اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید {پاسخ فوری در انجمن LED}

خب فیوز 320 یا 350 میلی آمپر از کجا بیاریم؟
    اینجا زیر نیم آمپر پبدا نمیشه.
    منم تو فکرشم.
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
      خب فیوز 320 یا 350 میلی آمپر از کجا بیاریم؟
      اینجا زیر نیم آمپر پبدا نمیشه.
      منم تو فکرشم.
      والا چی بگم.تهران هست
      من برای یه کاری نیاز به فیوز داشتم 100میلی 200میلی 300میلی 400میلی 500میلی رو اگه اشتباه نکنم خریدم.
      اما نمیدونم فیوز350میلی باشه یانه :nerd:
      [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

سلام
        من12تا led رو باهم سری کردم بعد 12ردیف از اون ها رو با هم موازی کردم و ال ای دی هم 0.3 وات هستن.میخوام از هر شاخه 100ma بگذره. کل جریان میشه 1.2 آمپر .چه منبع یا درایوری واسش استفاده کنم؟
        کلا میخوام یکی از اون چراغ هایی که رو سقف(کاذب ها) میذارن درست کنم.کسی اطلاعاتی از نحوه سری موازی کردن و نوع منبع مورد استفاده تو اونا داره؟ال ای دی و قطعات مورد استفاده در اونها smd هست.
        ممنون از راهنماییهاتون.

دیدگاه

با عرض سلام
          دوستان من تقریبا 3هفته ای هست یه تابلو درست کردم الان مشتری زنگ زده میگه سیمهاش اب شده اتصال کرده خاموش شدن میدونین علت گرم شدن و اب شدن چیه 1000تا ال ای دی ابی 3تا 3تا موازی سری کردم
          a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

شاید سیم رو نازک گذاشتین و جریان زیاد باعث گرم شدن و ذوب شدن عایق سیم شده.
            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ
            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
            ---------------------BMCELEC@-------------------
            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
            ---------------www.bmc-elec.com--------------
            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
              با عرض سلام
              دوستان من تقریبا 3هفته ای هست یه تابلو درست کردم الان مشتری زنگ زده میگه سیمهاش اب شده اتصال کرده خاموش شدن میدونین علت گرم شدن و اب شدن چیه 1000تا ال ای دی ابی 3تا 3تا موازی سری کردم
              سلام بر شما.
              اطلاعات بیشتری بدین .

مینیمم و مکسیمم جریان کشی LED ها ؟
              مینیمم و مکسیمم ولتاژ راه انداز LED ها ؟
              چند تا چند تا سری کردین ؟
              مقاومت سری شده با LED ها چند است ؟
              مقاومت سری شده با LED ها چند وات است؟

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
              شاید سیم رو نازک گذاشتین و جریان زیاد باعث گرم شدن و ذوب شدن عایق سیم شده.
              باید اطلاعات بالا را داشته باشیم تا بتوان به گفته ی شما اعتماد کرد.

[glow=green,2,300][b]بشر ممکن الخطاست
              درخت هرچه پربار تر سر به زیر تر[/glow]

دیدگاه

پاسخ : سوالات کوتاه خودرا در اینجا مطرح کنید

نوشته اصلی توسط mammad.j
                سلام
                من12تا led رو باهم سری کردم بعد 12ردیف از اون ها رو با هم موازی کردم و ال ای دی هم 0.3 وات هستن.میخوام از هر شاخه 100ma بگذره. کل جریان میشه 1.2 آمپر .چه منبع یا درایوری واسش استفاده کنم؟
                کلا میخوام یکی از اون چراغ هایی که رو سقف(کاذب ها) میذارن درست کنم.کسی اطلاعاتی از نحوه سری موازی کردن و نوع منبع مورد استفاده تو اونا داره؟ال ای دی و قطعات مورد استفاده در اونها smd هست.
                ممنون از راهنماییهاتون.
                سلام بر شما.

