اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

نوشته اصلی توسط arvinfx
    1. چرا هیتسینک ندارن؟
    2. درایورش چی هست؟
    3. چند درومد؟
    4. نوری که توی اتاق هست مال همین لامپ شماس یا از پنجره هم نور میاد؟
    5. چرا روش لنزی حبابی چیزی نزاشتی که نور یدست تر پخش بشه؟
    1. اول باید بگم چون از حداکثر توان led اها که 1 w هستش استفاذ نکردم لازم ندیدم هیتسینک استفاده کنم تو خود دیتاشیتشم اومده که این ال ای دی ها جریان حدود نیم آمپر رو به صورت لحظه ای تحمل می کنند که معمولا برای فلشر های قوی استفاده می شن واز 250 میلی تا 350 اگه استفاده بشن نیاز شدید به هیتسینک دارند ولی من تنها از 200 تا 250 میلی آمپر به هر کدامشون جریان دادم تازه 2 هفته است که ازش استفاده می کنم و مشکلی براش پیش نیومده و می خوام نمونه قوی ترش بسازم نمی دونم با 3 وات یا بالا تر.

2.همونطور که در اول تایپیک گفتم درایور یا بهتر بگم منبع تغدیه ش رو از خود مدار سوخته لامپ درست کردم که با کمک تایپیک همین سایت در مورد تعمیر لامپ های کم مصرف یاد گرفتم اول تعمیرش کردم وبعد با یک تغییرات جزئی که حدود نیم ساعت از وقتم رو گرفت اون ساختمش.

3. راستش اگه با 2 تا ترانزیستور 13005 و یک دیود byt30 البته 10 تا led 1w که به صورت عمده خریدم و حدودا هر دونه ای 600 تومان برام افتاده حساب کنی حدود 7000 تومان البته تو شهر من که یک جای پرتی برای وسایل الکترونیکی و هر چیزی باید با دو برابر قیمت بخری.

4. نه این عکس تو روز انداختم ولی من اتاقم شبها با همین لامپ روشن نگه می دارم که یک اتاق 3*4 ولی برای اتاقم اندازه یک لامپ 40 وات روشنایی می ده.

5. از اونجایی قابش استاندار نیست پس نمی شه برای یک لنز درست و حسابی جور کرد نمی دونم شایدم بشه به هر حال تو شهر من که پیدا نمی شه وباید سفارش بدم وحوصله می خواد ولی من به جاش از یک ظرف بستنی لیوانی شفاف استفاده کردم :icon_razz: که دقیقا اندازه قابه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط X_BOY13
      1. اول باید بگم چون از حداکثر توان led اها که 1 w هستش استفاذ نکردم لازم ندیدم هیتسینک استفاده کنم تو خود دیتاشیتشم اومده که این ال ای دی ها جریان حدود نیم آمپر رو به صورت لحظه ای تحمل می کنند که معمولا برای فلشر های قوی استفاده می شن واز 250 میلی تا 350 اگه استفاده بشن نیاز شدید به هیتسینک دارند ولی من تنها از 200 تا 250 میلی آمپر به هر کدامشون جریان دادم تازه 2 هفته است که ازش استفاده می کنم و مشکلی براش پیش نیومده و می خوام نمونه قوی ترش بسازم نمی دونم با 3 وات یا بالا تر.

2.همونطور که در اول تایپیک گفتم درایور یا بهتر بگم منبع تغدیه ش رو از خود مدار سوخته لامپ درست کردم که با کمک تایپیک همین سایت در مورد تعمیر لامپ های کم مصرف یاد گرفتم اول تعمیرش کردم وبعد با یک تغییرات جزئی که حدود نیم ساعت از وقتم رو گرفت اون ساختمش.

3. راستش اگه با 2 تا ترانزیستور 13005 و یک دیود byt30 البته 10 تا led 1w که به صورت عمده خریدم و حدودا هر دونه ای 600 تومان برام افتاده حساب کنی حدود 7000 تومان البته تو شهر من که یک جای پرتی برای وسایل الکترونیکی و هر چیزی باید با دو برابر قیمت بخری.

4. نه این عکس تو روز انداختم ولی من اتاقم شبها با همین لامپ روشن نگه می دارم که یک اتاق 3*4 ولی برای اتاقم اندازه یک لامپ 40 وات روشنایی می ده.

