اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بحث در مورد power led و مدار درایو

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بحث در مورد power led و مدار درایو

نوشته اصلی توسط محسن ۷۷۷ نمایش پست ها
    با سلام بنده یک ریسه ۵متری led خرید کردم که روی بسته بندی نوشته بو به ازای هر یک متر من ۶ وات باید توان مصرفی براش در نظر بگیر فروشنده به من ترانس ۱۲ ولت ۲ آمپر داد که با روشن کردن ۵متر با این آداپتور ریسه بعد از دو دقیقه شروع به چشمک زدن می کنه که طبیعتا بخاطر کمبود توان میتونه باشه (آداپتور ۱۲ ولت ۲ آمپر توانش میشه ۲۴ وات درسته ؟)
    حالا برای رفع مشکل بنده یک آداپتور ۱۲ ولت ۳ آمپر خریدم و این ریسه رو روشن کردم بعد از نیم ساعت ترانسم سوخت توضیح اینکه من ۵ متر ریسه رو تقسیم بر سه قسمت کردم و هیچ کدوم از این سه لاین اتصال کوتاه نداره با مولتی متر تست شده
    سوال اینجاست که چرا ترانس سوخت ؟
    و چه ترانس مناسبی باید تهیه کنم ؟
    درود . ابتدا مشخص کنید ریسه شما از کدوم مدل led و با چه تراکمی هست ؟ اگر فرض کنیم که ۶ وات برای هر متر درست باشه که احتمالا نیست . میشه هر متر نیم آمپر. پنج متر میشه ۲.۵ آمپر . آداپتور های بازار به دلیل کیفیت پایین هیچوقت به شما توان صد در صد نخواهد داد. پس حداقل شما باید ۴ آمپر آداپتور تهیه کنید . من باشم ۵ استفاده میکنم . علت سوختن هم کشیدن جریان بیشتر از حد توان آداپتور هست.

دیدگاه

سلام دوستان
      من میخوام ۸۰ تا power led-3w رو روی pcb دو ردیفه وصل کنم و از برق خودرو برای روشن کردنش استفاده کنم
      به نظرتون ledهارو سری وصل کنم یا موازی؟
      دقیقا از چه درایوری باید استفاده کرد؟ با یدونه درایور حل میشه یا به چندتا نیازه؟

دیدگاه

سلام و عرض ادب و خسته نباشید.
        سوالی که از شما سروران گرامی داشتم:
        یک عدد پرژکتور قدیمی بزرگ که بشکل یک قیف بزرگ هست و لامپ رشته ای،پیچی، 1000 وات میخوره و ضداب هم هست را دارم. حال بکمک و راهنمایی شما عزیزان میخوام سیستمشا عوض کنم و led داخلش نسب کنم. لطف میکنید بگید که چه نوع led و چند وات میتونه نور مورد نظر یا حتی بیشتر را برام فراهم بکنه و باید از چه قطعاتی برای روشن کردن (درایور) استفاده بکنم. باتشکر و سپاس.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان اهل فن
          پروژکتور 50 وات پاور ال ای دی من چشک چشمک میزنه
          درایورش رو نگا کردم ظارا که همه چی سالم بودن
          به نظرتون مشکلش چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeedsoltany2015 نمایش پست ها
            با سلام خدمت دوستان اهل فن
            پروژکتور 50 وات پاور ال ای دی من چشک چشمک میزنه
            درایورش رو نگا کردم ظارا که همه چی سالم بودن
            به نظرتون مشکلش چیه؟
            اگه همه ی LED ها همزمان روشن و خاموش میشن، درایور مشکل داره. با یه درایور دیگه تست کنین. یا اگه منبع تغذیه دارین، LED ها رو چند تا چند تا دسته بندی کنین و تست کنین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی نمایش پست ها
              اگه همه ی LED ها همزمان روشن و خاموش میشن، درایور مشکل داره. با یه درایور دیگه تست کنین. یا اگه منبع تغذیه دارین، LED ها رو چند تا چند تا دسته بندی کنین و تست کنین.
              ممنون از توجهتون
              پاور ال ای دی 50 وات هستش که به صورت یک ال ای دی یک تیکه هستش
              بعله تست کردم و درست بود برقش 36 ولته
              همچنان چشمکزنه لامپ
              مدار به نظرتون کجاش خرابه
              منکه ظاهری چیزی ندیدم

