اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : طراحی و ساخت درایورهای LED موجود در بازار ایران

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=49438.0

این رو تازه دیدم راجع به ترانس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط تیبا
      ممنون پس انگار داخل خود bp این فیدبک در نظر گفته شده؟؟
      سلام.بله همینطوره.
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
        :eek:
        چرا انقد سخته پیچیدن ترانسش؟؟ :||||
        دستگاهش گرونه؟؟ یا باید یه چیزی بسازم خودم؟ :|

مهندس یه چیزایی از دور اولیه و اندوکتانس و قطر سیم فهمیدم , دیروز که پست زدین رفتم تحقیق کردم قطر سیم با این فرمول تقریبی در میاد
        کد:
        D=0.65*(I^0.5)
        اولیه رو انقدر میپیچیم که با هسته به اندوکتانسی که ما میخایم برسه که میشه Np , بعد نسبت به اون دور ثانویه هم مشخص میشه درسته مهندس؟
        , یه چیز دیگه! تعداد دور و قطر سیمپیچ فیدبک اصلا توی دیتاشیت مشخص نکرده!!!! اینو کجای دلم بزارم؟؟ :cry2:
        مهندس پیچیدن ترانسش سخته! چیکار کنم؟ دستگاهش از کجا میشه گیر آورد؟؟ :read:
        سلام.بله پیچیدنه ترانس هم سخته هم باید قلقهاشو کم کم یاد بگیری البته به نظرم اگه میخوای این کاره بشی و این کار رو دنبال کنی برو تو کارش چون خیلی زمان میبره تا یاد بگیری و اگه سعی کنی هر روز بهتر و بهتر یاد میگری.
        من دستگاهی دارم که سرش سه نظام میخوره و پدال داره و سرش میپیچه همین.... اون فقط میپیچه و من باید طوری دستم رو بگیری که سیمها درست و منظم بپیچه.البته دستگاه اتوماتیک و ردیف پیچ هم داریم که من ازش بی اطلاعم.آیا این هسته های کوچک سوئیچینگ رو هم منظم میپیچه؟
        در رابطه با فرمولی که برای قطه سیم دادی من این فرمول رو ندیدم شایدم درست باشه شایدم نه.
        اینکه نوشتی اولیه رو اونقدر میپیچی که به اندوکتانسی که میخوای برسی اشتباههه.
        باید اولیه رو اون تعداد دور که باید بپیچی بپیچی و با تنظیم فاصله هوایی به اندوکتانسه مورد نظر برسی البته فاصله هوایی هم نباید زیاد یا کم باشه یعنی اینکه با تعداد دوره خاص و فاصله هواییه مخصوص باید به اون اندوکتانس برسی.
        سیم پیچه فیدبک چیه؟ اگه منظورت بایاسه که ولتاژش رو گفته تویه دیتاشیت پس از رویه ولتاژ و جریان متوجه میشی تقریبا چند دور بپیچی.
        موفق باشی.

دیدگاه

پیچه.البته دستگاه اتوماتیک و ردیف پیچ هم داریم که من ازش بی اطلاعم.آیا این هسته های کوچک سوئیچینگ رو هم منظم میپیچه؟
          امروز زنگ زدن راد ، براش توضیح دادم که چی با چه اندازه ای میخام بپیچم ، یه دستگاه معرفی کرد " 5 محوره ردیف زن " فقط 7 میلیون تومن! :|

راجع به تعیین دور اولیه و اینا هم الان میرم سرچ کنم :read: :read: :read: :read:
          یه کتاب ترانس پیچی هنرستان گیر آووردم ، به نظرتون به دردم میخوره؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
            امروز زنگ زدن راد ، براش توضیح دادم که چی با چه اندازه ای میخام بپیچم ، یه دستگاه معرفی کرد " 5 محوره ردیف زن " فقط 7 میلیون تومن! :|

راجع به تعیین دور اولیه و اینا هم الان میرم سرچ کنم :read: :read: :read: :read:
            یه کتاب ترانس پیچی هنرستان گیر آووردم ، به نظرتون به دردم میخوره؟؟
            سلام.اینها که خودش مرتب میکنه (گرون هم هست) که به نظره من برای پیچیدنه ترانسه سوئیچینگ نیاز نیست. چرا که تعداد دور در ترانسه سوئیچینگ زیاد نیست (مخصوصا در توان های بالا) پس میمونه قلق هاش و درست پیچیدن و جهت و سرهای نقطه دار و ... که با همین معمولی ها دستی باشه یا پدالی جواب میده من پدالی رو ترجیه میدم و بهتره که سه نظام دار باشه یا این که چیزی شبیه سه نظام بهش وصل کنید بعد یک پیچ و مهره مناسبه سوراخ داخل قرقره یا یک شفت یا هر چیزی رو داخل قرقره کنید و سفید کنید و بدین داخل سه نظام و سفت کنید و شروع به پیچش کنید.