5. از اونجایی قابش استاندار نیست پس نمی شه برای یک لنز درست و حسابی جور کرد نمی دونم شایدم بشه به هر حال تو شهر من که پیدا نمی شه وباید سفارش بدم وحوصله می خواد ولی من به جاش از یک ظرف بستنی لیوانی شفاف استفاده کردم :icon_razz: که دقیقا اندازه قابه
      سلام دوسته عزیز.
      1- اول باید بگم که شما اگه حتی بین صد تا 150 میلی آمپر هم بهش بدین بازم داغ میکنه و احتیاج به هیت سینک داره (ال ای دی پاور) و دو هفته کار کرده نسوخته دلیل نمیشه دو هفته که خیلی کمه.تازه وقتی شما بهش جریان کم میدین نوره کمی هم میده و فایده زیادی نداره.
      2- دوم باید بگم باید درایور رو طوری بسازید که جریان ثابت بده بهتره از آی سی های مخصوص استفاده کنید مثله خانواده BP.
      3- ال ای دیه پاور ششصد تومانی خیلی کیفتیش پایینه و یکجورایی آشغاله.
      4- مطمئنا اندازه یک لامپ چهل وات که نه اندازه بیست وات هم نور نمیده حتی اندازه ده وات هم نور نمیده اگه شما جریان کم بهش داده باشین. من مطمئنم که شما دارین اشتباه میکنید یا اون لامپی که دارین باهش مقایسه میکنیدو فکر میکنید چهل وته واقعا چهل وات نیست و یک اتاق سه در چهار با این لامپ نوره کافی نداره.
      5- شما بیاد از فریمهای آماده که تو بازار میفروشن استفاده کنید که بدنه اون آلومینیومیه و برای همین کار ساخته شده کله قطعات از هم جدا میشه و داخلش پی PCB داره که 5 یا 7 یا 9 ال ای دی پاور میخوره که عکسش رو گذاشتم.درایور هم توش قرار میگیره. البته یکسری قاب هم هست که برا ال ای دیه کلاهیه که من اونها رو بیشتر میپسندم و بهتره.

اینم برای سرپیچ شمعی

ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام دوسته عزیز.
        1- اول باید بگم که شما اگه حتی بین صد تا 150 میلی آمپر هم بهش بدین بازم داغ میکنه و احتیاج به هیت سینک داره (ال ای دی پاور) و دو هفته کار کرده نسوخته دلیل نمیشه دو هفته که خیلی کمه.تازه وقتی شما بهش جریان کم میدین نوره کمی هم میده و فایده زیادی نداره.
        2- دوم باید بگم باید درایور رو طوری بسازید که جریان ثابت بده بهتره از آی سی های مخصوص استفاده کنید مثله خانواده BP.
        4- مطمئنا اندازه یک لامپ چهل وات که نه اندازه بیست وات هم نور نمیده حتی اندازه ده وات هم نور نمیده اگه شما جریان کم بهش داده باشین. من مطمئنم که شما دارین
        سلام جسارتا" جواب منو ندادین :rolleyes:

الانم یه سوال دیگه برام پیش اومد این قابهای آماده خیلی بکار من میان مخصوصا" اون شمعی ها اینا کجا پیدا میشن و رنج قیمتشون چنده؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          سلام جسارتا" جواب منو ندادین :rolleyes:

الانم یه سوال دیگه برام پیش اومد این قابهای آماده خیلی بکار من میان مخصوصا" اون شمعی ها اینا کجا پیدا میشن و رنج قیمتشون چنده؟
          سلام.جوابه چی رو ندادم؟ متوجه نشدم دوباره سوال کنید.
          من که ازشون دارم اگه بخواهید تقدیم میکنم ولی اگه تو تهران هم بگردین هست قبلا پرشیا یادمه میاورد(تهران) ولی الان خیلی وقته نمیاره.رنج قیمته شمعی ها از چهار یا 5 تومان به بالا و بزرگها هم از هشت و نه تومان به بالا.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام.جوابه چی رو ندادم؟ متوجه نشدم دوباره سوال کنید.
            ببخشید اصلا این تاپیک نبود اینجا بود
            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89824.msg556384#msg556384

من که ازشون دارم اگه بخواهید تقدیم میکنم ولی اگه تو تهران هم بگردین هست قبلا پرشیا یادمه میاورد(تهران) ولی الان خیلی وقته نمیاره.رنج قیمته شمعی ها از چهار یا 5 تومان به بالا و بزرگها هم از هشت و نه تومان به بالا.
            ممنون قیمت رو برام خصوصی بفرستید

اگه میتونی از توی اون شمعی ها هم یه عکس برامون بزاری ممنون میشم . از زاویه ای که LED ها روش نصب میشه و نورش تابیده میشه

