اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بستن تابلو روان چینی

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بستن تابلو روان چینی

نوشته اصلی توسط 1900
    سلام دوستان
    [list type=decimal]
    [li]ماژول فول کالر آیا با ماژول تلویزیون رنگی تفاوت داره؟یا هر دو یکی هستن؟(فکر کنم یکی باشه)؟[/li]
    [li]کیفیت ماژول خوب تک رنگ را چطور میشه تشخیص داد؟هم چینی هست هم تایوان.کدوم بهتره؟(فکر کنم تایوان)؟[/li]
    [li]هم برد استفاده میشه تو تابلو روان و هم هاب؟[/li]
    [/list]
    سلام
    تمامی ماژول های RGB و 2RGB به اصطلاح فول کالر هستند. فقط هرچقدر که تراکم بالا و تعداد آی سی بیشتری استفاده میشه ، کیفیت رنگ هم بهتر میشه.
    تمامی ماژول هایی که در بازار ایران و حتی به جرات بگم در جهان هستند ، همگی ساخت چین هستند. به هیچ وجه ، قطعا به هیچ وجه ماژول تایوانی نداریم.
    کارت هایی که ورودی هاب روی خودشون دارند، دیگه نیازی به استفاده از هاب اکسترنال ندارند. مثل HDA - HDQ - HDU و...
    اما کارت هایی که روشون هاب ندارند ، میبایست بسته به نوع ماژول باید از هاب اکسترنال استفاده بشه. مثل C1 - C3 - M10 - M20 و...

دیدگاه

آقا شما این تابلو روان های چینی را که مونتاژ می کنید ، همینطوری میدید دست مشتری ، یا خودتون در محل مورد نظر مشتری نصب می کنید؟

دیدگاه

سلام
        امروز تو یه فروشگاه دیدم که طرف با پایه های مربوط به رباتیک اومده بود ماژول های تابلوروان رو با هم دیگه متصل کرده بود و بدون قاب گذاشته بود تو ویترین

با این روش خیلی خیلی سریع میشه یه تابلو رو مونتاژ کرد و دیگه هم به احتیاج به سوراخ کاری نیست فقط میخاد دور تا دور قاب رو یه چند تا سوراخ بزنی که ماژول رو به قاب ببینیدی و بعد توسط این پایه ها به همیدیگه متصلش کننی

اون پایه های مثل این نمونه ها بودند

http://8pic.ir/images/wo6ozcfmghhnxbaf643e.jpg
        یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقای دکتر
          سلام
          امروز تو یه فروشگاه دیدم که طرف با پایه های مربوط به رباتیک اومده بود ماژول های تابلوروان رو با هم دیگه متصل کرده بود و بدون قاب گذاشته بود تو ویترین

با این روش خیلی خیلی سریع میشه یه تابلو رو مونتاژ کرد و دیگه هم به احتیاج به سوراخ کاری نیست فقط میخاد دور تا دور قاب رو یه چند تا سوراخ بزنی که ماژول رو به قاب ببینیدی و بعد توسط این پایه ها به همیدیگه متصلش کننی

سلام
          بنظرتون این روش برای تابلو های بزرگ مثلا 1*1 متر جواب میده

دیدگاه

آقا وقتی این قاب های خوشگل صنعتی با رنگ کوره ای از کوچکترین اندازه ممکن تا بزرگترین اندازه ممکن موجود است و انصافا هم قیمت بسیار مناسبی دارد ، و تابلوها با بالاترین کیفیت ممکن در کنار هم قرار میگیرند چه نیازی به بست ها هست؟

تازه سه مدل قاب صنعتی در بازار هست :

1 - حاشیه دار

2 - فیت

3 - همسطح

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین وکیل زاده
              و انصافا هم قیمت بسیار مناسبی دارد ، و تابلوها با بالاترین کیفیت ممکن در کنار هم قرار میگیرند چه نیازی به بست ها هست؟

بستگی داره شما انصاف رو چه جوری معنی کنید ؟

دیدگاه

بستگی داره شما انصاف رو چه جوری معنی کنید ؟
                ببینید قیمت قاب تابلو بر اساس هر ماژول 7500 حساب میشه. حالا من نه فروشنده و نه نماینده این قاب ها هستم. ولی اینو هم بگم که اگه این قاب های حاضری نبود من اصلا به دنبال ساخت و فروش تابلو روان نمیرفتم. دلیل پیشرفت صنعت تابلو روان در شهر ما نیز به دلیل وجود این قاب ها هست.

