اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط masoud1373
    ممنون آقا مجتبی
    سری کردن را که بلدم.
    اما طبق درسایی که ما میخونیم :biggrin: وقتی المان سری بشه ولتاز بین المان های سری تقسیم میشه.
    حالا ما هر مقاومتی که بزاریم بالاخره یک مقدار ولتاز را کم میکنه . تا چقدرش استاندارده؟؟؟
    ولی یه چیز را نمیفهمم اونم این که مگه ولتاژ از رابطه V=RI بدست نمیاد؟پس اگه یکی از کلمات تابلو ما مثلا 3 آمپر جریان بکشه اگه مقاومت 1 اهم بزاریم ولتاژش میشه 3 ولت و مابقی ولتاژ (9V) باید برسه به مجموعه ی موازی LED ها.در صورتی که اینطوری نیست چون من برای امتحان 120 اهم (از همین معمولی کوچیکا ) که گذاشتم بازم LED ها روشن شد اما با نور کم.درصورتی که طبق روابط نباید روشن بشه و تمام ولتاژ باید روی مقاومت بیفته و تلف بشه.
    میشه من رو از ابهام بیرون بیارین؟؟؟؟
    در اینجا ابتدا ال ای دی ولتاژ مورد نظر خودشو میگیره باقی مونده ولتاژ می افته دو سر مقاومت و جریان رو به وجود می آورد
    نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
    barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

power led

میخواستم بپرسم بهترین مارک power led 1w و درایور100 وات چیه و از چه سایتی میتونم بگیرم.میخوام یه پروژکتور 100 وات با 100 تا power led یک وات بسازم که که عمر خوبی داشته باشه و لومن بر واتشون هم واقعی باشه خیلی هم حاله ای از رنگ آبی نداشته باشه. در ضمن قیمتش هم مناسب باشه چون چیزی حدود 500 تاش رو میخوام.
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام.
        آقا من یه هفته هست که دارم درباره یه مساله ای پرس و جو میکنم ولی هنوز جواب درست و درمونی نگرفتم. تو بازار از هر کس سوال میکنم یه چیزی جواب میده.
        مساله اینه:
        بنده 7 تا ال ای دی پاور 1 وات 3.5 ولتی و 350 میلی آمپری رو با هم موازی کردم. برای موازی کردن دلالیل خاص دارم که توضیحش مفصله و در هر صورت امکان سری بستن ندارم. از خروجی 3.3 ولت یک پاور کامپیوتر برای روشن کردنش استفاده کردم که روشن هم میشه ولی کم نوره. جریانی که روی پاور کامپیوتر برای خروجی 3.3 ولت نوشته حداکثر 10 آمپره ولی وقتی جریان رو اندازه میگیرم با آمپر متر ، جریان کل مدار رو حدود 300 تا 400 میلی آمپر نشون میده. دلیلش چیه؟
        مگه در مدار موازی نباید مطابق مجموع جریان شاخه ها از منبع تغذیه جریان کشیده بشه؟ یعنی 7*350=2450 میلی آمپر؟
        پاسخهایی که افراد مختلف دادند:
        1- ال ای دی رفتار های خاص خودش رو در مدار داره و باید حتما سه تا سه تا سری کنی با یه مقاوت و هر سه تایی رو با هم موازی کنی و از 12ولت منبع تغذیه استفاده کنی تا درست روشن بشه. وقتی علتش رو پرسیدم خود طرف هم نمیدونست و میگفت :خب دیگه همه جا اینجوری میبندند.
        2-پاور کامپیوتر ایراد داره و یا محدود کننده جریان داره که بیشتر از این جریان نمیده در حالیکه آنچه روی آن نوشته این عبارته:3.3v max10A
        پاسخهای عجیب غریب زیاد گرفتم که هیچیک قانعم نکرد.
        لطفا اساتید نظر بدهند و راه حلی برای این مشکل ارائه فرمایند.
        در ضمن حتی الامکان میخوام مدار ساده باشه و از مقاومت و اینجور چیزها استفاده نکنم و فقط از یه منبع تغذیه بدون چیز دیگه ای استفاده کنم.
        چه کنم؟