خوب بریم سراخ محاسبات:

باید ولتاژ هر LED را داشته باشیم :
                کد:
                P=IV => V=P/I => V=3
                پس هر LED با 3 ولت روشن میشود.

حالا باید ولتاژ هر شاخه ی LED را محاسبه کنیم :
                (پی نوشت: پیشنهاد می کنم شاخه های 12 تایی LED ها را مستقیم به برق ندهید بلکه آن ها را با یک مقاومت سری کنید)
                کد:
                12*3=36
                اگر بدون مقاومت به برق بزنید ولتاژ هر شاخه 36 ولت می شود.
                چون می خواهیم با مقاومت بزنیم 2 ولت بیشتر در نظر می گیریم و آن 2 ولت را روی مقاومت می اندازیم.
                حالا اندازه ی مقاومت را باید حساب کنیم:
                کد:
                R=V/I => R=2*10 => R=20
                پس باید مقاومت 20 اهم را سری کینم.

حالا توان هر مقاومت را حساب می کنیم:
                کد:
                P=R*I^2 => P=20/100=0.2W
                توان را یکمی بیشتر در نظر گرفتیم : پس مقاومت میشه : 20 اهم 1/4 وات

خوب پس شکل کلی یک شاخه را پیدا کردیم حالا 12 شاخه داریم که هر کدام 100mA می کشند . طبق گفته ی شما 1.2 آمپر می شود.

پس:

1) با در نظر گرفتن بستن مقاومت ها : شما به یک منبع 38 ولت 1.2 آمپر نیاز دارید.
                2) بدون در نظر گرفتن مقاومت ها : شما به یک منبع 36 ولت 1.2 آمپر نیاز دارید.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
                  با عرض سلام
                  به نظر من مثبت و منفی به هم چسبیدن واتصال کوتاه شده پس باید کل تابلو خاموش شده باشه سیمکشی تون هرچقدر هم نازک باشه جریان کشی باعث ذوب شدن سیمها نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر حسین بیگدلی
                    سلام بر شما.

خوب بریم سراخ محاسبات:

باید ولتاژ هر LED را داشته باشیم :
                    کد:
                    P=IV => V=P/I => V=3
                    پس هر LED با 3 ولت روشن میشود.

حالا باید ولتاژ هر شاخه ی LED را محاسبه کنیم :
                    (پی نوشت: پیشنهاد می کنم شاخه های 12 تایی LED ها را مستقیم به برق ندهید بلکه آن ها را با یک مقاومت سری کنید)
                    کد:
                    12*3=36
                    اگر بدون مقاومت به برق بزنید ولتاژ هر شاخه 36 ولت می شود.
                    چون می خواهیم با مقاومت بزنیم 2 ولت بیشتر در نظر می گیریم و آن 2 ولت را روی مقاومت می اندازیم.
                    حالا اندازه ی مقاومت را باید حساب کنیم:
                    کد:
                    R=V/I => R=2*10 => R=20
                    پس باید مقاومت 20 اهم را سری کینم.

حالا توان هر مقاومت را حساب می کنیم:
                    کد:
                    P=R*I^2 => P=20/100=0.2W
                    توان را یکمی بیشتر در نظر گرفتیم : پس مقاومت میشه : 20 اهم 1/4 وات

خوب پس شکل کلی یک شاخه را پیدا کردیم حالا 12 شاخه داریم که هر کدام 100mA می کشند . طبق گفته ی شما 1.2 آمپر می شود.

پس:

1) با در نظر گرفتن بستن مقاومت ها : شما به یک منبع 38 ولت 1.2 آمپر نیاز دارید.
                    2) بدون در نظر گرفتن مقاومت ها : شما به یک منبع 36 ولت 1.2 آمپر نیاز دارید.

