اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط امیر معیری
    سلام
    وقت بخیر

دوست گرامی ، جناب آقای چمنی

مستدعیست بفرمایید ، در طراحی این تابلو ، بر روی هر پیکسل ( ال ای دی آر جی بی ) چه تعداد رنگ قابل اجراست ؟ 7 رنگ ؟ 16 رنگ ؟ 256 ؟ 512 ؟
    و اینکه
    آیا برای تولید رنگها از درایور ال ای دی آرجی بی استفاده شده یا از رجیستر 74595 + روش PWM ؟

با احترام
    92/11/26
    سلام
    این الیدی ها تمامی رنگ ها رو میتوانند تولید کنند...هر رنگی که دلتون بخواد !
    برای تولید رنگ ها از دیتا استفاده میشه....
    یعنی هر کدام از این پیکسل ها دارای یک آیسی مجراست و در کل تمامی اونها به یک درایور اصلی جهت کنترل متصل میشه...
    برنامه نویسی انجام میشه و تابلو نمایش میده...
    لازم به ذکر است که بجز نمایش این رنگ ها قابلیت نمایش متن فارسی -انگلیسی و نامبر و تمامی زبان ها را داراست...
    همچنین دارای توانایی نمایش عکس و jif هم دارد.
    از دیگر امکانات آن نیز میتوان به قابلیت اتصال اون به کامپیوتر نام برد که با توحه به میزان صدای خروجی از رایانه...تابلو تبدیل به اکولایزر صدا خواهد شد
    و..و... و.. و..
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

از بین ماژولهای موجود تو بازار از نظر کیفیت نور و طول عمر کدومشون بهتره؟ 806 میگن کیفیتش اصلا خوب نیست
      701C چطوره؟ DY ها چی؟
      مرغ باغ ملکوتم نیم از عالم خاک ...

دیدگاه

سلام به همگی

اقایون مهندس یک سوال داشتم ، لطف میکنید اگر جوابم رو بدین

من قصد دارم یک رقص نور با ال ای دی های 1وات بسازم ... ( تقریبا 20 ععد ال ای دی 1 یک وات )

حالا نیاز دارم هر الا ای دی یک وات رو با ولتاژ 12 ولت و جریان مناسب راه اندازی کنم ...

خواستم ببینم چه مقاومتی و با چه واتی میتونم سر راه هر ال ای دی قرار بدم که بتونم اون رو با ولتاژ 12 ولت راه اندازی کنم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
          سلام به همگی

من قصد دارم یک رقص نور با ال ای دی های 1وات بسازم ... ( تقریبا 20 ععد ال ای دی 1 یک وات )

حالا نیاز دارم هر الا ای دی یک وات رو با ولتاژ 12 ولت و جریان مناسب راه اندازی کنم ...

خواستم ببینم چه مقاومتی و با چه واتی میتونم سر راه هر ال ای دی قرار بدم که بتونم اون رو با ولتاژ 12 ولت راه اندازی کنم ؟؟؟

من که عددی نیستم ولی کسایی که این کارن ، میگن استفاده از مقاومت مناسب نیست ودرایور رو پیشنهاد میکنن.
          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

اختیار دارین ، نزنید این حرف رو ...

ولی درایور اینجا به کار من نمیاد ....

من قصد دارم هر ال ای دی رو مجزار فرمان بدم ...

با درایور نمیشه که !!!!