دیدگاه

سلام دوسته عزیز.
              4- مطمئنا اندازه یک لامپ چهل وات که نه اندازه بیست وات هم نور نمیده حتی اندازه ده وات هم نور نمیده اگه شما جریان کم بهش داده باشین. من مطمئنم که شما دارین اشتباه میکنید یا اون لامپی که دارین باهش مقایسه میکنیدو فکر میکنید چهل وته واقعا چهل وات نیست و یک اتاق سه در چهار با این لامپ نوره کافی نداره.
              5- شما بیاد از فریمهای آماده که تو بازار میفروشن استفاده کنید که بدنه اون آلومینیومیه و برای همین کار ساخته شده کله قطعات از هم جدا میشه و داخلش پی PCB داره که 5 یا 7 یا 9 ال ای دی پاور میخوره که عکسش رو گذاشتم.درایور هم توش قرار میگیره. البته یکسری قاب هم هست که برا ال ای دیه کلاهیه که من اونها رو بیشتر میپسندم و بهتره.
              منم سلام عرض کردم
              بازم ممنون از راهنمایی تون واقعیتش منم تو فکر این بودم که از قاب های مخصوصش استفاده کنم ولی قیمتش گرونه اما با این وجود برای سالن پذیراییو اینابهتره که حتما از اینا اسفاده بکنم اما میشه از این لامپهای دست ساز با این شکل ظاهری شون توی انباری یا گاراژ یا جاهایی که ظاهرش مهم نیست بلکه کارایش مفید استفاده کرد.
              یک سوال هم داشتم قیمت اونی که pcb داره چنده؟
              این مدار یک منبع تغیه هستش, اگه درایور مستقیم با برق شهر کار کنه خوب چیزی اما بعد از کم کردن ولتاژ به حد کافی اون هم به شرطی که نور کافی داشته باشه مدار درایور یک چیز سلیقه ای می شه
              خودت هم امتخان کن که یک لامپ 8 وات ال ای دی حالا با مجمو عه ای از اونها (10 تا که ولتاژ دو سرشون 3.7 و جریانشون 210 میلی) وا قعا نور زیادی داره همینطور من گفتم این led ها رو به صورت عمده خریدم که فکر کنم قیمت واقعیشون بین 900 تا 1200 تومان باشه (100 عدد خریدم سفارشی از تبریز ) چون منبع تغذیشو از خود لامپ های سوخته می گیرم و تو خونمون لامپ سوخته زیاد نگه داشتم حداقل می تونم 12 تا ازینا بسازم که حساب کردم برام 80 تومن ارزونتر در می اد تا اینکه برم 10 تا لامپ کم مصرف بخرم که هر لامپ کم کمش 12 تومنه.نمونه صنعتی لامپ های led تا جایی که من خبردارم از 3 یا 2 وات شروع می شه و حداقل قیمتش 15 تومن هستش

و اگه کلا بگذریم بحث من روی منبع تغذیش بود که به led ها کشیده شد شما می تونید خودتون مدارشو بسازین من مدارشو براتون می ذارم و خودتون امتحان کنید و نظر بدیدو......

دیدگاه

این یک عکس از مدار داخلی لامپ کم مصرفی که من استفاده کردم البته مدار کلی بیشترشون همینجوری که معمولا یا پارامتر مقاومت ها و خازناشو یا ترانزیستورشون رو تغییر می دن.

این خطوط قرمز جا هایی هستنند که باید حذف بشند و این هم مدارکلی بعد از تغییر و البته

اینکه اینم چک ش که با یک سیم پیچی ثانویه 20 دور تبدیل به یک ترانسش کردم اگه ولتاژ بالاتری می خواید فقط دورشو بیشتر و سیم نازکتری انتخاب کنید و برعکس برای جریان(به ازای توان بیشتر خازن c1 و c2 را افزایش بدید)

و اینم چند تا عکس دیگه

و در خروجی این مدار من از یک دیود قدرت استفاده کردم چونکه دیودهای معمولی بلافاصله بعداز اتصال کوتاه شدن به خاطر جریان زیاد حدود 3 آمپر و فرکانس زیاد حدود 40 کیلو هرتز می سوخت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                  ببخشید اصلا این تاپیک نبود اینجا بود
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=89824.msg556384#msg556384

