشگل داشته
              دات نت چهار یا همون فرم ورک 4 هم روش نصبه....یعنی با همون vb.net که نصب کردم...خودش دات نت 4 و خیلی چیزای دیگه رو نصب کرد...

مساله دوم اینکه...
              اکه دوستان مایل باشند...این نرم افزار رو در جمعه همین هفته در همین انجمن LED منتشرش میکنم یا که نه...باشه واسه 29اسفند؟
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                سلام
                اتفاقا ویندوز خودم 8 هست !!
                احتمالا فایلی که داشتید...مشگل داشته
                دات نت چهار یا همون فرم ورک 4 هم روش نصبه....یعنی با همون vb.net که نصب کردم...خودش دات نت 4 و خیلی چیزای دیگه رو نصب کرد...

مساله دوم اینکه...
                اکه دوستان مایل باشند...این نرم افزار رو در جمعه همین هفته در همین انجمن LED منتشرش میکنم یا که نه...باشه واسه 29اسفند؟
                همین هفته منتشر کنید

دیدگاه

طریقه اتصال کریستال به میکرو atmega8

:nerd:با سلام خدمت دوستان عزیز
                  من از برنامه آماده برای فلاشر تابلو ال ای دی استفاده میکنم که به زبان بیسیک هست تو اون برنامه آخرین سرعت فلاش یک میلی ثانیه هست .
                  میخوام از کریستال خارجی استفاده کنم اما طریقه اتصالشو نمیدونم
                  از دوستاناگه کسی بلده لطفا راهنماییم کنهhttp://s5.picofile.com/file/81131973...ASHER.bas.html
                  اینم برنامه منه باید چه تغیراتی بدم لطفا کمک کنید :nerd: یعنی میخوام سرعتو از یک میلی ثانیه هم بیشتر کنم اگه باید تو تاپیک دیگری مطرح کنم راهنماییم کنین
                  باتشکر

دیدگاه

پاسخ : طریقه اتصال کریستال به میکرو atmega8

نوشته اصلی توسط sar31712
                    :nerd:با سلام خدمت دوستان عزیز
                    من از برنامه آماده برای فلاشر تابلو ال ای دی استفاده میکنم که به زبان بیسیک هست تو اون برنامه آخرین سرعت فلاش یک میلی ثانیه هست .
                    میخوام از کریستال خارجی استفاده کنم اما طریقه اتصالشو نمیدونم
                    از دوستاناگه کسی بلده لطفا راهنماییم کنهhttp://s5.picofile.com/file/81131973...ASHER.bas.html
                    اینم برنامه منه باید چه تغیراتی بدم لطفا کمک کنید :nerd: یعنی میخوام سرعتو از یک میلی ثانیه هم بیشتر کنم اگه باید تو تاپیک دیگری مطرح کنم راهنماییم کنین
                    باتشکر
                    با سلام به شما دوست عزیز
                    اگه تا 8 مگا میخای از کریستال داخلی استفاده کن فیوز بیت به این صورت

ckopt=0
                    cksel0=0
                    cksel1=0
                    cksel2=1
                    cksel3=0
                    اگه از 8 مگا بیشتر میخای کرستال خارجی را به پایه ها مخصوصش وصل کن
                    فیوز بیت ها را هم به این صورت
                    برای کریستال 3تا 8 مگا
                    ckopt=1
                    cksel0=0
                    cksel1=1
                    cksel2=1
                    cksel3=1
                    برای تمامی کریستال های بیشتر از 1 مگا
                    ckopt=0
                    cksel0=0
                    cksel1=1
                    cksel2=1
                    cksel3=1
                    تو برنامه هم واسه کرستال فقط عدد مورد نظر را بنویس crystal=12000000
                    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                    بانک اطلاعاتی سنسورها
                    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                      راستی دوستان

یـــــــک خبــــر خــــــــــــــــــــوب !!!