حالا دوستان دیگه که خودشون قاب میسازند بفرمایند که مثلا برای یک تابلو 192x64 چقدر هزینه می کنند. با قاب های حاضری میشه = 180000 تومان

دیدگاه

سلام

خوب اینا که از لحاظ استحکام که خیلی ضعیفن.
                  اگه میخواین یه همچین کاری بکنین ، خیلی راحته. برین از کسایی که قفسه میفروشند ، چند تا شاخه بگیرین ، شاخه ها هم که میدونید سوراخ سوراخ هستند.
                  حدالامکان از شاخه هایی که استیل و بدون خمیدگی هستند تهیه بکنید. بعد اونا رو اندازه ی سایزتون ببرین و ماژول رو از طول عرض به هم پیچ و مهره کنین.
                  هم ارزونه و هم خیلی خیلی با دوام.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
                    خوب اینا که از لحاظ استحکام که خیلی ضعیفن.
                    اگه میخواین یه همچین کاری بکنین ، خیلی راحته. برین از کسایی که قفسه میفروشند ، چند تا شاخه بگیرین ، شاخه ها هم که میدونید سوراخ سوراخ هستند.
                    حدالامکان از شاخه هایی که استیل و بدون خمیدگی هستند تهیه بکنید. بعد اونا رو اندازه ی سایزتون ببرین و ماژول رو از طول عرض به هم پیچ و مهره کنین.
                    هم ارزونه و هم خیلی خیلی با دوام.
                    سلام
                    ممنونم قفسه چی ؟

دیدگاه

سلام
                      ممنونم قفسه چی ؟
                      سلام
                      یه سر به مغازه های بوتیک بزنید.
                      به قفسه های استیل که از دیوار به صورت تک شاخه ای آویز کردند دقت کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fullcolor-LED
                        سلام
                        یه سر به مغازه های بوتیک بزنید.
                        به قفسه های استیل که از دیوار به صورت تک شاخه ای آویز کردند دقت کنین.
                        سلام میشه یه نمونه عکس بزاری چون من خیلی دنبالش گشتم ولی پیدانکردم :cry2:
                        دو چیز شما را تعریف می کند :

1. بردباریتان در زمانی که هیچ چیز ندارید

2. نحوه ی رفتارتان وقتی همه چیز دارید ...

دیدگاه

سلام برای تابلو فول کالر از چه ماژول هایی استفاده میشه؟

به ازای چند ماژول از یک ترانس استفاده میشه؟

برد کنترلی برای دو سطر و سه و 4 سطر مدل و قیمتاشو لطف کنید

قیمت گذاریش برای مشتری چطوره من تا حالا فول کالر نزدم

دیدگاه

با سلام دوستان
                            وقتی متنها عوض میشن یه مکثی داره ایراد از چیه

فایل گیف استفاده میکنم

دیدگاه

با درود

دوستان ، یک تابلو روان من دارم 16*96 هست
                              سال 82 برای پایان نامه ام ساختم ، اون موقع این قرطی بازی ها نبود دی: از لحیم کردن LED ها روی PCB هایی که طراجی خودم بود گرفته تا نوشتن تمامی برنامه ها با خودمون بود . که فارق از دربه دری ها و دردسرهاش نتیجه نهایی هم زیاد جالب نیست و قابلیت های زیادی نداره

الان می خوام بعد از 10 11 سال از زیر تخت بکشمش بیرون و راهش بندازم. یعنی کل سیستم اسکن و کنترولرش را عوض کنم و چینی بندازم.
                              در حال حاضر اسکن هر ماژول 16*16 توسط یک میکرو 8951 و ترانزیستور و ... انجام می شه و کنترل کل سیستم هم توسط یک میکرو اصلی دیگه که اطلاعات را از EEprom می خونه و به صورت نوبتی و سریال برای هر ماژول می فرسته

الان اگر من تمام این میکرو ها را جدا کنم و عملا 6 تا ماتریس 16*16 داشته باشم با قاب و پاور ، چی باید بخرم تا بتونم از برنامه طراجی و کنترولر های چینی استفاده کنم . کار اسکن را با چه بردی باید انجام بدم ؟

مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdy111
                                با درود

دوستان ، یک تابلو روان من دارم 16*96 هست
                                سال 82 برای پایان نامه ام ساختم ، اون موقع این قرطی بازی ها نبود دی: از لحیم کردن LED ها روی PCB هایی که طراجی خودم بود گرفته تا نوشتن تمامی برنامه ها با خودمون بود . که فارق از دربه دری ها و دردسرهاش نتیجه نهایی هم زیاد جالب نیست و قابلیت های زیادی نداره

الان می خوام بعد از 10 11 سال از زیر تخت بکشمش بیرون و راهش بندازم. یعنی کل سیستم اسکن و کنترولرش را عوض کنم و چینی بندازم.
                                در حال حاضر اسکن هر ماژول 16*16 توسط یک میکرو 8951 و ترانزیستور و ... انجام می شه و کنترل کل سیستم هم توسط یک میکرو اصلی دیگه که اطلاعات را از EEprom می خونه و به صورت نوبتی و سریال برای هر ماژول می فرسته

الان اگر من تمام این میکرو ها را جدا کنم و عملا 6 تا ماتریس 16*16 داشته باشم با قاب و پاور ، چی باید بخرم تا بتونم از برنامه طراجی و کنترولر های چینی استفاده کنم . کار اسکن را با چه بردی باید انجام بدم ؟

مرسی
                                سلام ازمن میشنوی بزار زیر تخت بمونه :mrgreen:از صفر تا 100 شو اماده موجوده فقط شما باید بخری فقط همین
                                [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X