ممنون قیمت رو برام خصوصی بفرستید

اگه میتونی از توی اون شمعی ها هم یه عکس برامون بزاری ممنون میشم . از زاویه ای که LED ها روش نصب میشه و نورش تابیده میشه
                  سلام.عکسها و قیمتشو برات میفرستم.
                  نوشته اصلی توسط X_BOY13
                  منم سلام عرض کردم
                  بازم ممنون از راهنمایی تون واقعیتش منم تو فکر این بودم که از قاب های مخصوصش استفاده کنم ولی قیمتش گرونه اما با این وجود برای سالن پذیراییو اینابهتره که حتما از اینا اسفاده بکنم اما میشه از این لامپهای دست ساز با این شکل ظاهری شون توی انباری یا گاراژ یا جاهایی که ظاهرش مهم نیست بلکه کارایش مفید استفاده کرد.
                  یک سوال هم داشتم قیمت اونی که pcb داره چنده؟
                  سلام.خب اگه میخواهی از بدنه ها که عکسش رو گذاشتم نخری حداقل زیر ال ای دی ها به مقداره لازم. آلومینیم یا چیزی بذار که گرمارو دفع کنه چون ال ای دی پاور گرما تولید میکنه حتی اگه 200 یا 150 میلی آمپر بهش بدی و نکته بعدی اینه که خب اگه کم جریان بدی کم نور میگیری.
                  شما اگه میخوای هیت سینک نذاری من پیشنهاد میکنم از ال ای دی های کلاهی جنس خوب مثله dsj استفاده کن .
                  قیمته اون قاب لامپها بسته به اینکه چند ال ای دی بخوره و اینها از حدوده 5 یا شش هزار تومان تا ده یا دوازده هزار تومان.
                  نوشته اصلی توسط X_BOY13
                  این مدار یک منبع تغیه هستش, اگه درایور مستقیم با برق شهر کار کنه خوب چیزی اما بعد از کم کردن ولتاژ به حد کافی اون هم به شرطی که نور کافی داشته باشه مدار درایور یک چیز سلیقه ای می شه
                  خودت هم امتخان کن که یک لامپ 8 وات ال ای دی حالا با مجمو عه ای از اونها (10 تا که ولتاژ دو سرشون 3.7 و جریانشون 210 میلی) وا قعا نور زیادی داره همینطور من گفتم این led ها رو به صورت عمده خریدم که فکر کنم قیمت واقعیشون بین 900 تا 1200 تومان باشه (100 عدد خریدم سفارشی از تبریز ) چون منبع تغذیشو از خود لامپ های سوخته می گیرم و تو خونمون لامپ سوخته زیاد نگه داشتم حداقل می تونم 12 تا ازینا بسازم که حساب کردم برام 80 تومن ارزونتر در می اد تا اینکه برم 10 تا لامپ کم مصرف بخرم که هر لامپ کم کمش 12 تومنه.نمونه صنعتی لامپ های led تا جایی که من خبردارم از 3 یا 2 وات شروع می شه و حداقل قیمتش 15 تومن هستش

و اگه کلا بگذریم بحث من روی منبع تغذیش بود که به led ها کشیده شد شما می تونید خودتون مدارشو بسازین من مدارشو براتون می ذارم و خودتون امتحان کنید و نظر بدیدو......
                  خب من با آی سی مخصوصش میسازم آی سی های سری BP که مخصوص ال ای دی هستن.
                  http://www.bpsemi.com
                  http://www.bpsemi.com/en/index.asp
                  شما اگه اصرار داری با بالاست بسازی حتما چک کن ببین با توجه به تغییراتی که دادی آیا جریان ثابت میگیری مثلا بذار مقداری ال ای دی ها روشن بمونن ببین جریانی که میده مدار ثابته یا زیاد و کم میشه.

دیدگاه

بازم ممنون که جواب سوالمو دادین راستش این وب سایته خیلی به دردم خورد من فکر می کردم درایور led ها بیشتر شبیه منبع تغذیه سوئیچینگ ولی با این وب سایتی دادی فهمیدم به کلی اشتباه فکر می کردم ولی باز هم درست تو توان یا بهتر بگم جریان پایین (100 تا 350 میلی )ساختار ساده ای دارند و ال ای دی های تا 1 وات رو اونم با حالت سری خوب ساپورت می کنند ولی برای جریان بیشتر مدار یک کم پیچیده می شه بخصوص اگه بخوای از ال ای دی های 10 وات به بالا استفاده بکنی که جریان بیشتر از 2 آمپر می خوای. من می خواستم تو لامپ هام از باتری های کوچیک مثل باتری موبایل استاده کنم و اونارو به چراغ استراری تبدیل کنم اینم یکی از مزیت های موازی وصل کردن ال ای دی هاست البته به شرط آنکه ولتاژ پایین باشه و یا مقاومت گذاشته باشی تا اگه یکی سوخت بقییه نسوزند

یک سوال هم داشتم من از کجا می تونم این آسی ها رو پیدا کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط X_BOY13
                      یک سوال هم داشتم من از کجا می تونم این آسی ها رو پیدا کنم؟
                      سلام.من این آی سی ها رو وارد کردم.

