اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

نوشته اصلی توسط ربات شاهرود
    سلام دوستان این روشی که رسول جان گفت رو من تو همه مهرسازی های شهرمون دیدم خیلی هم راحته فقط یه اسپری دارن که رنگ سیاه رو تقویت یا همون پررنگ میکنه خوبم پول درمیارن :biggrin:
    آره
    جدیدا واسه تاتو موقت هم استفاده میشه
    طرح از روزنامه هم برداری
    روش اسپری میکنی
    رو بدنت چاپ میشه
    داروخونه ها دارن...حدود 35تومنه
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

سلام
      ی سوال دارم، میخوام ی دونه ال ای دی رو با 220 ولت برق شهر روشن کنم!
      قبلا این کارو کردم با مقاومت 5.6کیلو اهم و 0.25 وات و درست کار میکنه، اما دوباره خواستم این کارو انجام بدم ون از اون مقاوومته نداشتم مقاومتای دیگه رو امتحان کردم،با سه تا مقاومت متوالی 2.2 کیلو اهم و 0.25 وات، اما ... سوختن مقاومتا!!
      نظرتون چیه؟؟ اگه بخاطر وات پایینش سوختته، چرا قبلیه هنوز داره کار میکنه و مشکلی نداره؟؟!! ال ای دی زرد رنگ بود
      آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!
      کسی از کسی نمیپرسد، آهای فلانی...
      از خانه ی دلت چ خبر؟؟ گرم است؟؟ نوری دارد هنوز؟؟ ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط darkknightrobo
        سلام
        قبلا این کارو کردم با مقاومت 5.6کیلو اهم و 0.25 وات و درست کار میکنه، اما دوباره خواستم این کارو انجام بدم ون از اون مقاوومته نداشتم مقاومتای دیگه رو امتحان کردم،با سه تا مقاومت متوالی 2.2 کیلو اهم و 0.25 وات، اما ... سوختن مقاومتا!!
        نظرتون چیه؟؟ اگه بخاطر وات پایینش سوختته، چرا قبلیه هنوز داره کار میکنه و مشکلی نداره؟؟!! ال ای دی زرد رنگ بود
        یه دیود 1N4007 هم سری کن ببین مشکل حل میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
          یه دیود 1N4007 هم سری کن ببین مشکل حل میشه
          ممنون
          ینی چی؟؟ میشه توضیح بدید؟؟ برای چی این کارو باید انجام بدم؟؟ خب تا جایی که من میدنم این کار فقط ی مقدار افت پتانسیل در حد 0.6 ولت اضافه میکنه! درسته؟؟
          آدم ها همه میپندارند که زنده اند،برای آنها تنها نشانه حیات بخار گرم نفس هایشان است!!

دیدگاه

ممنون
            ینی چی؟؟ میشه توضیح بدید؟؟ برای چی این کارو باید انجام بدم؟؟ خب تا جایی که من میدنم این کار فقط ی مقدار افت پتانسیل در حد 0.6 ولت اضافه میکنه! درسته؟؟
            دیود برای یکسوسازی حداقلی برق متناوب هست چون الیدی ها برای کار با تغذیه ی DC درست شدند.
            به جای مقاومت ها میتونید از یک خازن سری با یک دیود و الیدی استفاده کنید، مثلن 100 نانو-400 ولت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MReza.p
              دیود برای یکسوسازی حداقلی برق متناوب هست چون الیدی ها برای کار با تغذیه ی DC درست شدند.
              به جای مقاومت ها میتونید از یک خازن سری با یک دیود و الیدی استفاده کنید، مثلن 100 نانو-400 ولت.
              ممنون از پاسخگوییتون، ولی به نظر من ی نمه حرفتون مشکل داره!!
              ال ای دی فقط برای dc درست نشده!! ماها بیشتر ازش برای dc استفاده میکنیم! مگه میشه از اینا برای ac استفاده کرد؟؟ میشه خیلی هم خوب میشه!! تو سوالمم گفته بودم من قبلا این کارو با ی مقاومت 5.6 کیلو اهم انجام دادم و led بدون هیچ مشکلی و هیچ تفاوتی با برق dc داره کار میکنه! اما نمیدونم مشکل این یکی دیگه چیه!!