دیدگاه

سلام مهندس
              بابت چیزی که گفتین برای ترانس پیچ خیلی ممنونم ، راه رو نشونم دادین
              فردا یه سراغی میگیرم ببینم قیمت و ایناش و امکاناتش چطوره

راجع به قلق ها
              من یه کتاب به اسم سیم پیچی به زبان ساده دیدم ، مال فنی حرفه ایه ، قسمت محاسباتش رو خوندم که اومده تعیین میزان دور اولیه رو نسبت به سطح مقطع هسته به صورت (دور بر ولت ) داده ، البته این محاسبه ها مال 50 هرتز و هسته آهنی هست ، میخام بدونم آیا همین فرمولا هستن؟ منبع مطالعه ای چیزی اگه ممکنه معرفی کنین بهم ممنون میشم . یا این که مسیر رو بهم نشون بدین چه چیزی رو مطالعه کنم . تا همین جاش هم خیلی بهم کمک کردین یه دنیا ممنونم
              ----

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                سلام مهندس
                بابت چیزی که گفتین برای ترانس پیچ خیلی ممنونم ، راه رو نشونم دادین
                فردا یه سراغی میگیرم ببینم قیمت و ایناش و امکاناتش چطوره

راجع به قلق ها
                من یه کتاب به اسم سیم پیچی به زبان ساده دیدم ، مال فنی حرفه ایه ، قسمت محاسباتش رو خوندم که اومده تعیین میزان دور اولیه رو نسبت به سطح مقطع هسته به صورت (دور بر ولت ) داده ، البته این محاسبه ها مال 50 هرتز و هسته آهنی هست ، میخام بدونم آیا همین فرمولا هستن؟ منبع مطالعه ای چیزی اگه ممکنه معرفی کنین بهم ممنون میشم . یا این که مسیر رو بهم نشون بدین چه چیزی رو مطالعه کنم . تا همین جاش هم خیلی بهم کمک کردین یه دنیا ممنونم
                ----
                سلام. سه نظام داره دستی اش رو من یکی دو سال پیش تو مشهد دیدم.بذار برات بپرسم ببینم هنوز داره و اگه داشت بهت شماره اش رو میدم که اگه خواستی بخری ولی برقی (پدالی)بهتره. ولی فکر کنم اینم قابلیت افزودنه موتور بهش رو داره.دقیق یادم نیست فکر کنم داشته باشه.
                نمیدونم هسته آهنی با این هسته های فریت فرمولهاش چه فرقهایی میکنه.بخونید بلاخره هر چی علمتون زیادتر بشه که بهتره.منابع من دیتاشیتهایه آی سی ها و هسته ها هستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                  سلام. سه نظام داره دستی اش رو من یکی دو سال پیش تو مشهد دیدم.بذار برات بپرسم ببینم هنوز داره و اگه داشت بهت شماره اش رو میدم که اگه خواستی بخری ولی برقی (پدالی)بهتره. ولی فکر کنم اینم قابلیت افزودنه موتور بهش رو داره.دقیق یادم نیست فکر کنم داشته باشه.
                  نمیدونم هسته آهنی با این هسته های فریت فرمولهاش چه فرقهایی میکنه.بخونید بلاخره هر چی علمتون زیادتر بشه که بهتره.منابع من دیتاشیتهایه آی سی ها و هسته ها هستن.
                  :agree: خیلی ممنون ، پس چیزی یافتین منو در جریان بزارین ، حالا هم موتوریش هم دستی ..
                  پس دیتاشیت هسته همم هست ، میرویم به فاز مطالعه . خیلی خیلی ممنون :read: :read: :read:

دیدگاه

سلام مهندس , گیر دادم به مشخصات هسته !
                    توی دیتاشیت eexx_xx یه قسمت هست که نوشته :
                    کد:
                    Al(nH/N2)
                    و زیرش هم مثلا نوشته 970 min

کد:
                    L = (10^-9) Al × (N^2)
                    ؟؟؟
                    یه جای دیگه هم اینو یافتم:
                    کد:
                    L=Ur*U0*N^2*A/ln
                    که البته طول سیم رو هم میخاد
                    اون که توی دیتاشیت گفته همون اندوکتانس بر دوره دیگه؟

شما اندوکتانس فاکتور این هسته ها رو چند میگیرین؟؟

این لینک ها رو لطف میکنین نگاه کنین؟ :read:
                    http://www.ehow.com/how_8338490_calc...inductors.html
                    http://info.ee.surrey.ac.uk/Workshop...s.html#example

http://en.ougedianzi.com/products_co...5df8a1ae0.html
                    در لینک آخری اومده مقدار اندوکتانس فکتور رو برای EE11/12 داده 850 , منم همینو توی فرمول
                    کد:
                    L=(N^2)*AL
                    بزارم؟

یا آیا این یکیه؟ :eek:
                    کد:
                    Lm= µ.N².Ac/Lc

دیدگاه

.