دیدگاه

سلام دوستان

بنده تازه واردم و علم زیادی در مورد الکترونیک ندارم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین
                        من 10 پاور ال ای دی خریدم با یه درایور 9-12*1w
                        http://eshop.eca.ir/power-led-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7/1593-LED-Driver-9-12x1W.html

باید ال ای دی ها رو سری ببندم دیگه ؟
                        در این صورت ولتاژ ها جمع میشه، اگه ولتاژ مورد نیاز ال ای دی ها رو حساب کنیم جمعا میشه 30 ولت (چون ولتاژ رنگ های مختلف متفاوته!)
                        این دروایوری هم که گرفتم روش نوشته 24-45 ولت
                        حالا اینکه من 30 ولتشو استفاده میکنم 15 ولت باقی مونده باعث نمیشه ال ای دی ها بسوزه ؟
                        اصلا اینکه روش نوشته 24-45 ولت یعنی چی ؟

راستی مارک "لایت آن" برای ال ای دی ها چطوره ؟ قیمتش پایینه ولی ایتالیایی هست گفتم شاید خوب باشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azoic
                          سلام دوستان

بنده تازه واردم و علم زیادی در مورد الکترونیک ندارم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنین
                          من 10 پاور ال ای دی خریدم با یه درایور 9-12*1w
                          http://eshop.eca.ir/power-led-%D9%88%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%A7%D9%84%D8%A7/1593-LED-Driver-9-12x1W.html

باید ال ای دی ها رو سری ببندم دیگه ؟
                          در این صورت ولتاژ ها جمع میشه، اگه ولتاژ مورد نیاز ال ای دی ها رو حساب کنیم جمعا میشه 30 ولت (چون ولتاژ رنگ های مختلف متفاوته!)
                          این دروایوری هم که گرفتم روش نوشته 24-45 ولت
                          حالا اینکه من 30 ولتشو استفاده میکنم 15 ولت باقی مونده باعث نمیشه ال ای دی ها بسوزه ؟
                          اصلا اینکه روش نوشته 24-45 ولت یعنی چی ؟

راستی مارک "لایت آن" برای ال ای دی ها چطوره ؟ قیمتش پایینه ولی ایتالیایی هست گفتم شاید خوب باشه
                          سلام
                          منم چند وقت پیش همچین سوالایی داشتم.خوشحال میشم به شما انتقال بدم
                          این داریور ها که لینکشو دادید منبع جریان هستن ودر اون محدوده ولتاژی که گفتید کار میکنن.
                          یعنی چه 24ولت وچه45 ولت ازش استفاده کنید جریانتون 300میلی امپر هستش!
                          پس نگران نباشید.اگه در اون بازه بازه ولتاژی ال ای دی بزنید مشکلی براشون پیش نمیاد
                          [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

بعضی مواقع چند تا ال ای دی سری شده رو با هم موازی می کنند حالا اگر درایور منبع جریان باشه با سوختن هر شاخه ، جریان بقیه شاخه ها بایستی بیشتر بشه و اونا هم بسوزند عملا این اتفاق میافته؟

دیدگاه

دوستان
                              میشه توضیح بدید اگه من بخوام با لوازم موجود تو همین فروشگاه همین سایت یه چراغ دستی شارژی با یک led power 10 واتی درست کنم ،چی لازم دارم؟

میشه مثلا فقط از یک باطری استفاده کرد بدون led driver ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                                سلام
                                منم چند وقت پیش همچین سوالایی داشتم.خوشحال میشم به شما انتقال بدم
                                این داریور ها که لینکشو دادید منبع جریان هستن ودر اون محدوده ولتاژی که گفتید کار میکنن.
                                یعنی چه 24ولت وچه45 ولت ازش استفاده کنید جریانتون 300میلی امپر هستش!
                                پس نگران نباشید.اگه در اون بازه بازه ولتاژی ال ای دی بزنید مشکلی براشون پیش نمیاد
                                ممنون از راهنماییتون
                                در مورد مارک لایت آن نفرمودین کیفیتش چطوریه ؟
                                و سوال دیگه اینکه چطور میتونم یکی از ال ای دی ها رو جدا از بقیه هم بتونم روشن کنم (یعنی هم با بقیه و هم بصورت تکی)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X