دیدگاه

سلام دوستان یک مدار میخوام وقتی که اهنگ در حال خوندن هست led خاموش و روشن بشن ( همون رقص نور خودمون) البته به پخش ماشین میخوام وصل کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vmali
            سلام دوستان یک مدار میخوام وقتی که اهنگ در حال خوندن هست led خاموش و روشن بشن ( همون رقص نور خودمون) البته به پخش ماشین میخوام وصل کنم
            شما بیا تو انجمن صوتی اونجا ببیشتر میتونن راهنماییت کنن بچه ها
            میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
            به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
              در اینجا ابتدا ال ای دی ولتاژ مورد نظر خودشو میگیره باقی مونده ولتاژ می افته دو سر مقاومت و جریان رو به وجود می آورد
              ممنون از راهنماییتون
              ولی چند تا سوال
              1- چرا اول LED ها ولتاژ مورد نظر خودشون را میگیرن؟؟
              2 - این که مثلا اگر LED قرمز که 2 ولته را بزاریم 6 تا 2 ولت میشه 12 . ترانسمون هم که 12 ولته پس دیگه چیزی باقی نمیمونه که بیفته دو سر مقاومت.
              3 - وات بالای مقاومت یعنی چند وات باید استفاده کنم ؟؟؟
              شرمنده دوباره مزاحم شدم

دیدگاه

LED1 + LED2 + LED3 + LEDn + R*I =V

دیدگاه

پاسخ : power led

نوشته اصلی توسط general mohsen
                  میخواستم بپرسم بهترین مارک power led 1w و درایور100 وات چیه و از چه سایتی میتونم بگیرم.میخوام یه پروژکتور 100 وات با 100 تا power led یک وات بسازم که که عمر خوبی داشته باشه و لومن بر واتشون هم واقعی باشه خیلی هم حاله ای از رنگ آبی نداشته باشه. در ضمن قیمتش هم مناسب باشه چون چیزی حدود 500 تاش رو میخوام.
                  سلام.بهترین که نمیدونم ولی تو اونهایی که من کار کردم مالکهای GT و ادیسون (اصلی) خیلی خوب بوده یادتون باشه جی تی رو پایه هاش حک شده GT (اینهایی که من دارم که اینطوریه)اگه شما میخواهید پروژکتوره با صد تا ال ای دی یک وات بسازید من توصیه میکنم یهو نیایید یک درایور صد در یک وات براش تهیه کنید به چند علت اول اینکه چون درایور صد در یک تو بازار بسیار کمه (چون مصرفش کمه)اگه پیدا کنید قیمتش خیلی بالاست دوم اینکه خروجیتون ولتاژش خیلی بالاست (نزدیک 330 ولت) و خطرناکه و سوم اینکه اگه درایور بسوزه (بعد از مدتی) هم همه ال ای دی ها خاموش میشه و هم اینکه کلی ضرره مالی میکنید(چون درایورش خیلی گرانه) به نظرم شما از چند تا درایوره کوچکتر استفاده کنید مثلا سه تا سی و پنج در یک وات که قیمته جنسه خوبش حدوده 25 تومانه....
                  نوشته اصلی توسط arman_varposhti
                  سلام.
                  آقا من یه هفته هست که دارم درباره یه مساله ای پرس و جو میکنم ولی هنوز جواب درست و درمونی نگرفتم. تو بازار از هر کس سوال میکنم یه چیزی جواب میده.
                  مساله اینه:
                  بنده 7 تا ال ای دی پاور 1 وات 3.5 ولتی و 350 میلی آمپری رو با هم موازی کردم. برای موازی کردن دلالیل خاص دارم که توضیحش مفصله و در هر صورت امکان سری بستن ندارم. از خروجی 3.3 ولت یک پاور کامپیوتر برای روشن کردنش استفاده کردم که روشن هم میشه ولی کم نوره. جریانی که روی پاور کامپیوتر برای خروجی 3.3 ولت نوشته حداکثر 10 آمپره ولی وقتی جریان رو اندازه میگیرم با آمپر متر ، جریان کل مدار رو حدود 300 تا 400 میلی آمپر نشون میده. دلیلش چیه؟
                  مگه در مدار موازی نباید مطابق مجموع جریان شاخه ها از منبع تغذیه جریان کشیده بشه؟ یعنی 7*350=2450 میلی آمپر؟
                  پاسخهایی که افراد مختلف دادند:
                  1- ال ای دی رفتار های خاص خودش رو در مدار داره و باید حتما سه تا سه تا سری کنی با یه مقاوت و هر سه تایی رو با هم موازی کنی و از 12ولت منبع تغذیه استفاده کنی تا درست روشن بشه. وقتی علتش رو پرسیدم خود طرف هم نمیدونست و میگفت :خب دیگه همه جا اینجوری میبندند.
                  2-پاور کامپیوتر ایراد داره و یا محدود کننده جریان داره که بیشتر از این جریان نمیده در حالیکه آنچه روی آن نوشته این عبارته:3.3v max10A
                  پاسخهای عجیب غریب زیاد گرفتم که هیچیک قانعم نکرد.
                  لطفا اساتید نظر بدهند و راه حلی برای این مشکل ارائه فرمایند.
                  در ضمن حتی الامکان میخوام مدار ساده باشه و از مقاومت و اینجور چیزها استفاده نکنم و فقط از یه منبع تغذیه بدون چیز دیگه ای استفاده کنم.
                  چه کنم؟
                  سلام دوسته عزیز.خب این طبیعیه دیگه.چون ولتاژ خروجی پاور س(سیم نارنجی رنگ) حدوده 3.3 ولته و این برای ال ای دی یکم کمه و چون شما میخوای از منبع ولتاژ (مثله پاور کامپیوتر استفاده کنی) نیاز داری یک مقاومت هم سری کنی به خروجی که شبیه یک کنترل جریان برات کار کنه و باز ولتاژ کمتر میشه.خب شما اگه میخوای حتما از پاور کامپیوتر استفاده کنی باید از سره 5 ولتش استفاده کنی بعلاوه مقاومت مورده نیاز (توان بالا) که البته من این روش رو صلاح نمیدونم چون خیلی انرژی هدر میره و همچنین پاور هم خیلی بزرگه شما میتونی یک درایور ال ای دی تهیه کنید که ولتاژه خروجیش حدوده چهار ولت و جریانش رویه حدوده 2 الی 2.5 آمپر قفل شده.یا از 5 تا درایور ال ای دیه یک در یک استفاده کنی و هر کدوم رو به یکی بزنی.

ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

با سلام
                    من فلاشر تابلو ال ای دی درست کردم میخوام در انتخاب ترانزیستور راهنماییم کنین
                    من از tip41c استفاده میکنم ولی در این مورد چون تعداد ال ای دی ها کمه حدودا هر بخش جریان یک امپر یا کمتر میکشه چه ترانزیستوری پیشنهاد میکنید.
                    و سوال دیگه رگلاتور 7805 همون lm7805 هست یا فرق دارن؟ -
                    BD139 تو فروشگاه نیست اگه امکانش هست یه لیست کوتاه از ترانزیستورهایی که من میتونم در فلاشرم از اونا استفاده کنم برام بزارید.
                    و ضمنا TIP41C برای چند تا ال ای دی میتونه جواب بده و BD139 چطور؟ :nerd:

دیدگاه

[quote author=ab88 link=topic=86553.msg533488#msg533488 date=1386307174]
                      سلام
                      اگر جریان کشی فلاشر کمه میشه از 7805 استفاده کرد.

کدوم مدار بهتره این یا پایینه؟ تو خازنها فرق دارن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ab88
                        سلام
                        آیسی رگولاتور آی سی هست که حداکثر تا 30 ولت رو میگیره و باتوجه به شمارش خروجی ثابت میده مثلا 7805 5 ولت خروجی داره 7809 9 ولت خروجی
                        باتوجه به تصویر زیر اگر به پایه ورودی برق مثلا 12 بدیم توی خروجی میتونیم 5 ولت بگیریم اون خازنها هم برای صاف کردن بیشتر برق هستش البته بهتره ولتاژ ورودی و خروجی زیاد باهم اختلاف نداشته باشند تا کمتر داغ بشه

بهتره که یک دیود رو توی ورودی بزارین تا اگر یک موقع منفی و مثبت رو اشتباه زدین آی سی نسوزه

این یکی چطور؟

دیدگاه

ذر این مدار
                          شما خازن ورودی رو بردار یعنی بهش نیازی ندارید علتش هم اینه که 12 ولتی که به 7805 وارد میشه صاف صاف هست نیازی به خازن ورودی نداره و خازن خروجی رو هم مقدارش رو 1000 میکرو بگذار
                          مشکلی نداره دیگه یعنی اولش هم مشکلی نداشت ولی کار اضافی بود
                          و وجود دیود برای اینه که کسی اگه + و - 7805 رو جا به جا بزنه
                          7805 نسوزه
                          نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
                          barannoor69@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی باغبانزاده
                            شما خازن ورودی رو بردار یعنی بهش نیازی ندارید علتش هم اینه که 12 ولتی که به 7805 وارد میشه صاف صاف هست نیازی به خازن ورودی نداره و خازن خروجی رو هم مقدارش رو 1000 میکرو بگذار
                            یه 104 هم باهاش موازی کن ،آ‌ثواب داره
                            یه صفر اون 1000 هم برداری مشکلی پیش نمیاد%

دیدگاه

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
                              یه 104 هم باهاش موازی کن ،آ‌ثواب داره
                              یه صفر اون 1000 هم برداری مشکلی پیش نمیاد%
                              خازن 104 رو قبل یا بعد رگلاتور موازی کنم؟ و اینکه خازن 16 و25 ولتی در این مدار فرقی داره یا نه؟ :nerd:

دیدگاه

سلام
                                دوستان به نظر شما برای LED ANGEL EYE چراغ جلو ماشین استفاده از ال ای دی اوال بهتره یا کلاهی؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X