دیدگاه

من بعضا از فرمولهایی که در تایپکه زیره استفاده میکنم. و بیشتر از همون قسمت AL-value (nH/N2 ) و قسمت With air gap استفاده میکنم.البته از بقیه مقدارهایه هسته هم استفاده میکنم.
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54859.msg293252#msg293252

دیدگاه

خیلی ممنون :rolleyes:
                          1- اون tdk خیلی چیز خوبی هست! به علاوه نمودارها ی AL نسبت به گپ خیلی کار راه میندازه اگه اشتباه نکنم!
                          2- میزان AL که حساب میکردم , از دیتاشیت AL بدون گپ رو میدیدم و محاسبه میکردم
                          3- میزان تعداد دور اولیه رو که در میارم یه مقداری در حد 30-40 دور تلورانس داره که باید توی عمل ببینم چه تاثیری داره
                          4-یه تعداد نکته توی اون تاپیک مطرح شده بود , خیلی خوب بودن (عالی بودن )
                          هر بار که میخونمش یه چیز جدید میفهمم :mrgreen:
                          * مهندس این دستگاه ترانس پیج سه نظام دار موتور دار رو چیزی سراغ دارین؟؟
                          ---
                          در کل تا الانش خیلی بهتون مدیونم , خیلی متشکرم . همینطور از جناب ahmadmn هم خیلی ممنونم .

دیدگاه

سلام مهندس ، ببخشید بازم اومدم من :redface:
                            آقا این deltaVcs رو چه مقداری بدم؟ این مقدار داره با 500 میلی ولت داخلی مقایسه میشه مداوم دیگه؟
                            آهام یه چیز دیگه ، من میام Vaux رو حساب میکنم ، ولتاژ اولیه رو هم دارم ، NP رو هم دارم ، آیا تعداد دور Naux با تناسب بستن به ولتاژ به دست میاد؟
                            یه مورد دیگه ، سیم پیچ Aux طبق فرمول خروجی منفی میده یعنی برعکس اولیه و ثانویه بپیچمش؟
                            اوه ... خیلی سوال شد :biggrin: پا پتی دویدم وسط و N تا سوال پرسیدم ،
                            ضمنا ، اون لینک قبلی رو هنوز دارم میخونم و چیز یاد میگیرم ، ممنونم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMITT
                              سلام مهندس ، ببخشید بازم اومدم من :redface:
                              آقا این deltaVcs رو چه مقداری بدم؟ این مقدار داره با 500 میلی ولت داخلی مقایسه میشه مداوم دیگه؟
                              آهام یه چیز دیگه ، من میام Vaux رو حساب میکنم ، ولتاژ اولیه رو هم دارم ، NP رو هم دارم ، آیا تعداد دور Naux با تناسب بستن به ولتاژ به دست میاد؟
                              یه مورد دیگه ، سیم پیچ Aux طبق فرمول خروجی منفی میده یعنی برعکس اولیه و ثانویه بپیچمش؟
                              اوه ... خیلی سوال شد :biggrin: پا پتی دویدم وسط و N تا سوال پرسیدم ،
                              ضمنا ، اون لینک قبلی رو هنوز دارم میخونم و چیز یاد میگیرم ، ممنونم
                              سلام مهندس جان.deltavsc چیه؟ از کجا آوردی؟ vaux چیه؟ از کجا آوردی؟ خیلی خودتو تو فرمولها غرق کردی.به من هم یاد بده.

دیدگاه

سلاممم :smile:
                                مهندس توی دیتاشیت تو قسمت فیدبک یه فرمول هست
                                کد:
                                Vcs=-1.1*(10^6)*Vaux/Rfbh
                                که فک کنم ولتاژ اون سیم پیچ فیدبک رو میگه :redface:
                                مسعود خان یعنی میگین برای فیدبک از یه راه دیگه برم؟
                                راستش دنبال یه دسگاه ترانس پیچم هنوز وقت نکردم برم حسابی بگردم ، واسه همین هی دارم مطالعه میکنم و نکته ها رو توی دیتاشیت و اون صفحه ای که شما گفتین رو در میارم و میخونم :agree:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X