کسی میتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟
            الـــهی , گـــاهـــی , نــگـــــاهی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ilion
              سلام به همگی

نسبت به رنگ و مصرف ولتاژ و جریان هر الیدیت...مقاومت رو انتخاب کن
              البته برای کاهش تلفات و کاهش وات مقاومت بهت پیشنهاد میکنم که بجای 12 ولت...اونها رو با 5ولت بایاس کنی
              اینطوری مشگلت حل میشه
              به عنوان مثال برای الیدی قرمز که 2200میلی ولت و330میلی آمپر هست..یک مقاومت 8.2 اهمی بزاری کفایت میکنه
              برای آبی و سبز که 3300میلی ولت 330میلی آمپر هست....مقاومت 5اهمی بزار
              5وات توان مقاومتت باشه هم کفایت میکنه
              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید...
                کسی با این برد ها واسه تابلو روان کار کرده؟؟
                این برد برای یه تابلو بود که کل تابلو روشن مونه بود و گه گاهی بعضی LED ها خاموشو روشن میشدن
                نمیدونم ایراد از برد یا از ماژول ها... این برد ها رو با چی برنامه میدن
                ممنون

دیدگاه

سلام به دوستان محترم.
                  من با led کلاهی میخوام روشنایی درست کنم. اما اطلاعات کاملی ندارم.
                  درایور باید استفاده کنم دیگه؟ این درایور چه مشخصاتی باید داشته باشه؟ پلتفرم مناسبی هست که ledها روش نصب بشه طوری که نورش بیشتر بشه؟
                  برای روشنایی یک آشپزخونه معمولی میخوام؟ :rolleyes:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم شکیبا
                    سلام به دوستان محترم.
                    درایور باید استفاده کنم دیگه؟ این درایور چه مشخصاتی باید داشته باشه؟ پلتفرم مناسبی هست که ledها روش نصب بشه طوری که نورش بیشتر بشه؟
                    روشنایی با لا ای دی رو از دوست مون اقا مسعود بپرس. ms2000 اسمش هس تو انجمن
                    برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                    راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

فونت مناسب برای نوشتن تک خط چیه؟ (به جز کامران)
                      هیچ کدوم از فونت ها به دلم ننشست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                        MRT_Dinar One Light
                        این بدک نیست...

\|/_\/_

دیدگاه

سوئیچ مناسب ترانزیستور

با سلام خدمت دوستان من میخوام یه ترانزیستور مثل tip41c رو بطور صحیح سوئیچ کنم مدارشو میتونید برام بذارید اکه با مقاومت خاصیه یا با یک ترانزیستور دیگه درایو میشه لطفا بطور ساده برام بذارید ممنون میشم .
                          ضمنا میدونم از ماسفت هم میشه استفاده کرد الان هم از irfz44 استفاده میکنم که با یک مقاومت 1k از پاه میکرو به اون سوئیچ میکنم که نمیدونم صحیحه یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمیدرضا رضائی
                            btrafic
                            دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                            بانک اطلاعاتی سنسورها
                            ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                            تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                            [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میثم شکیبا
                              سلام به دوستان محترم.
                              سلام.من یکسری لامپهایی با 74 و 46 و 38 ال ای دی با کلاهیه اچ جی دی اس جی درست کردم بسیار نوره خوبی داره.بله خب بهتره از سوئیچینگ برای درایورش استفاده بشه.من یک آشپزخونه بیست و چند متری رو با چهارده تا کامل روشن کردم و پر نور طوری که ایشون میگه همشو روشن نمیکنه.
                              ولی اگه خواستی غیر از کلاهی استفاده کنی یک لامپهایی هم هست که درایورش بیرونه و فریم سره خودشه و داخلش ال ای دی cob هست اونها هم خوبه ولی کمی گرانه.اونها هم با حدوده ده تاش یک آشپزخونه حدوده هفده هجده متری پر نور روشن شد که بازم ایشون همشو روشن نمیکنه.
                              ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رسول21
                                با سلام میخام نور تابلو رو با یه ولوم کم و زیاد کنم چه قطعهای ودر کجا مدار فلاشر باید قرار بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
                                باید از واحد pwm استفاده کنی به این ترتیب که با پتانسیومتر ولتاژ ورودی به واحذ انالوگ را تغییر بدی واونا تو برنامه
                                با pwmنسبت بدی :read:
                                دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
                                بانک اطلاعاتی سنسورها
                                ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
                                تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
                                [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X