سلام دوستان..من کارت HD-S3 رو برای تاریخ شمسی Update کردم ولی دیگه کارت شناسایی نمیشه و LED روی کارت دیگه چشمک نمیزنه!! مشکل چیه؟فایل باینری Update رو از سایت تابلوتیف گرفته بودم!
سلام دوستان..من کارت HD-S3 رو برای تاریخ شمسی Update کردم ولی دیگه کارت شناسایی نمیشه و LED روی کارت دیگه چشمک نمیزنه!! مشکل چیه؟فایل باینری Update رو از سایت تابلوتیف گرفته بودم!
من هم از این مشکلات برام پیش اومده ولی وقتی با طرف تماس میگیری و مشکل رو براش توضیح میده میگه سیستم آلوده بوده یا ویروسی و از این قبیل حرفها اما هیچ راه حلی نداره بجز اینکه کارت رو برگردونی به طرف و یا اینکه دوباره اگر می خوای کارتت شناسایی بشه روش زیر رو اجرا کن
کارت رو از برق در بیار و تنظیمات پدیت کارتت رو در سیستم اماده کن و موس سیستم رو ببر روی گزینه ی اپدیت حال همزمانی که کارت کنترل رو به برق میزنی گزینه ی پدیت در سیستم رو هم تیک بزن میبینی که سیستم کارت رو شناسایی میکنه و کارت کنترلت دوباره قابل استفاده میشه
آقا مجتبی ممنون از جوابتون...کاری که گفتید رو دقیق انجام دادم..کارت پدیت میشه ولی زمانی که میخوام کارت رو پروگرام کنم شناسایی نمیشه!!هنوز هم LED روی کارت چشمک نمیزنه...وقی سالم بود همیشه چشمک میزد..شما این فایل رو دارید :HD_S3_V3.10.bin ؟ این فایل firmware فابریک روی کارت بود..شاید اگه با همین دوباره پدیت بشه درست بشه!
سلام دوستان کسی از این فریم های آماده که قابل مونتاژ هست اطلاع دقیقی داره ؟
(فکر کنم تو صفحات قبلی عکسی ازش هست )
نحوه خرید و قیمتاشو میخوام؟
مرسی :nice:
سلام آقا کسی جواب مارو نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :angry: :angry: :angry:
با سلام دوستان ما که نتونستیم تابلومون رو بفروشیم میخوام بدم مسجد میخواستم ببینم میشه اوقات شرعی رو نمایش داد مال هر روز رو.من تو یه مسجدی دیده بودم از این تابلوها نمیدونم دگه خودشون مال هر روز رو تغییر میدن یا برنامه بخصوصی داره
ممنون میشم کمکی کنید
a happy person is one who wants happiness for other
با سلام دوستان ما که نتونستیم تابلومون رو بفروشیم میخوام بدم مسجد میخواستم ببینم میشه اوقات شرعی رو نمایش داد مال هر روز رو.من تو یه مسجدی دیده بودم از این تابلوها نمیدونم دگه خودشون مال هر روز رو تغییر میدن یا برنامه بخصوصی داره
ممنون میشم کمکی کنید
ایده جالبه ممنون میشم دوستانی که تجربشو دارن یه کمکی بکنن
در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی
تابلویی که واسه مشتری بستم 32x160 ماژول پی 10 سبز.
به علت کمبود جا تغذیه رو داخل تابلو نبستم.
مشتری هم خودش بدون هماهنگی زده به برق 220.تمام ایسی های ماژول ها به کل سوخته.
یکی از ایسی های داخل تابلو تو بازار نیست .دوستان کسی این ایسی رو میشناسه؟؟؟
اسم ایسی.
8 پایه SMD
4953
2F 3F
ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...
کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...
مگه هر ماژول 2 آمپر نیاز نداره در صورتی که تمام لامپهاش روشن باشه
خب 20 تا ماژول 40 آمپر میخاد یعنی یه تغذیه بیشتر نیاز نیست بخری
نا امیدمون کردی!
20 تا ماژول، یه پاور 40 آمپر!!!!!!!!
مگه حساب 2،2 تا 4تاست!!!!!!!!!!!
این تابلو قراره حداقل 2 تا 3 سال کار کنه، و تمام پاورهای بازار که چینی بنجل هستن 40 آمپراشون اگه با 30 آمپر بارهم کار کنه 6 ماهه تعطیله.
عرفش اینه هر 7 ماژول قرمز یه پاور 40 آمپر چینی یا یه پاور 20 آمپر تایوانی.
اگه از این پاورای تایوانی خواستید گروه ما میتونه واستون تهیه کنه.
دیدگاه