نرم افزاری طراحی کردم که میتوانید با اون مقادیر مقاومت واسه تابلو الیدی محاسبه کنید
                      چه در حالت سری و چه در حالت موازی
                      بسیار دقیق و کامل
                      نسخه اولش رو تو ایام عید به دوستان عزیزم در eca هدیه میدم که البته چند وقت پیش تکمیلش کردم و در حال حاظر دارم روی نسخه دومش کار میکنم
                      تنها مشگلی که هست اینه که باید دات نت 4 روی سیستمتون نصب باشه...
                      از اینترنت دانلود کنید حدود 50مگ هست...
                      اما در تمام نرم افزارایی مثل ++c و vb.net و... در خودشون این net4. رو دارند
                      ولی نرم افزار ساده ولی بسیار کاربردی خوبی شده...کم حجم و بدون نیاز به نصب و پرتابل ....
                      دوستان از الان NET4. در سیستم خود نصب داشته باشید.
                      سلام داش مهران توهمیشه مفیدوبالیاقت هستی بی صبرانه منتظرکارشیرین جنابعالی هستیم خیلی وقته دانت نصب کردیم.انشاالله موفق باشیدوتندرست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aliavr
                        سلام داش مهران توهمیشه مفیدوبالیاقت هستی بی صبرانه منتظرکارشیرین جنابعالی هستیم خیلی وقته دانت نصب کردیم.انشاالله موفق باشیدوتندرست
                        بــــه بــــــه .... دوست عزیز و گرامی من و تمام برابچه های ECA آقای aliavr
                        شرمسار نمودید ...
                        بعد از 4سال 21کمین پاسخ سبز و با ارزشتونم دیدیم !
                        یه میانگین ساده بگیریم میشه حدودا هر 60روز یک پاسخ !!!! در صورتی که میزان اکتیو بودنتون در سایت بسیار بالاست و اثرِ گذرِ شما در زیر تمام پاسخ های دوستان به صورت تشکر ثبت شده....
                        علی جان خیلی دمت گرم داری و امیدوارم همیشه موفق و تندرست و پیروز باشی

در مورد نرم افزار محاسبه مقاومت LED هم بگم که...
                        شور شوق دوستان نسبت به این نرم افزار منو مشتاق کرد که زودتر در این سایت منتشرش کنم و سریع تر در اختیار تمامی دوستان قرار بگیره
                        پس وعده ما....
                        جمعه - 23 اسفند 1392
                        اولین تایپیک در انجمن LED
                        هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام خدمت همه...
                          بی زحمت یه نفر بگه معیار انتخاب ولتاژ برای LED چیه؟
                          مثلا یه LED 1 وات داریم...یعنی حاصل ضرب ولتاژ و جریان باید بشه 1 وات یا روش محاسبه خاصی داره؟
                          ممنون میشم پاسخ بدید...
                          تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط punisher.x64
                            سلام خدمت همه...
                            بی زحمت یه نفر بگه معیار انتخاب ولتاژ برای LED چیه؟
                            مثلا یه LED 1 وات داریم...یعنی حاصل ضرب ولتاژ و جریان باید بشه 1 وات یا روش محاسبه خاصی داره؟
                            ممنون میشم پاسخ بدید...
                            سلام.شما بهش جریان ثابت بده.درایوری بخر که بهش جریان ثابت بده.خودش ولتاژ دو سر ال ای دی رو تنظیم میکنه و این ولتاژ هی کم و کمتر میشه و در یک حدودی تقریبا ثابت میشه.حاصلضربه اون و جریان ثابت دیگه بهتره از یک وات بیشتر نشه.
                            ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                              سلام.شما بهش جریان ثابت بده.درایوری بخر که بهش جریان ثابت بده.خودش ولتاژ دو سر ال ای دی رو تنظیم میکنه و این ولتاژ هی کم و کمتر میشه و در یک حدودی تقریبا ثابت میشه.حاصلضربه اون و جریان ثابت دیگه بهتره از یک وات بیشتر نشه.
                              نه منظورم بدون درایور بود...مثلا اگه بخوام از میکرو کنترلر خروجی بگیرم و با یه ترانزیستور کنترلش کنم...خب اینطوری خودم باید ولتاژ و جریانشو تنظیم کنم...
                              در این صورت میشه توضیح بدید که چکار باید کرد؟
                              با تشکر
                              تولید کننده تجهیزات برنامه پذیر اتوماسیون صنعتی

www.intelart.ir

ساخت کنترلر دما PID فازی با AVR [آموزشی]

دیدگاه

سلام
                                یکی از دوستان گفت من متری 30 تا 50 هزار تابلو ال ای دی کار میکنم ، قیمتش مناسبه یا کمه یا زیاده ؟
                                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X