موفق باشید.
                    ممنون از جواب خوب شما. میدونید چه نوع منبعی برای این کار مناسبه؟ (سوئیچینگ یا آداپتور بین راهی یا اصلا درایور؟)
                    اینم بگم که از بین راهی ها خاطره خوبی ندارم بعضیاشون بیش از حد گرم میشن نمیدونم چرا!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mammad.j
                      ممنون از جواب خوب شما. میدونید چه نوع منبعی برای این کار مناسبه؟ (سوئیچینگ یا آداپتور بین راهی یا اصلا درایور؟)
                      اینم بگم که از بین راهی ها خاطره خوبی ندارم بعضیاشون بیش از حد گرم میشن نمیدونم چرا!
                      سویچینگ

دیدگاه

سلام یه سوال//
                        مگه جریان خروجی led driver ها ثابت نیست؟
                        اگه ثابت هست پس چرا روشون ماکزمم جریان خروجی رو مشخص میکنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mammad.j
                          سلام یه سوال//
                          جریان ماکسیمم درایور یعنی حداکثر جریانی که میتونه به مصرف کننده بده یعنی اجازه نمیده که مصرف کننده شما بیشتر اون حد بکشه. اگه مصرف کننده شما در اون رنج ولتاژی باشه که رو درایور نوشته اون جریان رو در مصرف کننده جاری میکنه. مثلا درایور 50 الی 90 ولت 300 میلی آمپر یعنی اگه ولتاژ ال ای دی شما بین 50 تا 90 باشه جریان 300 میلی رو به ال ای دی میده و بیشتر نمیتونه بده. به عبارتی درایور یه نوع منبع جریان با رنج ولتاژ مشخص هست. .
                          لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mammad.j
                            سلام یه سوال//
                            اون جریانی که روی درایور نوشته شده نشانگر حداکثر جریانی است که درایور توان دادن آن را دارد.

پاورقی:

چیزی به نام " منبع ولتاژ با جریان ثابت " وجود ندارد.
                            اگر هم باشد با کم و زیاد کردن ولتاژ این کار را میکنند ( کلک رشتی می زنند ).

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                              جریان ماکسیمم درایور یعنی حداکثر جریانی که میتونه به مصرف کننده بده یعنی اجازه نمیده که مصرف کننده شما بیشتر اون حد بکشه. اگه مصرف کننده شما در اون رنج ولتاژی باشه که رو درایور نوشته اون جریان رو در مصرف کننده جاری میکنه. مثلا درایور 50 الی 90 ولت 300 میلی آمپر یعنی اگه ولتاژ ال ای دی شما بین 50 تا 90 باشه جریان 300 میلی رو به ال ای دی میده و بیشتر نمیتونه بده. به عبارتی درایور یه نوع منبع جریان با رنج ولتاژ مشخص هست. .
                              ممنون از جواب دوستان.
                              ببینید اینیکه من فهمیدم درسته:
                              فرضا یه درایور 9-7 ولت با ماکزیمم جریان 20 میلی آمپر داشته باشیم(اعداد فرضی ان ها! گیر ندید )
                              میتونیم سه تا ال ای دی 3 ولتی رو که جریان مناسب براشون 20 میلی آمپر هست رو با هم سری کنیم و با درایور مذکور به خوبی روشنشون کنیم.
                              درسته؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mammad.j
                                ممنون از جواب دوستان.
                                ببینید اینیکه من فهمیدم درسته:
                                فرضا یه درایور 9-7 ولت با ماکزیمم جریان 20 میلی آمپر داشته باشیم(اعداد فرضی ان ها! گیر ندید )
                                میتونیم سه تا ال ای دی 3 ولتی رو که جریان مناسب براشون 20 میلی آمپر هست رو با هم سری کنیم و با درایور مذکور به خوبی روشنشون کنیم.
                                درسته؟
                                بله درسته. البته بهتره اعداد رو تو مرز انتخاب نکنیم یعنی مثلا برای 3 تا 3 ولت بهتره درایور 7 تا 10 ولت انخاب کنیم.( اعداد من هم فرضی اند :mrgreen
                                لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X