اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط رسول21
    برای تابلو های کوچک بنظرم بهترین فونت فارسیmj rajab هست
    خوب آقا رسول پش کن که همه داشته باشند دیگه! :rolleyes:
    در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
    گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

برای تابلو های کوچک فونت arial black هم خیلی مناسبه من امتحان کردم جالب بود
      راستی یه پاور از یه مرکز فروش دیگه همراه با ماژول سبز رنگ سفارش دادم جنس پاور که برام رسید خیلی عالی بود فن خنک کننده هم داشت در مقایسه با پاورهای تابلو طیف اصلا داغ نمی کرد هر کی دوست داره با این مرکز واردات آشنا بشه بهم پیام بده
      Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجید ملوندی
        از برنامه هم زیاد کردم خیلی کمه.
        یک تابلو شرکتی اینجا هست از 2 متری نمیتونی نگاش کنی.
        نورش کل خیابان رو روشن کرده.
        مشتری رفته دیده میگه منم مثل اون میخوام.
        به نظر شما اگه ولتاژ رو 8 ولت بدم تو دراز مدت نمیسوزه بافر هاش؟؟؟؟
        ولتاژ رو نباید از 5 ولت بیشتر بدی در مورد میزان روشنایی هم به ماژولت بستگی داره ماژول تک رنگ قرمز 40 ت داریم 45 ت هم داریم که هر کدوم کیفیت خاص خودش رو داره
        Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

همانطوری که دوستان اطلاع دارند قیمت تابلوروان زیاده و همه کسی نمی تونه از این تابلوها استفاده کنه اما
          یه فکری هست که شاید عملی باشه و اون بحث اجاره دادن تابلو روان هستش با قیمتی مناسب که هم برای شما تبلیغ باشه و هم اینکه شاید طرف از تابلو خوشش بیاد و اون رو خریداری کنه نظر شما در این مورد چیه
          Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

خوب مثلا تابلو رو برای چه کاری اجاره بگیره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
              خوب مثلا تابلو رو برای چه کاری اجاره بگیره؟
              برای تبلیغات فروشگاه خودش بزار توی فروشگاهش و به معرفی کردن محصولاتش بپردازه
              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

من که یه ماهه یدونشو گذاشتم مغازه ای نه خودش ور میداره نه کسی میاد بخره دگه دیونه شدم اصلا شغل خوبی نیس :angry:
                a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مجتبی1368
                  برای تبلیغات فروشگاه خودش بزار توی فروشگاهش و به معرفی کردن محصولاتش بپردازه
                  خودت میدونی ولی بنظرم اصلا ایده جالبی نیست!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
                    من که یه ماهه یدونشو گذاشتم مغازه ای نه خودش ور میداره نه کسی میاد بخره دگه دیونه شدم اصلا شغل خوبی نیس :angry:
                    بستگی به شهر و نوع بازار هر شهر و هزینه ای که طرف برای دیده شدن و تبلیغات خرج میکنه متفاوته و منم قبلا قید این کارهارو زدم و رفتم دنبال یه شغل دیگه از این راه به زحمت میشه نون درآورد کلا به زحمت میشه از الکترونیک نون خورد!

دیدگاه

سلام این هم عکسی از یه تابلو با ابعاد 32*96 امیدوارم بدرد دوستان بخوره

Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

دوستان یه سوال جای usbرو که گذاشتن ما مین برد رو چجوری بزنیم که جای usb تکون نخوره من یه کابل usb گرفتم اومدم جاش بندازم با لحیم کاری با صد مصیبت اطرافش رو پر کردم که تو اون سوراخه تکون نخوره نمیدونم فهمیدین چجوری گذاشتم یا نه اصلا خوب در نیومد یکم کثیف شد
                        a happy person is one who wants happiness for other

دیدگاه

بچه ها یک سوال! برای 20 تا ماژول P10 قرمز چندتا پاور 40A باید گذاشت که در دراز مدت پاور ها آسیب نبینند؟

دیدگاه

آقا مجتبی1368 ماژول های ال ای دی رو از پشت چطوری بهم وصل کردی؟ منظورم کابلش نیست نحوه متصل کردن ماژول ها از نظر فیزیکی منظورمه لطف میکنید یک عکسم از داخل تابلویی که عکسشو بالا گذاشتین بذارین ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sami222
                              آقا مجتبی1368 ماژول های ال ای دی رو از پشت چطوری بهم وصل کردی؟ منظورم کابلش نیست نحوه متصل کردن ماژول ها از نظر فیزیکی منظورمه لطف میکنید یک عکسم از داخل تابلویی که عکسشو بالا گذاشتین بذارین ممنون
                              فکر کنم یکی از سخترین مراحل همین قسمت باشه که بتونی سوراخهای قابت رو مطابق سوراخ های ماژول دربیاری کلی وقت می بره و بعدش همه ی سوراخ ها هم دقیق در نمیاد . در آینده عکس میگیرم و توضیح دقیق تری میدم
                              Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sky_man847
                                دوستان یه سوال جای usbرو که گذاشتن ما مین برد رو چجوری بزنیم که جای usb تکون نخوره من یه کابل usb گرفتم اومدم جاش بندازم با لحیم کاری با صد مصیبت اطرافش رو پر کردم که تو اون سوراخه تکون نخوره نمیدونم فهمیدین چجوری گذاشتم یا نه اصلا خوب در نیومد یکم کثیف شد
                                همانطوری که در تصاویر بالا می بینی من از شیوه ی لحیم کردن استفاده نکردم و خود مین برد رو کنار سوراخ مربعی قرار دادم حالا چطور مین برد رو قرار دادم به روش زیر
                                مین برد رو روی یه تکه چوب ام دی اف قرار دادم (پیچ کردم ) و تکه چوب رو به قاب پیچ کردم البته از قبل مکانهای دقیق پیچ کردن رو مشخص کردم اینجوری مین برد محکم به چوب چسبیده و تکون نمی خوره و هیچ اتصالی هم ایجاد نمی شه...
                                Esmaeili_led@yahoo.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X