دیدگاه

ممنون از توجهتون
                پاور ال ای دی 50 وات هستش که به صورت یک ال ای دی یک تیکه هستش
                بعله تست کردم و درست بود برقش 36 ولته
                همچنان چشمکزنه لامپ
                مدار به نظرتون کجاش خرابه
                منکه ظاهری چیزی ندیدم
                با منبع ولتاژ متغیر بهش ولتاژ بدین، ولتاژ رو کم کم افزایش بدین تا پاورLED روشن بشه. وقتی کم نور هست، دقت کنین که آیا همه ی چیپ های ریز داخلش روشن هستن یا نه؟
                اگر همه ش روشن هستن، قطعا درایور مشکل پیدا کرده.

دیدگاه

با منبع ولتاژ متغیر بهش ولتاژ بدین، ولتاژ رو کم کم افزایش بدین تا پاورLED روشن بشه. وقتی کم نور هست، دقت کنین که آیا همه ی چیپ های ریز داخلش روشن هستن یا نه؟
                  اگر همه ش روشن هستن، قطعا درایور مشکل پیدا کرده.
                  منظورتون واریاکه؟؟؟؟اینکه خیلی گرونه اخه

یا منطورتون منبع متغیر dc هست؟؟؟

دیدگاه

منظورتون واریاکه؟؟؟؟اینکه خیلی گرونه اخه

یا منطورتون منبع متغیر dc هست؟؟؟
                    منبع متغیر DC

دیدگاه

منبع متغیر DC
                      دستت درد نکنه
                      چون منبع تغذیه36 ولتی نداشتم لامپو نمیتونستم تست کنم ببینم سالمه
                      از یکی گرفتم دیدم بعله لامپ همچنان چشمک چشمک میزنه که لامپ خراب شده
                      ولی باحال شده شده مثل فلاشر گذاشتم در مغازم هرکی میبینه میپرسه چه مداری گداشتی براش که اینجووری چشمک میزنه

دیدگاه

سلام من یه سوال داشتم *کسی میدونه جواب بده ممنون میشم من ۳۰ عدد اس ام دی ۱ وات ۳۰۳۰ با ۶ عدد پاور ال ای دی ۶۶۰ نانو ۱ وات سری کردم .درایورم ۲۴ تا ۳۶ وات در ۳۰۰ میلی امپر هست ولی دودفعه تا حالا بعد نیم ساعت درایور میسوزه .اینم بگم هیت سینک خوبه .هیچ اتصال کوتاهی یا مشکلاتی از این دست وجود نداره .فقط دو موضوع هست که یا نباید پاور ال ای دی با اس ام دی سری بشه یا درایوری که گرفتم اشغاله و میسوزه حالا کسی میدونه راهنمایی کنه .ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosein0066 نمایش پست ها
                          سلام من یه سوال داشتم *کسی میدونه جواب بده ممنون میشم من ۳۰ عدد اس ام دی ۱ وات ۳۰۳۰ با ۶ عدد پاور ال ای دی ۶۶۰ نانو ۱ وات سری کردم .درایورم ۲۴ تا ۳۶ وات در ۳۰۰ میلی امپر هست ولی دودفعه تا حالا بعد نیم ساعت درایور میسوزه .اینم بگم هیت سینک خوبه .هیچ اتصال کوتاهی یا مشکلاتی از این دست وجود نداره .فقط دو موضوع هست که یا نباید پاور ال ای دی با اس ام دی سری بشه یا درایوری که گرفتم اشغاله و میسوزه حالا کسی میدونه راهنمایی کنه .ممنون
                          با سلام و احترام
                          آیا وقتی هنوز نسوخته بود جریانی که میکشیدند را توسط مولتی متر اندازه گیری نمودید؟
                          موفق باشید.

دیدگاه

دوستان کسی اینجا برای ال ای دی پاور pcb طراحی کرده چون هرچی تو نرم افزار پروتئوس میگردم فوت پرینتشو پیدا نمیکنم جایی اماده هست یا اینکه چجوری باید بسازیمش ؟

دیدگاه

درود
                              لینک زیر مربوط به درایور پاور LEG در همین سایت است :

https://eshop.eca.ir/search?controll...9%88%D8%B1+LED

برای مدارات دیگر در نت جستجو کنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X