دیدگاه

سلام
                اون مقاومت 5.6 کیلو رو اشتباه فرمودید. اگه 5.6 کیلو باشه و فرض نیم سیکل بودن 4.3 وات توان روش میفته که نمیتونه تحمل کنه. احتمالا مقاومتتون 5.6 کیلو نبوده بلکه 56 کیلو بود!!!! در ضمن اگه از ال ایدی سفید بدون دیود به برق شهر استفاده کنید میسوزه ولی رنگ هایی مثل قرمز و زرد انگاری نمیسوزن!
                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                  اون مقاومت 5.6 کیلو رو اشتباه فرمودید. اگه 5.6 کیلو باشه و فرض نیم سیکل بودن 4.3 وات توان روش میفته که نمیتونه تحمل کنه. احتمالا مقاومتتون 5.6 کیلو نبوده بلکه 56 کیلو بود!!!! در ضمن اگه از ال ایدی سفید بدون دیود به برق شهر استفاده کنید میسوزه ولی رنگ هایی مثل قرمز و زرد انگاری نمیسوزن!
                  نه دوست عزیز!!
                  مقاومتم 5.6 کیلو !
                  http://www.xum.ir/image/KB8j
                  اینم عکسی که ازش گرفتم! مقاومت و با ی ال ای دی که داره درست کار میکنه، تقریبا چهار ماه میشه که داره کار میکنه

دیدگاه

نه دوست عزیز!!
                    مقاومتم 5.6 کیلو !
                    http://www.xum.ir/image/KB8j
                    اینم عکسی که ازش گرفتم! مقاومت و با ی ال ای دی که داره درست کار میکنه، تقریبا چهار ماه میشه که داره کار میکنه
                    هر الیدی با هر مارک و باهر رنگی
                    یک میزان جریان مصرف میکنه
                    خودم هم این کارو انجام دادم
                    فقط روی الیدی های ساده و خودرنگ این روش کار میکنه
                    الیدی های لیزی یا بی رنگ و کلاهی و... جریان کشی بالاشون باعث سوختن مقاومت میشه
                    حتی در مدل 3میلی متری هم این اتفاق افتاد و مقاومت سوخت !

شما یک الیدی ساده...خودرنگ....قرمز یا سبز یا زرد...فرقی نداره بردارین و به مقاومت 5.6 یک جهارم واتی بزنید
                    مشگلی پیش نمیاد.

من با 4.7 کیلو هم این کارو کردم
                    با 6.8کیلو هم امکانش هست روشن بشه...کمتر نباشه...بیشترش مهم نیست
                    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی
                      هر الیدی با هر مارک و باهر رنگی
                      یک میزان جریان مصرف میکنه
                      خودم هم این کارو انجام دادم
                      فقط روی الیدی های ساده و خودرنگ این روش کار میکنه
                      الیدی های لیزی یا بی رنگ و کلاهی و... جریان کشی بالاشون باعث سوختن مقاومت میشه
                      حتی در مدل 3میلی متری هم این اتفاق افتاد و مقاومت سوخت !

شما یک الیدی ساده...خودرنگ....قرمز یا سبز یا زرد...فرقی نداره بردارین و به مقاومت 5.6 یک جهارم واتی بزنید
                      مشگلی پیش نمیاد.

من با 4.7 کیلو هم این کارو کردم
                      با 6.8کیلو هم امکانش هست روشن بشه...کمتر نباشه...بیشترش مهم نیست
                      متوجه منظورتون نشدم! ولی دو هردو مورد از یک نوع ال ای دی استفاده کردم!!!

دیدگاه

متوجه منظورتون نشدم! ولی دو هردو مورد از یک نوع ال ای دی استفاده کردم!!!
                        اگه از یک نوع الیدی و یک مقدار مقاومت استفاده کرده باشید...نباید مشگلی پیش بیاد !

دم اینکه
                        نظر دوستمونم انجام بدین...
                        اگه توجیه مالی براتون داره...ازدیود 1N4007 سری شده با پایه منفی و مقاومت در پایه مثبت...این کارو تکرار کنید
                        نتیجه خواهید گرفت.

دلیلش هم این هست که برق شهر 220ولت AC هست
                        پس از عبور از دیود سیکل برش میخورد و 110ولت نیم سیکل میشه...
                        اگه دیدین که چشمک زدن الیدی محصوص هست...یک خازن ولتاژ بالا حدود 1تا 10میکرو به الیدی موازی کنید

\|/_\/_

دیدگاه

هر ال ای دی در این دات ماتریس ها چقدر جریان میکشه:؟
                          http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B3/3038-%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B3-8x8-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-47mmx47mm.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ((O-I-O))
                            هر ال ای دی در این دات ماتریس ها چقدر جریان میکشه:؟
                            http://eshop.eca.ir/%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B3/3038-%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%A7%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%B3-8x8-%D9%82%D8%B1%D9%85%D8%B2-47mmx47mm.html
                            دیتاشیت نوشته 25میلی آمپر(حداکثر)
                            ولتاژ ماکسش هم 2.8ولت

دیدگاه

سلام دوستان من نبال led rgb روز دید هستم میتونید اگه مدل خاصی مد نظر دارین معرفی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اشکان غفارزاده.
                                دیتاشیت نوشته 25میلی آمپر(حداکثر)
                                ولتاژ ماکسش هم 2.8ولت
                                لینک دیتاشیتی که گزاشتن برای من باز نمیشه.شما چطور بازش کردید؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X